- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 34
Ben hamileyken kullandım canım o zaman iyi geliyordu ama doğumdan sonra o kadar etki etmedi ben de hemşire bir arkadaşımın tavsiyesiyle fito krem kullandım doktora da söyledim eczacı arkadaşım da emzirirken kullanabilirsin dedi ilerde etkisi azalırsa fito kremde deneyebilirsin oturma banyosunu da yaptım Batikonla o da azaltmadı zeytin yağı kantoran yağı hepsi hamilelikte iyi geliyordu ama doğumdan sonra tek fitokrem toparladı beniPROCTO-GLYVENOL Krem Prospektüsü
PROCTO-GLYVENOL 30 gr Krem nedir? ne için kullanılır ? yan etkileri, prospektüsü ve kullanma talimatlarıprospektus.co
Kızlar bende de hemoroid çıkmıştı, doktora gittim emzirdiğim için istediği ilaçları veremedi. Verdiği ilaçlarda ağrı kesici krem bide mikrop kapmasın diye kremmiş. Bide sıcak su oturms banyosu Verdiği batikon döküp. Arkadaş bende emzirirken şu üstte linkteki ilacı kullandım dedi, çok iyi geldi dedi. Kullanan var mı? Yada hemoroidi olan varsa fikir olsun. Tabi yine doktora danışmak lazım .
Geçmiş olsun canım son zamanlarda idrar yolu enfeksiyonunu çok duyuyorum neden oluyor acabaBizim bebişide iki üç kere doktora götürdük. Her seferinde aç kalıyor bu çocuk dedi. Bende emdi sanıyorum bizimkibizi kekliyormuş. Mecbur mama da veriyoruz 30 dan 50 cc ye çıkardık mamayı. Ancak biraz kilo aldı. Ama sarılığı geçmedi, doktorda bir sürü tahlil istedi ve sonuç: idrar yolu enfeksiyonu.
Hastaneye yoğun bakıma yatışı yapıldı. Bir hafta ayrı kalcaz bebeğimle.
Benim de kilo alımı az mamayla toplamaya calısıyorumIyi canim seninde benimki 2900 dogdu bizde 28 gunluk olduk kilosu 2460gr
Bence normal canim ya ben gcen gittigimde 5 gunde 100 gr almis az dedi 150gr olmaliydi en az dedi seninde 10 gunde iyi bence ne cok almis ne az
Ben emme ve uymayı küçük bir deftere yazıyorum valla en son hangi memeyi verdiği bile unutuyorum özellikle gecelerihamileyken kendim tüm verileri bilgisayarda word dosyası yapmıştım şimdi de öyle yapacağım fırsat bulursam tabi daha bulamadım
Ama öyle uygulama varsa süper olur bize de
Bende kucuk defterim var ona yaziyorum saat kacta emdigi veya nekadar mama ne zaman verdigimi ve kaka saatlerini yaziyorum bir ara kabiz oldugu icin iyi oluyor cunku artik saatleri sasiriyorum
Bebeğim diye bir uygulama kullanıyorum hangi göğüs kaç dk emdi kaç dk önce emdi hepsinin takibini yapıyor
Ben hamileyken kullandım canım o zaman iyi geliyordu ama doğumdan sonra o kadar etki etmedi ben de hemşire bir arkadaşımın tavsiyesiyle fito krem kullandım doktora da söyledim eczacı arkadaşım da emzirirken kullanabilirsin dedi ilerde etkisi azalırsa fito kremde deneyebilirsin oturma banyosunu da yaptım Batikonla o da azaltmadı zeytin yağı kantoran yağı hepsi hamilelikte iyi geliyordu ama doğumdan sonra tek fitokrem toparladı beni
Söylemedi ama bi arkadaş kız bebek olduğu için altını iki farklı ıslak mendille sil dedi, kuşunu silince ayrı popişini silince ayrı dedi. Biz zaten genelde yıkıyoruz. Nedenini bilemiyoruz ben hamileyken geçirmiştim. Belki Bende geçmiştir diye düşünüiyorum.Geçmiş olsun canım son zamanlarda idrar yolu enfeksiyonunu çok duyuyorum neden oluyor acabasebebini söyledi mi
Kendini suçlama canım ben hamileyken gittim yine birşey değişmedi bu kremi de kullandım doğal yağları da oturmakta banyosunu da ki hiç kabızlık da yaşamadım ben olacağın önüne geçilmiyor bazen ne yaparsan yapBende fito krem kullandım yinede doktora gideyim dedim. O da bi tek bunları verdi. Bi kaç tane daha iyi gelen krem duydım ama emzirdiğim için doktora dsnışmadan kullanmak istemiyorum.
Doktora sordum hamileyken gitseymişim daha kolaymış. Ben hep doğumdan sonra geçiyor dediklerini hstırladım. O yizden doktora gitmedim. Aklıma tüküreyim ya
Başka bi makineyle doğal olarak başka bi hastanede yaptırmak daha iyi olur.evdeki seslerden irkiliyosa iyi bişiy belki daha korunaklı bi hastanede testi tekrarlatırsan için rahatlar.kızlar benim oğluş işitme testini 3.kez geçemedi fakülteye sevk ettilerbu dönemde nası sokucam pandemi hastanesine bilmiyorum. aslında hiç güvenmiyorum bu teste. çocuk irkilmesine rağmen pozitif çıkmıyor sonuç.evde biz hapşırınca bile irkiliyor. ne yapsak bilemedim.
doktoruna da uğradık doğjm kilomuzu 11.günde geçmişiz bizde. sarılığımız da düşmüş
Bizim bebişide iki üç kere doktora götürdük. Her seferinde aç kalıyor bu çocuk dedi. Bende emdi sanıyorum bizimkibizi kekliyormuş. Mecbur mama da veriyoruz 30 dan 50 cc ye çıkardık mamayı. Ancak biraz kilo aldı. Ama sarılığı geçmedi, doktorda bir sürü tahlil istedi ve sonuç: idrar yolu enfeksiyonu.
Hastaneye yoğun bakıma yatışı yapıldı. Bir hafta ayrı kalcaz bebeğimle.
Benim de kilo alımı az mamayla toplamaya calısıyorum
Geçmiş olsun canım son zamanlarda idrar yolu enfeksiyonunu çok duyuyorum neden oluyor acabasebebini söyledi mi
Kuzum hic bir rahatsızlık yok rabbime sukur ben panik bir insanim. O diorki genel anestezi de nefesine entübasyon yapılıyor ve tehlikeli bu uyanamama riski var diyorBaşka durumlardan ötürü demiş olabilirmi varis şeker tansiyon kalp gibi rahatsızlıklarınız varmı?
Ben 3 sezeryanıda genel anestezi ile oldum gayet memnunum doktorum spinal istermisin dedi hocam ben panik yaparım işinize karışırım dedim oda tamam sen nasıl istersen dedi.Ama doktorun neden spinal anestezi istediğini tekrar sorun sizi ikna etsin.
Ya kuzum on beş güne ameliyatım var agza hortum atma bilmem ne bu denir mi .tehlikeli felanNeresi riskliymiş ki cogumuz genel olduk şükür bişeyde olmadı bence de değiştir canım
İki kulağıda mı kaldı canım testtenkızlar benim oğluş işitme testini 3.kez geçemedi fakülteye sevk ettilerbu dönemde nası sokucam pandemi hastanesine bilmiyorum. aslında hiç güvenmiyorum bu teste. çocuk irkilmesine rağmen pozitif çıkmıyor sonuç.evde biz hapşırınca bile irkiliyor. ne yapsak bilemedim.
doktoruna da uğradık doğjm kilomuzu 11.günde geçmişiz bizde. sarılığımız da düşmüş
Kız bebeklerde maalesef daha sık görülüyor benim arkadaşımın bebeği erkekti o da geçirdi hatta sezeryan sırasında enfeksiyon kaptı da idrar yoluna mı bir geçti diye düşündülerSöylemedi ama bi arkadaş kız bebek olduğu için altını iki farklı ıslak mendille sil dedi, kuşunu silince ayrı popişini silince ayrı dedi. Biz zaten genelde yıkıyoruz. Nedenini bilemiyoruz ben hamileyken geçirmiştim. Belki Bende geçmiştir diye düşünüiyorum.
Biz de gaz sandık ama gaz 10 günden sonra başlıyormuş sizinki gazda olabilirO basını geri itip bacakları ittirme bizdede oluuor ama 37 günlük olduk biz sarılık olma ihtimalide pek yok ben gazdan yapıyor diye düşünüyorum
ya düşünmedi değilim farklı bir özel hastaneye götürmeye ama sisteme işlendiği için görülüyordur acaba sorun olmazmı onu sormam lazım.Başka bi makineyle doğal olarak başka bi hastanede yaptırmak daha iyi olur.evdeki seslerden irkiliyosa iyi bişiy belki daha korunaklı bi hastanede testi tekrarlatırsan için rahatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?