2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sadece emiyor mu? Benimki de öyle mama verince sıkıntı yok ama emince aynı bu yazdığınız gbi

Kayınvalidem gibi kokluyordu hasta bu diyo kakasına bakıyo rengi değişik diyor sen dikkat etmiyorsun çorap üstüne patik üstüne terlik üstüme hırka giyecekmişim öyle hasta olurum asıl

Kayınvalidem gibi kokluyordu hasta bu diyo kakasına bakıyo rengi değişik diyor sen dikkat etmiyorsun çorap üstüne patik üstüne terlik üstüme hırka giyecekmişim öyle hasta olurum asıl
Ay herkes beni kayınvalidesine benzetiyor benim yanımda kayınvalide de yok yıllardır başkalarına söylenenler nasıl işlediyse beynime şaka bir yana ben çok deli yatarım üstümü de çok açarım eşim bile ayrı battaniye ile yatmaya başladı ona yorgan battaniye örttürmüyormuşum gece ne yapayım yanıyorum lohusalıktA işte terleyince üzerimde kuruyorsa üşüyorumdur da diye düşündüm gündüz giyemem valla kalın üstün kısa kol geziyorum yanıyorum

Yok canım vermiyorum mama
Kilo alımı nasıl? Benim bebeğim de 1haftalık.. Sürekli öyle dudnaj istiyor bırakıyorm az uyuyor geri uyanıyor yne meme.. Sürekli aranıyor uyanınca.... Bende ac ondan mı gaz mı ondan mı neyden anlamıyorm ama mama verince çok güzel uyuyor...
Seninki ve diğer arkadasın bebeği ile çok benzerler.
Ben ne yapsam acaba mama konusunu?

Aynen sadece emiyor
Canım seninki ne kadarlık?
Benim bebeğimde öyle normal mi yani bu sürekli memede kalması yemek yememe bile fırsat veriimşyo çok ağlıyor. Uyumuyor uzun süre.. Sizce ne yapmam lazım? Sizinde doğduğundan beri öyle mi? Benimki 1haftalık...

İyiydi canım kilo alımı benimki gazdan yapıyor sürekli sesler çıkarıyor sarılık var mıydı bizde sarılık vardı 5.gün çıktı 3 gün mama verdim sonra düzelmişti sarılık kestik mamayı. bizimkide çok güzel uyuyordu mama verirken ama doktorum verme alışır dedi sadece akşamları vermek istemiştim mama daha tok tutuyor anne sütü kolay sindiriliyormuş çabuk acıkıyorlar

Benimkide öyleydi canım o zaman kayınvalidem vardı o ben kahvaltı yaparken oyalamaya çalışırdı ama hiç susmazdı şimdi biraz damlalarla falan bir iki dakika müsade veriyor arada

Aaa ben hic kısa kollu giymedim daha ince giyiyorsun diyorlar yinede giyin canım havalar serinledi sütten alıyormuş bebişler

Benimkide öyleydi canım o zaman kayınvalidem vardı o ben kahvaltı yaparken oyalamaya çalışırdı ama hiç susmazdı şimdi biraz damlalarla falan bir iki dakika müsade veriyor arada
O sürecte hiç Mama vermedin değil mi? Bende mi vermesem ama sizin çişlş bez sayısı fikan nasıldı günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…