canım 10günlüğüz yakınız seninle. benim oğlan 2-3güb geceleri zor uyudu emmeyle. mama takviye ettik geceleri. daha uzun uyudu ve sürekli aranmadı.sütüm yetersiz gelmiş yani. ama son 3 gündür maşallahımız var sadece emiyor memede uyuyor yerine konunca uyumaya devam ediyor. emme aralarımız 3-4saate çıktı geceleri. yani doymadığını sürekli aranmasından, bir türlü uyuyamamasından anlayabilirsin. bence mama takviyesi ile ilerle bir kaç gün gözlemlersin. çünkü annenin de dinlenmeye ihtiyacı oluyor fazlasıyla.Kilo alımı nasıl? Benim bebeğim de 1haftalık.. Sürekli öyle dudnaj istiyor bırakıyorm az uyuyor geri uyanıyor yne meme.. Sürekli aranıyor uyanınca.... Bende ac ondan mı gaz mı ondan mı neyden anlamıyorm ama mama verince çok güzel uyuyor...
Seninki ve diğer arkadasın bebeği ile çok benzerler.
Ben ne yapsam acaba mama konusunu?
Evet sarılık vardu bende ondan verdim... Gece içince rahat uyuyor...İyiydi canım kilo alımı benimki gazdan yapıyor sürekli sesler çıkarıyor sarılık var mıydı bizde sarılık vardı 5.gün çıktı 3 gün mama verdim sonra düzelmişti sarılık kestik mamayı. bizimkide çok güzel uyuyordu mama verirken ama doktorum verme alışır dedi sadece akşamları vermek istemiştim mama daha tok tutuyor anne sütü kolay sindiriliyormuş çabuk acıkıyorlar
Çok teşekkür ederim cevabın için canım...canım 10günlüğüz yakınız seninle. benim oğlan 2-3güb geceleri zor uyudu emmeyle. mama takviye ettik geceleri. daha uzun uyudu ve sürekli aranmadı.sütüm yetersiz gelmiş yani. ama son 3 gündür maşallahımız var sadece emiyor memede uyuyor yerine konunca uyumaya devam ediyor. emme aralarımız 3-4saate çıktı geceleri. yani doymadığını sürekli aranmasından, bir türlü uyuyamamasından anlayabilirsin. bence mama takviyesi ile ilerle bir kaç gün gözlemlersin. çünkü annenin de dinlenmeye ihtiyacı oluyor fazlasıyla.
Yok ankarada yaşamıyorumAnkara’da mı yaşıyorsunuz bende sünnet araştırıyorum da
Ver tabi canım çocuk kilo almıyorsa ne yapacaksın. Mama vermem aç gezdiririm mantığına karşıyım zaten. Bence almıştır kilo. Her emmeden sonra mama da veriyorsan. Sağlık Ocağı tartısı belki yanlıştır olamaz mı?Veriyorum valla saglık ocağında tarttırdıktan sonra kilo almadığını görünce...emiyor önce arkasından mutlaka yiyor...bazen 30 cc bazen 60..
Aminnn cümlemizin memoşları insallahAy hadi şifa olsun süt olsun dolsun taşsın memeler
n 11 den aldım indirimdeydi canımTadı çok kötü ama değiyor canım bnm 1.2saat sınra artıyodu bol su iç bide bende şipariş vericem şimdi keske indirimde olsa
yaa boğazımı yaktı resmen zehir.gibi acı acı ..hiç beğenmedim tadını ama işe yarar inşallahBende sanki etkili oldu birazcık ama cok pis çemen kokcaksın sende bebekte
ya inşallah öyledir yarın gelsin bi tartıcam hemen...doğum kilomuzu yakalayalım ona razıyım..içerde büyüttüm 4 kilo çıkarttım çocuğu dışarda besleyemiyoruz yaa hayret bişi vallaVer tabi canım çocuk kilo almıyorsa ne yapacaksın. Mama vermem aç gezdiririm mantığına karşıyım zaten. Bence almıştır kilo. Her emmeden sonra mama da veriyorsan. Sağlık Ocağı tartısı belki yanlıştır olamaz mı?
Evet indirimdeydi orda ama Ürünü satısa kapatmıslar canım baska yerden bakıcamAminnn cümlemizin memoşları insallah
n 11 den aldım indirimdeydi canım
yaa boğazımı yaktı resmen zehir.gibi acı acı ..hiç beğenmedim tadını ama işe yarar inşallah
hmm ben alırken son 1 ürün diyodu ben almışım sonuncuyu demekEvet indirimdeydi orda ama Ürünü satısa kapatmıslar canım baska yerden bakıcam
O pamuş elleri yerim benTeyzeler şu serçe parmağım sizce fazlami yamuk..kafası kırık annem şimdide ona taktı başka sıkıntısı yokmuş gibi..hee bu arada tirnaklarım protez değil bana ait düzenli manikürümü yaptırıyorum
Yamuk olsun ne olacak.. Bunu takma canım benim.. Bu kötü bir sey değil ki doğustan belli ki öyle..Teyzeler şu serçe parmağım sizce fazlami yamuk..kafası kırık annem şimdide ona taktı başka sıkıntısı yokmuş gibi..hee bu arada tirnaklarım protez değil bana ait düzenli manikürümü yaptırıyorum
Tırnaklarını yesinlerTeyzeler şu serçe parmağım sizce fazlami yamuk..kafası kırık annem şimdide ona taktı başka sıkıntısı yokmuş gibi..hee bu arada tirnaklarım protez değil bana ait düzenli manikürümü yaptırıyorum
Ay takayım demiiiO pamuş elleri yerim bentırnaklarda bizimkilere benziyor analarında yok öyle güzel tırnak
Parmağa gelirsek evet baya yamuk belki düzelir ama takmakta haklısın..
Allah beterinden saklasın tabi dert değil ama gözüme battı işte bi kere...canı saolsun oğluşumun yaa nedekYamuk olsun ne olacak.. Bunu takma canım benim.. Bu kötü bir sey değil ki doğustan belli ki öyle..
Benimde serçe parmağım avuç içine dönük eğik gbi Anneminde öyle...Ondan geçmiş sanırım.. Ben hiç takmadım hayatım boyunca aklıma bile gelmezdi.
Sende takma. Ne var bunda. Allah beterinden saklasın.
Müslüm baba bursa şubesi kendini jiletliyor boş bulur bulmaz elleriTırnaklarını yesinleraç bırakılırsa anneyi tırmalar dikkat et Canım diğer elinin serçe parmağı da aynı mı bu tarz farklılıklar pozisyona bağlı olabiliyor genetikte yoksa öyle olabilir takip et bakalım düzelme eğiliminde mi ilk kontrolde de doktora sorarsın
Günde en az 3 litre su içiyorum ama güzel de yiyorum yani ben ilk çocukta da böyle olmuştum off ya en büyük korkumdu emzirirken dikkat edicem diyordum ama yapamıyorum hiçBol su iç canım sanki rezeneyi içtikten sonra dünyaları yemiş gibi oluyorm ben
Ben sen yamuk mu demesen farketmezdim hiç takılma yamuk olsa ne olur ki hem yeterki sağlıklı olsunlar benimkinin de bacağı çırpı anası gibiMüslüm baba bursa şubesi kendini jiletliyor boş bulur bulmaz elleriötekide aynı canım..bende öyle sandımda ilk ötekinide görünce anladım genetik olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?