- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 34
Kaçırmışım canım kusura bakma kimileri kaynıyor kimileri sonradan yakılıyor biraz zaman belirleyecek ve doktor karar verecektir bende kaynamayan yer bayağı büyük sanırım benden kaynaklı oldu lohusalığı unutup doğumdan beri Çok ayakta kaldım iş yaptım olacağı buydUGeçen gün sana yazmıştım canım benim dikişlerin hepsi düştü aynayla baktığımda dikiş yerim kaynamamış bu normal mi daha sonra kaynar mı diye
Ben de varım
herkes uyuyor heralde bizden başka bütün minnoşların maşallahı var..benimki 3 saattir.memede daha da uyuyacagı yok bana bakıyor çaki gibi..bende tek elle forumun altını üstüne getirdim..sayesinde okumadığim konu kalmadı forumdaBen de varımhamileyken de gececiydik şimdi de öyleyiz
Herkeste geciyor diye bsy yok şansımıza artık gecende var gecmeyende
3 saatte süt mü kalır emzik yapmıs seniherkes uyuyor heralde bizden başka bütün minnoşların maşallahı var..benimki 3 saattir.memede daha da uyuyacagı yok bana bakıyor çaki gibi..bende tek elle forumun altını üstüne getirdim..sayesinde okumadığim konu kalmadı forumda
Ben o hikayelere inanmıyorum ya evlendikten sonra hep bu şekilde korunduk hiç bişey olmadı. Hatta sana şöyle söyleyeyim sırf deneme amaçlı sadece iki kez korunmadık ikisinde de hamile kaldımKız o ne öle plastik plastikbenm arkadasım öle hamile kalmıstı delinmişmi ne olmus öle bsyler olmustu anlamıstı ne gülmüştük
Benim eşim sevmiyor ama sen ilaç kullanacağına ben korunayım diyorOnu da erkekler istemiyor bacımbi de nadirende olsa yırtık çıkma ihtimali var
Kaçırmışım canım kusura bakma kimileri kaynıyor kimileri sonradan yakılıyor biraz zaman belirleyecek ve doktor karar verecektir bende kaynamayan yer bayağı büyük sanırım benden kaynaklı oldu lohusalığı unutup doğumdan beri Çok ayakta kaldım iş yaptım olacağı buydUBen sevmiyorum ten tene değmeyincesonra aman bir seferden birşey olmaz diyorsun o riske girmeye gerek yok kontrol bende olsun istiyorum bir de
İşim şakası tabi cnm tercih meselesi ama biraz ugrastırıcı geliyor bana bide maddi boyutu vsr tabi ama dediğim gibi sen memnunsan sıkıntı yok cnm hepsinin Bi avantajı ve dezavantajı var zatenBiz 5 yıldır bu şekilde korunuyoruz bize en sağlıklısı bu geliyor tamam hissi kötü ama enfeksiyon veya başka rahatsızlıklar için en temizi diye düşünüyorum
Aminn bnde dua ediyorum baya baya okuyorum filan inş gecerAllahım yalvarırım geçsin
Prezervatif mi uğraştırıyor 5 saniyelik işi varİşim şakası tabi cnm tercih meselesi ama biraz ugrastırıcı geliyor bana bide maddi boyutu vsr tabi ama dediğim gibi sen memnunsan sıkıntı yok cnm hepsinin Bi avantajı ve dezavantajı var zaten
Şapkaya dikkat et canımhanımlar bebeğiniz şapkayla uyuyabiliyormu. ne zaman şapka taksak gece bir homurtu bir bakıyorum burnuna kadar inmiş şapkabattaniyeyle çeviriyorum onu da yüzüne getiriyor mutlaka. hiç istemiyor birşey kafasında. eldiven bile takmıyor benim paşa
Ay koptum.. Benimki de Toma o zaman Ay hiç aklıma gelmezdiyaa bir de erkek çocuğunun bezini değiştirmek cidden streslikaç kere önlem alsam da sağa sola işedik eşim toma diyor oğlana
Hiç şapka takmadım ben canımhanımlar bebeğiniz şapkayla uyuyabiliyormu. ne zaman şapka taksak gece bir homurtu bir bakıyorum burnuna kadar inmiş şapkabattaniyeyle çeviriyorum onu da yüzüne getiriyor mutlaka. hiç istemiyor birşey kafasında. eldiven bile takmıyor benim paşa
sondaj kuyusu açtığı için bizimki arayip buluyor mübarek.. memelerim acıyo artık cigerime vuruyo ağrısı3 saatte süt mü kalır emzik yapmıs seni
Şimdi daha fazla detaya girmeyim bencePrezervatif mi uğraştırıyor 5 saniyelik işi varBu arada benim sütüm bitiyor ben neyi konuşuyorum neyse kendimi strese sokmayıp sabredicem birine hemşire göğüsler ilk 3 ay terbiye olurmuş bazen çok bazen az daha sonra bebeğe yetecek düzeyde düzene girermiş demiş. Bende gün içinde sadece bebeğe yetmeye çalışayım dolaba koyamamayı şimdilik dert etmeyim bari
Sen napıyorsun bebeği doyurduktan sonra sağıp buzluğa süt atabiliyor musun ?
Şapkayı sadece foto cekmek için takıyorum oda Bi sürü ağıtlahanımlar bebeğiniz şapkayla uyuyabiliyormu. ne zaman şapka taksak gece bir homurtu bir bakıyorum burnuna kadar inmiş şapkabattaniyeyle çeviriyorum onu da yüzüne getiriyor mutlaka. hiç istemiyor birşey kafasında. eldiven bile takmıyor benim paşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?