Proctoglyvenol krem kullanabilirsiniz. Dedi kuzum. Denemek isterden adı bu. Bende deniycem. Doktora gidelim desek hangi Doktora gitmek lazım onu bile bilmiyorum ya
Proctoglyvenol krem kullanabilirsiniz. Dedi kuzum. Denemek isterden adı bu. Bende deniycem. Doktora gidelim desek hangi Doktora gitmek lazım onu bile bilmiyorum ya
Gece 3-6 arası hiç uyumadı niye uyumaz kafayı yicem artık ıhıhh baskada bişey yok kaka yaptı gazını cıkarttı ıkına ıkına bi hal oldu nezmn geccek bu günler onun aglamasınq kızımda kalkıyo zombi gibi geziyorumbi çözümü olmalı ama yok sanırım
Canım ilaçlar öyle. Görümcem geçirdi ilaca kadar o da çok kötü değildi. İlaçlara bir başladı halsizlik mide bulantısından mahvoldu. Geçmemiştir bence. Geçene hemen geçiyor. Negatifsen yine de dikkat etsen sağlam kal da sütün vs etkilenmesin.
Bide doktor bsy yapmıyor son care ameleyat onuda olan bi pişman olmayan bin pişman cok pohtan bsy bu daha önce bagsurum var derlerdi bu kdr sorunlu bsy oldugunu bilmezdim insan basına gelmeden hiç bsyi anlamıyormus
2-3 yıl sonra forumdan kimler denk gelecek acaba 2. Çocukta o oksitosin varya suçlu o unutturuyormuş tüm olumsuz anıları 40 ımda kontrolde ilk işim doğum kontrol yöntemini konuşmak olacak cinsel ilişki düşünecek psikolojide değilim de aklım başımdayken önlemimi alayım ben eşime hayatta güvenmem anne sütüne geçmeyen doğum kontrol hapları varmış ama onu da unuturmuyum bebekli hayatta bir de spirali soracağım bakalım
Bide doktor bsy yapmıyor son care ameleyat onuda olan bi pişman olmayan bin pişman cok pohtan bsy bu daha önce bagsurum var derlerdi bu kdr sorunlu bsy oldugunu bilmezdim insan basına gelmeden hiç bsyi anlamıyormus
Fito krem etki etmedi mi.. Bende de arkadaşın yazdığı etki etmedi hamilelikte iyi gelmişti doğumdan sonra hiç etki etmedi
Zeytin yağı kantaron yağı oturma banyosu yapmadığım kalmadı fitokrem en son iyi geldi en azından Totomun üzerine oturabiliyorum dikişlerden böyle çekmedim ishal ve gazla daha da çekilmez oluyor yiyebildiğim tek meyve muz Millet kabızlıktan hemoroid olur ben ishal ve en çok da gebelikte yaşadığım gazdan dolayı oldum
O değil de bin tane derdin arasında biz hala yaşayamadığımız cinsel ilişkinin korunma derdine düştük ya ne güldüm düşününce hayalini bile kuramıyorum ama korunmayı düşünüyorum Hayalini bile kuramayıp çocuk da yaparım ben ilerde bunu da buraya yazayım da
O değil de bin tane derdin arasında biz hala yaşayamadığımız cinsel ilişkinin korunma derdine düştük ya ne güldüm düşününce hayalini bile kuramıyorum ama korunmayı düşünüyorum Hayalini bile kuramayıp çocuk da yaparım ben ilerde bunu da buraya yazayım da
Bilmiyorum ki aynı gibi geliyor doktora da gitmedik 1.hafta kontrolünde iyiydi yarın 2.haftaya gireceğiz evde önce kendim tartıldım sonra onla 200 gr almış gibi 1 haftada iyi mi ki
Kızlar ya süpersiniz vala kocalar duvara tırmancak vaziyetteler2016 annelerinde birbirimizi instagramdan eklemiştik ve sonra whatsup grubu kurduk hala görüşüyoruz..sizleri cok merakediyorum ekleyebilirsiniz gozdeakin_26