Bnmki de sakinleşmediğinde ac deil gazı var diyo annem ac mı gazdan mı aglıyo onu da anlamıyorum kiÇocuk açlıktan ağlıyorsa sütün yetmiyordur ve mama vermen gerekir eğer emdikten sonra huzurluysa uyuyorsa sütün zaten yetiyor demektir..
Ben az önce ikizleri emzirdim emzik verdim mama hazırlayana kadar emzik bile sakinleştirmedi onları çünlü doymamışlar mama verdim şuan uyanıklar ama ağlamıyorlar..
Ben dayanamadım veriyorum cocuk doymuyor kiloda almıyor Doktor da surekli bi bakalım diyor napim acmı kalsın diyorum 1saat emmenin ustune 50cc iciyor ustune bi daha emiyor:) ama gunde 10 15kez kaka yapıyor yedikleri nasıl yarıcak bilmiyorumYa sütün azsa bile o cocuga yeter mama verme diyen Bi kitle var cocuk aç kalmasın ver mamayı diyen Bi kitle hangisine inancaz
Benimki 28 günlük 90 iciyo emdiğinin üstüne sonra kusuyo bi güzel tabi kakada ilacla zor yaptırıyoruzBen dayanamadım veriyorum cocuk doymuyor kiloda almıyor Doktor da surekli bi bakalım diyor napim acmı kalsın diyorum 1saat emmenin ustune 50cc iciyor ustune bi daha emiyor:) ama gunde 10 15kez kaka yapıyor yedikleri nasıl yarıcak bilmiyorum
1saat canım süresiKızlar aptamil 1 numara kullanıyorum mama ne kadar süre dışarda kalabiliyor bilen var mı yapıp hemen içiriyorum ama uyanmadan yapsam ne kadar süre bekleyebilir mama dışarda ?
4 hafta oldu bugün. Bilmiyorum ki. Böyle uzun uzun ayakta sallamaya başlayınca nüksetti. Çok dikişim var ama nereye kadar bilmiyorum açıkçası korktuğum için sormadım da hiç.Sen doğum yapalı ne kadar oldu canım neden agrı oluyor dikişler oraya kadar geliyor mu acaba
Evet bende içirmiyorum yapıp direk veriyorum ama uyanınca çok ağlıyor mama yapana kadar elim ayağım dolanıyorBen soguduktan sonra içirmiyorum tekrar ısıtmıyorum da cok sıcaksa ılıklasana kadar ancak bekletiyorum
Tamam canım çok sağol1saat canım süresi
Benimde bazen 12 yi buluyor kakalı bez ama iyi kilo aldı maşaallah bende çok endişe efiyodum bu kadar kakaya nasıl kilo alacak diye.senle biz aynı gün doğum yaptık galiba hep aynı tartıdamı ölçüyosunuz hiç almamış olmaz almıştır mutlaka.Ben dayanamadım veriyorum cocuk doymuyor kiloda almıyor Doktor da surekli bi bakalım diyor napim acmı kalsın diyorum 1saat emmenin ustune 50cc iciyor ustune bi daha emiyor:) ama gunde 10 15kez kaka yapıyor yedikleri nasıl yarıcak bilmiyorum
Valla doktora her gittigimde ayni seyi soruyorum ilk ay kontrolde kilo alimi iyiydi 30 luk veriyodum emmeden sonra. Doktor bu kadar kilo aldiysa sutun vardir dedi. Simdi yine oyle vericem en az seviyede mama bazen bi verip bi vermeme seklinde hatta. 10 gun sonra cagirdi kilo alimina gore belki birakicaz insallah mamayi. Benimki surekli agladigi icin anlamiyorum acliktan mi degil mi kiloda cikcak insallah :)Ya sütün azsa bile o cocuga yeter mama verme diyen Bi kitle var cocuk aç kalmasın ver mamayı diyen Bi kitle hangisine inancaz
Al benden de o kadr bugun o kadr bunaldım ki sabahtan beri memede... Yarım saat uyuyor geri uyanıyor baslıyor ağlamaya...Merhaba canım benımkı de cok emıyor ayrılamıyor kıyametı kopartıyor sonra da kusuyor doktor masaj için ara verceksın sureklı emzırmıcen dedı ama mumkun degıl susturamıyorum ne zaman gececek bu durum
Bende öyle "Hamileliğim o kadar güzeldi ki lohusalığın böyle zor olacağını asla asla düşünmemiştim..
İnstagramda bile hamile biriç gördüğümde ağlıyorum oğlum kucağımda tekme attığında ağlıyorum karnımda böyleydi demek diye...
Ağlamasına dayanamıyorum yetemediğimi düşündükçe dibe çöküyorum sanki...
Herkese sataşıyorum eşime anneme... evden çıkamıyorum ağlayacak susturamıcam korkumdan...misafir gelecek diye ödüm kopuyor ağlıyor ağladıkça aç mı gaz mı her kafadan bir ses oğlumu karnıma geri koyup devam edesim var hayata
Canım buna doktor değil bebek karar verecek aslında maalesef doyup duymadığını bilmiyoruz kilo kaybı varken 2-3 gün verdim ben çünkü sarılık da vardı uyandıramıyordum ilk zamanlar o yüzden aman mama vermeyeyim demedim sarılığın ilerlemesinden iyidir mama vermek baktım çıkarmaya başlıyor mamayı azaltarak bıraktım doktor önerisiyle sonra kilo alımını takip ettik ortalama 250 gr diyorlar ya haftada o da bebekten bebeğe değişiyor benimki 170 gr almıştı doktora söyledim mama vermek istemiyorum aralarda mama yerine önceden sağdığım sütleri versem diye o da mamaya geçmeyelim öyle yapalım dedi saatte bir emzirdim böylelikle hem süt arttı hem mamaya ihtiyaç kalmadı sadece meme ucu yaralarım sık emzirmekten iyileşmedi hala Bir de sarılık da böylelikle azaldı bu arada kilo alımını da az bulmadı doktor senin kız hareketli bebek 170 gr bir haftada az değil dedi 13. Günde doğum kilosuna gelmemişti ama sıkıntı Etmedi doktor bir daha birinci ayda görüşeceğiz kilo alımını bilmiyorum ama sık sık emziriyorum insan hergün görünce anlamıyor kilo alıp almadığını kıyafetlere bakıyorum çiş Kaka takip Ediyorum her gün fotoğraf çekiyorum mesela bakıyorum bir hafta önceki fotoya göre almış görünüyor ama miktarı bilmiyorum tabi ben böyle bir yol izledim her bebek farklı benim mama istememe sebebim illa anne sütü alsın mama almasın diye değildi çene kasları çok kuvvetli değildi memede uyuyordu mamanın rahatlığına alışırsa memeyi bırakırdı üşengeç sıpam ama hem mama hem meme alıyorsa çok da takılmamak lazımYa sütün azsa bile o cocuga yeter mama verme diyen Bi kitle var cocuk aç kalmasın ver mamayı diyen Bi kitle hangisine inancaz
Gazdan ağlayınca bacaklarını çekiyorlar, kendini sıkıyorlar, ellerini yumruk yapıyorlar ağlayınca bunlara dikkat et anlarsın gazmı, açmı..Bnmki de sakinleşmediğinde ac deil gazı var diyo annem ac mı gazdan mı aglıyo onu da anlamıyorum ki
Ah canım ilk çocuğumda öyleydim şimdi başıma ne geleceğini bildiğim için yönetmek daha kolay.Tecrübe ettikçe anlıyacaksın bebeğin seninle tek iletişim kurma yöntemi ağlamak.Annene sütünü sağıp bi yarım saat bırak yürüyüşe çık 10 dk bile olu tüm korkularına rağmen öyle iyi gelecekki göreceksin tahammülün artıkça bebekte daha sakin oluyor biz farketmeden tüm o yetememe duygusundaki öfke stres bebeğede geçiyor.Salgıladığımız hormanlar sütle nasılki gaz ilaç geçiyor.Hamileliğim o kadar güzeldi ki lohusalığın böyle zor olacağını asla asla düşünmemiştim..
İnstagramda bile hamile biriç gördüğümde ağlıyorum oğlum kucağımda tekme attığında ağlıyorum karnımda böyleydi demek diye...
Herkese sataşıyorum eşime anneme... evden çıkamıyorum ağlayacak susturamıcam korkumdan...misafir gelecek diye ödüm kopuyor ağlıyor ağladıkça aç mı gaz mı her kafadan bir ses oğlumu karnıma geri koyup devam edesim var hayata
Krem kullanıyor musun canım dikişler için4 hafta oldu bugün. Bilmiyorum ki. Böyle uzun uzun ayakta sallamaya başlayınca nüksetti. Çok dikişim var ama nereye kadar bilmiyorum açıkçası korktuğum için sormadım da hiç.
Evet inşallahBenimki çizgiyle birlikte o karartının da kaybolmasını bekliyorum umarım geçer çok kötü
Ah ya yalnız değilsin canım inşallah geçecek ben de sürekli eşime kızıyorum doğsun diye hergün bekledin gel gel diye seviyordu karnımı bak işkence çekiyor bebek senin yüzünden diye kızıyorum tekmeleri çok çok özledim elimden gelse geri sokacağım hamileliğimi çok çok özledimHamileliğim o kadar güzeldi ki lohusalığın böyle zor olacağını asla asla düşünmemiştim..
Evde var tartı 10gundur hic almadı kilo gece uyuyo zaten gunduz krize giriyor her memeden sonra degilde krize girince veriyorum elini Orayı burayı emmeye baslayınca toplamda 600gr aldı 37 gunluk oldukBenimde bazen 12 yi buluyor kakalı bez ama iyi kilo aldı maşaallah bende çok endişe efiyodum bu kadar kakaya nasıl kilo alacak diye.senle biz aynı gün doğum yaptık galiba hep aynı tartıdamı ölçüyosunuz hiç almamış olmaz almıştır mutlaka.
Emmesi güzel 50 cc de çok değil mama için her emmeden sonramı veriyorsun mamayı 50 cc.Belki sadece geceleri mama verip uzun uykuya alıştırırsan daha düzene girer çünkü uyumayan çocukta hep meme ister sakinkeşmel için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?