2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Düzenli olarak sağ canım artar, rezene çayı iç bulgur pilavı bol su tüket benimde bir ara azaldı bunları yaparak arttırdım belki bebeğin yeterince uyaramıyordur süt üretimini.

Kızlar ya bişey söylicem sizdede sürekli açlık hissi varmı?
Bende fena iştah patlamaları başladı hamilelikte almadığım kiloları şimdi alıcam diye korkuyorum
Sürekli değil sürekli acıkmıyorum ama acıktığımda ben ben değilim. Elim ayağım titriyor fena oluyorum bişe yemesem. Sen ikiz doğurdun 2 kat acıkıyosun bi de belki annem geçen bişe dedi insan doğum yaptıktan sonra o oluşan karın boşluğu kadar daha çok yemek istiyor dedi cidden öyle

Evet bende yemiyorum çünkü bebeğe gaz yapıyor dediğin bütün gıdalar bir kere portakal suyu içtim bütün gece kıvrandı çocuk bilmiyordum tövbe dedim ondan sonra..

Biz de bizimkinin bunun dışında başka bişeye müdahale etmedi Allahtan. Kavga ederdim valla. Hepsi mi böyle bunların ya sütün bozuk derken öyle mi dedi sana

Bebeğin gazlı bi bebek değilse istediğini ye bence canım. Benim ilk 3 gün tatlı yiye yiye içim bayıldı valla. Bulamaç sütlaç un helvası nereye kadar yani. Şuan acı biber de yiyorum turşu da çiğköfte de soğanlı menemen de. Annem bebek çok ağlamıyosa her şeyi de ye öyle alışsın dedi. Teyzem en baştan her şeyi yemiş hatta mesela emziren kadınlarda acur en çok gaz yapan sebze oturup bi kilo acur yiyomuş bebekleri de hiç ağlamazmış. Ben de alışsın sonradan sıkıntı olmasın ve yemek ayırt etmesin diye yiyorum her şeyi

Benimki 22 gunluk. Neden sut oldugu halde mama verdiler? Aktif emen bir bebek saginca cikan sut miktarindan daha fazlasini cekebilir. Ustelik kac ml ne kadar kalori var bilemeyiz. Sagim miktarina takilma. Emzirme, uyku, su, moral... boyle boyle artacak. Benimki de tam yetmiyor ama onemli olan ne kadar varsa o sutu almasi ve karninin bi sekilde doymasi.

Emzirme desteği hortumu kullanan kimdi acaba nerden aldınız link atarmısınız biberonu bıraktırmak istiyorum artık belki sütüm çoğalır

Teşekkür ederim canım ama inan başımı kaşımaya vakit bulamıyordumm sürekli ağlamaklı bir haldeydim yeni yeni alıştım bebekli hayata. Bende özledim sizleri forumu artık buralardayım inşallah
Walla bizim içinde alısmak zor oldu ama yine burda kafa dağıttık kakaydı mamaydı memeydi filan neyse sen iyi ol da daha cok yazışırız

Hayatımda belki de ilk kez kandil simidi kutusunu tek başıma bitireceğim. Bi tane bile zorla yerdim. Bu nasıl bir açlık

Keske bende de öle olsa hamileyken 2 saat yemesem gözüm dönüyordu su ansaatlerce aç kalayım aramam noldu bemm iştahıma onadamı nazar değdi

Benim dr um herşeyden abartmamak kaydıyla yiyebilirsin dedi. Hatta kuru fasilye yemelisin bile dedi

Bizimki Bi ara geceleri ciyaklayınca ben cok korktum tursu aşeriyorum ama vermiyorlar

Memeyi hiç tutmuyor mu
Tutuyor canım sağ göğsümü tutamıyo süt gelmeyince bırakıyor sağdıgımda 2göğüsden 30cc cıkıyo 15dk memede kaldıgıda oluyo ama doymuyor hemen bırakıyor mama istiyo

Aslında kızlar biz nekadar kaliteli beslenirsek bebeklere giden süt te okadar kaliteli olur ben aşırı gaz yapan şeyler haricinde herşeyi tüketmeye çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…