2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İdrar yolu enfeksiyonumu?hiç aklıma gelmedi öyle bişey olurmu ki durduk yere bu kadar küçükken niye olsunki bilemedim

Bizde kimliğini çıkartmadık diye aşısını yapmadılar.bugün çıktı Cuma yapıcak aşısını 1 hafta geçmiş oluyo yani doktor önemli değil dedi.
Anaaaaa kız çocuk aylık oldu kimliginimi çıkarmadınız şimdiye...bizimkini daha hastanede çıkardı babası...onun da acelesi neysee

Pazartesi ve salı sabah sağdım şırınga ile verdim göğüs ucu biraz toparlanınca salı karşılıklı inatlaştık emzirme için çok şükür sonunda tutturdum ama her defasında binbir emekle tutuyor.

O sonradan düzeliyor hatta lap diye tutmaya baslıyor memenin kokusunu aldıkca öğreniyor

Yedim kızlar. önceki akşamdan gazını aldım ve bol kimyonlu yaptım. Ekstra bir gaz olmadi çok şükür. Hatta şimdi yine yicem.
Bn hiç bsy yemememe ragmen saatlerce sancı ve agrı ağlaması cekiyorum valla maşallah size inş ilerde bende biraz düzelir se yerim canımın istedklerni

Etrafımda sezaryen olanlar hep 2. Gün kalktım vs. Kolay olduğu yönünde çok anlatınca kendimle ilgili hayal kırıklığı yaşadım sanırım. O sırt ağrısı beni mahvetti 3 gün. Bir yandan hemen göğüs yarası bebeği emzirememe ve sonucunda göğüslerde süt birikmesi sonucu yaşadığım sancı hepsi birden kilit oldu. Çok şükür yavaş yavaş yoluna koymaya çalışıyorum artık. Emzirmeye de başladım ama binbir zahmetle tutuyor memeyi. Gümüş kapağı da kullanıyorum. İnşallah böyle böyle bir düzen oluşur.

Ben bide mama verdiğim İcin cektiği hazımsızlık üstüne bide damla sancısı ekleniyo cok üzülüyorum
Kakasını kac kere yapıyor ki mama olayı daha Bi sıkıntı ben hiç vermedim bide versem neler olcak kimbilir

Bn hiç bsy yemememe ragmen saatlerce sancı ve agrı ağlaması cekiyorum valla maşallah size inş ilerde bende biraz düzelir se yerim canımın istedklerni
Bence söyle bir şey var ya, bebek ne kadar çok uyursa o kadar çok rahat gaz atıyor. Esim sürekli ayakta sallayarak uyutuyor, uyudukça daha huzurlu oluyor.

Kızlar alıp kullandığınız kendi hareket eden ana kucağı var mı memnun olduğunuz
Kızımda ting love 3in1 vardı titreşimli işe yaramadı simdide prego var kendi kendine sallanan ama sevmedi işin tuafıda alışmasını hiç istemiyorum sallamak bana işkence gibi geliyo

İdrar yolu enfeksiyonumu?hiç aklıma gelmedi öyle bişey olurmu ki durduk yere bu kadar küçükken niye olsunki bilemedim
Valla internetten takip ettiğim bi doktor var o söylemişti kilo alımı çok azsa veya yoksa idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye ama sizin işte biraz karışık asm nin ölçümlerine göre senin oğlan 2 cm kısalmıştı.Yani ölçümleriniz şüpheli.
Anaaaaa kız çocuk aylık oldu kimliginimi çıkarmadınız şimdiye...bizimkini daha hastanede çıkardı babası...onun da acelesi neysee
sorma bugün yarın diye diye 1 ay oldu aşıyı yapalardı kimliksiz biz beklerdik okula yazdırana kadar

Gaz bşzde de var... Bana 3ay dediler keske 40ı olsa... Seninki de erkek miydi

Geçende buraya yazmıştım oğlum kustuğu için doktor karın usg çektirmişti orada mesanede enfeksiyon çıktı dr eğer ateşlenme olursa kesinlikle idrar tahlili isteyin dedi canım yani hiç bişey yokken olabiliyor. Günde 12-15 arası kesin bezini değiştiriyoruz gün aşırı duşunu aldırıyoruz ağız bezini sürekli değiştiriyorum vs ama nasıl enfeksiyon oldu anlamadım.

gercektenmi yaa şuan şaşırdim asla tahmin etmezdim yenidoganda idrar yolu enfeksiyonu ..sizin doktorunuz kim canım memnunmusun

hangi doktor o kadir hocamı yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…