Bnce 600 tl ona vereceğine 6 aylık yada yıllık makine kiralaEvet baya pahalıBende alsam mı diye düşünüyorum
Hahaha kaynanam gibi konustun kızMaşallah debiz söylemekten yorulduk
Kimyonlu su için mi özel biberon aldın benm ev biberon doldu ZTenBiz 29 Eylül de doğdukgaz için kimyonlu suyu denesene yukarıda tarif ettim. Aşırı güzel rahatlatıyor. Bide bunun için özel biberon aldım o da çok iyi geldi.
Bu arada bizde 30 eylülde dogduk aynı anda olmus demekki ondan o aralar kafa yerinde değildi benm 29 gecesi sancılar başlamıstıBiz 29 Eylül de doğdukgaz için kimyonlu suyu denesene yukarıda tarif ettim. Aşırı güzel rahatlatıyor. Bide bunun için özel biberon aldım o da çok iyi geldi.
Evet göbek deliği de büyük o da varDeri birden büzüştüğü için canım hafif elinle esnetince açıldığını göreceksin ben açık tenliyim kolumla göbeğim arasında dağlar kadar fark var zamanla geçecek geçen ablam gelmişti 6 ay önce doğum yaptı koyuluk gitmiş ama hamilelik çizgisi ince de olsa da duruyordu yani hemen geçecek diye beklentiye gitmeyelim zamanla geçer
Benim kızın eli hem göbek deliğimin oradaydı hamileyken deliğim dışarı doğru çıkmamıştı ama doğumdan sonra ne kadar büyümüş diyorum Diğer heryer gidince göbek deliği büyük geldi o batıyor bana da ama zamanla geçecek hepsi
Benimki çizgiyle birlikte o karartının da kaybolmasını bekliyorum umarım geçer çok kötüBenim gibi göbeği kararanlar var mı?Çizgiden bahsetmiyorum.Karartı direkt
Ay ben de bayağı mastite doğru gidiyordum lahana sıcak duş sağma ile köşeden döndüm ben de makina sıkıntı sanıyordum sağamamıştım meğer hemoroidden dolayı düz oturamayınca memeye yerleşen kısım tam oturmuyormuş oradan hava alınca da vakumlayamadığı için gelmiyormuş süt ben de sütüm mü yok diyordum elle sağınca geliyordu İki gün kolostrumlar boşa gitti Dolaba atamadım kızım emdiği Kadarını aldı onlardan saklamak istiyordum 3. Gün attım artık biraz sorunu keşfedinceToparlandım derken kuzum mastit oldumBirde onunla uğraştım. Şimdi süt sağma makinamı değiştirdim. Bu çok iyi geldi
Abimiz deliriyor mutluluktan sağolsun bana çok yardım ediyorbu yıl 1. Sınıfa başladı ama biz online devam ediyoruz. Bu durumda çok iyi oldu
Canım emzirme danışmanının faydasını gördün mü benimki beni emmiyor silikon uçla bile çok ağlayarak alıyor ve sürekli ağzından çıkarıyor napacağımı şaşırdım sürekli uğraşıyorum ama pek gelişme yok maalesefNasıl yani gögüsünün kahve kısmını komple agzında olması lazım elinle sıkıp ağzına verdinmi agzını doldurmazsa tutamaz bende biraz zorlandım yutturmaya emzirme danışmanlarıyla filan baya konustum
Normal canım yenidoğan dediğinin uyuması lazım ama kimi bebek adapte olamıyor sancılı geçiyor yenidoğan SüreciHahaha kaynanam gibi konustun kızaslında uyuması normal değilmi sizinkiler hiç uyumuyor mu ki yada en fazla kaç saat uyuyorlar mesela
Kanamam 20 gün sürdü lekelenme hala devam.bende sıkıldım artık bitsede rahatlasam zsten kendi bakımıma vakit ayırma zor ped kullanmaktan gına geldi mantar falan olmassak iyidir.Kızlar merhaba doğumdan sonra kanamanız ne kadar sürdü ben 15.günümdeyim hala kanama bitmedi
22. Günden selam devam ediyor benimki de ama azaldı doktor 40 gün olur demişti benimki normal sanırım sezeryan daha kısa sürüyormuş ama sezeryan olup 60 gün kanaması olan tanıdığım da var rahmin toparlanmasına göre değişiyor sanırım telaşlanma hiç normal gelmesiKızlar merhaba doğumdan sonra kanamanız ne kadar sürdü ben 15.günümdeyim hala kanama bitmedi
Ben pedin üzerine bebek temizleme pamukları var ya onlardan koyuyorum yoksa ped tahriş ediyor artık günlük pede geçtim onun üzerine koyuyorum yoksa rahatsız ediyorKanamam 20 gün sürdü lekelenme hala devam.bende sıkıldım artık bitsede rahatlasam zsten kendi bakımıma vakit ayırma zor ped kullanmaktan gına geldi mantar falan olmassak iyidir.
Ben soguduktan sonra içirmiyorum tekrar ısıtmıyorum da cok sıcaksa ılıklasana kadar ancak bekletiyorumKızlar aptamil 1 numara kullanıyorum mama ne kadar süre dışarda kalabiliyor bilen var mı yapıp hemen içiriyorum ama uyanmadan yapsam ne kadar süre bekleyebilir mama dışarda ?
Çocuk açlıktan ağlıyorsa sütün yetmiyordur ve mama vermen gerekir eğer emdikten sonra huzurluysa uyuyorsa sütün zaten yetiyor demektir..Ya sütün azsa bile o cocuga yeter mama verme diyen Bi kitle var cocuk aç kalmasın ver mamayı diyen Bi kitle hangisine inancaz
Cırtlı zaten canım içinde kese var onu mikrodalgada ısıtıyorsunO kemeri nasıl ısıtıyorsun canım
Ahahaha normal ama hangimizin bebeği uyuyor kiHahaha kaynanam gibi konustun kızaslında uyuması normal değilmi sizinkiler hiç uyumuyor mu ki yada en fazla kaç saat uyuyorlar mesela
Benim de devam ediyor kimjsininki 40 gunu bile geciyor normal.Kızlar merhaba doğumdan sonra kanamanız ne kadar sürdü ben 15.günümdeyim hala kanama bitmedi
Sen doğum yapalı ne kadar oldu canım neden agrı oluyor dikişler oraya kadar geliyor mu acabaAhahaha normal ama hangimizin bebeği uyuyor kiBenim ki uyumuyor mesela. Maşallah senin yakışıklıya.
Ben hatta bugün sinir krizi geçirdim artık. Annem geldi yardıma. Çünkü oğlum uyumuyor ayakta sallanmak istiyor ama ben popomun üzerinde o kadar saat oturamıyorum doğumdan sonra orada bir ağrı oluyor uzun süre oturunca. O da sallanmayınca susmuyor. Gece 4Ten beri artik sabrim tasti. Yatagi yumruklayip agliyordum en son artik. Keske agrim olmasa da sallasam ama yok henüz tam iyilesmemisim demek ki. Annem geldi bi duşa girip kendime geldim.
Benim de devam ediyor kimjsininki 40 gunu bile geciyor normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?