2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
canım 10günlüğüz yakınız seninle. benim oğlan 2-3güb geceleri zor uyudu emmeyle. mama takviye ettik geceleri. daha uzun uyudu ve sürekli aranmadı.sütüm yetersiz gelmiş yani. ama son 3 gündür maşallahımız var sadece emiyor memede uyuyor yerine konunca uyumaya devam ediyor. emme aralarımız 3-4saate çıktı geceleri. yani doymadığını sürekli aranmasından, bir türlü uyuyamamasından anlayabilirsin. bence mama takviyesi ile ilerle bir kaç gün gözlemlersin. çünkü annenin de dinlenmeye ihtiyacı oluyor fazlasıyla.

Evet sarılık vardu bende ondan verdim... Gece içince rahat uyuyor...
Diğer türlü hep meme istiyor sürekli kucakta meme ile kavga ediyor ağlıyor çığlığı basıyor... Memeyi ısırp cekiyor sürekli aranıyor.

Çok teşekkür ederim cevabın için canım...
Bayagı aranıyor hemde bırakınca ve kızıyor ağlıyor cığlığı basıyor asla uzun uyumuyor ama mama alınca ii uyuyor... Meme alınca çişi de koyu oluyır...
Memeyle kavga ediyor ısırıyor cekiyor bırakıyor aranıyor bayagı ağlıyor.

Veriyorum valla saglık ocağında tarttırdıktan sonra kilo almadığını görünce...emiyor önce arkasından mutlaka yiyor...bazen 30 cc bazen 60..
Ver tabi canım çocuk kilo almıyorsa ne yapacaksın. Mama vermem aç gezdiririm mantığına karşıyım zaten. Bence almıştır kilo. Her emmeden sonra mama da veriyorsan. Sağlık Ocağı tartısı belki yanlıştır olamaz mı?

Ay hadi şifa olsun süt olsun dolsun taşsın memeler
Aminnn cümlemizin memoşları insallah
Tadı çok kötü ama değiyor canım bnm 1.2saat sınra artıyodu bol su iç bide bende şipariş vericem şimdi keske indirimde olsa
n 11 den aldım indirimdeydi canım
Bende sanki etkili oldu birazcık ama cok pis çemen kokcaksın sende bebekte
yaa boğazımı yaktı resmen zehir.gibi acı acı ..hiç beğenmedim tadını ama işe yarar inşallah

ya inşallah öyledir yarın gelsin bi tartıcam hemen...doğum kilomuzu yakalayalım ona razıyım..içerde büyüttüm 4 kilo çıkarttım çocuğu dışarda besleyemiyoruz yaa hayret bişi valla

Aminnn cümlemizin memoşları insallah

n 11 den aldım indirimdeydi canım

yaa boğazımı yaktı resmen zehir.gibi acı acı ..hiç beğenmedim tadını ama işe yarar inşallah
Evet indirimdeydi orda ama Ürünü satısa kapatmıslar canım baska yerden bakıcam

Teyzeler şu serçe parmağım sizce fazlami yamuk..kafası kırık annem şimdide ona taktı başka sıkıntısı yokmuş gibi..hee bu arada tirnaklarım protez değil bana ait düzenli manikürümü yaptırıyorum

Eklentiler

• 20201105_191800.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 97
O pamuş elleri yerim ben tırnaklarda bizimkilere benziyor analarında yok öyle güzel tırnak
Parmağa gelirsek evet baya yamuk belki düzelir ama takmakta haklısın..

Yamuk olsun ne olacak.. Bunu takma canım benim.. Bu kötü bir sey değil ki doğustan belli ki öyle..
Benimde serçe parmağım avuç içine dönük eğik gbi Anneminde öyle... Ondan geçmiş sanırım.. Ben hiç takmadım hayatım boyunca aklıma bile gelmezdi.
Sende takma. Ne var bunda. Allah beterinden saklasın.

Tırnaklarını yesinler aç bırakılırsa anneyi tırmalar dikkat et Canım diğer elinin serçe parmağı da aynı mı bu tarz farklılıklar pozisyona bağlı olabiliyor genetikte yoksa öyle olabilir takip et bakalım düzelme eğiliminde mi ilk kontrolde de doktora sorarsın

Allah beterinden saklasın tabi dert değil ama gözüme battı işte bi kere...canı saolsun oğluşumun yaa nedek

Müslüm baba bursa şubesi kendini jiletliyor boş bulur bulmaz elleri ötekide aynı canım..bende öyle sandımda ilk ötekinide görünce anladım genetik olduğunu

Müslüm baba bursa şubesi kendini jiletliyor boş bulur bulmaz elleri ötekide aynı canım..bende öyle sandımda ilk ötekinide görünce anladım genetik olduğunu
Ben sen yamuk mu demesen farketmezdim hiç takılma yamuk olsa ne olur ki hem yeterki sağlıklı olsunlar benimkinin de bacağı çırpı anası gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…