2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben sen yamuk mu demesen farketmezdim hiç takılma yamuk olsa ne olur ki hem yeterki sağlıklı olsunlar benimkinin de bacağı çırpı anası gibi
Ben sana çırpı bacak gösterimde gör nasıl oluuormuş..bildiğin kürdan kürdan..hani seninki anasına çekti benimki kime.çekti herkes dombili bizim evde

livaneli1608 bizim de ayak parmağımız yamuk. ne yapalım canları sağolsun. bir sıkıntı oluşturmaz dedi doktorumuz. büyüyünce gerekirse operasyon yapılır dedi.
anam bu 2020 versiyonlarinin hepsinin bi yerleri yamuk dimek Napak canları saolsun tabi tek derdimiz bu olsun

Bnmki de memede bagırıyor ac sanıyodum ama mamadan sonra tok olduguna emin oldugum da da aynısını yapıyor uykuya geçmek istediği içinmiş meğer

İnşAllah senin kızda yoktur canım. Benimde kuzenim pozitif çıktı ve annemlerin evinde 1 gece yatıp kalktı yemek yedi filan şimdi annemlerde diken üzerinde

anam bu 2020 versiyonlarinin hepsinin bi yerleri yamuk dimek Napak canları saolsun tabi tek derdimiz bu olsun
ya ayağı böyle. doğuştan sünnetli geldik o da başımıza bir sıkıntı açacak mı bilmiyoruz. bir de sırtında sert bir ben gibi birşey var ufak. o kadar kafaya taktım ki ilk zamanlar moralim bozuldu niye böyle oldu diye ama annem sağolsun rahatlattı.

Yaaa inşallah bulaşmaz onun stresi yetiyor gerçekten biliyorum yeni geçti çünkü başımdan..hiç endişelenme ama canım artık bunu bi şekilde herkes atlatıyo zaten yapçak fazla bişeyimizde yok ama bakarsın sizi es geçer herkese bulaşmıyo bu tuhaf bi hastalık beni esgeçti mesela evin içindeki o kadar pozitife rağmen

doğuştan sünnetliye niye takılıyosun o bi sıkıntı yaratmıyoki bildiğim kadarıyla ne güzel işte bi dsha uğraşmıycaksın öyle düşün dert etme.

Kızlar bebek reflüsü hakkında bilgisi olan var mıı?Bebeğim her emdiğinde birazını kusuyor acaba reflü mü ki
Fazlasını kusuyodur reflude fıskırarak kusuyor burun dan da geliyor agız kopuruyo hıçkırık ve hırıltı oluyor

Oyyy yerim o parmakları Benim de serçe parmaklarım yamuk, kızımında yamuk... o bir özellik gibi annesi, geçmiyor

Ayağı nasıl canım?

Aminnn cümlemizin memoşları insallah

n 11 den aldım indirimdeydi canım

yaa boğazımı yaktı resmen zehir.gibi acı acı ..hiç beğenmedim tadını ama işe yarar inşallah
Bana o kdr kötü gelmedi ya sadece ılık içtiğim için biraz midem bulandı bir de o çemen kokusunu aldım o kötü geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…