2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yok kuzum onu diyen ben değildim evet kuzum sigortalı çalışanım düzelttirdi eşim SSK’ya gidip çok şükür düzelttirdiği gün ilk raporun parası yatmış. O 300 tl için ben bi yere başvuru yapmadım yapmam gerekiyor mu

Kızlar birşey sorucam biliyorsunuz ki benim en başında sütüm gelmediği için mamaya geçmiştik aptamil comfort1 kullanıyordum severek içiyordu hatta sürekli istiyordu ama kakasını yapamıyordu haftada 2 kere anca yapa biliyordu Sma ya geçtik onda da iyiydi kakasını falan yapıyordu ama yine aynı sorun ve kusma yapmaya başladı tavsiye üzerine bebelaca geçtik goldu da normal olanı da denedik çok fazla kusmaya başladı allah aşkına deliricem aptamile geri mi geçsem Sma kullanırken doktora sormuştum geri çıkarıyor diye aptamille arasında baya tat farkı var ondandır demişti

Memeden hiç ayrilamiyoki cocuk sagayim zaten anca emdigine yetiyo sutum cok azaldi malesef kac gundur stresten

Kuzum bestlak damla al. Doktorum önersş, süt arttırıyor. Kendini de bu kadar suçlama ne olursun, şuan hassas dönemlerimiz daha bitmedi. Hiçbir yere çıkmayanlarda pozitif olabiliyır biliyorsun marketten, fırınsan bi yerden gelebiliyor. Sen bundan sonrasına odaklan bebeğim, evine kimseyi alma. Bizde kayınvalidemlerde kalıyoruz arada Kendini annem babam geliyor. Aslında bu da doğru değil Bizde onlara, onlardan bize de geçebilir, ama hiç görüşmesekde olmuyor. Bir tek benim ailem geliyor, küsende küssün napalım. Bundan sonra böyle yapmalıyuz. Ben direk Doktorum yasakladı diyorum. Hiç uğraşamam. Ki en son çocuk Doktoru evde dört dişi yaşadığımızı duyunca çookk dedi. Neydek şimdi

Tatlım ben çok iyi bilmem ama doktorum bize mama önerirken aptamil yada hipp demişti.. Bizde gittik almaya ordaki kıza hangisi iyi diyr sordum. Yönlendirme yapamıyoruz ama en çok doktorlar hipp i istetiyor dedi. Bizde hipp aldık, organik onlardan. Yiyor. Denemek istersen bu da var.

Başka çarem yok zaten kuzum çocuk kusmaktan bi hal oldu

Bebeğim hastalandı bile malesef çok geç onun için korkuyorum zaten ..kucagimda suan inliyor yavrum 38 olmuş ateşide

Hele bi iyileşelimde bundan sonrası kolay insallah..yeterki yavrum iyileşsin

Canım be oldu bebekte de belirtiler mi var? Daha kolay geçiyor diyorlar ama tabi net bilmiyorum. Sende var mı birşey? Eğer sende varsa bebekte yoksa maskeyle bol emzir. Genelde öyle oluyor ya antikorlar bebeği koruyor.

Bebeğim hastalandı bile malesef çok geç onun için korkuyorum zaten ..kucagimda suan inliyor yavrum 38 olmuş ateşide
Canım şimdi gördüm bu mesajını inşallah çabucak atlatacak. Kendini suçlama hepimizin başına gelebilir. Eşlerimiz çalışıyor mecbur bin kişiyle görüşüyor. Kayınvalide bizde yarın öbür gün kayınpeder gelecek o da çalışıyor. Yapacak çok bir şey yok. Herkesin başına gelebilir. İnşallah çabucak iyileşir. Bebekler çocuklar daha hafif atlatıyor, hatta çoğu belirtisiz geçiriyor diyorlar.

hipp denesene.

Canım be oldu bebekte de belirtiler mi var? Daha kolay geçiyor diyorlar ama tabi net bilmiyorum. Sende var mı birşey? Eğer sende varsa bebekte yoksa maskeyle bol emzir. Genelde öyle oluyor ya antikorlar bebeği koruyor.
Tam tersi bende birsey yok bebek hasta..ateşide cikti bugun..ne yapicam bilmiyorum şuan..aramalimiyim 112 yi baska turlu hastaneye kendiniz gitmiyceksiniz dediler cünku..bide simdi bunlara ateş düşürücü veriliyomu bilmiyorum hiç ne yapıcam şaşırdim

Aile hekiminiz bilir mi acaba? Genelde onlar yakından takip ediyorlar Ne yapılması gerektiğini de bilebilirler.

Cok gecmiş olsun Allah acil şifalar versin bebekler kolay atlatıyor diyorlar c vitamini destegi al kendin 3 4gunde atlatıyolar İnsallah emzir emzirebildiğin kadar

Valla bana 300 TL yardımı için 144 hattınınarayın dediler daha arayamadım bende bilmşyorum

fitil ver 112yi ara ustunu soy dusurmeye calış

livaneli1608 cnm öncelikle cok gecmiş olsun test yapıldı mı sana bebeğe filan.. Bu eve teyze amca gelme meselesinde kendni suçlama bence insanların kendi düşünmesi lazım sen gelme etme diyemiyorsun bizdede aynı durum var annem geliyor bizim gelin geliyor bebeği de kucaklarına alıyorlar bsy desem kğsecekler biliyorum o yüzden bnde hamileyken kovid oldugumda kendmi suclamıstım ama bu stres yapıp üzülmekten Baska Bi işe yaramıyor emin ol geciyor bak bana neşer yaşadım 2 aydır nelerle ugrastım ama zamanla gectiğini görmek insana moral oluuor Buda bizim sınavımız dermansız dert vermesin Allah bnce ben bu yaşadıklarımdan sonra böle dua etmeye başladım insanız basımıza ne geleceği belirsiz malesef

Hipp dene istersen bir de ben mama vermiyorum sadece ilk günler 2-3 gün verdim sevmişti gaz kabızlık yapmadı bebeğe göre değişiyor hepsini deneyeceksin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…