2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bizimde asm kimlik yok diye topuk kanını alıp merkeze gönderemem demişti gerçi biz sarılıktan hastanede filan yattık sonra araya haftasonu girmişti oğlum 5 günlükken kimliği çıktı

gercektenmi yaa şuan şaşırdim asla tahmin etmezdim yenidoganda idrar yolu enfeksiyonu ..sizin doktorunuz kim canım memnunmusun
Esentepe hastanesinde pınar hanıma gidiyoruz canım çok tatlı bi kadın ama başka doktor tecrübemiz olmadığı için net konuşamıyorum. Bebekte özel bi rahatsızlık olsaydı ( Allah korusun) o zaman en iyisini araştırmaya çalışırdım ama şimdilik bunla iyiyiz burda duyduklarımdan ekstra bir şey söylemiyor

ya bende araştırıyorum ama dogum yaptığım hastanedeki kontrolünü yapan doktorunu henüz tam bi çözemedim o da iyi bir kadına benziyor aslında ..seninki de kalsin aklimda

Tek değilsiniz kafayı yemek üzereyi bende acayip uyku çöktü

Bizim de bu saatlerde başlıyor nedense.

Ayy ne bileyim benim makata doğru gidiyor dikişler korkarım dokunmaya şimdi elime bir şey gelir korkarım kafayı takarım filan
Hangi krem iyi geliyormuş?Ben dokundum dikislerime ama 25 gün oldu hicbisey yok canim aynen eskisi gibi o bölge. Ilk baslarda bends dokunamam diyordum. Bu arada 40 kontrolüne giderken doktora ağda isini nasil yapacagiz agda yaptirmak gerekecek 40 çıkınca.

Evet onu ben de düşünüyorum. Acaba tüy dökücü krem kullansak olur mu ki

Biz çok kullanıyoruz galiba günde 12-15 arası gidiyor her ağlamasında ağlama nedenini bulmak için mutlaka altını değiştiriyoruz bizimki de huy edindi galiba kuru bezi bulunca hemen altına ediyor alt açma bezini e bebekte satılan 40 adetli olanın 2.paketin yarısına geldik. Bu işin biz mi acemisiyiz bilemedim ama yarıya bölmek iyi fikirmiş

Ben alt açmaları ilk günden dörde böldüm bez de 6,7 tane kullaniyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…