Ben gaz yapmayan bsy bulamadım acıkcası hiç bsy yemesem diyorum bazenAynen öyle internete bakarsak hicbir şeyi yiyemiyoruz. Canım çok kahve çekiyor mesela ama o da yapıyormuş gaz. Hamileyken de içmemiştim.
Şimdi mesele çorba olarak ne yapıyorsun? Gaz yapmayan çorba buldun mu hiç ?
Süt saklama poşetinin kutusunda 3 ay diyorBen işe temmuzda döncem cnm 6 ay ücretsiz izin kullanıcam yoksa ocakta raporum bitiyor.. Cok emin olmamakla birlikte 6 ay buzlukta duruyor dye biliyorum
Madecassol diye bir krem dışarıdaki dikişler kuruyup geriliyordu iyi geldi banaHangi krem iyi geliyormuş?Ben dokundum dikislerime ama 25 gün oldu hicbisey yok canim aynen eskisi gibi o bölge. Ilk baslarda bends dokunamam diyordum. Bu arada 40 kontrolüne giderken doktora ağda isini nasil yapacagiz agda yaptirmak gerekecek 40 çıkınca.
Jilet bende kasıntı yapıyor 50 kontrolüm yaklastı rezil Bi haldeyim tüy dökücü kullanabiliyormuyuz aslında eldivenle hallediyordum ama o kdr vakit bulamıyorum hemde ugrasmak istemiyorum napcaz bilemedimSüt saklama poşetinin kutusunda 3 ay diyor
Madecassol diye bir krem dışarıdaki dikişler kuruyup geriliyordu iyi geldi bana
Ben doktordan onay almadan ağdaya gitmeye düşünmüyorum 40 kontrolüne jiletle alarak giderim
Ben de dikkat ediyorum meyve yemiyorum baklagil yemiyorum süt ve yoğurt yemiyorum ama kız anası gibi gazlı sesli sesli gaz çıkartıyor sürekli aslında yediklerimiz dışında süt de gaz yapıyor sonuçta yazık diyorum bazen sadece süt içsem bende de gaz olurduBen gaz yapmayan bsy bulamadım acıkcası hiç bsy yemesem diyorum bazenhersey sinirimi bozuyor artık
Bende de kaşıntı yapıyorJilet bende kasıntı yapıyor 50 kontrolüm yaklastı rezil Bi haldeyim tüy dökücü kullanabiliyormuyuz aslında eldivenle hallediyordum ama o kdr vakit bulamıyorum hemde ugrasmak istemiyorum napcaz bilemedimonada sinirim bozuldu bak smdi
Aynen o gaz her türlü olacak heralde bizimkide öle kafayı yukarı dogru cektiriyor gögüs ucumu sündürüyor resmen sonra agzını acıp horoz kafası gibi bik bik meme arıyor cok komik oluyorBen de dikkat ediyorum meyve yemiyorum baklagil yemiyorum süt ve yoğurt yemiyorum ama kız anası gibi gazlı sesli sesli gaz çıkartıyor sürekli aslında yediklerimiz dışında süt de gaz yapıyor sonuçta yazık diyorum bazen sadece süt içsem bende de gaz olurdubu aralar ağzını memeden çıkartıp geri almak da huyu oldu benimkinin oynuyor resmen o sırada da hava yutuyor tabi al sana gaz
Ben altı gundur peynır tereyag ve sut tuketmıyorum gazımız azaldı ama yerını meme agıtları aldı aglıyor. Yada gazı bastırmak ıcın memede anlamadım gıttı uc hafta da ancak kendını gosterıyo sanırım bu dıyetSonuçu yazar mısın bana da. Faydasını görürsen ben de yarın yemeyeyim. Ama çok da severim ya peyniri of.
Kimyon bir damla, kaşığın ucuyla. kolik bebek için özel biberon aldımKimyonlu su için mi özel biberon aldın benm ev biberon doldu ZTenBi bakayım aslında gaz damlası iyi geliyor bizimkine yapıyor baya ama illaki yine sancısı oluyor kolay değil tabi onu cıkartmak cocuk napsın günde 2 kere kakasını da yapıyor sadece geceleri böle 2 3 saat ağlamayı adet haline getirdi heralde yada damlanın saatini değiştirdim aksama dogru veriyordum oda gece etkisini gösteriyor sanırım bgn öğlen verdim bakalım farkedecekmi
Oyyy kıyamam, iyi ki biz 29 Eylül e gün almışız yoksa bende 29 un da sancı çekmeye başlayacakmışım. 29 un da sabah 6 da hastaneye girdiğimizde benim doğumum başlamış meğerseBu arada bizde 30 eylülde dogduk aynı anda olmus demekki ondan o aralar kafa yerinde değildi benm 29 gecesi sancılar başlamıstı
Oyy o mastitin ateşi 39.3 leri gördüm. Aman Allah hepimizi korusun. Ben makinayı değiştirince harika oldu toparladım çok şükürAy ben de bayağı mastite doğru gidiyordum lahana sıcak duş sağma ile köşeden döndüm ben de makina sıkıntı sanıyordum sağamamıştım meğer hemoroidden dolayı düz oturamayınca memeye yerleşen kısım tam oturmuyormuş oradan hava alınca da vakumlayamadığı için gelmiyormuş süt ben de sütüm mü yok diyordum elle sağınca geliyordu İki gün kolostrumlar boşa gitti Dolaba atamadım kızım emdiği Kadarını aldı onlardan saklamak istiyordum 3. Gün attım artık biraz sorunu keşfedinceşimdi de yaralarla uğraşıyorum maşallah meme ucum o kadar çok büyüdü ki kızında dudaklar ağız küçücük kahverengi kısmın tamamını sokamıyorum yara oluyor herşeyi denedim ama kilo kaybından dolayı sık emzirince de hala düzelmedi elbet geçecek bunlar da
Ufaklığın yardımcı olması çok güzel inşallah böyle devam etsin hepokula gitmemesi de iyi olmuş sanki dışlanmış hissetmez hem uzaktan eğitim seni yormuyorsa ne güzel
Bazen 6,7 ay sürüyormuş çökerim iyice heralde uykusuzluk fena3 ten fazlaysa yanariz
Canım neden kırılıyorsun hiç kırılma burda kimsede art niyet yok herkes birbirinin halinden çok iyi anlıyor ben ilk fırsatta buraya girip yazılanları okuyorum bir sürü faydalı Bilgi öğreniyorum
Hissim bu işte ne yapayımGöZden kaçıyor canim ..bazen herkesin mesajina cevap veremeyebiliyosun gerçekten..başkası cevaplar diye düşünebiliyosun..benimkilere de saolsunlar bir kac arkadas burda her zaman cevap verir..bende o yüzden genelde onlarla iletişim kurarım :))geri kalana küsüp girmemezlik yapamam ama hiç :)
Canım Philips avent aldım 3 kademeli olan ama hiç verimli olmadı. Sonra Philips aventin son çıkanını aldım 16 kademe sağma gücü var. Öncekinde göğüslerim hiç boşalmıyormuş meğerse bunda 5 dk da rahatlıyorum. Diğerinin 2 katı neredeyse süt çıkartıyorÖnceden hangi markayı kullanıyordun şimdi hangi markayı aldın canım ? Gerçekten makinadan makineye farklılık oldu mu ? Bu aralar araştırdığım konu bu
Hem de cok fena gunde 2 3 saat uykuBazen 6,7 ay sürüyormuş çökerim iyice heralde uykusuzluk fena
Meme tutma şekilleri aynıAynen o gaz her türlü olacak heralde bizimkide öle kafayı yukarı dogru cektiriyor gögüs ucumu sündürüyor resmen sonra agzını acıp horoz kafası gibi bik bik meme arıyor cok komik oluyordün aksam 8de ağlamaya basladı gece 3 filandı uyuduğunda
Aaa deneyeyim bir arkadaş da kaymak önermiştiOyy o mastitin ateşi 39.3 leri gördüm. Aman Allah hepimizi korusun. Ben makinayı değiştirince harika oldu toparladım çok şüküroyy küçük kuzuna bol bol süt olsun inşallah. Benim oğlumda göğüs uçlarım çok yara oldu ve kanadı, gece bal sürüp yatıyordum sabah yaralar toparlanmış oluyordu öneririm
bende kocakarı yöntemleri bitmez
Ben yıkadım doktorum da yıkayabileceğimi söylemişti. Banyo sonrası göbek bağını fön makinesi ılık ve düşük ayar ile uzaktan kurutup giydirdik bir sıkıntı yaşamadıkKızlar merhaba. Bir konu aklıma takıldı danışmak istedim. Bebeği dogumdan sonra eve getirdiğinizde yıkadınız mii acaba? Bildigim kadariyla gobek düşene kadar yıkanmaz ama hastane ortaminin mikrobu virüsü vs de su süreçte gözümü korkutuyor. Siz nasil yaptiniz acaba
Madecassol kremi doktor mu verdi canım bende o kremi almayı düşünüyorum sezeryan dikiş izi için doktora sormadan almak istemedim..Süt saklama poşetinin kutusunda 3 ay diyor
Madecassol diye bir krem dışarıdaki dikişler kuruyup geriliyordu iyi geldi bana
Ben doktordan onay almadan ağdaya gitmeye düşünmüyorum 40 kontrolüne jiletle alarak giderim
Kendi sallıyor canım elektikli dönencesi var 3.4 farklı ses bideSen mi sallıyorsun canım kendi mi sallanıyor benimkinde kucaktan inmiyor dalana kadar uyandığında da hemen kucak oturduğumuda anlıyor sürekli geziyoruz ağırlaştıkça taşımak güçleşiyor hareket eden birşey alayım diyorum ama durmazsa diyede düşünmüyor değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?