2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım ben iki doktorada sordum sütün yarıyordur fazlasını kusuyor falan dediler ama ne bende ne bebekte kıyafet kalmıyor önlük takıyorum artık
O zaman normal mi ki.Ben de dün gece iki kere üstünü değiştirdim.Ben de önlük takıyorum mecbur biraz bunaltıcı olsa da

İnşallah geçicidir canım çünkü ağzına aldırmak için zorluyorum kıpkırmızı oluyor ağlıyor resmen eliyle itiyor almamak için emziği vermemeyi deneyim ama o zamanda durmuyor
uykuluyken emziği ağzından yavaşça çekip göğsünü ver canım. bende emzik veriyorum ama çok almıyor.

Bende cok sinir oluyorum gaz cıkarma olayına cıkarmasam kusuyor cıkarmaya ugrassam uyanıyor deli oluyorum bazen cıkmıyor. Öyle Yatıyorum diye eşimle kavga ettik kaç defa emzirmeden sonra beni takip ediyo manyak adam

Ben şu dönem online çalışıyorum. İşi hiç bırakmadım canım. Ben stok yapmıyorum aslında, kızım emmeyi sevmiyor. Biraz emiyor sonra bırakıyor bu nedenle sağmam gerekti
2 cocukla nasıl online çalısıyorsun bendende iş bekliyorlar ama ben yetişemiyorum üstelik tek de değilim

Çok şükür gündengüne daha iyi olacak. Bugün 7. günüm daha iyiyim. Sırt ağrılarım devam ediyor o da lohusa terlemesinden oluyormuş. 15 ile 40 gün arası sürüyormuş inşallah benim ki 15 gün olur bebeğimin de dün ilk gaz sancısını yaşadık şimdi eşime rezene çayı aldıracağım sürekli ağlaması çok zor oluyor ama bu da geçecek inşallah

Bu kremden çok memnun kullanıcılar emzirince kullanıldığını bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu

Bende bir yerden okudum bephantol, madecassol ve E vitaminini karıştırıp yüzdeki lekeler için kullananlar var memnun kaldıklarını yazıyorlardı denemek lazım aslında

İnşallah öyledir.Bilmiyorum püskürterek de kusuyor her emdiğinde kusar mı ki bebekler
Canım benımkı gazla beraber cıkarıyor pelte seklınde bazen mıdesını bukersem sutu de cıkarıyor kusmadığı zaman sasırıyorum bende gececek ınşallah herkes fazlasını kusuyo dıyo

Canım benımkı gazla beraber cıkarıyor pelte seklınde bazen mıdesını bukersem sutu de cıkarıyor kusmadığı zaman sasırıyorum bende gececek ınşallah herkes fazlasını kusuyo dıyo
Evet pelte şeklinde çıkarıyor.Ama sulu da çıkarıyor.İnşallah öyledir zaten hepsini çıkarmıyor

İnşallah geçicidir canım çünkü ağzına aldırmak için zorluyorum kıpkırmızı oluyor ağlıyor resmen eliyle itiyor almamak için emziği vermemeyi deneyim ama o zamanda durmuyor
Emzikten değildir benimkiler de emzik kullanıyor gazları olunca memeyi reddediyorlar belki senin bebeğinin de gazı vardır..

Yaa arkadaşımın çocuğuda bebekken kolikmiş, o böyle yapmış sağolsun bana da yardımcı oldu. Ama tek damla veriyorum rahatsız eder mi ki? Şeker sıkıntılı alışırda süt emmezse?
Bende sekerde tereddut etmistim ama internetten baya baktim sekerli yapiliyor hep. Emme konusunda bi sorun olmadi bnde

Veriyorum valla saglık ocağında tarttırdıktan sonra kilo almadığını görünce...emiyor önce arkasından mutlaka yiyor...bazen 30 cc bazen 60..

Keşke benimde sütüm ikisine yetse de şu biberon belasına hiç bulaşmasam başa bela biberon birde benimkiler artık şırıngayı da kabul etmiyor şırınga ile gaz olmuyordu en azından..

Şu milkway lerim geldi az önce içtim hemen bi tane o ne iğrenc bişi abooo ..kaç saatte süt yapar kızlar bekliyorum şuan....uyanana kadar oğlan dolar inşallah memçolar
Çok övgü ile bahsediyorlar bende mi alsam sütüm birine anca yetiyor biraz daha artsa diğerine de yettirebilsem ne iyi olurdu
bu topik beni iflasa sürükleyecek her övülen şeyi alasım geliyor

Bende cok sinir oluyorum gaz cıkarma olayına cıkarmasam kusuyor cıkarmaya ugrassam uyanıyor deli oluyorum bazen cıkmıyor. Öyle Yatıyorum diye eşimle kavga ettik kaç defa emzirmeden sonra beni takip ediyo manyak adam
Ah bu çok bilmiş kocaları ne yapmalı ben de akşamları gaz için ona veriyorum sırtına vurmaktan hoşlanmıyormuş beyfendi hem kendi yapmıyor hem ben yapmayınca gazını çıkarmadın diyor kendi sırtına vurunca dövüyoR gibi hissediyormuş kötü oluyormuş Yatırıp çıkarmaya çalışıyor alt gazı yok üst gazı var diyorum duymamazlıktan geliyor

Doktor bana e vitaminini meme ucu yaraları için yazdı evicap sanırım adı kapsülü enjektör ucuyla deliyorum içi zaten yağ kıvamında onu sürüyorum aslında onun faydasını gördüm ama çatlaklardan emerse zararı olur mu diye korktum zararı olsa yazmazdı aslında sonrasında silip verebilirsin dedi onu da sütten farklı tat gelmesin diye söylüyorum dedi ben onu unutmuştum tekrar kullanayım onu sürüp kalkanla bir emmesini bekle göğüs pedi kullanma dedi
Bir de yüz lekesine deneyeyim alnımda koca bir leke var
Kızımdan hatıra dudağımın üstüne kılcal damar varisi oldu incecik o geçmez ama kabullendim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…