Nerde o nerdeyse 40 gündür yok...Uykusuzluktan midem bulanıyor.Uykuuu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde o nerdeyse 40 gündür yok...Uykusuzluktan midem bulanıyor.Uykuuu![]()
eet no frostlarda 6 aya kadar bekliyor anne sütüBen işe temmuzda döncem cnm 6 ay ücretsiz izin kullanıcam yoksa ocakta raporum bitiyor.. Cok emin olmamakla birlikte 6 ay buzlukta duruyor dye biliyorum
Yok öle mantar enfeksiyon işi değil onları biliyorum bu bYa böyle kırmızıdan sarıya döndü git gide rengi açılarak bide sıvı baya su gibi bnde akıntı cok olurdu öncesinde ama bu akıntı gibi de değil ve cok sıkıldım bu durumdan![]()
Benim oglanda oyle gok gurultusu ardindan bomba patlamasibir emme ve alt alma seromonisi daha bittiya benim oğlan kakasını çok gürültülü yapıyor sizinkilerde öylemi
Biz de 4ten beri gaz sancısı ile ayaktayizAH canım ya doktor kolik diyor mu acaba öyle mi senin bebe![]()
Sancıdan hiç durmadan ağlıyorsa kolik tir..Biz de 4ten beri gaz sancısı ile ayaktayiz
Doktora dedim kolik olabilir mi diye dün ama değil dedi. Kolik daha zor bir şeymiş ve her gün şancı ataklari olurmuş.![]()
bir emme ve alt alma seromonisi daha bittiya benim oğlan kakasını çok gürültülü yapıyor sizinkilerde öylemi
Yok canım doktor sağolsun hic bisey demedi haftaya aylık kontrol var tekrar gidicez yoruldum valla yardım edenim yok zombi gibiym gazı çıksın kaka yapsın rahatlıyorAH canım ya doktor kolik diyor mu acaba öyle mi senin bebe![]()
Benim bebe sancıdan ağlıyorda bide her gün aynı saatlerde ben damlayı verdigim saate bagladım aslındaSancıdan hiç durmadan ağlıyorsa kolik tir..
Biogaia mı? O da mı sancı yapıyı?Benim bebe sancıdan ağlıyorda bide her gün aynı saatlerde ben damlayı verdigim saate bagladım aslında
Merhaba benimde 50gunluk bı kizim var göğsüm yara olduğu için silikon üç aldım ama onunla emerken de çok acıyor yanlış mı yapiyrm acabaKızlar şükür silikon meme ucunu bıraktık dün itibariyle artık memeyi tutuyo inş tekrar yara olmaz gögüs uçlarım![]()
Onu veriyorum her akşam aynı saatte etkisi kısa sürüyor sanırım 12 saat rahat sonra tekrar başlıyir günde iki defada kullanılmıyor heraldeBiogaia mı? O da mı sancı yapıyı?
Günde 5damla tek sefer kullanılıyor sadece..Onu veriyorum her akşam aynı saatte etkisi kısa sürüyor sanırım 12 saat rahat sonra tekrar başlıyir günde iki defada kullanılmıyor heralde
Özel sektörde rapor sonrası 6 ay ücretsiz izin daha sonra tekrar talep edebiliyorsun Bi 6 ay daha işveren kabul ederse Bi 6bay daha alabilirsin tamamen işverenin insafına baglıBende 2 yıl alabilirim işe gidip duruma bakıp karar vericem. Özel sektörde ücretsiz izin 6 ay mı ? Bende bi yerde okudum tek kapılı buz dolabının buzluğunda 3 ay çift kapılı ve derin dondurucu da 6 ay yazıyordu ama şu 3 kuralı var ya dışarda 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 ay o daha çok biliniyor.
Kızlar sizler kaç ay olarak biliyorsunuz arada 3 ay gibi büyük bi fark var.
Yanlısmı orasını bilemem de silikon uçla emzirirken acı konusunda rahattım daha az acıyordu bnce direk memeyi vakkumlayınca daha cok can yanıyor yara gecene kdr kullanabilirsiniz benceMerhaba benimde 50gunluk bı kizim var göğsüm yara olduğu için silikon üç aldım ama onunla emerken de çok acıyor yanlış mı yapiyrm acaba
Sendeki süt bu kdr deme o hastane tipleri olan makinelerle sağ fışkırarak cıkıyor sütBİM’e gelen kiwi baby markasıöylesine almıştım hiç çekmese anlıcam ama azda olsa çekiyor o yüzden suçta bulamıyorum demek ki sende olan süt bu diyorum.
Ama nette bazı markaların yorumlar okuyorum daha önce çıkmayan sütün çıktığı filan yazıyor ama en çok beğenilen ve övülen marka Avent ti
Normal doğum yapsam herhalde uzun bir süre ben yapamazdım benim sezeryan biz 20. Günde yaptık kanamam bitmişti acı hissetmedimSezaryanda şuan dikiş yok ya canım normal doğum da 40 tır da sezaryen da nasıl acaba nette 4 hafta sonra yazıyor