2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Keşke benimde sütüm ikisine yetse de şu biberon belasına hiç bulaşmasam başa bela biberon birde benimkiler artık şırıngayı da kabul etmiyor şırınga ile gaz olmuyordu en azından..
Canım ben şırıngayı şöyle deniyorum buzluktaki sütleri verirken Memeyi veriyorum yandan da dudağın kenarından enjektör ucunu sokup yavaş yavaş sütü veriyorum hem meme uyarılıyor hem de sinir olmuyor biraz uğraştırıyor ama

Şu milkway lerim geldi az önce içtim hemen bi tane o ne iğrenc bişi abooo ..kaç saatte süt yapar kızlar bekliyorum şuan....uyanana kadar oğlan dolar inşallah memçolar
Tadı çok kötü ama değiyor canım bnm 1.2saat sınra artıyodu bol su iç bide bende şipariş vericem şimdi keske indirimde olsa

Geçen bende denedim işe yaradı aslında ama çok uğraştırıyor birde geceleri uykulu halimle hiç veremem

Geçen bende denedim işe yaradı aslında ama çok uğraştırıyor birde geceleri uykulu halimle hiç veremem
Doğru geceleri işkence olur bir de iki bebe allah yardımcın olsun canım o zaman gece mecbur biberon gündüz böyle yap olmadı
Şimdi diğer biberonu alsan işe yaramazsa insan üzülür almasan işe yarar mıydı düşüncesi dert aman ya

Kızlar kalça ultrasonu için doktorunuz ne zaman çağırdı sizi? bizimki 1. ay dedi de vebde 2 aylıkken çekilmesi daha iyi diyor arada kaldım..

Ben de ondan şüpheleniyorum ya içtiğinin bayasını çıkarıyor öylece bebeklerde teşhisi nasıl koyuluyor ki

Benim kizda bir ara kusuyor diye gitmistik doktora ultrason ve kan baktilar reflu icin mi bilmem ama doktor garanti olsun bir bakalim demisti ama sukur normal cikti herseyi

Kızlar kalça ultrasonu için doktorunuz ne zaman çağırdı sizi? bizimki 1. ay dedi de vebde 2 aylıkken çekilmesi daha iyi diyor arada kaldım..
Benim yarın aşıyla birlikte onuda halledicekler bende diğer çocuklara 2 aylık yaptırdım diye hatırlıyorum.

Ay ben o konuda rahatim esim evdeyse gaz isi kesinlikle ona ait ama bilmislik hepsinde var dusunun benim kocam mememde kac cc sut oldugunu biliyormus mamayi onun dedigi kadar verecekmisim doktor bilemiyorda benimki nasil anliyor bilmiyorum delirtti beni

Reengarenk bak şöyle bir yöntem de varmış
Geçenlerde de söylemiştim sanki annesütü doktoru hesabı çok güzel hem emzirme hem ek gıda reflü vb birçok konuda güZel paylaşımları var alıştırma bardağıyla mama verebilirsiniz diyordu gönderilerine bak istersen belki bir faydası olur

Eklentiler

• E9FBFF4C-FE0F-406F-8CCD-E85711ED4809.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 27
Ben de 1. Ayda gideceğim çocuk doktoru öyle dedi hatta ayaklarda içe dönüklük var benim kızda şükür pozisyona bağlı masajla geçirmeye çalışıyoruz onun için ortopediye gittik ortopedi doktoru da 1. Ayda bakalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…