Ooo benim kimse yok iki dk da olsa oyalıyor bazen yaCok pahalı geldi bana ana kucakları kaç aya kadar yardımcı olur ki bize bnm smdi kaynana var evde rahatım o gidince eşimde her gün işe gitmiyor diye ona güveniyorum bizimkide bana kucagında oyalansın dedm
Anaaaaa kız çocuk aylık oldu kimliginimi çıkarmadınız şimdiye...bizimkini daha hastanede çıkardı babası...onun da acelesi neyseeBizde kimliğini çıkartmadık diye aşısını yapmadılar.bugün çıktı Cuma yapıcak aşısını 1 hafta geçmiş oluyo yani doktor önemli değil dedi.
Pazartesi ve salı sabah sağdım şırınga ile verdim göğüs ucu biraz toparlanınca salı karşılıklı inatlaştık emzirme için çok şükür sonunda tutturdum ama her defasında binbir emekle tutuyor.Sezeryan agrısı o bilmem de gögüsleri geciyor tarafa olsa sağmak zorundasın yaştayken sağmak daha basit emzirmek daha cok can yakabilir her sapmadan sonra krem ve zeytin yagı sür 1 2 haftada geciyor kabuğunu atması lazım önce her beden farklı atlatıyor normal yani yadadıkarın ben normal dogum yapmama ragmen 10 gğn kalkamadım ayağa
Mermaid1991 ben korkumdan mercimek çorbası içemiyorum resmen ac geziyorum yiyecek bsy bulamadığımdan kuru fasülye yiyecek cesaretin varsa ye bacım benm yerimde ye hatta
Yedim kızlar.
O sonradan düzeliyor hatta lap diye tutmaya baslıyor memenin kokusunu aldıkca öğreniyorPazartesi ve salı sabah sağdım şırınga ile verdim göğüs ucu biraz toparlanınca salı karşılıklı inatlaştık emzirme için çok şükür sonunda tutturdum ama her defasında binbir emekle tutuyor.
Bn hiç bsy yemememe ragmen saatlerce sancı ve agrı ağlaması cekiyorum valla maşallah size inş ilerde bende biraz düzelir se yerim canımın istedklerniYedim kızlar.önceki akşamdan gazını aldım ve bol kimyonlu yaptım. Ekstra bir gaz olmadi çok şükür. Hatta şimdi yine yicem.
Etrafımda sezaryen olanlar hep 2. Gün kalktım vs. Kolay olduğu yönünde çok anlatınca kendimle ilgili hayal kırıklığı yaşadım sanırım. O sırt ağrısı beni mahvetti 3 gün. Bir yandan hemen göğüs yarası bebeği emzirememe ve sonucunda göğüslerde süt birikmesi sonucu yaşadığım sancı hepsi birden kilit oldu. Çok şükür yavaş yavaş yoluna koymaya çalışıyorum artık. Emzirmeye de başladım ama binbir zahmetle tutuyor memeyi. Gümüş kapağı da kullanıyorum. İnşallah böyle böyle bir düzen oluşur.Canım biz daha 17 günlüğüz iki gece kriz yaşadık çok büyük. Hep ıkındı ağladı vs. Birinde limon sıkmıştım. Birinde de karabiberli bir şey yemiştim. Onlara bağladım. Ve korkuyorum açıkçası. Yesem sanki çocuk gazdan patlar gibi geliyor. Cesaret edemiyorum. Doktor da tek tel dene gaz yapan şeyleri ona göre yaparsa yemezsin dedi. Ama bir gece daha o halde olsun istemiyorum. Bir de benim bebek hep ıkınıyor. Uyurken de ıkınıyor uyanıkken de. O kadar bebek gördüm ilk kez böyle birşeyle karşılaştım. Dedim o kadar isim aradık. Ikıncan koysaydık tam olurdu. Ikınmaktan kendini kusturuyor, öksürtyor. Uykusu bile bir acayip 3 dk normal uyuyor 2-3 dk ıkınıyor. Hep böyle sürü gidiyor. Doktora söyledim. Ikınsın diyor. Ne zaman artık sen dayanamayacak duruma gelirsin o zaman ilaç başlarız diyor. Üzülüyorum valla haline.
Canım tüm narenciyeler gaz yapan şeyler olarak geçiyor ondan. Bir kez limon sıktım çocuk mahvoldu.
O zaman sizinkinde bir kalibrasyon sorunu var gerçekten. Benimki kiwi marka fiyatı da uygundu çok memnun kaldım.
Canım ilk sezaryenimde senin saydıklarından fazlam var eksiğim yoktu. Canını hiç sıkma, geçecek ama zorlayacak seni bir süre. Göğüs uçların için kesinlikle gümüş kapak öneriyorum. İlkinde yaralardan çok aşırı çektim. Bunda daha kolay oldu. Onun etkili olduğunu düşünüyorum. Hem meme uçların hep temiz oluyor gümüş sayesinde. Bebekte ağızda mantar vs olmaz. Sağma işi de mutlaka önce alıştırma modumda çalıştır 5-10 dk yumuşayınca yavaş modda sağ. Ben hızlı moda hiç geçmiyorum. Belki ikinci hıza geçebilirsin ama en hızlı bayağı sıkıntı yaşatıyor.
Yemek konusunda herkesi tek tek alıntılıyamadım. Ama bebekten bebeğe değişiyor. Bizimki gazlı olacak gibi geliyor. Bir süre daha yemeği erteleyeceğiz herhalde.
Aynı ben yataga uzaniyorum sayfayı aciyorum 2 3 yorum okurken uyuyakaliyorumAç burayı oku okurken uyuyakalırsın
Kakasını kac kere yapıyor ki mama olayı daha Bi sıkıntı ben hiç vermedim bide versem neler olcak kimbilirBen bide mama verdiğim İcin cektiği hazımsızlık üstüne bide damla sancısı ekleniyo cok üzülüyorum
Bazen çökelek gibi bazende direk emdiğini kusuyor canimAnnem kusmukları bozulmuş süt gibiyse gelişiyorlar dedi..
Bence söyle bir şey var ya, bebek ne kadar çok uyursa o kadar çok rahat gaz atıyor. Esim sürekli ayakta sallayarak uyutuyor, uyudukça daha huzurlu oluyor.Bn hiç bsy yemememe ragmen saatlerce sancı ve agrı ağlaması cekiyorum valla maşallah size inş ilerde bende biraz düzelir se yerim canımın istedklerni
Kızımda ting love 3in1 vardı titreşimli işe yaramadı simdide prego var kendi kendine sallanan ama sevmedi işin tuafıda alışmasını hiç istemiyorum sallamak bana işkence gibi geliyoKızlar alıp kullandığınız kendi hareket eden ana kucağı var mı memnun olduğunuz
10 günlük oldugu için uyuyor olabilirmişöyle Bi 3 haftalık oldugunda tekrar yorum alalım iyiyse bende alayım
Valla internetten takip ettiğim bi doktor var o söylemişti kilo alımı çok azsa veya yoksa idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye ama sizin işte biraz karışık asm nin ölçümlerine göre senin oğlan 2 cm kısalmıştı.Yani ölçümleriniz şüpheli.İdrar yolu enfeksiyonumu?hiç aklıma gelmedi öyle bişey olurmu ki durduk yere bu kadar küçükkenniye olsunki bilemedim
sorma bugün yarın diye diye 1 ay oldu aşıyı yapalardı kimliksiz biz beklerdik okula yazdırana kadarAnaaaaa kız çocuk aylık oldu kimliginimi çıkarmadınız şimdiye...bizimkini daha hastanede çıkardı babası...onun da acelesi neysee
Gaz bşzde de var... Bana 3ay dediler keske 40ı olsa... Seninki de erkek miydiBoyle gıtmez herhalde kıme sorsam kırkını bekle dıyo doktor bıle ama artık ondan bıle umıdımı kesıyorum yavas yavas kusmasa dursunda kusup duruyor fazlasını gaz da oluyor basa donuyor hep emzıgıde canı ısterse alıyor
Ay yeni gördümmm. Yok kullanmıyorum ilk 10 gün bi batikon kullandım sadeceKrem kullanıyor musun canım dikişler için
Geçende buraya yazmıştım oğlum kustuğu için doktor karın usg çektirmişti orada mesanede enfeksiyon çıktı dr eğer ateşlenme olursa kesinlikle idrar tahlili isteyin dedi canım yani hiç bişey yokken olabiliyor. Günde 12-15 arası kesin bezini değiştiriyoruz gün aşırı duşunu aldırıyoruz ağız bezini sürekli değiştiriyorum vs ama nasıl enfeksiyon oldu anlamadım.İdrar yolu enfeksiyonumu?hiç aklıma gelmedi öyle bişey olurmu ki durduk yere bu kadar küçükkenniye olsunki bilemedim
gercektenmi yaa şuan şaşırdim asla tahmin etmezdim yenidoganda idrar yolu enfeksiyonu ..sizin doktorunuz kim canım memnunmusunGeçende buraya yazmıştım oğlum kustuğu için doktor karın usg çektirmişti orada mesanede enfeksiyon çıktı dr eğer ateşlenme olursa kesinlikle idrar tahlili isteyin dedi canım yani hiç bişey yokken olabiliyor. Günde 12-15 arası kesin bezini değiştiriyoruz gün aşırı duşunu aldırıyoruz ağız bezini sürekli değiştiriyorum vs ama nasıl enfeksiyon oldu anlamadım.
hangi doktor o kadir hocamı yoksaValla internetten takip ettiğim bi doktor var o söylemişti kilo alımı çok azsa veya yoksa idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye ama sizin işte biraz karışık asm nin ölçümlerine göre senin oğlan 2 cm kısalmıştı.Yani ölçümleriniz şüpheli.
sorma bugün yarın diye diye 1 ay oldu aşıyı yapalardı kimliksiz biz beklerdik okula yazdırana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?