2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Koku sürünüyorsanız ondanda reddebilir. Benimde öyle bir tecrübem olmuştu. Onun dışında olabiliyor arada böyle reddetmeleri, dilini kontrol edin pamukçuk olmuş acıyor olabilir. Vermemezlik yapmayın geçici Bi durum inşallah..

Canim bende kimyonlu sudan memnunum arada yapiyorum ama geri kalani dokmuyorum kendim iciyorum onunda faydasini gordum ben

Ooo ciddi misin baya büyük fark varmış maşallah Allah daha da artırsın bebişin bol bol anne sütü alsın canım
Sende işe mi başlıcaksın o yüzden mi sağıp stok yapıyorsun ?
Ben şu dönem online çalışıyorum. İşi hiç bırakmadım canım. Ben stok yapmıyorum aslında, kızım emmeyi sevmiyor. Biraz emiyor sonra bırakıyor bu nedenle sağmam gerekti

Eki Görüntüle 2715816
Ya biz ölek ozaman ya bu ne pahalılık
Buda medelaya benziyor keşke ilk günden alsaydım Şırınga ve biberonlar yerine bunu alsaydım daha hesaplı olurdu
Canım instagramda sayfaları var ben 1 tane aldım şu an 195 TL ye yurt dışı sayfalarında da çok övgüyle bahsediliyor

Kızlar bebek reflüsü hakkında bilgisi olan var mıı?Bebeğim her emdiğinde birazını kusuyor acaba reflü mü ki
Benim oğlumun reflüsü vardı. Gece aşırı yoğun kusma yaşıyorduk. Birazını kusması reflü demek değil bence

Biz ne yicez sütümüz olsun rezene içiyorum ben humana cayı içiyorum onların içine kimyon koyuyorum zaten iştahım yok yemesem daha fena olurum enerji sıfır
Ahh ne güzel keşke benim de iştahım olmasa aksine iştah patlaması yaşıyorum ya kilo almaya bile başlamışım

Eşime aktardan vermişler canım çayla beraber ama dikkatli kullanmak lazım çok ağır cidden kokusu gece yatarken bezini degiştirirken bir damla ayaklarına masaj yapıyorum

Canım ben iki doktorada sordum sütün yarıyordur fazlasını kusuyor falan dediler ama ne bende ne bebekte kıyafet kalmıyor önlük takıyorum artık
Ya bende de emme sonrası gaz çıkarmak için omzuma koyduğumda kusuyor gaz çıkarırken uyanıyor tekrar uyumak için meme istiyor gazını cıkarmasam 2 dk sonra ıkınarak uyanıyor her türlü uyanıyor su gaz çıkarma olayına sinir oluyorum iki ucu b.klu değnek bir geçse şu 3 ay ya bir de nasıl kokuyor o kusmuk acaba üşütüyor mu diyorum çok sık sarmıyorum ben ama teni hep sıcak nasıl üşütsün diyorum kafamda deli sorular acaba ben mi üşütüyorum çünkü geceleri hala sıcak basmaları oluyor ben de terleyip sonra üşütüyor da olabilirim

Birkaç günden hiçbirşey olmaz. Benim hatta aşıları biraz geç yaptırasım var. Küçücük bebekleri mahvediyor bu aşılar. İnşallah almıştır kuzucuk. Mama yiyor muydu seninki?
Ben de ilkinde öyleydim herkes ayakta beni bir ay elimden tutup kaldırdılar. Ne oturabildim ne kalkabildim. Dikiş acılarım 3 ayı buldu geçmesi. Bunda 2. Gün bebek kucağımda geziyordum. Ameliyatı yapan doktorla mı ilgili bilmiyorum. Yoksa ikisi de benim. Oluyor bazen işte. Bak azalmaya başlamış bile sıkıntıların.

benim kız 7 aya yakın kusmuştu kızlar. bazı bebeklerde oluyor kusma durumu. her beslenme sonrası herşeye dikkat etmemize rağmen mutlaka çıkarıyordu. alışmıştıl artık kusmayınca bşr terslik mi var diyorduk

Eşime aktardan vermişler canım çayla beraber ama dikkatli kullanmak lazım çok ağır cidden kokusu gece yatarken bezini degiştirirken bir damla ayaklarına masaj yapıyorum
Faydasını gördünmü canım

Ahh ne güzel keşke benim de iştahım olmasa aksine iştah patlaması yaşıyorum ya kilo almaya bile başlamışım
Bol su iç canım sanki rezeneyi içtikten sonra dünyaları yemiş gibi oluyorm ben

Koku sürmüyorum canım dilini bi kontrol edeyim inşallah düzelir

İnşallah geçicidir canım çünkü ağzına aldırmak için zorluyorum kıpkırmızı oluyor ağlıyor resmen eliyle itiyor almamak için emziği vermemeyi deneyim ama o zamanda durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…