2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İnşallah almıştır canım.. Asılnda sürekli bizim gözümüzün önünde oldukları için kilo aldıklarını farketmiyoruz.. Biz bugün asm de tarttık iyi kilo almışlardı kıyafetler ile tarttılar çok çok kıyafetler 200 gram olsun dedim yine de iyi almışlar..

Benmde öleydi ara ara cok ac değilken keyfi yerindeyken uçsuz vermeyi denedim önce uykuya sersemiyken tuttu sonrada normal bi sekilde tuttu 1 hafta 10 gün filan uçla emdi
Ayy inşallah benmki de emer yaa bir umut oldu şimdi saol canm

Senin bebeğin ateşi covidden değilde idrar yolu enfeksiyonundan olabilirmiydi acaba hiç kilo alamaması onu düşündürdü idrara bakmışlarmıydı.

Kızlar alıp kullandığınız kendi hareket eden ana kucağı var mı memnun olduğunuz
Joie sansa 2 in 1 aldım ben.Bazen hiç istemiyor bazen 1 saat duruyor içinde uyuyor.ama memnunum 10 dk bile oyalasa bi çorba koyuyorum ocağa.

Joie sansa 2 in 1 aldım ben.Bazen hiç istemiyor bazen 1 saat duruyor içinde uyuyor.ama memnunum 10 dk bile oyalasa bi çorba koyuyorum ocağa.
Bi çorba koymak için 1400 TL cok para kız 1400 TL ye 1 aylık çorbayı gettirirdin

10 günlük oldugu için uyuyor olabilirmi şöyle Bi 3 haftalık oldugunda tekrar yorum alalım iyiyse bende alayım
Bizimde salıncak var fisher price öğlenleri oyalanıyor uyumasada ama titreşimli alsaydım keşke dedim onlar gazını çıkartmasınada yardımcı oluyormuş

Bizde kimliğini çıkartmadık diye aşısını yapmadılar.bugün çıktı Cuma yapıcak aşısını 1 hafta geçmiş oluyo yani doktor önemli değil dedi.

Bizimde salıncak var fisher price öğlenleri oyalanıyor uyumasada ama titreşimli alsaydım keşke dedim onlar gazını çıkartmasınada yardımcı oluyormuş
Cok pahalı geldi bana ana kucakları kaç aya kadar yardımcı olur ki bize bnm smdi kaynana var evde rahatım o gidince eşimde her gün işe gitmiyor diye ona güveniyorum bizimkide bana kucagında oyalansın dedm

Probiyotik neden sancı yapsın ki yapmaması lazım benm ki de damladan sonra sancılanıyo

Probiyotik neden sancı yapsın ki yapmaması lazım benm ki de damladan sonra sancılanıyo
Evet bizimkide öyle damladan 4 5 saat sonra baslıyor sancılar ağlamalar bgn erken verdm erken başladı bagırsaklar hareketleniyor sanırım onun sıkıntısı olabilir

Evet bizimkide öyle damladan 4 5 saat sonra baslıyor sancılar ağlamalar bgn erken verdm erken başladı bagırsaklar hareketleniyor sanırım onun sıkıntısı olabilir
Ben bide mama verdiğim İcin cektiği hazımsızlık üstüne bide damla sancısı ekleniyo cok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…