2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benim bu fındık kızım bütün gün uyudu. Çocuk gündüz uyuyo gece oturuyo
Dün 4 e kadar bizi çıldırttı. Kolik böyle mi oluyor

Yok oluyor olmazmı kim diyor 3 hafta olmadan olmaz diye. Diğer kızım 7 günlüktü ıkınma sesleri çıkardığında. Geceleri başlıyordu onun özellikle. O sesi duymaktan psikolojim bozulmuştu artık. Şimdi tecrübeliyiz tabi. Biraz sabırla zamana bırakırsak hepsi geçiyor elhamdülillah. Allah başka dert vermesin....

Babamin maşallahı var o atlattı hemen ama annemin daha ağır..o da ilaçlar yüzünden bence cunku ilacı icene kadar aslında toparlamişti baya..dün başladı ilaca kötü oldum diyo midesi zaten sıkintılıydı annemin hem ilaclar dokundu midesine hemde ilacın yan etkileri sanirim..cunku babamda tamamen iyilesmisti nerdeyse... dun o da ilaca baslamis bu aksam cok halsiz sersem gibiyim diyor..minnosumda bugun daha iyi ama ishale cevirdi insallah sonu gelmiştir hastaliginda ishalle atar vucuttan..ben negatif çıktım şoklardayım..evdeki tek koronasız ben kaldim ama simdide oglandan bana gecmemiştir insallah diye korkuyorum

Hiç öyle düşünme canım, ilk doğumda ben de senin gibiydim belki daha da fenaydım, ikinci çocuk asla diyordum ama unutuluyormuş, bir de ikinci çok çok daha kolay oluyor şükür çok güzel bir doğum yaşadım ikincide toplam 2,5 saat sürdü, şimdilik büyütmeside daha rahat ya da ne bileyim bünye çocuğa alışkın olduğu için çok koymuyor, düşün şimdiden 3. çocuğu bile düşünmeye başladım

Bayılıyorum sana başına gelecekleri önceden tahmin etmen efsane

Kızlar 40 çıksın düzelir 3 ayı bitsin düzelir unutun bunları
her dönem yeni bir başlangiç oluyor sizi korkutmak istemiyorum ama geçecek diye bugünleri harap etmeyin, tadını çıkarın unutmayın bıdıklarımız büyüdükten sonra birdaha bebeklik anına dönemeyecekler anın tadını çıkarın

Canım ilaçlar öyle. Görümcem geçirdi ilaca kadar o da çok kötü değildi. İlaçlara bir başladı halsizlik mide bulantısından mahvoldu. Geçmemiştir bence. Geçene hemen geçiyor. Negatifsen yine de dikkat etsen sağlam kal da sütün vs etkilenmesin.

Aynen arkadaşım sonuna kadar katılıyorum sana. İlkinde tek tek gün saymıştım 40 dolunca herşey toz pembe olacak sanmıştım meğerse kandırmışlar benisonra hep bir farklısı geldi, çocuğu büyütürken o kadar kendimi kasmışım ki şimdi çok pişmanım, acemilik işte öyle ya da böyle geçiyor güzel anlara odaklanmak lazım. Şimdi ikincide daha rahatım bu çocuğa da yansıyor şükür abisine göre daha relax bi bebek

Kızlar malum çoğumuzun kırkı çıkmak üzere, nasıl korunmayı düşünüyorsunuz? Spral taktırmayı düşünenler bu konuda doktorunuzla hiç konuştunuz mu? Uygulama nasıl oluyor? Geçenlerde bir arkadaş yazmıştı buraya şimdi adını hatırlayamadım doğumdan sonra bi kaç ay adet görmediğini spral taktırcağını filan bahsetmişti ben de ilkinde 7 ay adet görmemiştim yanlış birşey yapmak istemiyorum. Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim

Annemle babam da soğuk algınlığı gibi atlatmıştı. Siz de hafif soğuk algınlığı gibi atlatacaksınız inşAllah canım

Yaa o 40 dolunca hiç birşeyin değişmediği hayal kırıklığına ne demeli daha çok piskolojimi bozdular birde öyle olunca günler geçmek bilmiyordu şimdi akışına bıraktım herşey daha güzel ilerliyor

Benim bu fındık kızım bütün gün uyudu. Çocuk gündüz uyuyo gece oturuyo
Dün 4 e kadar bizi çıldırttı. Kolik böyle mi oluyor
Benimki de öyle yaa gündüzleri uyuyor gece sürekli aç doymak bilmiyor gözler fıldır fıldır ne olcak böyle bilmiyorum zten emmiyor doğru düzgün sürekli ağzından çıkarıp ağlıyor 1 2 fırt çekiyor ağlıyor sağdıklarım zor yetiyor artık

Bende sana bayılıyorum ikizlerin de com merak ediyorum utanmasam foto isticem bncede bugünler geciciek Baska seyler baslayacak ben sadece sağlığımı istiyorum yoksa su kdr oldu bu kdr oldu gibi Bi takibim yok valla artık

Walla helal olsun alışmıssın ne güzel ilki kolay olsa ikinciye daha cesaretli olursun da ne biliyim hayrlısı olsun büyük konusmak istemem

Bende sana bayılıyorum ikizlerin de com merak ediyorum utanmasam foto isticem bncede bugünler geciciek Baska seyler baslayacak ben sadece sağlığımı istiyorum yoksa su kdr oldu bu kdr oldu gibi Bi takibim yok valla artık
Atayım kuzum ayıb ediyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…