Evet yine de oluyır.. Kendi de gazını çıkarıyor ama çok sıkıyor kendini. Dün bütün gün meme de idi.. Gece mama verdm sıkıntı olmadı iyi uyudu.. Benim yediklerim onda gaz yapıyor sanrım ama neler yapıyor hala anlayamadım. Onu yeme bunu Yeme ne yicem ben bilmiyorum
Biz çok kullanıyoruz galiba günde 12-15 arası gidiyor her ağlamasında ağlama nedenini bulmak için mutlaka altını değiştiriyoruz bizimki de huy edindi galiba kuru bezi bulunca hemen altına ediyor alt açma bezini e bebekte satılan 40 adetli olanın 2.paketin yarısına geldik. Bu işin biz mi acemisiyiz bilemedim ama yarıya bölmek iyi fikirmiş
Ne guzel! Sizinkiler puskurterek kaka yapmiyor mu? Ben carsaf gibi dizlerime kadar ortuyorum yoksa hali, koltuk, yerler, benim ustum, her yer batiyor. 25 gunde 25ten fazla altacma ortusu gitmistir
Evet yine de oluyır.. Kendi de gazını çıkarıyor ama çok sıkıyor kendini. Dün bütün gün meme de idi.. Gece mama verdm sıkıntı olmadı iyi uyudu.. Benim yediklerim onda gaz yapıyor sanrım ama neler yapıyor hala anlayamadım. Onu yeme bunu Yeme ne yicem ben bilmiyorum
Ben de neyin gaz yaptığını çözemedim. Bi komposto yapıp içiyorum onu deneyeceğim bugün bakalım. Belki o yapıyordur. Çünkü her gün aynı yediğim bir komposto bir de kahvaltılıklar var.
Ben de neyin gaz yaptığını çözemedim. Bi komposto yapıp içiyorum onu deneyeceğim bugün bakalım. Belki o yapıyordur. Çünkü her gün aynı yediğim bir komposto bir de kahvaltılıklar var.
Aynen öyle internete bakarsak hicbir şeyi yiyemiyoruz. Canım çok kahve çekiyor mesela ama o da yapıyormuş gaz. Hamileyken de içmemiştim.
Şimdi mesele çorba olarak ne yapıyorsun? Gaz yapmayan çorba buldun mu hiç ?
Aa sana ne soracaktim aklıma geldi. Ufaklığa sünnet yaptıracak misin?
Liv hospital covid dolayiis ile yapmıyormuş yenidoğan sunneti. Iyi bir yer arıyoruz biz de.
Aa sana ne soracaktim aklıma geldi. Ufaklığa sünnet yaptıracak misin?
Liv hospital covid dolayiis ile yapmıyormuş yenidoğan sunneti. Iyi bir yer arıyoruz biz de.
kaç bez değişiyorsunuz günde? benim 11günlük sıpa günde 7bez harcıyor. hatta 1-2 tane de kazaya kurban veriyoruzalt açmaları da makasla ikiye böldüm valla. öyle kullanıyorum
Aynen öyle internete bakarsak hicbir şeyi yiyemiyoruz. Canım çok kahve çekiyor mesela ama o da yapıyormuş gaz. Hamileyken de içmemiştim.
Şimdi mesele çorba olarak ne yapıyorsun? Gaz yapmayan çorba buldun mu hiç ?
Bende onu almayı düşünüyorum içinde durur inşallah kucakta gezerek uyuyoruz kucakta durmayı seviyor hep uyandığında yatakta durmuyor hafif hafif sallanırken kucak gibi sanar inşallah
Evet canım ya bende öyle düşünüyorum almam lazım birşey kucaktan başka yerde durmuyor uyumuyor sürekli geziyoruz evde durur mu diye endişe ediyorum sadece inşallah alışır
Kızımda ting love 3in1 vardı titreşimli işe yaramadı simdide prego var kendi kendine sallanan ama sevmedi işin tuafıda alışmasını hiç istemiyorum sallamak bana işkence gibi
Sen mi sallıyorsun canım kendi mi sallanıyor benimkinde kucaktan inmiyor dalana kadar uyandığında da hemen kucak oturduğumuda anlıyor sürekli geziyoruz ağırlaştıkça taşımak güçleşiyor hareket eden birşey alayım diyorum ama durmazsa diyede düşünmüyor değilim