2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tasvir 10 numara horoz kafası gibi çok güldüm aynı benimkide ya şimdi elini keşfetti meme yoksa cok cok elini emiyor.eğer her gün aynı sattlerse kolik olabilir.çok uzunmuş 8 den 3 e Allah kolaylık versin.Allahtan yalnız değilsin.

Madecassol kremi doktor mu verdi canım bende o kremi almayı düşünüyorum sezeryan dikiş izi için doktora sormadan almak istemedim..
Bana doktorun verdiği krem tırt çıktı bi dünya para verdim bende madecasol kantoron yağı dönüşümlü sürüyorum iyi geldi.

Kimyon bir damla, kaşığın ucuyla. kolik bebek için özel biberon aldım çok inat benimki de gece bir başlıyor bağırmaya çığlık kıyamet
Hangi biberon canım?oğlumda medela almıştım gaz yapmıyordu şimdi fiyatları uçmuş

Bana doktorun verdiği krem tırt çıktı bi dünya para verdim bende madecasol kantoron yağı dönüşümlü sürüyorum iyi geldi.
Kullanabiliyoruz ozaman iyi bende alayım..
Ben o pahalı kremlere güvenmiyorum zaten hepsi para tuzağı bu sefer o tuzağa düşmedim..

Ne guzel! Sizinkiler puskurterek kaka yapmiyor mu? Ben carsaf gibi dizlerime kadar ortuyorum yoksa hali, koltuk, yerler, benim ustum, her yer batiyor. 25 gunde 25ten fazla altacma ortusu gitmistir
Bende bölüp kullanayım dedim de yok olmadı çocuk bi işiyor alt açma örtüsü tamamen batıyor zaten banyo çarşaf alez dolu yıkamaktan gına geldi.benim üstümde batıyor .

Kullanabiliyoruz ozaman iyi bende alayım..
Ben o pahalı kremlere güvenmiyorum zaten hepsi para tuzağı bu sefer o tuzağa düşmedim..
Madecasol çok kullanılan bi krem tatlım meme ucu çatlaklarına iyi gelir bepantenle karıştırıp yüzüme sürüyorum bazen sivilce izleri için büyük oğlanın yarası kesiği eksik olmaz ona kullanıyorum.

Bize de yıkama dediler ama biz yıkadık ablam göbeklerine dikkat ederek yıkadı..

Madecassol kremi doktor mu verdi canım bende o kremi almayı düşünüyorum sezeryan dikiş izi için doktora sormadan almak istemedim..
Aynen canım doktor yazdı vagina bölgesindeki gerilmeleri azalttı dikiş izine de faydası varmıymış bende dışarda iki dikiş vardı kaynadı onlarda belli olmuyor Artık belki krem sayesinde içte daha duruyor ama o bölge düzelmedi sıkılaştı ama ben daha zamana ihtiyacı var

O el keşfetme olayı bizdede basladı biraz normalde her gece 12den 4e kdr ağlardı dün iki katına cıkardı aksam 8de basladı valla cok ağlıyor en son uyuyor sonrada kalkmak istemiyor su an hala uyuyo mesela

Hangi biberon canım?oğlumda medela almıştım gaz yapmıyordu şimdi fiyatları uçmuş
Comotomo canım, Herşeyin fiyatı o kadar yükselmiş ki ben baktıkça şoke oluyorum. İyi ki hamileliğin başlarında alışverişi bitirmişim. Aldıklarımın şimdi ki fiyatına bakıyorum inanılmaz değişmiş.

Biz ne yicez sütümüz olsun rezene içiyorum ben humana cayı içiyorum onların içine kimyon koyuyorum zaten iştahım yok yemesem daha fena olurum enerji sıfır

Aa sana ne soracaktim aklıma geldi. Ufaklığa sünnet yaptıracak misin?
Liv hospital covid dolayiis ile yapmıyormuş yenidoğan sunneti. Iyi bir yer arıyoruz biz de.
ah ahh yaptıracaktımda benimki doğuştan sünnetli geldi. az büyüyünce medicanada çocuk cerrahı var ona götüreceğiz bir sıkıntı var mı vs diye. yaptırsaydım medicanada çocuk cerrahı asudan hanım var. ona yaptıracaktım. çok memnun çevremdeki arkadaşlar. instada cerrah anne istersen bakabilirsin.

kızımı yıkamıştık oğlumu nedense yıkamadıkdoktor 2 kere yıkamayın dedi yenidoğan hemşiresi yıkamayın dedi. işitme testini de geçemedik. kulağı kurusun yıkamayın dedi odyologda. onları dinledik bu sefer. ama yarın işitme testi tekrarlanacak eğer geçersek yarın göbeği düşmese de yıkarız artık.

O el keşfetme olayı bizdede basladı biraz normalde her gece 12den 4e kdr ağlardı dün iki katına cıkardı aksam 8de basladı valla cok ağlıyor en son uyuyor sonrada kalkmak istemiyor su an hala uyuyo mesela
Kız uyuyomuş en azından bizimki uyumuyorda bebek dediğin uyur kucağımda memede yarım saat uyuyor kucağımda kahvaltı yaptım

Kızlar gaz için acı elma yağı kullandınızmı kızımda kullanmıstım faydası olmadı bi denemedigim oglumda o kaldı cok agır kokusu var ve bi damla kullanıyorsun ayak altına göbege sürüp masaj yapıyorsun

Dolar arttıkça sanırım bebek ürünleri normal zamlara göre daha çok artıyor çoğu ürün ya da malzeme ithal

Canim bana cocuk doktoru gobek bagi dustukten 2 gun sonra yikayabilirsin dedi gobek bagi icinde bi ilac verdi hergun onu sıktım

Kız uyuyomuş en azından bizimki uyumuyorda bebek dediğin uyur kucağımda memede yarım saat uyuyor kucağımda kahvaltı yaptım
Yani işte sabah karsı uyuyunca artık yoeulmus oluuor ağlamaktan uyuyor en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…