2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Evett seninle konuşmuştuk ilk zamanlar hatta hemşeriyiz . Benimkiside planlı değildi canım acil sezeryana alındım doğuma daha 1 ayım vardı.. 3 gün sonra kırkımız çıkıyor inşallah 25 Eylülde oldu doğum. Vallahi canım hastaneye gitmeden önce temizlenmiştim 2 3 hafta sonra tekrarladım enfeksiyon kapmasından korktum . Senin doğum ne zaman oldu? Acele etme korse için takarsın benim hafif göbek kaldı o da normal yani rahim öyle bie günde eski haline dönmüyor bence doktorunu dinle.

Hahaha aynen he ama sonucta bu bigün olacak onu biliyoruz ekmek gibi su gibi işte onu bildiğimizden smdiden düşünüyoruz o günlerde cok yakın bnce
Doğuma kadar dört gözle bekliyordum kanama alanı plasenta aşağıda derken bize cinsel ilişki yasaktı plasenta 32. haftada yukarı çıktı o saatten sonra doktor 35 kadar yapabilirsiniz dedi tabii benim koca birşey olur korkusuyla hiç istemedi derken lohusalık falan bir yıldır kardeş kardeş yatıyoruz valla geçen kendince espri yapıyor hamileyken çok istiyordun hala istiyor musun yapalım vs nasıl tersleyip bozduysam söylediğine pişman oldu

Hahaha alemsiniz ya bizim öle seylerimiz yoktu ama en son ne zmn oldu ben bile hatırlamıyorum 24 25 haftalardayfı sanırım 4 5 ay olmustur inş gözleri kaymıyodur dısarlarda Baska taraflara erkeklere güvenemiyorum nedense

Kızlar ya süpersiniz vala kocalar duvara tırmancak vaziyetteler2016 annelerinde birbirimizi instagramdan eklemiştik ve sonra whatsup grubu kurduk hala görüşüyoruz..sizleri cok merakediyorum ekleyebilirsiniz gozdeakin_26
Bncede iyi fikir isteyenlerle garip bağ kurdum burayla kopamıyorım ekledim bu arada nöbetteyken ara ara bakıyorum

Canım benimde önceden bebek 3 saat filan emmeyince göğsüm sert olurdu artık olmuyor bende çok üzülüyordum ama benim sütümde azaldı çünkü önceden gece kalkıp sağlığımda 6 saat emilmemiş memeden 100 ml filan çıkıyordu son 2 gündür onun yarısı kadar filan çıkıyor çocuğumu 2 yaşına kadar emzirmek isterken 2 ay bile emziremicem sanırım. Zaten öyle dolup taşan bi sütüm yoktu ama neden birden olanda yarıya düştü bilmiyorum. Tamamen bitmemesi ve artması için be yapsam kızlar

Benimki de çok kusuyor canım bazen kesik kesik bazen bildiğin emdiği süt gibi. Doktor bunun için karın usg şimdi çektirdi bişey çıkmadı. Acaba bebekler neden kusuyor ?

Geçen gün sana yazmıştım canım benim dikişlerin hepsi düştü aynayla baktığımda dikiş yerim kaynamamış bu normal mi daha sonra kaynar mı diye

Biz emziğe oğlum 1 günlükken başladık tutacak mı diye bi deneyeyim dedim daha ilk sokmada cokur cokur çekmeye başladı bal aksa o kadar cokurdatır

Kız o ne öle plastik plastik benm arkadasım öle hamile kalmıstı delinmişmi ne olmus öle bsyler olmustu anlamıstı ne gülmüştük
Biz 5 yıldır bu şekilde korunuyoruz bize en sağlıklısı bu geliyor tamam hissi kötü ama enfeksiyon veya başka rahatsızlıklar için en temizi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…