- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
Benim her yeri karardıBenim göbek deliğim karardı canım
Anormal bır durum mu dıye dusunuyordum uykusuzlugu gectım meme dıye ağlaması o kadar yoruyor kı sağlıklı olsunlarda gececek elbet cok zormusAh gecer insallah ben de vermeyince kıyameti koparıyor gogus uclarim da tamamen yara olduğu emzirmek doğumdan zormus
Biz 29 Eylül de doğdukBizimde ptesi 40ı cıkıyor senle aynımı dogurmusuz kaf ayetinde değildi hiç hstrlamıyorumaşıyı bende yaptırdım o gün biraz huysuzlandı ama cok ağlamadı bizimkide geceleri uyumayan Bi bebek her aksam 3 4 saat ağlıyor öyle uyuyor kolik mi gazdanmı çözemedik henüz ama uykuyu seviyor allahtan
2 defa birşeyler yazdım, baktım kimse cevap vermiyor. Bende kendi derdime düşüp girmedimKız sen nerelerdesin bende gelmeyenleri takip edip gelince sorguya cekiyorum
Canm iki kasikta seker atman lazim bu karisima. Bebegin midesine dokunur kimyon agir gelr. Ibrahim saracoglundan dinledim bende oyle yapiorm. Iki gunde bir veriyorim sadeceDoktorumuz sab simplex verdi. Günde 3 defa 8 er damla ama çok işe yaramadı. Çareyi şunda buldum; 1 silme çay kaşığı kimyon kaynamış 1 çay bardağı suya koyup 1 dk kadar iyice karıştırıyorsun. Sonra oda sıcaklığına kadar soğumana kadar bekleyip tek damla ağzına kaşıkla akıtıyorsun. O çay bardağında ki kimyonlu suyu döküyorsun. 1 defa kullanılıyor. Biz faydasını gördük kızımda inşallah sizde görürsünüz
Maşallah deBizimde ptesi 40ı cıkıyor senle aynımı dogurmusuz kaf ayetinde değildi hiç hstrlamıyorumaşıyı bende yaptırdım o gün biraz huysuzlandı ama cok ağlamadı bizimkide geceleri uyumayan Bi bebek her aksam 3 4 saat ağlıyor öyle uyuyor kolik mi gazdanmı çözemedik henüz ama uykuyu seviyor allahtan
Yaa arkadaşımın çocuğuda bebekken kolikmiş, o böyle yapmış sağolsun bana da yardımcı oldu. Ama tek damla veriyorum rahatsız eder mi ki? Şeker sıkıntılı alışırda süt emmezse?Canm iki kasikta seker atman lazim bu karisima. Bebegin midesine dokunur kimyon agir gelr. Ibrahim saracoglundan dinledim bende oyle yapiorm. Iki gunde bir veriyorim sadece
Gözden kaçmıştır canım doğurunca hepimizin kafalar bi milyon oldu2 defa birşeyler yazdım, baktım kimse cevap vermiyor. Bende kendi derdime düşüp girmedim
Öyle tabi ama işte insan kırılıyorGözden kaçmıştır canım doğurunca hepimizin kafalar bi milyon oldu
Deri birden büzüştüğü için canım hafif elinle esnetince açıldığını göreceksin ben açık tenliyim kolumla göbeğim arasında dağlar kadar fark var zamanla geçecek geçen ablam gelmişti 6 ay önce doğum yaptı koyuluk gitmiş ama hamilelik çizgisi ince de olsa da duruyordu yani hemen geçecek diye beklentiye gitmeyelim zamanla geçerBenim her yeri karardı
1 damla fayda ediyormu canım? sanki 1 çay kaşığı vermen gerekiyor bende bu gün yapıcam kolik değiliz ama gazdan kıvranıyor benimkilerde humananın kimyonlu rezene çayını verdim fayda etmedi birde bunu deneyeyim..Yaa arkadaşımın çocuğuda bebekken kolikmiş, o böyle yapmış sağolsun bana da yardımcı oldu. Ama tek damla veriyorum rahatsız eder mi ki? Şeker sıkıntılı alışırda süt emmezse?
Aynen öyleÖyle tabi ama işte insan kırılıyorhamilelik bitti, doğum derken hoooop en meşakkatli yerdeyiz...
bebek büyütmek zor zanaat, hayırlısıyla sağlıkla büyütelim de önemli olan o
Şu an duygularıma tercüman olmuşun bu saat oldu bırak kahvaltıyı su bile içemedim oğlum memeden ayrılmıyor memeyi çekince kızarıp tıkanana kadar ağlıyor.Kızlar bazen sabrının tükendiğini hissediyorum ya. 4ten beri doğru düzgün uyutmadı uyumayı geçtim yemek bile yiyemedim ya. Artık ağlama sesi duyunca kal geliyor bana. Sinirden basım ağrıyor. Keske ben işe gitsem eşim baksa evde.
O kemeri nasıl ısıtıyorsun canımdenedim canım kiraz çekirdeği kemer almıştık ebebekten keşke düzgünce uyusa bende uyuyacağım
Gerçekten işe yarıyor. 5-10 dk sonra başlıyor senfoni1 damla fayda ediyormu canım? sanki 1 çay kaşığı vermen gerekiyor bende bu gün yapıcam kolik değiliz ama gazdan kıvranıyor benimkilerde humananın kimyonlu rezene çayını verdim fayda etmedi birde bunu deneyeyim..
Toparlandım derken kuzum mastit oldumAynen öyleevdeki kardeşin tepkileri nasıl bakalım sanki sezeryanda epiduralde zorlanmıştın yanlış hatırlamıyorsam sen nasılsın toparlandın mı
Eşimin hakkını yemiyim öğle arasında sırf ben kahvaltı yapabileyim diye işten geldi bebeğe baktı ama şimdi gitti hiç gitmesini istemiyorum. Şükür esnek çalışma var 1 gün gidiyor 1 gün gitmiyor gittiği günde öğle arasında gelip 2 gibi gidiyor da biraz nefes alabiliyorum yoksa katlanılmaz. Şu an baş ağrısından ölüyorumEvet ayakta sallamayı denedim ama sürekli sallamam gerekiyor. 1 saati geçiyor uyku moduna geçmesi ama dikişlerden mi ne uzun süre oturur pozisyonda kalınca ağrım oluyor.Eşim de sağ olsun işe gitmiş bari kahvaltı yapmamı bekleseydi. Çok sinirlerim bozuk cidden. Üzerim hep kusmuk ve ter kokusu tüm gün çocuk susturmaya çalışıyorum gibi hissediyorum.
Evet baya pahalıTabi baya cekiyor ikisinide aynı anda deneyen biri olarak sölüyorum cok fark varbilsem almazdım aventi o kdr da para verdim
Ben bu kimyonlu su verme olayını doktora sordum kesinlikle verme dedi.Biz 29 Eylül de doğdukgaz için kimyonlu suyu denesene yukarıda tarif ettim. Aşırı güzel rahatlatıyor. Bide bunun için özel biberon aldım o da çok iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?