2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ah gecer insallah ben de vermeyince kıyameti koparıyor gogus uclarim da tamamen yara olduğu emzirmek doğumdan zormus
Anormal bır durum mu dıye dusunuyordum uykusuzlugu gectım meme dıye ağlaması o kadar yoruyor kı sağlıklı olsunlarda gececek elbet cok zormus

Biz 29 Eylül de doğduk gaz için kimyonlu suyu denesene yukarıda tarif ettim. Aşırı güzel rahatlatıyor. Bide bunun için özel biberon aldım o da çok iyi geldi.

Canm iki kasikta seker atman lazim bu karisima. Bebegin midesine dokunur kimyon agir gelr. Ibrahim saracoglundan dinledim bende oyle yapiorm. Iki gunde bir veriyorim sadece

Maşallah de biz söylemekten yorulduk

Canm iki kasikta seker atman lazim bu karisima. Bebegin midesine dokunur kimyon agir gelr. Ibrahim saracoglundan dinledim bende oyle yapiorm. Iki gunde bir veriyorim sadece
Yaa arkadaşımın çocuğuda bebekken kolikmiş, o böyle yapmış sağolsun bana da yardımcı oldu. Ama tek damla veriyorum rahatsız eder mi ki? Şeker sıkıntılı alışırda süt emmezse?

Benim her yeri karardı
Deri birden büzüştüğü için canım hafif elinle esnetince açıldığını göreceksin ben açık tenliyim kolumla göbeğim arasında dağlar kadar fark var zamanla geçecek geçen ablam gelmişti 6 ay önce doğum yaptı koyuluk gitmiş ama hamilelik çizgisi ince de olsa da duruyordu yani hemen geçecek diye beklentiye gitmeyelim zamanla geçer
Benim kızın eli hem göbek deliğimin oradaydı hamileyken deliğim dışarı doğru çıkmamıştı ama doğumdan sonra ne kadar büyümüş diyorum Diğer heryer gidince göbek deliği büyük geldi o batıyor bana da ama zamanla geçecek hepsi

Yaa arkadaşımın çocuğuda bebekken kolikmiş, o böyle yapmış sağolsun bana da yardımcı oldu. Ama tek damla veriyorum rahatsız eder mi ki? Şeker sıkıntılı alışırda süt emmezse?
1 damla fayda ediyormu canım? sanki 1 çay kaşığı vermen gerekiyor bende bu gün yapıcam kolik değiliz ama gazdan kıvranıyor benimkilerde humananın kimyonlu rezene çayını verdim fayda etmedi birde bunu deneyeyim..

Öyle tabi ama işte insan kırılıyor hamilelik bitti, doğum derken hoooop en meşakkatli yerdeyiz...
bebek büyütmek zor zanaat, hayırlısıyla sağlıkla büyütelim de önemli olan o
Aynen öyle evdeki kardeşin tepkileri nasıl bakalım sanki sezeryanda epiduralde zorlanmıştın yanlış hatırlamıyorsam sen nasılsın toparlandın mı

Şu an duygularıma tercüman olmuşun bu saat oldu bırak kahvaltıyı su bile içemedim oğlum memeden ayrılmıyor memeyi çekince kızarıp tıkanana kadar ağlıyor.

Gerçekten işe yarıyor. 5-10 dk sonra başlıyor senfoni çok şükür inşallah işe yaramaya devam eder, amin

Aynen öyle evdeki kardeşin tepkileri nasıl bakalım sanki sezeryanda epiduralde zorlanmıştın yanlış hatırlamıyorsam sen nasılsın toparlandın mı
Toparlandım derken kuzum mastit oldum Birde onunla uğraştım. Şimdi süt sağma makinamı değiştirdim. Bu çok iyi geldi
Abimiz deliriyor mutluluktan sağolsun bana çok yardım ediyor bu yıl 1. Sınıfa başladı ama biz online devam ediyoruz. Bu durumda çok iyi oldu

Eşimin hakkını yemiyim öğle arasında sırf ben kahvaltı yapabileyim diye işten geldi bebeğe baktı ama şimdi gitti hiç gitmesini istemiyorum. Şükür esnek çalışma var 1 gün gidiyor 1 gün gitmiyor gittiği günde öğle arasında gelip 2 gibi gidiyor da biraz nefes alabiliyorum yoksa katlanılmaz. Şu an baş ağrısından ölüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…