2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yani barıstık işte konu acımadı hiç Bi kere laf soktum ama kendmi tutamadım zaten dogumda geleceğini biliyordum ama hala benden özür bekliyor sanırım bundan sonra kavga edip tartısmayı düşünmüyorum elimden geldiğince kabullendim artık

Aynı durumdayız açım resmen canım ne istese gaz yapıyormus iştah yok zaten canımın istediklerinde yiyemiyorum yemekten sogudum resmen

Benim kv hastanede sürekli mama yapmaya gidiyordu. Daha 1.gündü. Azdı ama vardı yine sütüm. 2 3 kez bişe demedim sarılık meselesini biliyodum çünkü. En son lavabodaydım eşim de yanımda yardım ediyodu mama yapmaya gidiyorum dedi. Sütüm de akıyodu o sıra eşime gösterdim bak dedim bebeğin mama değil bunu içmesi lazım dedim gönderdim söyle içirmesin mamayı dedim. Çıkınca da anne artık sütüm geliyor mama yapmana gerek yok mecbur olmadıkça sağlıklı değil bebeğin bu sarı sütü içmesi lazım dedim. Sen de çekinme söyle bence lohusa lohusa napyolar insana ya

Tartıyla kafayı bozdum:) sabah aksam tartıyorum bu hafta hic kilo almadı
Tartın hangi marka acaba? Bizim doktor da sağolsun kiloya taktığı için tartı sipariş verdim netten o da bozuk çıktı. Hareket ettikçe üstüne kilo değişiyor. Yarın geri göndericem

Benimde doğum yapalı 34 gün oldu yeni yeni uyuşukluğun geçtiğini hissettim bazı. Bölgelerde canım zamanla oluyo çok takma amaaan boşver geçer
Sennle regl tarihlerimiz aynıydı yanlıs hatırlamıyorsam dogumlarıda aynı yapmısız sanırım bnmde 32 gün oldu

Saol canım ..bende valla ilk gördüm o da kendi kuzum oldu ..buyuk oglum iyi hicbirseyi yok masallah 2 sürdü bitti gitti zaten

Amin canim saolasın..başa geldi artık yapcak bisey yok cekiyoruz..Allahin izniyle iyi olucaz insallah gecicek bu gunlerde

Canim bebeğin ateşi için temizleme pamuğunu islat iki koltuk altina ve anlina koy duşurcektir benimde başima geldi ilk 2 günde ateşleniyordu

Aynı durumdayız açım resmen canım ne istese gaz yapıyormus iştah yok zaten canımın istediklerinde yiyemiyorum yemekten sogudum resmen
Yani yemiyoruz da gaz var salın gitsin zaten sütüm yetmiyor istediğim şeyleri yemesem oda olmayacak ben artık hafif baharatta atıyorum yemeklere yemekler lezzetli olmasa canım istemiyor bu gidişle ben 100 kilo olurum her emzirmeden sonra fena acıkıyorum

Tartın hangi marka acaba? Bizim doktor da sağolsun kiloya taktığı için tartı sipariş verdim netten o da bozuk çıktı. Hareket ettikçe üstüne kilo değişiyor. Yarın geri göndericem
Doktor niye kiloya taktı canım bebek kilo almıyor mu?
Ben 1. Ay dolana kadar bebekleri götürmeyeceğim kıyafetlerden geliştiklerini anlıyorum sende dikkat et kıyafetler küçülüyorsa kilo alıyordur bebiş..

Baharat bizde atıyoruz biber karabiber hariç

Kıvrık derken tam olarak nasıl kıvrık?
Dış tarafı içe dönük biraz. Ankarada bir yer aparat takıyormuş düzelmesi için. Fiyatı çok geldi bize. Çünkü öyle çok ciddi bir asimetri yok. Ama bilemedik böyle de kalırsa diye aklımıza takılmıyor değil.
Doğumdan bu yana bayağı düzeldi o zaman gever herhalde Yok neyse ki genetik olarak yok.
Hadi ya bak sen ufaklığa Şimdiden dediğinin tersini yapmaya başlamış ki

Aynısını benim kayinvalide yapti ya. Sutum var diyorum ama surekli bu cocuk ac diyordu mama mi yapsam diyordu. Hep de diyorum anne sut var mamaya gerek yok. Bir gece gizliden yaparken esim engellemis. Yarim saat once emzirdigim cocuga ac diyordu. Bir de sütün bozuk düşüncesinden sonra iyice bebeğime yetemiyorum kafasına girmiştim ama neyse ki geçti hepsi. Simdi cok yoruluyoruz ama daha iyi bakiyoruz cocugumuza esimle istedigimiz gibi.
Ben uykusuz değilim ya uyuyorum Bi sekilde bnmki ishal den sanırım ishalim sürekli malesef
Hamilelikteki kabızlığın acısını çıkarıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…