- 9 Şubat 2020
- 973
- 1.297
- 43
- 35
Canım biz 35 günde nerdeyse 60 a yakın alt açma örtüsü bitirdikNe guzel! Sizinkiler puskurterek kaka yapmiyor mu? Ben carsaf gibi dizlerime kadar ortuyorum yoksa hali, koltuk, yerler, benim ustum, her yer batiyor. 25 gunde 25ten fazla altacma ortusu gitmistir
Onu bende çok yaşadım kaç bez boşuna gitti kaç kere temiz kiyafeti işediği için değiştirmek zorunda kaldımCanım biz 35 günde nerdeyse 60 a yakın alt açma örtüsü bitirdikbebek erkek olunca bide ben tecrübesiz olunca daha altını açarken işemeye başlıyor ama her geçen gün düzene girmeye başladık bi örtüyü daha uzun kullanabiliyoruz
Bizde 20.30 -4.00 arası böyleydik ve dün ilk defa başladı gaz sancısıAynen o gaz her türlü olacak heralde bizimkide öle kafayı yukarı dogru cektiriyor gögüs ucumu sündürüyor resmen sonra agzını acıp horoz kafası gibi bik bik meme arıyor cok komik oluyordün aksam 8de ağlamaya basladı gece 3 filandı uyuduğunda
Mide kapakcigi gelismedigi icin her bebekte reflu var. Beslenmeden hemen sonra mi kusuyor? Belki cok emiyordur veya daha uzun sure dik tutmak gerekiyordur. Puskurme seklinde olmadikca kusma normal.Kızlar bebek reflüsü hakkında bilgisi olan var mıı?Bebeğim her emdiğinde birazını kusuyor acaba reflü mü ki
Alışcaz inşBizde 20.30 -4.00 arası böyleydik ve dün ilk defa başladı gaz sancısı
İki kere püskürme şeklinde de oldu.Beslenmeden hemen sonra kusuyor evet.Dik tutuyorum ama çıkmayınca gazı bırakıyorum yerine yorulupMide kapakcigi gelismedigi icin her bebekte reflu var. Beslenmeden hemen sonra mi kusuyor? Belki cok emiyordur veya daha uzun sure dik tutmak gerekiyordur. Puskurme seklinde olmadikca kusma normal.
Benim oğlanda mı bi tuhaflık varEvet canım ya bende öyle düşünüyorum almam lazım birşey kucaktan başka yerde durmuyor uyumuyor sürekli geziyoruz evde durur mu diye endişe ediyorum sadece inşallah alışır
Canım dün de sormuştum önceki makinan neydi yeni aldığın makina ne ?Oyy o mastitin ateşi 39.3 leri gördüm. Aman Allah hepimizi korusun. Ben makinayı değiştirince harika oldu toparladım çok şüküroyy küçük kuzuna bol bol süt olsun inşallah. Benim oğlumda göğüs uçlarım çok yara oldu ve kanadı, gece bal sürüp yatıyordum sabah yaralar toparlanmış oluyordu öneririm
bende kocakarı yöntemleri bitmez
Ooo ciddi misin baya büyük fark varmış maşallahCanım Philips avent aldım 3 kademeli olan ama hiç verimli olmadı. Sonra Philips aventin son çıkanını aldım 16 kademe sağma gücü var. Öncekinde göğüslerim hiç boşalmıyormuş meğerse bunda 5 dk da rahatlıyorum. Diğerinin 2 katı neredeyse süt çıkartıyor
Biz göbek düşene kadar yıkamadık dr öyle söylemişti bizde uyduk. Annem evde nemli bezle vücudunu sildi amaKızlar merhaba. Bir konu aklıma takıldı danışmak istedim. Bebeği dogumdan sonra eve getirdiğinizde yıkadınız mii acaba? Bildigim kadariyla gobek düşene kadar yıkanmaz ama hastane ortaminin mikrobu virüsü vs de su süreçte gözümü korkutuyor. Siz nasil yaptiniz acaba
Comotomo canım, Herşeyin fiyatı o kadar yükselmiş ki ben baktıkça şoke oluyorum. İyi ki hamileliğin başlarında alışverişi bitirmişim. Aldıklarımın şimdi ki fiyatına bakıyorum inanılmaz değişmiş.
Yurt dışında ne kadar? Ya ben pişman oldum almadığımaEvet ben de medela kullanıyorum, görümcem yurt dışından getirdi burda fena fiyatlar. Letgoda 2. El 300tl’ye satılıyo
altınla yarışıyor mübarekEki Görüntüle 2715816
Ya biz ölek ozaman ya bu ne pahalılık
Buda medelaya benziyor keşke ilk günden alsaydım Şırınga ve biberonlar yerine bunu alsaydım daha hesaplı olurdu
Kaşık biberon denedin mi onlar nasılYurt dışında ne kadar? Ya ben pişman oldum almadığımaphilips avent te gaz yapmıyor dediler ama yapıyor
Denedim canım hepsini döküyorlar..Kaşık biberon denedin mi onlar nasıl
Cidden çok pahalı senin bir de iki tane Alman lazım pofff
Canım ara ara böyle dönemler oluyormuş pes etme zorlanacaksın ama direnmeye çalış emziği gece uyumazsa dalması için veriyorum ben bir süre sonra kendisi atıyor süt gelmeyince meme reddi olmadı şimdilik istersen emziği bir süre verme dene bakalımArkadaşlar 39 günlüğüz bebeğim son 1 haftadır emmeyi reddediyor gibi almıyor ağlıyor tutturana kadar savaşıyoruz tutuncada emiyor emzik emiyor ondan dolayı olabilir mi yaşayan var mı aranızda bizim gibi?
Bazen organikler işe yaramıyor sanırım benim doktor da organik diye meme ucu için garmastan yazdı bana hiç etki etmedi gerçi çoğu kişi de memnun amaBana doktorun verdiği krem tırt çıktı bi dünya para verdim bende madecasol kantoron yağı dönüşümlü sürüyorum iyi geldi.
Biz 23 günlüğüz 60 lı bitmek üzere ne zaman altını açsam serinlikle çiş yapıyor kız olunca direkt geriye beline gidiyor totoyu silmek için ayakları kaldırdığımda da kaka fışkırtıyor artık ıslak mendil ya da bezi koyuyorum ama yine arada gafil avlıyor beni bıdıkCanım biz 35 günde nerdeyse 60 a yakın alt açma örtüsü bitirdikbebek erkek olunca bide ben tecrübesiz olunca daha altını açarken işemeye başlıyor ama her geçen gün düzene girmeye başladık bi örtüyü daha uzun kullanabiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?