Kizlar bir haftadir giremiyorum foruma..gazla ugrasiyoruz,35 gunluk olduk...bisey sorucam,belki konusulmustur ama bebeginizin kiyafetlerini hangi marka deterjanla yikiyosunuz..
Mama miktari bebegin gunu kadar kilosu, kilo alma hizi ve senden ne kadar sut aldigiyla ilgili. 17 gunlukken gece ben uyuyabileyim diye doktor gece bir kez 90lik mama tavsiye etmisti. Onun disindaki ogunlerde beni de emdigi icin 60 aliyordu. Sonra sut artinca 30a dusurduk. Ama gece hala bir kez 90 aliyor.
Tartın hangi marka acaba? Bizim doktor da sağolsun kiloya taktığı için tartı sipariş verdim netten o da bozuk çıktı. Hareket ettikçe üstüne kilo değişiyor. Yarın geri göndericem
Kizlar bir haftadir giremiyorum foruma..gazla ugrasiyoruz,35 gunluk olduk...bisey sorucam,belki konusulmustur ama bebeginizin kiyafetlerini hangi marka deterjanla yikiyosunuz..
Aynısını benim kayinvalide yapti ya. Sutum var diyorum ama surekli bu cocuk ac diyordu mama mi yapsam diyordu. Hep de diyorum anne sut var mamaya gerek yok. Bir gece gizliden yaparken esim engellemis. Yarim saat once emzirdigim cocuga ac diyordu. Bir de sütün bozuk düşüncesinden sonra iyice bebeğime yetemiyorum kafasına girmiştim ama neyse ki geçti hepsi. Simdi cok yoruluyoruz ama daha iyi bakiyoruz cocugumuza esimle istedigimiz gibi.
Hamilelikte de ilk basta kabız oldum sonradan düzelmiş ti hatta hayatımda ilk defa düzenli olmustu diyebilirim dogustan bagırsak karım problemli huzursuz bagırsak sendromu var sanırım bende.
Selamm kızlar iyi akşamlar çoktandır giremiyordum foruma biraz ağır bir lohusaık geçirdim... Hassasiyet, yetememe duygusu (duş alıyorum saçımı kurutmadan bebek ıh dese acıktı doyur bunu, doyururken saçın yaş çocuk üşütecek blablabla sanki 10 şeyi aynı anda yapabilirmişim gibi) , kv sağolsun çocuk doymuyor mu biberon mu versen diye diye.. Ama bi ben değilmişim bu durumda. Bir kaç gün önce doktor randevumuz vardı minişim gayet iyi kilo almış 8 aylık doğmasına rağmen doktor sutumun gayet doyurucu olduğunu söyledi eve gelince ilk işim kv'ye bunu söylemek oldu sonrasında düzeldim şükür.
Dış tarafı içe dönük biraz. Ankarada bir yer aparat takıyormuş düzelmesi için. Fiyatı çok geldi bize. Çünkü öyle çok ciddi bir asimetri yok. Ama bilemedik böyle de kalırsa diye aklımıza takılmıyor değil.
Doğumdan bu yana bayağı düzeldi o zaman gever herhalde Yok neyse ki genetik olarak yok.
Hadi ya bak sen ufaklığa Şimdiden dediğinin tersini yapmaya başlamış ki
Tartın hangi marka acaba? Bizim doktor da sağolsun kiloya taktığı için tartı sipariş verdim netten o da bozuk çıktı. Hareket ettikçe üstüne kilo değişiyor. Yarın geri göndericem
Canım tüm tartılarda hareket edince kilo değişir. Bozuk değildir o. Bende kiwi marka var. Bim den almıştım. Doktorun tartısıyla aynı ölçüyor. Hareket ettikçe değişiyor yani kilo hareketsiz kaldığı andakine bakacaksın.
Selamm kızlar iyi akşamlar çoktandır giremiyordum foruma biraz ağır bir lohusaık geçirdim... Hassasiyet, yetememe duygusu (duş alıyorum saçımı kurutmadan bebek ıh dese acıktı doyur bunu, doyururken saçın yaş çocuk üşütecek blablabla sanki 10 şeyi aynı anda yapabilirmişim gibi) , kv sağolsun çocuk doymuyor mu biberon mu versen diye diye.. Ama bi ben değilmişim bu durumda. Bir kaç gün önce doktor randevumuz vardı minişim gayet iyi kilo almış 8 aylık doğmasına rağmen doktor sutumun gayet doyurucu olduğunu söyledi eve gelince ilk işim kv'ye bunu söylemek oldu sonrasında düzeldim şükür.
Bnde sana yazcaktım nerelerdesin diye herkes hemen hemen aynı seyleri yaşadı kimi kv aç bu mama ver der kimiside benmki gibi biberon vermeyin mama vermeyin aç olsa ağlar der herkes Bi lohusalık yaşadı yani neyse en zorlarını atlattık sayılır bence tamamen kopmayın forumdan merak ediyor insan aylardır birlikteyiz valla gelmeyenleri gözüm arıyor
Mimoris çok memnunun doğal kokusu güzel şampuan da onu kullanıyorum leke çıkartıcı da tüm ürünlerinden memnun kaldım yumuşatıcı kullanmaya gerek yoktur yazıyor kıyafetlerin çoğu organik Pamuklu ama sert olmuyor yumuşatacıya gerçekten gerek kalmıyor
Kızlar bugünler geçer demi...herşey kabus olsa keşke bende burda kuzumun gazinı kakasını sorsaydım size..20 günlük el kadar bebeğimi ben koruyamadım kendimi affedemiyorum çok moralim bozuk..yenidoğanlarda nasıl geciyor korona süreci bildiginiz duydugunuz örnek varmı..
Bnde sana yazcaktım nerelerdesin diye herkes hemen hemen aynı seyleri yaşadı kimi kv aç bu mama ver der kimiside benmki gibi biberon vermeyin mama vermeyin aç olsa ağlar der herkes Bi lohusalık yaşadı yani neyse en zorlarını atlattık sayılır bence tamamen kopmayın forumdan merak ediyor insan aylardır birlikteyiz valla gelmeyenleri gözüm arıyor
Teşekkür ederim canım ama inan başımı kaşımaya vakit bulamıyordumm sürekli ağlamaklı bir haldeydim yeni yeni alıştım bebekli hayata. Bende özledim sizleri forumu artık buralardayım inşallah
Mama miktari bebegin gunu kadar kilosu, kilo alma hizi ve senden ne kadar sut aldigiyla ilgili. 17 gunlukken gece ben uyuyabileyim diye doktor gece bir kez 90lik mama tavsiye etmisti. Onun disindaki ogunlerde beni de emdigi icin 60 aliyordu. Sonra sut artinca 30a dusurduk. Ama gece hala bir kez 90 aliyor.
Kaç günlük bebişin ben mamayı azaltmak istiyorum ama gündüz bile yetmiyor sütüm ne zaman artacak cok üzülüyorum 26 günlüğüm sagınca en fazla 50 cıkıo sütüm ilk gün sütüm coktu mama verdiler azaldı 1 aydır arttıramıyorum