- 25 Eylül 2014
- 1.263
- 891
- 123
Hamileykende böyleydim neler yedim sütüm gelsin diye halada zorla yiyorum ama yok yemek yemek eziyet gibi geliyo nedenseYemeye çalış canım yedikçe açılır iştahın..
Hım manayada alışmıs biraz sanırım benmde sürekli emdiği için sağdıgum da 30 cc cıkıyor ama bi kaç saat emmediğinde sertleşiyor özellikle sol gögüsüm de sende Bi dene 3 4 saat sonra sağsan damı 30 cıkıyorTutuyor canım sağ göğsümü tutamıyo süt gelmeyince bırakıyor sağdıgımda 2göğüsden 30cc cıkıyo 15dk memede kaldıgıda oluyo ama doymuyor hemen bırakıyor mama istiyo
Evet canım en fazla 40-60 arası oluyor oda nadir.mamaya alıştı ama benide emiyor buna şükrediyorumHım manayada alışmıs biraz sanırım benmde sürekli emdiği için sağdıgum da 30 cc cıkıyor ama bi kaç saat emmediğinde sertleşiyor özellikle sol gögüsüm de sende Bi dene 3 4 saat sonra sağsan damı 30 cıkıyor
Canım bazen arka arkaya veriyorum bazen ayrı ayrı veriyorum bizimde 3/4 günde bir yapıyordu biogaia iyi geldi 2 günde bir yapmaya başladı gazda attırıyor sab simplexte iyi geliyor gazına bakıyorum çok kıvranırsa veriyorum gene sab simplexten biogaia bi kere 5damla veriyorum ama gazı atasada ıkınıyor çokCanım biogaiayı bende kullanıyorum ama sab simplex damlayla aynı anda mı kullanıyorsun kızımın çok gazı var ve kaka yapma süresi çok uzun kaka yapmadığı her günde zaten gaz onu çok sıkıştırıyor
Mandalina neden yemiyorsun ki ben yiyorum yanlış mı yapıyorum acabaKızlar yediklerinize dikkat ediyor musunuz? Gaz olmasın diye onu yeme bunu yeme ne yiyeceğiz biz. Canım acı biber turşusu istiyor yiyemiyorum. Karnabahar, brokoli salatası istiyor yiyemiyorum. Canınız çekmesin ama lahana sarma istiyorum yiyemiyorum. Salatalara limon koydurmuyorlar sirke koydurmuyorlar. Mandalina delisiyim yiyemiyorum. Varsa yoksa süt olsun diye tahin helva yiyip duruyorum. O kadar sevdiğim şeyden soğudum resmen.
Sana da gecmis olsun canim ..evet bebegim covid oldu..insallah gecicekIyi aksamlar canim gecmis olsun bebeginiz covidmi oldu bende suan pozitifim dogum yapmadim henuz nagatife donmeyi bekliyorum cok uzuldum
Ahh ahhh o tartiyi kacirdigim icin ne kadar pismanim simdi..Canım tüm tartılarda hareket edince kilo değişir. Bozuk değildir o. Bende kiwi marka var. Bim den almıştım. Doktorun tartısıyla aynı ölçüyor. Hareket ettikçe değişiyor yani kilo hareketsiz kaldığı andakine bakacaksın.
2 gunlukken niye ateslendiki hayirdirCanim bebeğin ateşi için temizleme pamuğunu islat iki koltuk altina ve anlina koy duşurcektir benimde başima geldi ilk 2 günde ateşleniyordu
Hepsi böyle sanırım.Biz debizimkinin bunun dışında başka bişeye müdahale etmedi Allahtan. Kavga ederdim valla. Hepsi mi böyle bunların ya sütün bozuk derken öyle mi dedi sana
Yeni doğanda olabilir dediler şukur iyi2 gunlukken niye ateslendiki hayirdir
Ayy şuan ben de burda aşırı sinir oldum. Küfredesim var onaHepsi böyle sanırım.Evet ya doğumdan 3 gün sonra göğüslerinde süt şişmesi oldu. Ağrı be ateş yaptı o kadar şişti ve kızardı ki. Emzirmekte zorlandım çünkü çok şişince ucu tam alamıyor ufaklık. Bir yandan da sağmaya çalışıyorum rahatlatsın diye. Öyle dedi o zaman işte Kayinvalidem göğüsler şişince içerideki süt bozuktur mama yapalım diye. Geçtim yatak odasına ağladım bi güzel, zaten dikişlerden bebeğime ilgilenemiyordum doğru düzgün. Iyice yetemiyorum kafasına girmiştim.. Sinirleniyorum şimdi düşününce
Yemeye yemeye iştahın kesildi senin kuzum valla şaka bi yana nazar olabilir. Bol bol oku kendine. Sen de kendini nazar etmiş olabilirsin. Burdan bildiğim kadarıyla hamileliğin çok güzel geçti. Bunu başkalarının yanında söylediysen onlar da etmiş olabilir. Oku dua et kendine olacağı varmış diyip geçmek gerekiyorKeske bende de öle olsa hamileyken 2 saat yemesem gözüm dönüyordu su ansaatlerce aç kalayım aramam noldu bemm iştahıma onadamı nazar değdi
Ciyaklayınca hahahBizimki Bi ara geceleri ciyaklayınca ben cok korktum tursu aşeriyorum ama vermiyorlar
Büyükler ac bu cocuk ac bu cocuk diye diye verdiler mamayı sonra ben mastit oldum mememde sütle emilmeden kaldıgım İcinBenimki 22 gunluk. Neden sut oldugu halde mama verdiler? Aktif emen bir bebek saginca cikan sut miktarindan daha fazlasini cekebilir. Ustelik kac ml ne kadar kalori var bilemeyiz. Sagim miktarina takilma. Emzirme, uyku, su, moral... boyle boyle artacak. Benimki de tam yetmiyor ama onemli olan ne kadar varsa o sutu almasi ve karninin bi sekilde doymasi.
Kac günlüksünüzTutuyor canım sağ göğsümü tutamıyo süt gelmeyince bırakıyor sağdıgımda 2göğüsden 30cc cıkıyo 15dk memede kaldıgıda oluyo ama doymuyor hemen bırakıyor mama istiyo
Mandalina neden yemiyorsun ki ben yiyorum yanlış mı yapıyorum acaba
Maalesef benim oğlan ben bunları yemeden de öyle canım çok şiddetli gaz problemimiz varMandalina, portakal, brokoli, fasulye, lahana ve daha birçok gıda emziren annelerin yememesi gereken gıdalar canım bebekte kolik krizlerine neden oluyorbenimkinde oldu ve inan çok kötü birşey bebek kıvranıyor ağlıyor kıpkırmızı oluyor
25canımKac günlüksünüz
Ben kullaniyorum. Medikalden aliyorum. Ideali 4 numara yani en kucuk olaniymis. 5 numara daha genis, o da olabilir. 5 numara ile daha kisa surede bitirir mamayi.Emzirme desteği hortumu kullanan kimdi acaba nerden aldınız link atarmısınız biberonu bıraktırmak istiyorum artık belki sütüm çoğalır
Gecmis olsun. Ben mastitin direginden dondum. Ama mamayi sonda ile verdigim yani emildigim halde mastit oluyordum. Cunku bebek cok kucuktu verimli ememiyordu. Uzulme yani, her sey olacagina variyor.Büyükler ac bu cocuk ac bu cocuk diye diye verdiler mamayı sonra ben mastit oldum mememde sütle emilmeden kaldıgım İcin
130 gram almıştı geçen hafta, 250 gram almasını bekliyoruz dedi. Her arandığında ver, emzirdikten sonra da kalanı sağ ver dedi. Yarın kontrol var bakalım kaç çıkacakDoktor niye kiloya taktı canım bebek kilo almıyor mu?
Ben 1. Ay dolana kadar bebekleri götürmeyeceğim kıyafetlerden geliştiklerini anlıyorum sende dikkat et kıyafetler küçülüyorsa kilo alıyordur bebiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?