2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynı evde olup bulaşmayan Bi sürü de insan var bu Bi farklı virüs tam Bi girdap bilemiyorsun o yüzden bu kdr takıp üzülmeye gerek yok Allah hafif atlatanlardan eylesin de bizimkilerde geliyor sürekli bsy desem alınırlar hele annem herseye alınır dogumda barıstık ZTen bide

Aa annen geldimi kaçırmışım orayı.
sevindim yine de gözün aydın..ama bunun için küseceksede emin ol küsmesini tercih edersin annemi eşimi büyük oğlumu öyle görmeye dayandimda bu küçüğün korkusu çok fena bilemiyorsun çünkü lanetin nasil ilerleyip ilermeyeceğini ..tam bir girdap dedigin gibi

Canim.cok gecmis olsun rabbim en kısa zamanda sizlere şifa versin insallah vardir rabbimin bir bildigi de canim tevekkul et baska care yok kendimizi suclasakta biseyleri degistiremeyiz şer gördüğün şeylerde bir hayır vardır diyen rabbim var

Benimki de belli ediyor doymadıgını aslında ama mesela mama Dr 90 ver dedi mamayı ne kadr versem bitiriyor 90 fazlaysa bile yiyo
Masallah canim 90 cc cok fazla geldi bana senin bebis kac günlük bizimkisi 15 gunluk 30 cc ancak içiyor zorlayincada kusuyor

Bende magnezyuma devam etsemmi diye düşündüm bir zararı yok dimi?
Doktorum kullandığım ilaçlar için magnezyum da dahil doğumdan sonra da devam edeceğiz demişti. Ben kullanıyorum 1 haftalık olduğumuzdan beri bir zararını görmedim. Hatta bazen eşim de kullanıyor. Sonuçta mineral, nasıl zararı olabilir ki?
Tabi ben en çok kabız olmaktan korktuğum için kullanıyorum doktor dedi diye değil de.

Kızlar bebeklerle dışarı çıktınız mı çıkıyor musunuz
Ben çıkıyorum. Bizimkilerim yazlığına gittik iki kez. En son dün gittik hava soğudu pişman olduk gittiğimize. Bir de ben çok bunalıyorum evde, arabayla dışarı çıkıp bi 1 saat turluyoruz öyle sahilde filan hiç çıkmadan.

Kızlar oda ısı ölçer olarak hangi markayı kullanıp tavsiye ediyorsunuz ?
Medisana diye bir marka aldım canım nem oranını da gösteriyor memnunum ben netten almıştım hepsiburadadan
Tek tek alintilayamadim kizlar saolun..Eve gelen ekipler ve aile hekimi ateş düşürücü ver evde takip et dediler..normal dediler ateşinin çikmasinada simdilik beklemedeyim
Arada ılık duşla da düşürebilirsin cnm hem rahatlar da merak etme geçip gidecek inşallah en kısa zamanda
Ya barıştınız mı çok sevindim annem diye yazıyorsun arada da acaba kayınvalide için mi diyorsun bilemedim ondan sormadım bir de değilse boş yere üzeceğim seni diye çok çok sevindim ama Hayat neler nelere sebep oldu bak yaşadığımız herşeyin bir nedeni var bu hayatta bir daha hiç bozulmasın aranız inşallah

Sezeryan doğum yapan arkadaşlar bir sorum olacak benim dikiş yerimin çevresi hala uyuşuk gibi his kaybı var doktorum sinirlerin iyileşmesi biraz uzun sürebilir dedi 34 gün oldu sizin nasıl ?
Benimde doğum yapalı 34 gün oldu yeni yeni uyuşukluğun geçtiğini hissettim bazı. Bölgelerde canım zamanla oluyo çok takma amaaan boşver geçer

Canım biogaiayı bende kullanıyorum ama sab simplex damlayla aynı anda mı kullanıyorsun kızımın çok gazı var ve kaka yapma süresi çok uzun kaka yapmadığı her günde zaten gaz onu çok sıkıştırıyor

Canım ben de oğluna okuldan bulaştı oradan kaptınız diye düşünmüştüm. Demek gelenlerden bulaştı. Ama çok takılma ordan olmaz başka bir yerden olur. Artık o kadar çok ki. Herkes ne zaman gelecek diye bekliyor.

Kızlar yediklerinize dikkat ediyor musunuz? Gaz olmasın diye onu yeme bunu yeme ne yiyeceğiz biz. Canım acı biber turşusu istiyor yiyemiyorum. Karnabahar, brokoli salatası istiyor yiyemiyorum. Canınız çekmesin ama lahana sarma istiyorum yiyemiyorum. Salatalara limon koydurmuyorlar sirke koydurmuyorlar. Mandalina delisiyim yiyemiyorum. Varsa yoksa süt olsun diye tahin helva yiyip duruyorum. O kadar sevdiğim şeyden soğudum resmen.

livaneli1608 Canım çok geçmiş olsun.Bebeğinde kaptığını daha yeni okudum.Ama bu küçük devler grip gibi hastalıklarla başetmede yetişkinlerden daha iyiler inşaallah çabuk atlatırsınız.Büyük oğlun nasıl onun geriledimi belirtileri.

Ay ben bu saydıklarının hepsini yedim kim dediki yeme diye doktor bana bişi demedi çocuğada dokunmadı yani anladığım kadarıyla
Biraz kakasını yaparken ıkınıyo ama okadarda olsun diyorum tabi bebekten bebeğede değişiyor çok mu gazlı seninki.

Ben bu saydıklarının hepsini yiyorum desem aşırı gaz yapan şeylerden kaçınmamız yeterli yoksa gazı takarsak yiyecek birşey kalmıyor..
Metcimek, soğan, kuru fasulye, nohut tarzı şeyler yemiyorum sadece ben..
Hatta bu hafta pazardan lahana alıp sarmayı düşündüm ben

Kızlar ya benim bebeğinin sağ kulağı diğerine göre biraz daha kıvrık. Düzelir mi o sonradan? Doğumdan çıkınca çok kıvrıktı bayağı toparladı. Ama şimdi biraz da olsa kaldı, geçer mi o da?

Ben yazarken sende yazmışsın ya çok gazlı olsalar da okadar taksak yiyecek birşey kalmıyor
Benim ilk doğumumda kv başımda onu yeme bunu yeme diye başımı yedi en son aaaah yeter onu yeme bunu yeme ben ne yicem Allah aşkına karışma bana dedim hani bir reklam var ya yeme sakın diye o reklamı yaşıyordum resmen

Ya ben dün karnabahar yaptım fırında kızda bayağı gaz oldu ki bende de oldu ama ben hep gazlıyım hamilelik de öyleydi ama benden kaynaklı bu durum yiyen de çok birşey olmuyor yoğurt süt vs de yiyemiyorum ben sadece bebek için değil hemoroidi zorlamamak adına ama kendimde böyle sıkıntı olmasa yerdim ki bebek de alışsın yavaş yavaş ye bence tek tek dene hangisi gaz yaparsa anlarsın onu yemezsin
Canım benim kızın da ayakları içe dönüktü bebek sığamamış ayaklarını bağdaş kurar gibi yapıp durmuş gebelik pozisyonuna bağlı dediler bayağı düzelmeye başladı hatta gözünün üzerinde kızarıklık içinde de kanlanma vardı normal doğumlarda olabiliyor geçer dediler o da bayağı azaldı yüzünün o tarafı hem plasentaya dayalıydı benim plasenta aşağıdaydı büyük ihtimalle kanlanmada o yüzden oldu sanki senin bebekte de pozisyona bağlı olabilir ki doğumdan sonra düzelme gösteriyorsa öyledir eğer ailede varsa belki o zaman genetiktir derim benim bacaklar çırpıdır inşallah kızınki öyle olmaz babaya benzesin dedim aynı benimki eşim bacağı da yamuk mi diyor ortopedi doktoruna benden öyle o dedim bana benzemesin dediğim ne varsa benden babaya benzemesin dediğim ne varsa Babadan almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…