2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ne guzel! Sizinkiler puskurterek kaka yapmiyor mu? Ben carsaf gibi dizlerime kadar ortuyorum yoksa hali, koltuk, yerler, benim ustum, her yer batiyor. 25 gunde 25ten fazla altacma ortusu gitmistir
Canım biz 35 günde nerdeyse 60 a yakın alt açma örtüsü bitirdik bebek erkek olunca bide ben tecrübesiz olunca daha altını açarken işemeye başlıyor ama her geçen gün düzene girmeye başladık bi örtüyü daha uzun kullanabiliyoruz

Onu bende çok yaşadım kaç bez boşuna gitti kaç kere temiz kiyafeti işediği için değiştirmek zorunda kaldım artık tecrübeliyim bezi açınca şeyi şiş ve kalkıksa bezi kapatıp işemesini bekliyorum

Bizde 20.30 -4.00 arası böyleydik ve dün ilk defa başladı gaz sancısı

Kızlar bebek reflüsü hakkında bilgisi olan var mıı?Bebeğim her emdiğinde birazını kusuyor acaba reflü mü ki

Kızlar bebek reflüsü hakkında bilgisi olan var mıı?Bebeğim her emdiğinde birazını kusuyor acaba reflü mü ki
Mide kapakcigi gelismedigi icin her bebekte reflu var. Beslenmeden hemen sonra mi kusuyor? Belki cok emiyordur veya daha uzun sure dik tutmak gerekiyordur. Puskurme seklinde olmadikca kusma normal.

Mide kapakcigi gelismedigi icin her bebekte reflu var. Beslenmeden hemen sonra mi kusuyor? Belki cok emiyordur veya daha uzun sure dik tutmak gerekiyordur. Puskurme seklinde olmadikca kusma normal.
İki kere püskürme şeklinde de oldu.Beslenmeden hemen sonra kusuyor evet.Dik tutuyorum ama çıkmayınca gazı bırakıyorum yerine yorulup

Evet canım ya bende öyle düşünüyorum almam lazım birşey kucaktan başka yerde durmuyor uyumuyor sürekli geziyoruz evde durur mu diye endişe ediyorum sadece inşallah alışır
Benim oğlanda mı bi tuhaflık var bizimki de kucağı sevmiyor hemen daralıyor geniş rahat alan seviyor doyurduktan sonra gazını çıkartmak için bile ağlaya ağlaya omzumda tutabiliyorum

Canım dün de sormuştum önceki makinan neydi yeni aldığın makina ne ?

Ooo ciddi misin baya büyük fark varmış maşallah Allah daha da artırsın bebişin bol bol anne sütü alsın canım
Sende işe mi başlıcaksın o yüzden mi sağıp stok yapıyorsun ?

Biz göbek düşene kadar yıkamadık dr öyle söylemişti bizde uyduk. Annem evde nemli bezle vücudunu sildi ama

Ya biz ölek ozaman ya bu ne pahalılık
Buda medelaya benziyor keşke ilk günden alsaydım Şırınga ve biberonlar yerine bunu alsaydım daha hesaplı olurdu

Arkadaşlar 39 günlüğüz bebeğim son 1 haftadır emmeyi reddediyor gibi almıyor ağlıyor tutturana kadar savaşıyoruz tutuncada emiyor emzik emiyor ondan dolayı olabilir mi yaşayan var mı aranızda bizim gibi?

Eki Görüntüle 2715816
Ya biz ölek ozaman ya bu ne pahalılık
Buda medelaya benziyor keşke ilk günden alsaydım Şırınga ve biberonlar yerine bunu alsaydım daha hesaplı olurdu
altınla yarışıyor mübarekben medelayı hiç kullanmadım. oğlum direk emince memeyi de iyi tutunca direk aventle verdik mamayı hastanede. eğer meme almasaydı medela kullanacaktım. şimdi mama vermediğim için gerek kalmadı medelaya. ama su veriyoruz arada. sarılık çıkınca şekerli su vermeye başladık biraz. ona da ufak bir biberon aldık onu kullanıyoruzmedelayı da satışa koydum artık napim

Canım ara ara böyle dönemler oluyormuş pes etme zorlanacaksın ama direnmeye çalış emziği gece uyumazsa dalması için veriyorum ben bir süre sonra kendisi atıyor süt gelmeyince meme reddi olmadı şimdilik istersen emziği bir süre verme dene bakalım

Bana doktorun verdiği krem tırt çıktı bi dünya para verdim bende madecasol kantoron yağı dönüşümlü sürüyorum iyi geldi.
Bazen organikler işe yaramıyor sanırım benim doktor da organik diye meme ucu için garmastan yazdı bana hiç etki etmedi gerçi çoğu kişi de memnun ama

Biz 23 günlüğüz 60 lı bitmek üzere ne zaman altını açsam serinlikle çiş yapıyor kız olunca direkt geriye beline gidiyor totoyu silmek için ayakları kaldırdığımda da kaka fışkırtıyor artık ıslak mendil ya da bezi koyuyorum ama yine arada gafil avlıyor beni bıdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…