Aynen o gaz her türlü olacak heralde bizimkide öle kafayı yukarı dogru cektiriyor gögüs ucumu sündürüyor resmen sonra agzını acıp horoz kafası gibi bik bik meme arıyor cok komik oluyor dün aksam 8de ağlamaya basladı gece 3 filandı uyuduğunda
Tasvir 10 numara horoz kafası gibi çok güldüm aynı benimkide ya şimdi elini keşfetti meme yoksa cok cok elini emiyor.eğer her gün aynı sattlerse kolik olabilir.çok uzunmuş 8 den 3 e Allah kolaylık versin.Allahtan yalnız değilsin.
Ne guzel! Sizinkiler puskurterek kaka yapmiyor mu? Ben carsaf gibi dizlerime kadar ortuyorum yoksa hali, koltuk, yerler, benim ustum, her yer batiyor. 25 gunde 25ten fazla altacma ortusu gitmistir
Bende bölüp kullanayım dedim de yok olmadı çocuk bi işiyor alt açma örtüsü tamamen batıyor zaten banyo çarşaf alez dolu yıkamaktan gına geldi.benim üstümde batıyor .
Madecasol çok kullanılan bi krem tatlım meme ucu çatlaklarına iyi gelir bepantenle karıştırıp yüzüme sürüyorum bazen sivilce izleri için büyük oğlanın yarası kesiği eksik olmaz ona kullanıyorum.
Kızlar merhaba. Bir konu aklıma takıldı danışmak istedim. Bebeği dogumdan sonra eve getirdiğinizde yıkadınız mii acaba? Bildigim kadariyla gobek düşene kadar yıkanmaz ama hastane ortaminin mikrobu virüsü vs de su süreçte gözümü korkutuyor. Siz nasil yaptiniz acaba
Aynen canım doktor yazdı vagina bölgesindeki gerilmeleri azalttı dikiş izine de faydası varmıymış bende dışarda iki dikiş vardı kaynadı onlarda belli olmuyor Artık belki krem sayesinde içte daha duruyor ama o bölge düzelmedi sıkılaştı ama ben daha zamana ihtiyacı var
Tasvir 10 numara horoz kafası gibi çok güldüm aynı benimkide ya şimdi elini keşfetti meme yoksa cok cok elini emiyor.eğer her gün aynı sattlerse kolik olabilir.çok uzunmuş 8 den 3 e Allah kolaylık versin.Allahtan yalnız değilsin.
O el keşfetme olayı bizdede basladı biraz normalde her gece 12den 4e kdr ağlardı dün iki katına cıkardı aksam 8de basladı valla cok ağlıyor en son uyuyor sonrada kalkmak istemiyor su an hala uyuyo mesela
Comotomo canım, Herşeyin fiyatı o kadar yükselmiş ki ben baktıkça şoke oluyorum. İyi ki hamileliğin başlarında alışverişi bitirmişim. Aldıklarımın şimdi ki fiyatına bakıyorum inanılmaz değişmiş.
Biz ne yicez sütümüz olsun rezene içiyorum ben humana cayı içiyorum onların içine kimyon koyuyorum zaten iştahım yok yemesem daha fena olurum enerji sıfır
Aa sana ne soracaktim aklıma geldi. Ufaklığa sünnet yaptıracak misin?
Liv hospital covid dolayiis ile yapmıyormuş yenidoğan sunneti. Iyi bir yer arıyoruz biz de.
ah ahh yaptıracaktımda benimki doğuştan sünnetli geldi. az büyüyünce medicanada çocuk cerrahı var ona götüreceğiz bir sıkıntı var mı vs diye. yaptırsaydım medicanada çocuk cerrahı asudan hanım var. ona yaptıracaktım. çok memnun çevremdeki arkadaşlar. instada cerrah anne istersen bakabilirsin.
Kızlar merhaba. Bir konu aklıma takıldı danışmak istedim. Bebeği dogumdan sonra eve getirdiğinizde yıkadınız mii acaba? Bildigim kadariyla gobek düşene kadar yıkanmaz ama hastane ortaminin mikrobu virüsü vs de su süreçte gözümü korkutuyor. Siz nasil yaptiniz acaba
O el keşfetme olayı bizdede basladı biraz normalde her gece 12den 4e kdr ağlardı dün iki katına cıkardı aksam 8de basladı valla cok ağlıyor en son uyuyor sonrada kalkmak istemiyor su an hala uyuyo mesela
Kızlar gaz için acı elma yağı kullandınızmı kızımda kullanmıstım faydası olmadı bi denemedigim oglumda o kaldı cok agır kokusu var ve bi damla kullanıyorsun ayak altına göbege sürüp masaj yapıyorsun
Comotomo canım, Herşeyin fiyatı o kadar yükselmiş ki ben baktıkça şoke oluyorum. İyi ki hamileliğin başlarında alışverişi bitirmişim. Aldıklarımın şimdi ki fiyatına bakıyorum inanılmaz değişmiş.