- 3 Ağustos 2010
- 1.148
- 1.728
- 333
Geçecek değil mi? Yine de benim sezeryanım daha ağırdı. Ve doğalı varken tercih etmek istemedim, zaten tercihe bakmıyor burda en son çare olarak görülüyor.Evet aynen öyle bende ayni durumdaydım..Hatta kac gun boyunca ben nasıl boyle biseye cesaret ettim sezeryan varken diye bile düşündüm o emzirirken otururken çektiğim acı ile..ve de hemoroid gibi o kısımlar da agriyordu. 13.gun ama cok sukur hepsi bitti suan 20 gun bitti ve hic bisey olmamis gibi. Biraz sabretmelisin iyilesme suresi 15 gün, baticon ve gazli bez ile her wc sonraso bakim yapmayi ve hergun ilik dus almayi ihmal etme, agir kaldirma ve cok ayakta durma..
Az daha sabret canım benim kız da üşengeç ben sağdığım sütleri enjektörle memedeyken yandan veriyorum biberonu hastanedeyken bir kere kullanmıştık bir kereden alışmadı ama devam etsem bu üşengeçlikle kesinlikle alışırdıBenim gibi 3 haftadir eds yapan var mi? Artik yildim ama sutum de artiyor tam sonuna gelmisken biberona alismasin diyorum. Su haftadan sonra memeye alisan bebek biberonu tercih etmez diye bir sey var mi?
Biz fizik tedaviye gidicez mecbur bende diyorum Buda Bi fizik tedavi olacak bizim için artık korona olayını aştım benBen de beğeniyorum videolarda aynen rahatlamış duruyorlar götüren bir iki arkadaşım da var memnunlardı sadece bu aralar vakalar artışı beni korkutuyor yoksa kesin götürecektim
Ben 12. Günde hastaneden aldıgım da biberona alısmıs tı asla meme yi almıyordu hatta Bi kere tuttu geri bıraktı Bi daha tutmamıstı biberonla vermeye devam ettim ara ara memeyi denedm almadı sonra gittim silikon meme ucu aldım markasını unuttum ama kelebek seklinde olanlardan onla zorla vermeye calostık ugraşanugrasa 2 haftada silikonla memeyi tutturdum son 1 haftadır da silşkonsuz emiyor vee kaparak emiyor geceleri de biberonla takviye süt veriyorum biberonu da alıyor memeyide hatta biberonu bazen istemiyor bile bnce memeye alırsan cocuk vazgecmez bizimki ni basta görseydin bu cocuk asla meme tutmaz derdin güçlendikçe daha kolay oldu sanırım ama 2 3 hafta çatladım resmen kabullenmiştim kaynana olmasa smdi biberonla devam ediyordukEvet ben hala ikisini de veriyorum. Ikisini verince bile yetmiyor hala mama veriyorum ustune. Belki ondan bana bir ogunde bir meme dememislerdir.
Bende magnezyuma devam etsemmi diye düşündüm bir zararı yok dimi?Demir kabız yapıyorsa kızlar magnezyum takviyesi yapmak sizi rahatlatır. Ben şu an öyle idare ediyorum.
Ben de öyle yapıyorum canım çünkü son süt yağlı süt asıl bebeği doyuran o eğer çok çok emip bitirmiyorsa bence değiştirmemek lazım yoksa hep ön sütleri alır bebekDoktor bi emzirmede bir memeyi ver sonraki emzirmede diğerini dedi ilk 10 gün ikisinide veriyordum siz ikisinide bir emzirmede mi veriyorsunuz
Biz cok sık doktora diye ciktik cnmKızlar bebeklerle dışarı çıktınız mı çıkıyor musunuz
Tartıyla kafayı bozdum:) sabah aksam tartıyorum bu hafta hic kilo almadıBizimkide aynı kilo alımı normal mi bizim doktor mama verme diyor kilo alımı iyi ama dün 40 dk emzirince dayanamayıp mama verdim onunda yarısını içti daha meme arıyor ağızlarında dursun istiyorlar heralde
Biz çıkıyoruzKızlar bebeklerle dışarı çıktınız mı çıkıyor musunuz
Senin basina gelenleri hatirliyorum. Sonra ben de dogum yaptim, takip edemedim. Iyi misiniz? Insallah her sey yolundadir.Ben 12. Günde hastaneden aldıgım da biberona alısmıs tı asla meme yi almıyordu hatta Bi kere tuttu geri bıraktı Bi daha tutmamıstı biberonla vermeye devam ettim ara ara memeyi denedm almadı sonra gittim silikon meme ucu aldım markasını unuttum ama kelebek seklinde olanlardan onla zorla vermeye calostık ugraşanugrasa 2 haftada silikonla memeyi tutturdum son 1 haftadır da silşkonsuz emiyor vee kaparak emiyor geceleri de biberonla takviye süt veriyorum biberonu da alıyor memeyide hatta biberonu bazen istemiyor bile bnce memeye alırsan cocuk vazgecmez bizimki ni basta görseydin bu cocuk asla meme tutmaz derdin güçlendikçe daha kolay oldu sanırım ama 2 3 hafta çatladım resmen kabullenmiştim kaynana olmasa smdi biberonla devam ediyorduko zorlaya zorlaya inatlaştık yoksa o güc yoktu bende zaten beden olarak yorgunken meme tutturmaya çalısmak zulum gibiydi
Biz gece 1 kez biberonla besliyoruz ama her ogunun ardindan biberon versem alisir diye korkuyorum. Aynen usengeclikten dolayi biberona alisir korkusu var bende de. Ama eds de yildirdi artik. Sonda masrafi bez masrafi kadar.Az daha sabret canım benim kız da üşengeç ben sağdığım sütleri enjektörle memedeyken yandan veriyorum biberonu hastanedeyken bir kere kullanmıştık bir kereden alışmadı ama devam etsem bu üşengeçlikle kesinlikle alışırdı
Ben babyplus kullanıyorum hemde nem oranını gösteriyo. Telsizin ısı ölçeriyle aynı sonucu verdiğinden doğru rakamlar bence ben memnunumKızlar oda ısı ölçer olarak hangi markayı kullanıp tavsiye ediyorsunuz ?
Biz gece 1 kez biberonla besliyoruz ama her ogunun ardindan biberon versem alisir diye korkuyorum. Aynen usengeclikten dolayi biberona alisir korkusu var bende de. Ama eds de yildirdi artik. Sonda masrafi bez masrafi kadar.
Sakin sakın kardes kardese kusmez birak kussede uzun surmez..oyle anında bulasan lanrt birseyki anlatamam..5 dakikalim temas yetti kadin tek basina bütün sülaleyi tuzla buz etti pozitif olmayan kalmadı şuan sülalede şaka gibilivaneli1608 canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin. Bebekle ilgili nasıl bilgilendirmeden gider ekip anlamadım. Belki şimdiye kadar aramışsındır ama aramadıysan 112 yi arayıp Bilgi vermelisin. Doktora gitmek daha güvenli olur sanada daha iyi hissettirir.. umarım tez zamanda atlatıcaksınız bu illeti
Okadar kızıyorum ki artık, bazı insanların kafası yeminle hiç çalışmıyor ya. Sanki ilk defa bebek görecekler.. Kendi öz anneme söz geçiremedim buradayken. Erkek kardeşim ayrı kız kardeşim ayrı geldiler metrobüslere binip.Her seferinde aklım çıktı.. Anne söyle gelmesinler dedikçe bişey olmaz onlarda merak ediyor dedi.Az aklı başında olsak milletcek bu kadar üzülüp yıpranmicaz...
Süt bolca gelirse mamayı kesersin inşallah biz iyiyiz refleksler hareketler filan normal görünüyor şimdilik takip edilcek tabi hepSenin basina gelenleri hatirliyorum. Sonra ben de dogum yaptim, takip edemedim. Iyi misiniz? Insallah her sey yolundadir.
Iki haftadir gece bir kez biberon aliyor, memeyle arasi bozulmadi ama her ogunden sonra alirsa alisir diye korkuyorum. Bir hafta daha disimi sikicam sanirim. Insallah mamayi tamamen keserim de bu eds zulmu biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?