2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Biz 29 Eylül de doğduk gaz için kimyonlu suyu denesene yukarıda tarif ettim. Aşırı güzel rahatlatıyor. Bide bunun için özel biberon aldım o da çok iyi geldi.
Kimyonlu su için mi özel biberon aldın benm ev biberon doldu ZTen Bi bakayım aslında gaz damlası iyi geliyor bizimkine yapıyor baya ama illaki yine sancısı oluyor kolay değil tabi onu cıkartmak cocuk napsın günde 2 kere kakasını da yapıyor sadece geceleri böle 2 3 saat ağlamayı adet haline getirdi heralde yada damlanın saatini değiştirdim aksama dogru veriyordum oda gece etkisini gösteriyor sanırım bgn öğlen verdim bakalım farkedecekmi

Biz 29 Eylül de doğduk gaz için kimyonlu suyu denesene yukarıda tarif ettim. Aşırı güzel rahatlatıyor. Bide bunun için özel biberon aldım o da çok iyi geldi.
Bu arada bizde 30 eylülde dogduk aynı anda olmus demekki ondan o aralar kafa yerinde değildi benm 29 gecesi sancılar başlamıstı

Evet göbek deliği de büyük o da varNapalım bekleyeceğiz artık sağ ol canım

Ay ben de bayağı mastite doğru gidiyordum lahana sıcak duş sağma ile köşeden döndüm ben de makina sıkıntı sanıyordum sağamamıştım meğer hemoroidden dolayı düz oturamayınca memeye yerleşen kısım tam oturmuyormuş oradan hava alınca da vakumlayamadığı için gelmiyormuş süt ben de sütüm mü yok diyordum elle sağınca geliyordu İki gün kolostrumlar boşa gitti Dolaba atamadım kızım emdiği Kadarını aldı onlardan saklamak istiyordum 3. Gün attım artık biraz sorunu keşfedince şimdi de yaralarla uğraşıyorum maşallah meme ucum o kadar çok büyüdü ki kızında dudaklar ağız küçücük kahverengi kısmın tamamını sokamıyorum yara oluyor herşeyi denedim ama kilo kaybından dolayı sık emzirince de hala düzelmedi elbet geçecek bunlar da
Ufaklığın yardımcı olması çok güzel inşallah böyle devam etsin hep okula gitmemesi de iyi olmuş sanki dışlanmış hissetmez hem uzaktan eğitim seni yormuyorsa ne güzel

Canım emzirme danışmanının faydasını gördün mü benimki beni emmiyor silikon uçla bile çok ağlayarak alıyor ve sürekli ağzından çıkarıyor napacağımı şaşırdım sürekli uğraşıyorum ama pek gelişme yok maalesef

Hahaha kaynanam gibi konustun kız aslında uyuması normal değilmi sizinkiler hiç uyumuyor mu ki yada en fazla kaç saat uyuyorlar mesela
Normal canım yenidoğan dediğinin uyuması lazım ama kimi bebek adapte olamıyor sancılı geçiyor yenidoğan Süreci maşallah benim uyku sorunum yok ama uyandıramama sorunum var her bebeğin ayrı bir derdi var aslında benimkini bıraksam 4-5 saat uyur ama kilo kaybı çok oldu ve kilo alımı biraz yavaş başlarda üşengeçti kuvvetli emmiyordu mama vermek istemiyordum dr gündüz saat başı gece 2 saatte bir emzir dedi ilk iki hafta öyle geçti şimdi kuvvetlendi biraz daha çene kasları artık 3 saatte bir kaldırıyorum gece gündüz istediği zaman veriyorum memeyi ama bu ara fazla istemeye başladı en az bir saat ara vermeye çalışıyorum Yoksa gaz oluyor kimimiz memeden ayıramıyor kimimiz memeyi vermeyi çalışıyor hepsinin ayrı bir derdi var
Bu arada senin bu uyanıklık sürekli meme isteme Büyük ihtimal atak haftasından olmandan kaynaklı doymadığı için değil sanki gözlemle bakalım

Kızlar merhaba doğumdan sonra kanamanız ne kadar sürdü ben 15.günümdeyim hala kanama bitmedi
Kanamam 20 gün sürdü lekelenme hala devam.bende sıkıldım artık bitsede rahatlasam zsten kendi bakımıma vakit ayırma zor ped kullanmaktan gına geldi mantar falan olmassak iyidir.

Kızlar merhaba doğumdan sonra kanamanız ne kadar sürdü ben 15.günümdeyim hala kanama bitmedi
22. Günden selam devam ediyor benimki de ama azaldı doktor 40 gün olur demişti benimki normal sanırım sezeryan daha kısa sürüyormuş ama sezeryan olup 60 gün kanaması olan tanıdığım da var rahmin toparlanmasına göre değişiyor sanırım telaşlanma hiç normal gelmesi

Kanamam 20 gün sürdü lekelenme hala devam.bende sıkıldım artık bitsede rahatlasam zsten kendi bakımıma vakit ayırma zor ped kullanmaktan gına geldi mantar falan olmassak iyidir.
Ben pedin üzerine bebek temizleme pamukları var ya onlardan koyuyorum yoksa ped tahriş ediyor artık günlük pede geçtim onun üzerine koyuyorum yoksa rahatsız ediyor

Kızlar aptamil 1 numara kullanıyorum mama ne kadar süre dışarda kalabiliyor bilen var mı yapıp hemen içiriyorum ama uyanmadan yapsam ne kadar süre bekleyebilir mama dışarda ?

Kızlar aptamil 1 numara kullanıyorum mama ne kadar süre dışarda kalabiliyor bilen var mı yapıp hemen içiriyorum ama uyanmadan yapsam ne kadar süre bekleyebilir mama dışarda ?
Ben soguduktan sonra içirmiyorum tekrar ısıtmıyorum da cok sıcaksa ılıklasana kadar ancak bekletiyorum

Ya sütün azsa bile o cocuga yeter mama verme diyen Bi kitle var cocuk aç kalmasın ver mamayı diyen Bi kitle hangisine inancaz
Çocuk açlıktan ağlıyorsa sütün yetmiyordur ve mama vermen gerekir eğer emdikten sonra huzurluysa uyuyorsa sütün zaten yetiyor demektir..

Ben az önce ikizleri emzirdim emzik verdim mama hazırlayana kadar emzik bile sakinleştirmedi onları çünlü doymamışlar mama verdim şuan uyanıklar ama ağlamıyorlar..

Hahaha kaynanam gibi konustun kız aslında uyuması normal değilmi sizinkiler hiç uyumuyor mu ki yada en fazla kaç saat uyuyorlar mesela
Ahahaha normal ama hangimizin bebeği uyuyor ki Benim ki uyumuyor mesela. Maşallah senin yakışıklıya.
Ben hatta bugün sinir krizi geçirdim artık. Annem geldi yardıma. Çünkü oğlum uyumuyor ayakta sallanmak istiyor ama ben popomun üzerinde o kadar saat oturamıyorum doğumdan sonra orada bir ağrı oluyor uzun süre oturunca. O da sallanmayınca susmuyor. Gece 4Ten beri artik sabrim tasti. Yatagi yumruklayip agliyordum en son artik. Keske agrim olmasa da sallasam ama yok henüz tam iyilesmemisim demek ki. Annem geldi bi duşa girip kendime geldim.
Benim de devam ediyor kimjsininki 40 gunu bile geciyor normal.

Sen doğum yapalı ne kadar oldu canım neden agrı oluyor dikişler oraya kadar geliyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…