- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
O zaman normal mi ki.Ben de dün gece iki kere üstünü değiştirdim.Ben de önlük takıyorum mecbur biraz bunaltıcı olsa daCanım ben iki doktorada sordum sütün yarıyordur fazlasını kusuyor falan dediler ama ne bende ne bebekte kıyafet kalmıyor önlük takıyorum artık
uykuluyken emziği ağzından yavaşça çekip göğsünü ver canım. bende emzik veriyorum ama çok almıyor.İnşallah geçicidir canım çünkü ağzına aldırmak için zorluyorum kıpkırmızı oluyor ağlıyor resmen eliyle itiyor almamak için emziği vermemeyi deneyim ama o zamanda durmuyor
3 saatte acıkıyor cünkü fazlasıylaBenimkisi en fazla 3 saat uyuyor sonra bir huysuz uyaniyor anlatamam evde kalırsın kızım bu gidisle sen diyorum
Bende cok sinir oluyorum gaz cıkarma olayına cıkarmasam kusuyor cıkarmaya ugrassam uyanıyor deli oluyorum bazen cıkmıyor. Öyle Yatıyorum diye eşimle kavga ettik kaç defaYa bende de emme sonrası gaz çıkarmak için omzuma koyduğumda kusuyor gaz çıkarırken uyanıyor tekrar uyumak için meme istiyor gazını cıkarmasam 2 dk sonra ıkınarak uyanıyorher türlü uyanıyor su gaz çıkarma olayına sinir oluyorum iki ucu b.klu değnek bir geçse şu 3 ay ya bir de nasıl kokuyor o kusmuk acaba üşütüyor mu diyorum çok sık sarmıyorum ben ama teni hep sıcak nasıl üşütsün diyorum kafamda deli sorular acaba ben mi üşütüyorum çünkü geceleri hala sıcak basmaları oluyor ben de terleyip sonra üşütüyor da olabilirim
2 cocukla nasıl online çalısıyorsun bendende iş bekliyorlar ama ben yetişemiyorum üstelik tek de değilimBen şu dönem online çalışıyorum. İşi hiç bırakmadım canım. Ben stok yapmıyorum aslında, kızım emmeyi sevmiyor. Biraz emiyor sonra bırakıyor bu nedenle sağmam gerekti
Çok şükür gündengüne daha iyi olacak. Bugün 7. günüm daha iyiyim. Sırt ağrılarım devam ediyor o da lohusa terlemesinden oluyormuş. 15 ile 40 gün arası sürüyormuş inşallah benim ki 15 gün olurBirkaç günden hiçbirşey olmaz. Benim hatta aşıları biraz geç yaptırasım var. Küçücük bebekleri mahvediyor bu aşılar. İnşallah almıştır kuzucuk. Mama yiyor muydu seninki?
Ben de ilkinde öyleydim herkes ayakta beni bir ay elimden tutup kaldırdılar. Ne oturabildim ne kalkabildim. Dikiş acılarım 3 ayı buldu geçmesi. Bunda 2. Gün bebek kucağımda geziyordum. Ameliyatı yapan doktorla mı ilgili bilmiyorum. Yoksa ikisi de benim. Oluyor bazen işte. Bak azalmaya başlamış bile sıkıntıların.
Bu kremden çok memnun kullanıcılar emzirince kullanıldığını bilmiyordum öğrendiğim iyi olduMadecasol çok kullanılan bi krem tatlım meme ucu çatlaklarına iyi gelir bepantenle karıştırıp yüzüme sürüyorum bazen sivilce izleri için büyük oğlanın yarası kesiği eksik olmaz ona kullanıyorum.
Canım benımkı gazla beraber cıkarıyor pelte seklınde bazen mıdesını bukersem sutu de cıkarıyor kusmadığı zaman sasırıyorum bende gececek ınşallah herkes fazlasını kusuyo dıyoİnşallah öyledir.Bilmiyorum püskürterek de kusuyor her emdiğinde kusar mı ki bebekler
Gaz yapmadığını bilsem alıcam da ya alırsam gaz devam ederseCanım instagramda sayfaları var ben 1 tane aldım şu an 195 TL yeyurt dışı sayfalarında da çok övgüyle bahsediliyor
Evet pelte şeklinde çıkarıyor.Ama sulu da çıkarıyor.İnşallah öyledir zaten hepsini çıkarmıyorCanım benımkı gazla beraber cıkarıyor pelte seklınde bazen mıdesını bukersem sutu de cıkarıyor kusmadığı zaman sasırıyorum bende gececek ınşallah herkes fazlasını kusuyo dıyo
Emzikten değildir benimkiler de emzik kullanıyor gazları olunca memeyi reddediyorlar belki senin bebeğinin de gazı vardır..İnşallah geçicidir canım çünkü ağzına aldırmak için zorluyorum kıpkırmızı oluyor ağlıyor resmen eliyle itiyor almamak için emziği vermemeyi deneyim ama o zamanda durmuyor
Bende sekerde tereddut etmistim ama internetten baya baktim sekerli yapiliyor hep. Emme konusunda bi sorun olmadi bndeYaa arkadaşımın çocuğuda bebekken kolikmiş, o böyle yapmış sağolsun bana da yardımcı oldu. Ama tek damla veriyorum rahatsız eder mi ki? Şeker sıkıntılı alışırda süt emmezse?
Sürekli kusuyorsa reflüdür canım..İnşallah öyledir.Bilmiyorum püskürterek de kusuyor her emdiğinde kusar mı ki bebekler
Veriyorum valla saglık ocağında tarttırdıktan sonra kilo almadığını görünce...emiyor önce arkasından mutlaka yiyor...bazen 30 cc bazen 60..Birkaç günden hiçbirşey olmaz. Benim hatta aşıları biraz geç yaptırasım var. Küçücük bebekleri mahvediyor bu aşılar. İnşallah almıştır kuzucuk. Mama yiyor muydu seninki?
Ben de ilkinde öyleydim herkes ayakta beni bir ay elimden tutup kaldırdılar. Ne oturabildim ne kalkabildim. Dikiş acılarım 3 ayı buldu geçmesi. Bunda 2. Gün bebek kucağımda geziyordum. Ameliyatı yapan doktorla mı ilgili bilmiyorum. Yoksa ikisi de benim. Oluyor bazen işte. Bak azalmaya başlamış bile sıkıntıların.
Keşke benimde sütüm ikisine yetse de şu biberon belasına hiç bulaşmasamaltınla yarışıyor mübarekben medelayı hiç kullanmadım. oğlum direk emince memeyi de iyi tutunca direk aventle verdik mamayı hastanede. eğer meme almasaydı medela kullanacaktım. şimdi mama vermediğim için gerek kalmadı medelaya. ama su veriyoruz arada. sarılık çıkınca şekerli su vermeye başladık biraz. ona da ufak bir biberon aldık onu kullanıyoruz medelayı da satışa koydum artık napim
Çok övgü ile bahsediyorlar bende mi alsamŞu milkway lerim geldi az önce içtim hemen bi tane o ne iğrenc bişi abooo ..kaç saatte süt yapar kızlar bekliyorum şuan....uyanana kadar oğlan dolar inşallah memçolar
Ah bu çok bilmiş kocaları ne yapmalı ben de akşamları gaz için ona veriyorum sırtına vurmaktan hoşlanmıyormuş beyfendi hem kendi yapmıyor hem ben yapmayınca gazını çıkarmadın diyorBende cok sinir oluyorum gaz cıkarma olayına cıkarmasam kusuyor cıkarmaya ugrassam uyanıyor deli oluyorum bazen cıkmıyor. Öyle Yatıyorum diye eşimle kavga ettik kaç defaemzirmeden sonra beni takip ediyo manyak adam
Doktor bana e vitaminini meme ucu yaraları için yazdı evicap sanırım adı kapsülü enjektör ucuyla deliyorum içi zaten yağ kıvamında onu sürüyorum aslında onun faydasını gördüm ama çatlaklardan emerse zararı olur mu diye korktum zararı olsa yazmazdı aslında sonrasında silip verebilirsin dedi onu da sütten farklı tat gelmesin diye söylüyorum dedi ben onu unutmuştum tekrar kullanayım onu sürüp kalkanla bir emmesini bekle göğüs pedi kullanma dediBu kremden çok memnun kullanıcılar emzirince kullanıldığını bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu
Bende bir yerden okudum bephantol, madecassol ve E vitaminini karıştırıp yüzdeki lekeler için kullananlar var memnun kaldıklarını yazıyorlardı denemek lazım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?