- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Kaç günlük bebişin ben mamayı azaltmak istiyorum ama gündüz bile yetmiyor sütüm ne zaman artacak cok üzülüyorum 26 günlüğüm sagınca en fazla 50 cıkıo sütüm ilk gün sütüm coktu mama verdiler azaldı 1 aydır arttıramıyorum
Sürekli değil sürekli acıkmıyorum ama acıktığımda ben ben değilim. Elim ayağım titriyor fena oluyorum bişe yemesem. Sen ikiz doğurdun 2 kat acıkıyosun bi de belkiKızlar ya bişey söylicem sizdede sürekli açlık hissi varmı?
Bende fena iştah patlamaları başladı hamilelikte almadığım kiloları şimdi alıcam diye korkuyorum
Kızlar yediklerinize dikkat ediyor musunuz? Gaz olmasın diye onu yeme bunu yeme ne yiyeceğiz biz. Canım acı biber turşusu istiyor yiyemiyorum. Karnabahar, brokoli salatası istiyor yiyemiyorum. Canınız çekmesin ama lahana sarma istiyorum yiyemiyorum. Salatalara limon koydurmuyorlar sirke koydurmuyorlar. Mandalina delisiyim yiyemiyorum. Varsa yoksa süt olsun diye tahin helva yiyip duruyorum. O kadar sevdiğim şeyden soğudum resmen.
Biz deAynısını benim kayinvalide yapti ya. Sutum var diyorum ama surekli bu cocuk ac diyordu mama mi yapsam diyordu. Hep de diyorum anne sut var mamaya gerek yok. Bir gece gizliden yaparken esim engellemis. Yarim saat once emzirdigim cocuga ac diyordu.Bir de sütün bozuk düşüncesinden sonra iyice bebeğime yetemiyorum kafasına girmiştim ama neyse ki geçti hepsi. Simdi cok yoruluyoruz ama daha iyi bakiyoruz cocugumuza esimle istedigimiz gibi.
Bebeğin gazlı bi bebek değilse istediğini ye bence canım. Benim ilk 3 gün tatlı yiye yiye içim bayıldı valla. Bulamaç sütlaç un helvası nereye kadar yani. Şuan acı biber de yiyorum turşu da çiğköfte de soğanlı menemen de. Annem bebek çok ağlamıyosa her şeyi de ye öyle alışsın dedi. Teyzem en baştan her şeyi yemiş hatta mesela emziren kadınlarda acur en çok gaz yapan sebze oturup bi kilo acur yiyomuş bebekleri de hiç ağlamazmış. Ben de alışsın sonradan sıkıntı olmasın ve yemek ayırt etmesin diye yiyorum her şeyiKızlar yediklerinize dikkat ediyor musunuz? Gaz olmasın diye onu yeme bunu yeme ne yiyeceğiz biz. Canım acı biber turşusu istiyor yiyemiyorum. Karnabahar, brokoli salatası istiyor yiyemiyorum. Canınız çekmesin ama lahana sarma istiyorum yiyemiyorum. Salatalara limon koydurmuyorlar sirke koydurmuyorlar. Mandalina delisiyim yiyemiyorum. Varsa yoksa süt olsun diye tahin helva yiyip duruyorum. O kadar sevdiğim şeyden soğudum resmen.
Benimki 22 gunluk. Neden sut oldugu halde mama verdiler? Aktif emen bir bebek saginca cikan sut miktarindan daha fazlasini cekebilir. Ustelik kac ml ne kadar kalori var bilemeyiz. Sagim miktarina takilma. Emzirme, uyku, su, moral... boyle boyle artacak. Benimki de tam yetmiyor ama onemli olan ne kadar varsa o sutu almasi ve karninin bi sekilde doymasi.Kaç günlük bebişin ben mamayı azaltmak istiyorum ama gündüz bile yetmiyor sütüm ne zaman artacak cok üzülüyorum 26 günlüğüm sagınca en fazla 50 cıkıo sütüm ilk gün sütüm coktu mama verdiler azaldı 1 aydır arttıramıyorum
n11de beslenme sondası olarak aratın. 5 numara olacakEmzirme desteği hortumu kullanan kimdi acaba nerden aldınız link atarmısınız biberonu bıraktırmak istiyorum artık belki sütüm çoğalır
Tesekkür ederim canımn11de beslenme sondası olarak aratın. 5 numara olacak
Walla bizim içinde alısmak zor oldu ama yine burda kafa dağıttık kakaydı mamaydı memeydi filan neyse sen iyi ol da daha cok yazışırızTeşekkür ederim canım ama inan başımı kaşımaya vakit bulamıyordumm sürekli ağlamaklı bir haldeydimyeni yeni alıştım bebekli hayata. Bende özledim sizleri forumu artık buralardayım inşallah
Hayatımda belki de ilk kez kandil simidi kutusunu tek başıma bitireceğim. Bi tane bile zorla yerdim. Bu nasıl bir açlıkSürekli değil sürekli acıkmıyorum ama acıktığımda ben ben değilim. Elim ayağım titriyor fena oluyorum bişe yemesem. Sen ikiz doğurdun 2 kat acıkıyosun bi de belkiannem geçen bişe dedi insan doğum yaptıktan sonra o oluşan karın boşluğu kadar daha çok yemek istiyor dedi cidden öyle
Keske bende de öle olsa hamileyken 2 saat yemesem gözüm dönüyordu su ansaatlerce aç kalayım aramam noldu bemm iştahıma onadamı nazar değdiSürekli değil sürekli acıkmıyorum ama acıktığımda ben ben değilim. Elim ayağım titriyor fena oluyorum bişe yemesem. Sen ikiz doğurdun 2 kat acıkıyosun bi de belkiannem geçen bişe dedi insan doğum yaptıktan sonra o oluşan karın boşluğu kadar daha çok yemek istiyor dedi cidden öyle
Memeyi hiç tutmuyor muEmzirme desteği hortumu kullanan kimdi acaba nerden aldınız link atarmısınız biberonu bıraktırmak istiyorum artık belki sütüm çoğalır
Benim dr um herşeyden abartmamak kaydıyla yiyebilirsin dedi. Hatta kuru fasilye yemelisin bile dediBebeğin gazlı bi bebek değilse istediğini ye bence canım. Benim ilk 3 gün tatlı yiye yiye içim bayıldı valla. Bulamaç sütlaç un helvası nereye kadar yani. Şuan acı biber de yiyorum turşu da çiğköfte de soğanlı menemen de. Annem bebek çok ağlamıyosa her şeyi de ye öyle alışsın dedi. Teyzem en baştan her şeyi yemiş hatta mesela emziren kadınlarda acur en çok gaz yapan sebze oturup bi kilo acur yiyomuş bebekleri de hiç ağlamazmış. Ben de alışsın sonradan sıkıntı olmasın ve yemek ayırt etmesin diye yiyorum her şeyi
Bizimki Bi ara geceleri ciyaklayınca ben cok korktum tursu aşeriyorum ama vermiyorlarBebeğin gazlı bi bebek değilse istediğini ye bence canım. Benim ilk 3 gün tatlı yiye yiye içim bayıldı valla. Bulamaç sütlaç un helvası nereye kadar yani. Şuan acı biber de yiyorum turşu da çiğköfte de soğanlı menemen de. Annem bebek çok ağlamıyosa her şeyi de ye öyle alışsın dedi. Teyzem en baştan her şeyi yemiş hatta mesela emziren kadınlarda acur en çok gaz yapan sebze oturup bi kilo acur yiyomuş bebekleri de hiç ağlamazmış. Ben de alışsın sonradan sıkıntı olmasın ve yemek ayırt etmesin diye yiyorum her şeyi
Tutuyor canım sağ göğsümü tutamıyo süt gelmeyince bırakıyor sağdıgımda 2göğüsden 30cc cıkıyo 15dk memede kaldıgıda oluyo ama doymuyor hemen bırakıyor mama istiyoMemeyi hiç tutmuyor mu
Keske bende tüketebilsem iştah sıfır zorla yemek yiyorumAslında kızlar biz nekadar kaliteli beslenirlek bebeklere giden süt te okadar kaliteli olur ben aşırı gaz yapan şeyler haricinde herşeyi tüketmeye çalışıyorum..
Aman sen öyle bir hata yapma pişman olursunBenim dr um herşeyden abartmamak kaydıyla yiyebilirsin dedi. Hatta kuru fasilye yemelisin bile dedi
Yemeye çalış canım yedikçe açılır iştahın..Keske bende tüketebilsem iştah sıfır zorla yemek yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?