Suveyda3Reengarenk
merhabalar diğer arkadaşlarda selamlar Ayy hatırlanmak ne güzel bir duygu Arada girdim bir konuda cevapta yazmıştım ama kolik bir bebeğim var, zombi gibi bir yaşam sürüyorum ilk aşımızı olduk o gece ve ertesi günü mahvoldum 1 dk susmadan ağladı 40’ı bu pazar inşallah sonra düzene girecek diye umut ediyorum. Sizler nasılsınız? Bebekleriniz nasıl
Yanlısmı orasını bilemem de silikon uçla emzirirken acı konusunda rahattım daha az acıyordu bnce direk memeyi vakkumlayınca daha cok can yanıyor yara gecene kdr kullanabilirsiniz bence
Yok canım doktor sağolsun hic bisey demedi haftaya aylık kontrol var tekrar gidicez yoruldum valla yardım edenim yok zombi gibiym gazı çıksın kaka yapsın rahatlıyor
Suveyda3Reengarenk
merhabalar diğer arkadaşlarda selamlar Ayy hatırlanmak ne güzel bir duygu Arada girdim bir konuda cevapta yazmıştım ama kolik bir bebeğim var, zombi gibi bir yaşam sürüyorum ilk aşımızı olduk o gece ve ertesi günü mahvoldum 1 dk susmadan ağladı 40’ı bu pazar inşallah sonra düzene girecek diye umut ediyorum. Sizler nasılsınız? Bebekleriniz nasıl
Ay kendim gibi birini gorunce biraz moral buluyorum nasil cozucez bu kolik isini bizimde dun cikti 40'imiz ama daha uzun surecek galiba. Var mi iyi gelen yaptiginiz bi seyler ?
Kızlar bazen sabrının tükendiğini hissediyorum ya. 4ten beri doğru düzgün uyutmadı uyumayı geçtim yemek bile yiyemedim ya. Artık ağlama sesi duyunca kal geliyor bana. Sinirden basım ağrıyor. Keske ben işe gitsem eşim baksa evde.
Kızlar bazen sabrının tükendiğini hissediyorum ya. 4ten beri doğru düzgün uyutmadı uyumayı geçtim yemek bile yiyemedim ya. Artık ağlama sesi duyunca kal geliyor bana. Sinirden basım ağrıyor. Keske ben işe gitsem eşim baksa evde.
Benimkide 4de başladı canım hala aynıyız gözlerde açık biz dayanamıyoruz bu bebişler nasıl dayanıyor ayağında salladın mı emzik verip sallayınca sakinliyor biraz
Sab simplex kullanıyoruz biz biraz pahalı ama yapacak birşey yok günde 3 defa 8 saat arayla 15 damla bize iyi geldi ara ara gaz tabiki oluyor ama çok zorlamıyor bizi genel olarak iyi tavsiye edebilirim
Sab simplex kullanıyoruz biz biraz pahalı ama yapacak birşey yok günde 3 defa 8 saat arayla 15 damla bize iyi geldi ara ara gaz tabiki oluyor ama çok zorlamıyor bizi genel olarak iyi tavsiye edebilirim
Her damla her cocukta ise yaramiyor sanirim ben kullaniyorum hic etkisi yok Nurse harveys kullandim o da ise yaramadi. Daha ne kadar deneme yanilma yapicaz acaba
Her damla her cocukta ise yaramiyor sanirim ben kullaniyorum hic etkisi yok Nurse harveys kullandim o da ise yaramadi. Daha ne kadar deneme yanilma yapicaz acaba
Benimkide 4de başladı canım hala aynıyız gözlerde açık biz dayanamıyoruz bu bebişler nasıl dayanıyor ayağında salladın mı emzik verip sallayınca sakinliyor biraz
Evet ayakta sallamayı denedim ama sürekli sallamam gerekiyor. 1 saati geçiyor uyku moduna geçmesi ama dikişlerden mi ne uzun süre oturur pozisyonda kalınca ağrım oluyor. Eşim de sağ olsun işe gitmiş bari kahvaltı yapmamı bekleseydi. Çok sinirlerim bozuk cidden. Üzerim hep kusmuk ve ter kokusu tüm gün çocuk susturmaya çalışıyorum gibi hissediyorum.
Suveyda3Reengarenk
Allah kolaylık versin kolik bebek ne kadar zor ben bilirim
Bana ikizlere nasıl bakacaksın diye soruyorlar kolik bir bebeğin bakımı iki bebeğin bakımından zor diyordum gerçektende öyle oğlum tek başına ikizlere bedeldi
Kızlar bize doktor twippy probiyotik vermişti ama 5 6 yas İcin yazıyo doktor değiştiricez doktora gidene kdr kendim biogaia alıp baslasam olur mu acaba ya