• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
hanımlar bebeğiniz şapkayla uyuyabiliyormu. ne zaman şapka taksak gece bir homurtu bir bakıyorum burnuna kadar inmiş şapka🤣🤣battaniyeyle çeviriyorum onu da yüzüne getiriyor mutlaka. hiç istemiyor birşey kafasında. eldiven bile takmıyor benim paşa🤣🤣
Sadece doğduğu gün taktım şapkayı desem ne kundak ne başka birşey tek penye battaniyeyi de en fazla göğsüne kadar çekebiliyorum eller dışarıda olacak illa eldiven de yok biryandan sıcağa alışmıyor iyi diyorum bir yandan şapka bant çok yakışıyor bir iki foto çekmeye çalışıyorum kızıyor yüz bin şekle giriyor😅 kadife pijama alacağım tulum şeklinde yakında battaniyeyi de tamamen açacak benim kız🤣

Ayy hiç deme gecen yüzüne kdr işemişti ni baktım kafa göz çiş olmus her açtığımda işiyor 😂alt açma örtüsü bitirdim 2 3 paket 😂
Ay kendimi gördüm sizin mesajlarda. Geçen 2 defa üst üste alt açma bezi attım. Açtığım gibi başlıyor işemeye öğrendim artık bakıyorum yapacak gibi biraz açık bekliyorum işiyor sonra değiştiriyorum 😄

Ayy hiç deme gecen yüzüne kdr işemişti ni baktım kafa göz çiş olmus her açtığımda işiyor 😂alt açma örtüsü bitirdim 2 3 paket 😂
Ya sizinki erkek uzağa çiş yapabilir ikidir ben totoyu kaldırıyorum silerken kaka fışkırtıyor😭 pijamam kollarım kanepe kaka oldu alt açma olmasına rağmen 🥵 benimkinin çişi şükür en fazla alt açma oradan bele gidiyor 🤩

Ay kendimi gördüm sizin mesajlarda. Geçen 2 defa üst üste alt açma bezi attım. Açtığım gibi başlıyor işemeye öğrendim artık bakıyorum yapacak gibi biraz açık bekliyorum işiyor sonra değiştiriyorum 😄
Canım sen nasılsın bakalım beklediğine değdi dimi forumun nazlı erkeğini 🥰

herkes uyuyor heralde bizden başka bütün minnoşların maşallahı var..benimki 3 saattir.memede daha da uyuyacagı yok bana bakıyor çaki gibi..bende tek elle forumun altını üstüne getirdim..sayesinde okumadığim konu kalmadı forumda 😂😂
Ben da öyleydim yaw. Tabletten dizi modundaydım ben de. 😂😂
Sizinkiler de bazen 10 dk bazen 1. 5 saat memede duruyo mu? 🙄

Kızlar ya sağ göğsümü emiyor şuan sol göğsümden süt akıyor hemen sağıncada öyle oluyor sizde oluyormu

Canım ailecek nasılsınız bebek nasıl abisi gibi o da atlatacak hızlı eminim ben sen de sakinleştin biraz sanki artık geriye bakma hiç
Aynen öyle bende iyiyim şükür daha bi rahatladım sakinledim..oglan iyi oldukca moralim duzeldi sükurler olsun bu günümuze..benim testim de negatif geldi evde tek korona olmayan ben kaldım..aslinda bi taraftanda üzüldüm ne güzel bu sekilde atlatmış olmayı umuyordum simdi tekrar stres yakalandımmı yakalanmadimmı 😁😁

Benim beklemem fırsat vermiyorlar ki üşüdü üşüdü diye bende manyak oldum artık üşüyecek dye korkuyorum 🤔😱

Aynen öyle bende iyiyim şükür daha bi rahatladım sakinledim..oglan iyi oldukca moralim duzeldi sükurler olsun bu günümuze..benim testim de negatif geldi evde tek korona olmayan ben kaldım..aslinda bi taraftanda üzüldüm ne güzel bu sekilde atlatmış olmayı umuyordum simdi tekrar stres yakalandımmı yakalanmadimmı 😁😁
Yakalanıp atlatınca Bi rahatlama geliyor gercekten insana 😊ama iyi olmanıza sevndm valla biraz toparlaman lazımdı lohusayken sıkıntı bence zaten vucut dirençsiz bide korona olman sıkıntı olurdu cnm

Kızlar ya sağ göğsümü emiyor şuan sol göğsümden süt akıyor hemen sağıncada öyle oluyor sizde oluyormu
Evet oluyo bebek emince öyle kaynarmıs kaynana öyle diyo gercekten de öyle birini verirken diğeri sızlıyor sonra akıyor 😊

Evet canım arada oluyor bende de sabah kalkınca da farkediyorum bazen meme ucu yaran yoksa krem kullanmıyorsan kalkan tak emzirirken orada biriksin süt verirsin sonra kuzuna ben genelde kremli olduğum için kalkana gelen sütü de kullanamıyorum maalesef

Artık bırak stres yapmayı geçirenler de tekrar yakalanabiliyor bir önemi yok yani yeni doğum yapmana rağmen bağışıklığın güçlüymüş ne güzel bak 🤗

Evett seninle konuşmuştuk ilk zamanlar hatta hemşeriyiz 😁. Benimkiside planlı değildi canım acil sezeryana alındım doğuma daha 1 ayım vardı.. 3 gün sonra kırkımız çıkıyor inşallah 25 Eylülde oldu doğum. Vallahi canım hastaneye gitmeden önce temizlenmiştim 2 3 hafta sonra tekrarladım enfeksiyon kapmasından korktum 😬. Senin doğum ne zaman oldu? Acele etme korse için takarsın benim hafif göbek kaldı o da normal yani rahim öyle bie günde eski haline dönmüyor bence doktorunu dinle.
Evet hemşeriydik dimi unutmuşum 😅
Maşallah kırkı çıkarmışsın bile ne güzel😍😍
Canım ben de 12 Ekimde yaptım doğum gün doldurdum sıfır sancı açılma malesef sezaryen😢
Doktoru dinlicem riske atmayayım o zaman gider göbeğin zaten çok yok dedi sadece cidden ameliyat göbeği kaldı kullansam direkt gidecekmiş gibi kırk muayenesinde başlarım inşallah.
canım bide bir şey daha sorucam cinsel ilişki için en uygun zamanı biz mi seçiyoruz doktor mu söylücek normalde söyler ben son muayenede hızlı çıkmak zorunda kaldım aklımdakileri soramadım pek şimdi zararı olur mu bilmiyorum 😅

Artık bırak stres yapmayı geçirenler de tekrar yakalanabiliyor bir önemi yok yani yeni doğum yapmana rağmen bağışıklığın güçlüymüş ne güzel bak 🤗
Valla artık ondanmı bilmiyorum..Allah yardimcım oldu yüzüme baktı resmen bebegime Bkayım emzirebileyim diye baska aciklaması yok cunku bir tek beni es gecmesinin

Kızlarrr, bugün 4. Gün hala kaka yok, sanırım 5 günden sonra kabızlık teşhisiyle fitil veriyolar öyle mi. Var mı başına gelen, ne verdiler size?

Back
X