- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
Tüm gaz ilaçlarında öyle yazıyor sanırım. Ama doktorlar yenidoğana da veriyor.Kızlar bize doktor twippy probiyotik vermişti ama 5 6 yas İcin yazıyo doktor değiştiricez doktora gidene kdr kendim biogaia alıp baslasam olur mu acaba ya
Ah gecer insallah ben de vermeyince kıyameti koparıyor gogus uclarim da tamamen yara olduğu emzirmek doğumdan zormusMerhaba canım benımkı de cok emıyor ayrılamıyor kıyametı kopartıyor sonra da kusuyor doktor masaj için ara verceksın sureklı emzırmıcen dedı ama mumkun degıl susturamıyorum ne zaman gececek bu durum
Geliyor o baslarda sonra azalıyor merak etme eline dikiş geliyorDikiş in düştüğünü nasıl anlıyorsun eriyen dikiş değilmi benm elime hala mercimek kdr bşy geliyor düğüm yerimi nedir
Onlar biraz daha mı büyükte bu kadar etkili acabaSendeki süt bu kdr deme o hastane tipleri olan makinelerle sağ fışkırarak cıkıyor süt
Nasıl yani gögüsünün kahve kısmını komple agzında olması lazım elinle sıkıp ağzına verdinmi agzını doldurmazsa tutamaz bende biraz zorlandım yutturmaya emzirme danışmanlarıyla filan baya konustumBenimki uçtan ememiyi illa dibi tutup emiyo öyle olunca da tekrar aciliyo yaralar
Geliyor o baslarda sonra azalıyor merak etme eline dikiş geliyor
Anladım tşk ederim ben bu ucu emzik gibi ucundan emcek bana deyip dojunmuycak gibi düşünmüşum.jahverengi kısmı kavratinca yine çok canım acıyor silikon ucun anlamı kalmiyo gibi oldu.neyse tşk ederim cvp için nasip bakalimNasıl yani gögüsünün kahve kısmını komple agzında olması lazım elinle sıkıp ağzına verdinmi agzını doldurmazsa tutamaz bende biraz zorlandım yutturmaya emzirme danışmanlarıyla filan baya konustum
Biberonda emzikte nasil bir iki santimlik kisim iceri giriyorsa memede de oyle oluyor. Sadece en uc kismi emerse hem sutu cekemez hem de yara olur. Yara icin gumus kapak ve garmastan pomad kullandim birkac gunde gecti. Cok kolay gelsin.Anladım tşk ederim ben bu ucu emzik gibi ucundan emcek bana deyip dojunmuycak gibi düşünmüşum.jahverengi kısmı kavratinca yine çok canım acıyor silikon ucun anlamı kalmiyo gibi oldu.neyse tşk ederim cvp için nasip bakalim
Doktorumuz sab simplex verdi. Günde 3 defa 8 er damla ama çok işe yaramadı. Çareyi şunda buldum; 1 silme çay kaşığı kimyon kaynamış 1 çay bardağı suya koyup 1 dk kadar iyice karıştırıyorsun. Sonra oda sıcaklığına kadar soğumana kadar bekleyip tek damla ağzına kaşıkla akıtıyorsun. O çay bardağında ki kimyonlu suyu döküyorsun. 1 defa kullanılıyor. Biz faydasını gördük kızımda inşallah sizde görürsünüzAy kendim gibi birini gorunce biraz moral buluyorum nasil cozucez bu kolik isinibizimde dun cikti 40'imiz ama daha uzun surecek galiba. Var mi iyi gelen yaptiginiz bi seyler ?
Dimi amaAllah kolaylık versinkolik bebek ne kadar zor ben bilirim
Bana ikizlere nasıl bakacaksın diye soruyorlar kolik bir bebeğin bakımı iki bebeğin bakımından zor diyordum gerçektende öyle oğlum tek başına ikizlere bedeldi
Annem kusmukları bozulmuş süt gibiyse gelişiyorlar dedi..
Kesilmiş süt gibi kusmuk iyidir bebek tüm vitaminini alıp fazla olanı atıyo diyolar. Ne kadar doğru bilememBenimki de bir kaç gündür kusmayı adet edindi..bildiğin yogurt gibi boyle kesik kesik..ama ben tabi bu ara herseyi koronadan sanıyorum..neyin neyden dolayı oldugunu sasirdim artık
Hangisinden kullanıyorsun 2 çeşit vardı yuvarlak silikon ucumu kelebek olandan mıAnladım tşk ederim ben bu ucu emzik gibi ucundan emcek bana deyip dojunmuycak gibi düşünmüşum.jahverengi kısmı kavratinca yine çok canım acıyor silikon ucun anlamı kalmiyo gibi oldu.neyse tşk ederim cvp için nasip bakalim
YuvarlakHangisinden kullanıyorsun 2 çeşit vardı yuvarlak silikon ucumu kelebek olandan mı
Tabi baya cekiyor ikisinide aynı anda deneyen biri olarak sölüyorum cok fark varOnlar biraz daha mı büyükte bu kadar etkili acaba
Kelebek gibi olanların ucu daha büyük bide onu dene ben onu kullanmıştım yuvarlak olanın ucu daha minik cunküYuvarlak
Her emzirmeden sonra zeytinyağı ve lansionh kremini sürYara geçer gibi oluyor baya toparlanıyor ama emince başa donuyrz
Kız sen nerelerdesin bende gelmeyenleri takip edip gelince sorguya cekiyorumDimi amaReengarenk o kadar zorlanıyor ki insan. Artık kollarım tutmuyor çok yoruldum. Rabbim hepsine şifa versin inşallah
Hamileyken dogumdan değilde emzirmekten korkuyorum derdim önceden basıma gelecekleri biliyordum ama ilk 12 gün emziremedim bile sağmak tan yada oldu benmkide su an yara filan kalmadı ama hala her emdiğinde acıyorAh gecer insallah ben de vermeyince kıyameti koparıyor gogus uclarim da tamamen yara olduğu emzirmek doğumdan zormus
Bizimde ptesi 40ı cıkıyor senle aynımı dogurmusuz kaf ayetinde değildi hiç hstrlamıyorum@Suveyda3Reengarenk merhabalar diğer arkadaşlarda selamlar Ayy hatırlanmak ne güzel bir duygu Arada girdim bir konuda cevapta yazmıştım ama kolik bir bebeğim var, zombi gibi bir yaşam sürüyorum ilk aşımızı olduk o gece ve ertesi günü mahvoldum 1 dk susmadan ağladı 40’ı bu pazar inşallah sonra düzene girecek diye umut ediyorum. Sizler nasılsınız? Bebekleriniz nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?