2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben hamileyken kullandım canım o zaman iyi geliyordu ama doğumdan sonra o kadar etki etmedi ben de hemşire bir arkadaşımın tavsiyesiyle fito krem kullandım doktora da söyledim eczacı arkadaşım da emzirirken kullanabilirsin dedi ilerde etkisi azalırsa fito kremde deneyebilirsin oturma banyosunu da yaptım Batikonla o da azaltmadı zeytin yağı kantoran yağı hepsi hamilelikte iyi geliyordu ama doğumdan sonra tek fitokrem toparladı beni

Geçmiş olsun canım son zamanlarda idrar yolu enfeksiyonunu çok duyuyorum neden oluyor acaba sebebini söyledi mi

Iyi canim seninde benimki 2900 dogdu bizde 28 gunluk olduk kilosu 2460gr

Bence normal canim ya ben gcen gittigimde 5 gunde 100 gr almis az dedi 150gr olmaliydi en az dedi seninde 10 gunde iyi bence ne cok almis ne az
Benim de kilo alımı az mamayla toplamaya calısıyorum

Bende kucuk defterim var ona yaziyorum saat kacta emdigi veya nekadar mama ne zaman verdigimi ve kaka saatlerini yaziyorum bir ara kabiz oldugu icin iyi oluyor cunku artik saatleri sasiriyorum

Bebeğim diye bir uygulama kullanıyorum hangi göğüs kaç dk emdi kaç dk önce emdi hepsinin takibini yapıyor

Ben de cis/kaka ile emzirdigim sureyi ve zamani yaziyorum. Bir de sagdiklarimi not edeyim dedim. Kilo vs derken... bebegim uygulamasina bakiyorum hemen.

kızlar benim oğluş işitme testini 3.kez geçemedi fakülteye sevk ettilerbu dönemde nası sokucam pandemi hastanesine bilmiyorum. aslında hiç güvenmiyorum bu teste. çocuk irkilmesine rağmen pozitif çıkmıyor sonuç.evde biz hapşırınca bile irkiliyor. ne yapsak bilemedim.
doktoruna da uğradık doğjm kilomuzu 11.günde geçmişiz bizde. sarılığımız da düşmüş

Henoroid ve makat çatlağı...

Bunun icin ben dahil dr a gidenlerimiz oldu.
Lifli gidalar + sivi onerisi + bi iki ilac aldik donduk evimize.

Baktim oneriler fayda etmiyor. Oturamiyorum cunku zonkluyor.yatiyorum zonkluyor.sag don sol don. Spor yap. Yok .. Fayda etmiyor.

Krem belki fayda edecektir de wc ye gidiyorsun tam fayda edecekken kabiz olmadigin halde az sert bi yer denk geldi mi ?! Hobaa bir kanamadir bir sizlamadir tekrar agrilar basliyor. Bir de bu agrilar kisa surede gecmiyor. Sabah wcye gitmissem abartmiyorum geceye kadar suruyor.

Biraktim ilaci kremi... E orası devamli kanarken nasil iyilescek...

Dr un bahsettigi gibi 8-10 bardak su degil kizlar.

Şartladım kendimi.
Yatmadan once 3 bardak.
Uyandığımda 2 bardak.
Kahvaltidan sonra 2 bardak.
Emzirme sonralarinda 2 bardak.
Birseyler atistirirken ogle saatlerinde 3 bardak.
Aksam yemekten once ve sonra 4 bardak.
Kaç oldu... 16 bardak.

Gibi gibi.Hemen hemen böyle.

Yalana gerek yok zor geliyor.
Gunde eeen azzz 3 litre.

10 gundur rahat rahat wc ye cikiyorum!
Dilime sarmsak mi derler ne derler

Hem makatiniz icin hem sutunuz icin Su icmeyi ABARTIN!
Altini ciziyorum. Bu aciyi cekmek istemiyorsaniz su icmeyi ABARTIYORUZ.

Bende fito krem kullandım yinede doktora gideyim dedim. O da bi tek bunları verdi. Bi kaç tane daha iyi gelen krem duydım ama emzirdiğim için doktora dsnışmadan kullanmak istemiyorum.
Doktora sordum hamileyken gitseymişim daha kolaymış. Ben hep doğumdan sonra geçiyor dediklerini hstırladım. O yizden doktora gitmedim. Aklıma tüküreyim ya

Geçmiş olsun canım son zamanlarda idrar yolu enfeksiyonunu çok duyuyorum neden oluyor acaba sebebini söyledi mi
Söylemedi ama bi arkadaş kız bebek olduğu için altını iki farklı ıslak mendille sil dedi, kuşunu silince ayrı popişini silince ayrı dedi. Biz zaten genelde yıkıyoruz. Nedenini bilemiyoruz ben hamileyken geçirmiştim. Belki Bende geçmiştir diye düşünüiyorum.

Kendini suçlama canım ben hamileyken gittim yine birşey değişmedi bu kremi de kullandım doğal yağları da oturmakta banyosunu da ki hiç kabızlık da yaşamadım ben olacağın önüne geçilmiyor bazen ne yaparsan yap

Başka bi makineyle doğal olarak başka bi hastanede yaptırmak daha iyi olur.evdeki seslerden irkiliyosa iyi bişiy belki daha korunaklı bi hastanede testi tekrarlatırsan için rahatlar.

Cok gecmis olsun canim en azjndan kaynagi bulunmus ve tedavi edilecek hemen toparlasin minigim kendini bazen emer gibi yapip geveliyorlar memeyi alicaklar insallah

Benim de kilo alımı az mamayla toplamaya calısıyorum

Bizde mamayla meme gidiyoruz nezaman duzene girecek bilmiyorum cok zor bebegin doyup doymadigini sutunun gelip gelmedigini anlamak

Kiz cocuklarinin altini temizlerken onden arkaya dogru temizlenmeli ben islak mendil kullanmiyorum pamuk ve su ile temizliyorum baska sebep ne olabilir bilemedim

Kuzum hic bir rahatsızlık yok rabbime sukur ben panik bir insanim. O diorki genel anestezi de nefesine entübasyon yapılıyor ve tehlikeli bu uyanamama riski var diyor

İki kulağıda mı kaldı canım testten
başka bir test uyguluyorlar

Kızlar uygulamada gördüm alışabilirler mi böyle bir düzene bir aydan sonra

Eklentiler

• 6AFE7E60-3B22-4CEE-A48D-4F999750C80D.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 48
Kız bebeklerde maalesef daha sık görülüyor benim arkadaşımın bebeği erkekti o da geçirdi hatta sezeryan sırasında enfeksiyon kaptı da idrar yoluna mı bir geçti diye düşündüler net birşey Söylemiyorlar
Ben de kızın altını alırken ıslak mendille silince nemli kaldığını farkettim pamukla da kurulamak lazım sanırım Allah’tan çözümü olan dert canım üzme kendini sütün azalmasın iyileşip gelecek yanına inşallah

O basını geri itip bacakları ittirme bizdede oluuor ama 37 günlük olduk biz sarılık olma ihtimalide pek yok ben gazdan yapıyor diye düşünüyorum
Biz de gaz sandık ama gaz 10 günden sonra başlıyormuş sizinki gazda olabilir

Başka bi makineyle doğal olarak başka bi hastanede yaptırmak daha iyi olur.evdeki seslerden irkiliyosa iyi bişiy belki daha korunaklı bi hastanede testi tekrarlatırsan için rahatlar.
ya düşünmedi değilim farklı bir özel hastaneye götürmeye ama sisteme işlendiği için görülüyordur acaba sorun olmazmı onu sormam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…