Yani barıstık işte konu acımadı hiç Bi kere laf soktum ama kendmi tutamadımMedisana diye bir marka aldım canım nem oranını da gösteriyor memnunum ben netten almıştım hepsiburadadan
Arada ılık duşla da düşürebilirsin cnm hem rahatlar da merak etme geçip gidecek inşallah en kısa zamanda
Ya barıştınız mıçok sevindim annem diye yazıyorsun arada da acaba kayınvalide için mi diyorsun bilemedim ondan sormadım bir de değilse boş yere üzeceğim seni diye çok çok sevindim ama Hayat neler nelere sebep oldu bak yaşadığımız herşeyin bir nedeni var bu hayatta bir daha hiç bozulmasın aranız inşallah
20 günlükken 90 ver doysun dedi doktor bana da cok geldi ama yiyo valla verince hatta biberonu zor alıyorumMasallah canim 90 cc cok fazla geldi bana senin bebis kac günlük bizimkisi 15 gunluk 30 cc ancak içiyor zorlayincada kusuyor
Aynı durumdayız açım resmen canım ne istese gaz yapıyormus iştah yok zaten canımın istediklerinde yiyemiyorum yemekten sogudum resmenBen yazarken sende yazmışsınya çok gazlı olsalar da okadar taksak yiyecek birşey kalmıyor
Benim ilk doğumumda kv başımda onu yeme bunu yeme diye başımı yedi en son aaaah yeter onu yeme bunu yeme ben ne yicem Allah aşkına karışma bana dedimhani bir reklam var ya yeme sakın diye o reklamı yaşıyordum resmen
Benim kv hastanede sürekli mama yapmaya gidiyordu. Daha 1.gündü. Azdı ama vardı yine sütüm. 2 3 kez bişe demedim sarılık meselesini biliyodum çünkü. En son lavabodaydım eşim de yanımda yardım ediyodu mama yapmaya gidiyorum dedi. Sütüm de akıyodu o sıra eşime gösterdim bak dedim bebeğin mama değil bunu içmesi lazım dedim gönderdim söyle içirmesin mamayı dedim. Çıkınca da anne artık sütüm geliyor mama yapmana gerek yok mecbur olmadıkça sağlıklı değil bebeğin bu sarı sütü içmesi lazım dedim. Sen de çekinme söyle bence lohusa lohusa napyolar insana yaDeli olucam artık
Annem saolsun yardıma geldi başımın üzerine
Yemeğimi yapıyor Allah razı olsun
Ev işlerine yardımcı oluyor elinlen geldiğince ama çıldırıcam
Çok anlayışsız ve lohusa olduğumun farkında değil sanki
Sütümle ilgili yorum yapıyor
Sağım yapıyorum sağdığım sütü görünce yok sütün sağma birikmemiş toplanmamış boşuna çektirme
Gece bebek onun odasında ben kalkıp geliyorum mama yapmış
Anne önce emzirseydim diyorum varmıki sütün diyor
Dolu memelerim var tabi diyorum
Yada bu akşam yemek yapıyorduk oda bir yandan tatlı yapıyordu bebek ağladı ben emzirme alt değişme faslına giriştim uzun sürdü tabi
Gelmiş odaya yemeğe yardım et tatlı yapıyorum yetişemiyorum diyor
Bebeğin altını değiştiğimi görüyor laf sokuyor sanki oturmuş tv izliyorum
Hiç böyle değildi niye böyle davranıyor anlamıyorum
Büyük oğlumada çok karışıyor
Kuzum bu akşam kitap okuduk yatmadan muhabbet ediyoruz bana diyorki anneannem bana hiçbirşeye izin vermiyor diyor yavrum
Tartın hangi marka acaba? Bizim doktor da sağolsun kiloya taktığı için tartı sipariş verdim netten o da bozuk çıktı. Hareket ettikçe üstüne kilo değişiyor. Yarın geri göndericemTartıyla kafayı bozdum:) sabah aksam tartıyorum bu hafta hic kilo almadı
Sennle regl tarihlerimiz aynıydı yanlıs hatırlamıyorsam dogumlarıda aynı yapmısız sanırımBenimde doğum yapalı 34 gün oldu yeni yeni uyuşukluğun geçtiğini hissettim bazı. Bölgelerde canım zamanla oluyo çok takma amaaan boşver geçer
Saol canım ..bende valla ilk gördüm o da kendi kuzum oldu ..buyuk oglum iyi hicbirseyi yok masallah 2 sürdü bitti gitti zatenlivaneli1608 Canım çok geçmiş olsun.Bebeğinde kaptığını daha yeni okudum.Ama bu küçük devler grip gibi hastalıklarla başetmede yetişkinlerden daha iyiler inşaallah çabuk atlatırsınız.Büyük oğlun nasıl onun geriledimi belirtileri.
Amin canim saolasın..başa geldi artık yapcak bisey yok cekiyoruz..Allahin izniyle iyi olucaz insallah gecicek bu gunlerdeCanim.cok gecmis olsun rabbim en kısa zamanda sizlere şifa versin insallah vardir rabbimin bir bildigi de canim tevekkul et baska care yok kendimizi suclasakta biseyleri degistiremeyiz şer gördüğün şeylerde bir hayır vardır diyen rabbim var
Bebiş iyi cok şukur korkma canim bebişler hafif atlatiyor geneldeYaa gercektenmi bende almayacagim valla napim cocugu nasil keseyim sütten..bebek nasil sizin şuan iyimi belirtileri nasildi onun
bnde oleyim kizlar acim ama yemk istemiyorm bnce hep uykusuzluk ve yorgunluktanValla aynen yemekleri zorla yiyorum süt derdim olmasa hiç bsy yemem heralde
Canim bebeğin ateşi için temizleme pamuğunu islat iki koltuk altina ve anlina koy duşurcektir benimde başima geldi ilk 2 günde ateşleniyorduSaol canim benim testim henüź cikmadi ..bebege de yaptirmadim bosuna zaten belli hasta oldugu..Dogru soyluyorsun hersey geciyor yeterki sagligimiz yerinde olsun olmadiginda da tez vakitte yerine gelsin..En kotu anlarimiz hastaliklarimiz bunlar olsun inşallah..bi de kuzular hic hastalanmasın
Yani yemiyoruz da gaz var salın gitsinAynı durumdayız açım resmen canım ne istese gaz yapıyormus iştah yok zaten canımın istediklerinde yiyemiyorum yemekten sogudum resmen
Doktor niye kiloya taktı canım bebek kilo almıyor mu?Tartın hangi marka acaba? Bizim doktor da sağolsun kiloya taktığı için tartı sipariş verdim netten o da bozuk çıktı. Hareket ettikçe üstüne kilo değişiyor. Yarın geri göndericem
Ben uykusuz değilim ya uyuyorum Bi sekilde bnmki ishal den sanırım ishalim sürekli malesefbnde oleyim kizlar acim ama yemk istemiyorm bnce hep uykusuzluk ve yorgunluktanKitapkurdu20
Baharat bizde atıyoruz biber karabiber hariçYani yemiyoruz da gaz var salın gitsinzaten sütüm yetmiyor istediğim şeyleri yemesem oda olmayacak ben artık hafif baharatta atıyorum yemeklere yemekler lezzetli olmasa canım istemiyor bu gidişle ben 100 kilo olurum her emzirmeden sonra fena acıkıyorum
Emzirme destegi sondasi demek. Incecik bir tup. Bir ucunu mama olan kaba diger ucunu mememin ucuna koyuyorum. Oyle emziriyorum.Eds ne demek canim
Dış tarafı içe dönük biraz.Kıvrık derken tam olarak nasıl kıvrık?
Doğumdan bu yana bayağı düzeldi o zaman gever herhaldeCanım benim kızın da ayakları içe dönüktü bebek sığamamış ayaklarını bağdaş kurar gibi yapıp durmuş gebelik pozisyonuna bağlı dediler bayağı düzelmeye başladı hatta gözünün üzerinde kızarıklık içinde de kanlanma vardı normal doğumlarda olabiliyor geçer dediler o da bayağı azaldı yüzünün o tarafı hem plasentaya dayalıydı benim plasenta aşağıdaydı büyük ihtimalle kanlanmada o yüzden oldu sanki senin bebekte de pozisyona bağlı olabilir ki doğumdan sonra düzelme gösteriyorsa öyledir eğer ailede varsa belki o zaman genetiktir derim benim bacaklar çırpıdır inşallah kızınki öyle olmaz babaya benzesin dedim aynı benimki eşim bacağı da yamuk mi diyor ortopedi doktoruna benden öyle o dedimbana benzemesin dediğim ne varsa benden babaya benzemesin dediğim ne varsa Babadan almış
him anladm cnm gecmis olsn.Ben uykusuz değilim ya uyuyorum Bi sekilde bnmki ishal den sanırım ishalim sürekli malesef
Aynısını benim kayinvalide yapti ya. Sutum var diyorum ama surekli bu cocuk ac diyordu mama mi yapsam diyordu. Hep de diyorum anne sut var mamaya gerek yok. Bir gece gizliden yaparken esim engellemis. Yarim saat once emzirdigim cocuga ac diyordu.Benim kv hastanede sürekli mama yapmaya gidiyordu. Daha 1.gündü. Azdı ama vardı yine sütüm. 2 3 kez bişe demedim sarılık meselesini biliyodum çünkü. En son lavabodaydım eşim de yanımda yardım ediyodu mama yapmaya gidiyorum dedi. Sütüm de akıyodu o sıra eşime gösterdim bak dedim bebeğin mama değil bunu içmesi lazım dedim gönderdim söyle içirmesin mamayı dedim. Çıkınca da anne artık sütüm geliyor mama yapmana gerek yok mecbur olmadıkça sağlıklı değil bebeğin bu sarı sütü içmesi lazım dedim. Sen de çekinme söyle bence lohusa lohusa napyolar insana ya
Hamilelikteki kabızlığın acısını çıkarıyorsunBen uykusuz değilim ya uyuyorum Bi sekilde bnmki ishal den sanırım ishalim sürekli malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?