2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben gaz yapmayan bsy bulamadım acıkcası hiç bsy yemesem diyorum bazen hersey sinirimi bozuyor artık

Ben işe temmuzda döncem cnm 6 ay ücretsiz izin kullanıcam yoksa ocakta raporum bitiyor.. Cok emin olmamakla birlikte 6 ay buzlukta duruyor dye biliyorum
Süt saklama poşetinin kutusunda 3 ay diyor
Madecassol diye bir krem dışarıdaki dikişler kuruyup geriliyordu iyi geldi bana
Ben doktordan onay almadan ağdaya gitmeye düşünmüyorum 40 kontrolüne jiletle alarak giderim

Jilet bende kasıntı yapıyor 50 kontrolüm yaklastı rezil Bi haldeyim tüy dökücü kullanabiliyormuyuz aslında eldivenle hallediyordum ama o kdr vakit bulamıyorum hemde ugrasmak istemiyorum napcaz bilemedim onada sinirim bozuldu bak smdi

Ben gaz yapmayan bsy bulamadım acıkcası hiç bsy yemesem diyorum bazen hersey sinirimi bozuyor artık
Ben de dikkat ediyorum meyve yemiyorum baklagil yemiyorum süt ve yoğurt yemiyorum ama kız anası gibi gazlı sesli sesli gaz çıkartıyor sürekli aslında yediklerimiz dışında süt de gaz yapıyor sonuçta yazık diyorum bazen sadece süt içsem bende de gaz olurdubu aralar ağzını memeden çıkartıp geri almak da huyu oldu benimkinin oynuyor resmen o sırada da hava yutuyor tabi al sana gaz

Bende de kaşıntı yapıyor eldivenle uğraşamam ben hiç ya ona çok zaman lazım ya tüy dökücü ya jilet bakalım daha önce normal doğum yapanlar bizi yönlendirse tüy dökücü kullanabiliyor muyuz
Ağdaya gitmem ama biraz daha vagina toparlansın

Aynen o gaz her türlü olacak heralde bizimkide öle kafayı yukarı dogru cektiriyor gögüs ucumu sündürüyor resmen sonra agzını acıp horoz kafası gibi bik bik meme arıyor cok komik oluyor dün aksam 8de ağlamaya basladı gece 3 filandı uyuduğunda

Sonuçu yazar mısın bana da. Faydasını görürsen ben de yarın yemeyeyim. Ama çok da severim ya peyniri of.
Ben altı gundur peynır tereyag ve sut tuketmıyorum gazımız azaldı ama yerını meme agıtları aldı aglıyor. Yada gazı bastırmak ıcın memede anlamadım gıttı uc hafta da ancak kendını gosterıyo sanırım bu dıyet

Kimyon bir damla, kaşığın ucuyla. kolik bebek için özel biberon aldım çok inat benimki de gece bir başlıyor bağırmaya çığlık kıyamet

Bu arada bizde 30 eylülde dogduk aynı anda olmus demekki ondan o aralar kafa yerinde değildi benm 29 gecesi sancılar başlamıstı
Oyyy kıyamam, iyi ki biz 29 Eylül e gün almışız yoksa bende 29 un da sancı çekmeye başlayacakmışım. 29 un da sabah 6 da hastaneye girdiğimizde benim doğumum başlamış meğerse çok şükür doğum sancısı çekmedim

Oyy o mastitin ateşi 39.3 leri gördüm. Aman Allah hepimizi korusun. Ben makinayı değiştirince harika oldu toparladım çok şükür oyy küçük kuzuna bol bol süt olsun inşallah. Benim oğlumda göğüs uçlarım çok yara oldu ve kanadı, gece bal sürüp yatıyordum sabah yaralar toparlanmış oluyordu öneririm
bende kocakarı yöntemleri bitmez

Canım neden kırılıyorsun hiç kırılma burda kimsede art niyet yok herkes birbirinin halinden çok iyi anlıyor ben ilk fırsatta buraya girip yazılanları okuyorum bir sürü faydalı Bilgi öğreniyorum
Hissim bu işte ne yapayım neyse geçti gitti

Önceden hangi markayı kullanıyordun şimdi hangi markayı aldın canım ? Gerçekten makinadan makineye farklılık oldu mu ? Bu aralar araştırdığım konu bu
Canım Philips avent aldım 3 kademeli olan ama hiç verimli olmadı. Sonra Philips aventin son çıkanını aldım 16 kademe sağma gücü var. Öncekinde göğüslerim hiç boşalmıyormuş meğerse bunda 5 dk da rahatlıyorum. Diğerinin 2 katı neredeyse süt çıkartıyor

Kızlar merhaba. Bir konu aklıma takıldı danışmak istedim. Bebeği dogumdan sonra eve getirdiğinizde yıkadınız mii acaba? Bildigim kadariyla gobek düşene kadar yıkanmaz ama hastane ortaminin mikrobu virüsü vs de su süreçte gözümü korkutuyor. Siz nasil yaptiniz acaba

Meme tutma şekilleri aynı aslında siyah beyaz görüyorlardı artık renklileri de ayırt edebilecekler yavaş yavaş sanki yanlış hatırlamıyorsam koklayarak bulmaya çalışıyorlar ya ondan şebelek halleri oluyor komik oluyorlar ya o kadar ağlaması da zor psikolojik olarak artık normale dönseler

Aaa deneyeyim bir arkadaş da kaymak önermişti bal kaymağa boğayım memeleri

Ben yıkadım doktorum da yıkayabileceğimi söylemişti. Banyo sonrası göbek bağını fön makinesi ılık ve düşük ayar ile uzaktan kurutup giydirdik bir sıkıntı yaşamadık

Madecassol kremi doktor mu verdi canım bende o kremi almayı düşünüyorum sezeryan dikiş izi için doktora sormadan almak istemedim..

Kendi sallıyor canım elektikli dönencesi var 3.4 farklı ses bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…