2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Merhaba canım benımkı de cok emıyor ayrılamıyor kıyametı kopartıyor sonra da kusuyor doktor masaj için ara verceksın sureklı emzırmıcen dedı ama mumkun degıl susturamıyorum ne zaman gececek bu durum

Kızlar her bebek geçiyor bu dönemden kiminin daha hafif kimi (benim bebek dahil) daha zor. Ben doktora danıştım bebeklerde 3 haftalıkken 6 haftalıkken 3 ay 6 ay büyüme pikleri oluyor 24 saat 48 saat arası bir süre boyunca bebek sürekli emmek istiyor ve sütüm mü yetmiyor telaşına giriyoruz ama bu durum çok normalmiş. Üzülmeyin eğer bebeğiniz yeterince altını ıslatıyorsa kilo alımı iyiyse sütünüz yetiyor ve o aslında süt artsın diye daha çok emerek göğüslerinizi uyarıyor doktorun söylediklerini aktardım zor bir süreç ama sabır geçecek

Hadi ya 1 saat bekliyormuş dedi buradaki arkadaş ama değişiyor mu mamadan mamaya acaba ben yapıp hemen veriyorum ama bazen yarım saatte bitiriyor
Benim dr 1saat içinde ver dedi kızımdada öyle yaptım hep zaten 15-30dk içinde içiyor mamayı dr sor olmadı canım yanlış bilgi vermeyelim

Ay inşallah canım cok tesekkur ederım

Kanamam 20 gün sürdü lekelenme hala devam.bende sıkıldım artık bitsede rahatlasam zsten kendi bakımıma vakit ayırma zor ped kullanmaktan gına geldi mantar falan olmassak iyidir.
Evet yaa kendi kendime kokuyorum sürekli ped değiştirmeme rağmen bir an önce bitsin artık ne kanamaymışş

Ablam sezeryan yaptı 1 hafta bile sürmemişti onunki diyorum benmki neden bu kadar sürdü demek normalle sezeryan farklı kanıyor tamam canım çok saol bekleyelim bakalım bitmesini

Ben de acemiyim ebe doğumdan sonrs gösterdi ama tam almadı sonra mecbur biberonla da verdim ablamla çok uğraştık biz de ama zar zor silikon uca alıştı onda bile hala ağlıyor uçsuz kıyameti koparıyor mecbur ucu takıyorum o da zor oluyor.

Kızlar bu minik kız sürekli ıkınıyor uykusundan ıkınarak uyanıyor. Kucağımda saatlerce uyur kucağımdan indiğinde yatağına yatırınca ya hemen uyanıyor ya da 15 20 dk kuş uykusu

4 hafta oldu bugün. Bilmiyorum ki. Böyle uzun uzun ayakta sallamaya başlayınca nüksetti. Çok dikişim var ama nereye kadar bilmiyorum açıkçası korktuğum için sormadım da hiç.
Ben sabaha kadar bazen ayağımda oluyor canım benim dikişlerde uzun sürdü doktor söylemedi epidural mi yaptırdın onun mu etkisi acaba

Sadece anne sutu mu veriyorsun canim benimkide ilk hafta hic kilo almamisti mama baslatti direk doktor

Kaka tahlili ıstedı doktor alerjisi olabilir dedi ama bulana kadar cocuk buyur dedi

Benmde öleydi ara ara cok ac değilken keyfi yerindeyken uçsuz vermeyi denedim önce uykuya sersemiyken tuttu sonrada normal bi sekilde tuttu 1 hafta 10 gün filan uçla emdi

Kızlar bu damlalar etkisini kaç saat sonra gösteriyor ben normalde aksam 4 5 gibi veriyordum aksam 10 11 gibi sancılanmaya baslıyordu bgn öğlen verdim bu seferde 2 saattir ağlıyor damla sancı yapıyor sonrada gazını cıkartıyor sanırım

Mermaid1991 ben korkumdan mercimek çorbası içemiyorum resmen ac geziyorum yiyecek bsy bulamadığımdan kuru fasülye yiyecek cesaretin varsa ye bacımbenm yerimde ye hatta

Evet canım bizde öyle yapıyoruz termosta su hazır oluyor soğuyor bi kaç gündür akşama kadar ısıtıyorum cezvede yapıp hemen yediriyorum

Sadece anne sutu mu veriyorsun canim benimkide ilk hafta hic kilo almamisti mama baslatti direk doktor
15 güne kadar evet..kilo almadigini gorunce mamaya devam ettim günde bir kaç kere veriyorum emdikten sonra ..ama halen aldığını düşünmüyorum çok küçük geliyo gözüme

tartı aldım az önce valla kafayı yiycem artık..gelsinde bi tartayım bakayım nedir kilosu..bide isin kotusu simdi 15 ine kadar karantinadayiz dışarıda cikamam nasil goturucem bu cocugu aylik kontrolunede bilmiuorum..gecicek günü 5-6 gün... aşıları geçmez inşallah bi sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…