Koku sürünüyorsanız ondanda reddebilir. Benimde öyle bir tecrübem olmuştu. Onun dışında olabiliyor arada böyle reddetmeleri, dilini kontrol edin pamukçuk olmuş acıyor olabilir. Vermemezlik yapmayın geçici Bi durum inşallah..Arkadaşlar 39 günlüğüz bebeğim son 1 haftadır emmeyi reddediyor gibi almıyor ağlıyor tutturana kadar savaşıyoruz tutuncada emiyor emzik emiyor ondan dolayı olabilir mi yaşayan var mı aranızda bizim gibi?
Ben de ondan şüpheleniyorum ya içtiğinin bayasını çıkarıyor öylece bebeklerde teşhisi nasıl koyuluyor kiKızlar bebek reflüsü hakkında bilgisi olan var mıı?Bebeğim her emdiğinde birazını kusuyor acaba reflü mü ki
Canim bende kimyonlu sudan memnunum arada yapiyorum ama geri kalani dokmuyorum kendim iciyorum onunda faydasini gordum benDoktorumuz sab simplex verdi. Günde 3 defa 8 er damla ama çok işe yaramadı. Çareyi şunda buldum; 1 silme çay kaşığı kimyon kaynamış 1 çay bardağı suya koyup 1 dk kadar iyice karıştırıyorsun. Sonra oda sıcaklığına kadar soğumana kadar bekleyip tek damla ağzına kaşıkla akıtıyorsun. O çay bardağında ki kimyonlu suyu döküyorsun. 1 defa kullanılıyor. Biz faydasını gördük kızımda inşallah sizde görürsünüz
Ben şu dönem online çalışıyorum. İşi hiç bırakmadım canım. Ben stok yapmıyorum aslında, kızım emmeyi sevmiyor. Biraz emiyor sonra bırakıyor bu nedenle sağmam gerektiOoo ciddi misin baya büyük fark varmış maşallahAllah daha da artırsın bebişin bol bol anne sütü alsın canım
Sende işe mi başlıcaksın o yüzden mi sağıp stok yapıyorsun ?
Benimkisi en fazla 3 saat uyuyor sonra bir huysuz uyaniyor anlatamam evde kalırsın kızım bu gidisle sen diyorumHahaha kaynanam gibi konustun kızaslında uyuması normal değilmi sizinkiler hiç uyumuyor mu ki yada en fazla kaç saat uyuyorlar mesela
Gerçekten mi? Ne gibi faydasını gördün bende içeyim o vakitCanim bende kimyonlu sudan memnunum arada yapiyorum ama geri kalani dokmuyorum kendim iciyorum onunda faydasini gordum ben
Canım instagramda sayfaları var ben 1 tane aldım şu an 195 TL yeEki Görüntüle 2715816
Ya biz ölek ozaman ya bu ne pahalılık
Buda medelaya benziyor keşke ilk günden alsaydım Şırınga ve biberonlar yerine bunu alsaydım daha hesaplı olurdu
Benim oğlumun reflüsü vardı. Gece aşırı yoğun kusma yaşıyorduk. Birazını kusması reflü demek değil benceKızlar bebek reflüsü hakkında bilgisi olan var mıı?Bebeğim her emdiğinde birazını kusuyor acaba reflü mü ki
Ahh ne güzel keşke benim de iştahım olmasa aksine iştah patlaması yaşıyorum ya kilo almaya bile başlamışımBiz ne yicez sütümüz olsun rezene içiyorum ben humana cayı içiyorum onların içine kimyon koyuyorum zaten iştahım yok yemesem daha fena olurum enerji sıfır
Eşime aktardan vermişler canım çayla beraber ama dikkatli kullanmak lazım çok ağır cidden kokusu gece yatarken bezini degiştirirken bir damla ayaklarına masaj yapıyorumKızlar gaz için acı elma yağı kullandınızmı kızımda kullanmıstım faydası olmadı bi denemedigim oglumda o kaldı cok agır kokusu var ve bi damla kullanıyorsun ayak altına göbege sürüp masaj yapıyorsun
Ben de ondan şüpheleniyorum ya içtiğinin bayasını çıkarıyor öylece bebeklerde teşhisi nasıl koyuluyor ki
Canım ben iki doktorada sordum sütün yarıyordur fazlasını kusuyor falan dediler ama ne bende ne bebekte kıyafet kalmıyor önlük takıyorum artıkKızlar bebek reflüsü hakkında bilgisi olan var mıı?Bebeğim her emdiğinde birazını kusuyor acaba reflü mü ki
Ya bende de emme sonrası gaz çıkarmak için omzuma koyduğumda kusuyor gaz çıkarırken uyanıyor tekrar uyumak için meme istiyor gazını cıkarmasam 2 dk sonra ıkınarak uyanıyorCanım ben iki doktorada sordum sütün yarıyordur fazlasını kusuyor falan dediler ama ne bende ne bebekte kıyafet kalmıyor önlük takıyorum artık
Birkaç günden hiçbirşey olmaz. Benim hatta aşıları biraz geç yaptırasım var. Küçücük bebekleri mahvediyor bu aşılar. İnşallah almıştır kuzucuk. Mama yiyor muydu seninki?tartı aldım az önce valla kafayı yiycem artık..gelsinde bi tartayım bakayım nedir kilosu..bide isin kotusu simdi 15 ine kadar karantinadayiz dışarıda cikamam nasil goturucem bu cocugu aylik kontrolunede bilmiuorum..gecicek günü 5-6 gün... aşıları geçmez inşallah bi sıkıntı olmaz
Ben de ilkinde öyleydim herkes ayakta beni bir ay elimden tutup kaldırdılar. Ne oturabildim ne kalkabildim. Dikiş acılarım 3 ayı buldu geçmesi. Bunda 2. Gün bebek kucağımda geziyordum. Ameliyatı yapan doktorla mı ilgili bilmiyorum. Yoksa ikisi de benim. Oluyor bazen işte. Bak azalmaya başlamış bile sıkıntıların.Etrafımda sezaryen olanlar hep 2. Gün kalktım vs. Kolay olduğu yönünde çok anlatınca kendimle ilgili hayal kırıklığı yaşadım sanırım. O sırt ağrısı beni mahvetti 3 gün. Bir yandan hemen göğüs yarası bebeği emzirememe ve sonucunda göğüslerde süt birikmesi sonucu yaşadığım sancı hepsi birden kilit oldu. Çok şükür yavaş yavaş yoluna koymaya çalışıyorum artık. Emzirmeye de başladım ama binbir zahmetle tutuyor memeyi. Gümüş kapağı da kullanıyorum. İnşallah böyle böyle bir düzen oluşur.
Faydasını gördünmü canımEşime aktardan vermişler canım çayla beraber ama dikkatli kullanmak lazım çok ağır cidden kokusu gece yatarken bezini degiştirirken bir damla ayaklarına masaj yapıyorum
Bol su iç canım sanki rezeneyi içtikten sonra dünyaları yemiş gibi oluyorm benAhh ne güzel keşke benim de iştahım olmasa aksine iştah patlaması yaşıyorum ya kilo almaya bile başlamışım
Koku sürmüyorum canım dilini bi kontrol edeyim inşallah düzelirKoku sürünüyorsanız ondanda reddebilir. Benimde öyle bir tecrübem olmuştu. Onun dışında olabiliyor arada böyle reddetmeleri, dilini kontrol edin pamukçuk olmuş acıyor olabilir. Vermemezlik yapmayın geçici Bi durum inşallah..
İnşallah geçicidir canım çünkü ağzına aldırmak için zorluyorum kıpkırmızı oluyor ağlıyor resmen eliyle itiyor almamak için emziği vermemeyi deneyim ama o zamanda durmuyorCanım ara ara böyle dönemler oluyormuş pes etme zorlanacaksın ama direnmeye çalış emziği gece uyumazsa dalması için veriyorum ben bir süre sonra kendisi atıyor süt gelmeyince meme reddi olmadı şimdilik istersen emziği bir süre verme dene bakalım
İnşallah öyledir.Bilmiyorum püskürterek de kusuyor her emdiğinde kusar mı ki bebeklerBenim oğlumun reflüsü vardı. Gece aşırı yoğun kusma yaşıyorduk. Birazını kusması reflü demek değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?