- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Merhaba canım ne kadar oldu senin doğuma doktorum kırkın çıksın kullan diyor ısrarla sanırım beklicem tekrar sordum da.
temizliği kaç gün sonra yaptın canım yaramız tam olarak ne zaman iyileşir ki bilemiyorum sezaryan doğum aklımda yoktu hiçbir şeyi araştırmadım resmen çok acemiyim
Bu arada seninle aynı zamanda hamile kaldık klomenle takip ettim ara ara bebeklerimiz sağlıkla büyüsün inşallah o günleri düşününce çok duygulanıyorum büyüdüklerini de beraber burada bütün arkadaşlarımızla paylaşırız inşallah
Allah yardımcınız olsun kuzum çok geçmiş olsun , bebek iyi miAilece koronalandık canım
Doğuma kadar dört gözle bekliyordumHahaha aynen he ama sonucta bu bigün olacak onu biliyoruz ekmek gibi su gibi işte onu bildiğimizden smdiden düşünüyoruz o günlerde cok yakın bnce
Gazdan işte yavrum benim yazık ya1saattir ara ara ağlıyor nerdeyse canım,genelde ıhh lama var ayaklar hep karında ninni açtım simdi kucagımda yatagına koyunca uyur ins
Gayet iyi. Günde hemen hemen 30 grama denk geliyo ortalamanın üstündeBilmiyorum ki aynı gibi geliyor doktora da gitmedik 1.hafta kontrolünde iyiydi yarın 2.haftaya gireceğiz evde önce kendim tartıldım sonra onla 200 gr almış gibi 1 haftada iyi mi ki
Hahaha alemsiniz yaDoğuma kadar dört gözle bekliyordumkanama alanı plasenta aşağıda derken bize cinsel ilişki yasaktı plasenta 32. haftada yukarı çıktı o saatten sonra doktor 35 kadar yapabilirsiniz dedi tabii benim koca birşey olur korkusuyla hiç istemedi derken lohusalık falan bir yıldır kardeş kardeş yatıyoruz valla geçen kendince espri yapıyor hamileyken çok istiyordun hala istiyor musun yapalım vs nasıl tersleyip bozduysam söylediğine pişman oldu
Bncede iyi fikir isteyenlerle garip bağ kurdum burayla kopamıyorımKızlar ya süpersiniz vala kocalar duvara tırmancak vaziyetteler2016 annelerinde birbirimizi instagramdan eklemiştik ve sonra whatsup grubu kurduk hala görüşüyoruz..sizleri cok merakediyorum ekleyebilirsiniz gozdeakin_26
Sagınca 20 30 ancak cıkıyo beni emdikten sonra 90 mama yiyoMasallah kuzuya o zaman senin sütun yok mu canim Sadece mamami veriyorsun
Canım benimde önceden bebek 3 saat filan emmeyince göğsüm sert olurdu artık olmuyor bende çok üzülüyordum ama benim sütümde azaldı çünkü önceden gece kalkıp sağlığımda 6 saat emilmemiş memeden 100 ml filan çıkıyordu son 2 gündür onun yarısı kadar filan çıkıyorBen hiç izlemiyorum çok üzülürüm diye bol bol dua ediyorum rahatlatıyorda.
Bu memiklerin taş gibi olması sürekli değil canım.ilk ay kapasitesinden fazla üretiyor o yüzden o sertlik sonra bebek ne kadar emerse vücut okadar üretmeye başlıyor haliyle sertleşme azalıyor sen çişli bez sayına bak 5 i geçiyorsa bebek doyuyordur üzme kendini
Benimki de çok kusuyor canım bazen kesik kesik bazen bildiğin emdiği süt gibi. Doktor bunun için karın usg şimdi çektirdi bişey çıkmadı. Acaba bebekler neden kusuyor ?Selam kızlar biz bugün kontroldeydik her şey iyi çok şükür
Yüzünde çıkan sivilceler hormonlardanmış kusmasıda çok emdiğinden dedi kilosuna bakarak
Reflü değilmiş yani çok rahatladım.
D vitamini olarakta koledan damla verdi.
Benim tüm dikişler 1 hafta önce düştüDikiş in düştüğünü nasıl anlıyorsun eriyen dikiş değilmi benm elime hala mercimek kdr bşy geliyor düğüm yerimi nedir
Geçen gün sana yazmıştım canım benim dikişlerin hepsi düştü aynayla baktığımda dikiş yerim kaynamamış bu normal mi daha sonra kaynar mı diyeAynen canım düğüm yeri krem sürerken hissediyordum ben de geçen direkt tuvalet kağıdında gördüm dikişi aslında eriyen de dışarıdaki o an düşünce bana denk geldi ben krem sürerken yokluyorum duruyor mu diye 40 çıkana kadar bakmayacaktım ama dün aynayla da baktım sen bakma hiç tavsiye etmiyorum bir yer kaynamamış tekrar işlem gerekebilir o kısma dünden beri canım sıkıldı keşke bakmasaydım fazla merak ..... neyse artık bekleyeceğim 40 I daha 19 gün var
Biz emziğe oğlum 1 günlükken başladık tutacak mı diye bi deneyeyim dedim daha ilk sokmada cokur cokur çekmeye başladı balFayda ederse yazarsan sevinirim. Bize de nurse harveys diye bir damla yazdı ama kullanma dedi. Ne zaman artık ben bu ıkınmalara dayanamam dersen o zaman alırsın dedi. Eğer o da yetmezse bir de probiyotik başlarız dedi.
Canım aynı durum bende de var ben sürekli mama takviyesine başladım artık.
Emziğe başladınız mı ben de başlasam mı diye düşünüyorum. 17 günlüğüz. Erken diye daha vermemiştim. Emmesini etkiler vs dedi doktor korktum.
Hani ilk 3 hafta olmazdı. Bizde nerdeyse 5-6 günlükten beri var. Ben gazdan kaynaklı olduğunu da düşünmüyorum. Sanki alışkanlık gibi tuhaf bir hal.
Canım büyükler nasıllar. Küçükler daha kolay atlatıyor diyorlar. Annen, babanın yaşları var mı? Nasıl geçiriyorlar.
Canım doktorum sezaryenin ertesi günü başla dedi hemen ama tabi başlayamadım. Bugün 17. Gün aklıma geldikçe takıyorım. Sürekli emzir tuvalet falan tak çıkar unutuyorum hep.
Ciddi misin ? Hangi marka boza içiyorsun canım nedense ben bozanın tadını hiç beğenmiyorumBurda birisi süt artırmak için bozayı deneyin yazmıştı kim hatırlamıyorum o arkadaşa çok teşekkür ederim gerçekten çok etkisini gördüm şiddetle hepinize tavsiye ederim
Bende isterimAtayım kuzum ayıb ediyon
Biz 5 yıldır bu şekilde korunuyoruz bize en sağlıklısı bu geliyor tamam hissi kötü ama enfeksiyon veya başka rahatsızlıklar için en temizi diye düşünüyorumKız o ne öle plastik plastikbenm arkadasım öle hamile kalmıstı delinmişmi ne olmus öle bsyler olmustu anlamıstı ne gülmüştük
hani banaAtayım kuzum ayıb ediyon
hahahahhh benimde aklima aynisi geldi başka tabirle amaBunu ben dicektim ayıp olur diye dememiştim iyiki varsın He aklımdan ne geçse sen yazmıs oluyorsun
Saol canim Alkah razı olsun bugün daha iyi şükürler olsun ishali var şuan biraz geçicek inşallahAllah yardımcınız olsun kuzum çok geçmiş olsun , bebek iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?