- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
Seni çok iyi anlarım. Bende de okb ve panik atak var. Ama ilginç bir şekilde doğum günü hicbir şey yaşamadım çok şükür. Bebeğim de iri bir bebekti öyle kolay çıkmadıKuzu bende panik atak var ya
Benim bir ara kesilmişti kanama, 2 gün sonra tekrar başlamıştı. Oluyor demek ki böyle dengesizlikler.Arkadaslar kanaması birden artan var mı?
13.günümdeyim sabah kalktım ped dolmuş taşmış esofmanım batmış, katı bir şey gelmiş büyük adet döneminde gelir ya hani öyle. Normal dedi ebe ve doktor arkadaş. Ben de hastaneye gitmedim. Ama bayan panik olarak yine pır pır içim
Gece bebeği çok emzirdin miArkadaslar kanaması birden artan var mı?
13.günümdeyim sabah kalktım ped dolmuş taşmış esofmanım batmış, katı bir şey gelmiş büyük adet döneminde gelir ya hani öyle. Normal dedi ebe ve doktor arkadaş. Ben de hastaneye gitmedim. Ama bayan panik olarak yine pır pır içim
Kesinlikle katılıyorumCanım o sırada covid geçirdi ama bebeğin aldığı besini onunla savaşırken kullandı öyle düşünüp biraz rahatla Artık hamileyken R rnp06 yi hatırla covid olduğunda bebek karnında kilo almamıştı çünkü besini virüsle savaşmak için kullanıyorlar ve doktora gittiğinde de hep covid olduğunu söyle onlar da o zaman yetersiz beslenme demeyeceklerdir üzme kendini takılma kiloya da kilolu bebekler fazla kilo veriyor başta zaten ilk doğduğu fotolara bakıyorum benim kızın nasıl şiş yüzü gözü tamamen ödem bir de sezeryanda sen serum çok almışsındır garip ama o serumlar bebekte çok ödem yapıyormuşgeçen bir makalede okudum sonra 10 günde nasıl kilosunu yakalasın benim kız da yakalamadı 400 gr verdi neredeyse doğumdan sonra ilk haftada sütü düşün midesini düşün mama versem de 10 günde alamadı tabi kiloyu ortalama 250 gr diyorlar haftada ama her bebeğin gelişimi farklı benimki saat başı emzirmeye rağmen 170 gr aldı mama başlamadık haftaya kontrol var bakalım kaç almış kilodan çok boya gidiyor gibi geliyor bana bizim kız hepsinin mizacı farklı sana biraz da ilk bebeğin tombik olunca anormal gibi geliyor ablamında ilk bebeği 2500 ikinci 3500 kg doğdu ikisi de miadındaydı biri anne tarafı biri baba küçük olan 5 aylık abisinin 1 yaş kıyafetlerini giyiyor bildiğin pofuduk ikisi aynı anneden çıkmamış sanki her bebek farklı kardeş olsalar bile
Her gün 30 gr alması çok iyiNormalmi 10 günde 300 gram kızlar
Canım o ateşlendiği günleri unutma belliki hastalık atlattı çocuk.Sen bundan sonrasına bak artık sıkma kendini.doğum kilosu 3985
5 gün sonra 3600 dü
15 gün sonra hala 3600
bugün 27 günlük 3900 anca oldu
Ben hiç damla kullanmadım bilmiyorum çok zorlasa belki verirdim ama biraz çocuğun ıkınmasına kendi halletmesinede izin vermek lazım bazı bebeklerde gerçekten hayat kurtarıcı rahatlatıyo ama bazısı kullanmasada olur doktorlar hemen yazıyolar reçeteyi.2 gündür damla vermiyorum sancıları azaldı damla sancı Yaptırıyor sanırım kendi cıkarınca daha rahatladı dün gece 1de uyudu bgn öğlene kdr sadece acıktıgında agladı ni arkadas daha vardı damla verince sancılanıyo diyen vermemeyi deneyin birde böle bizim gbi olanlar
Ben emme ve uymayı küçük bir deftere yazıyorum valla en son hangi memeyi verdiği bile unutuyorum özellikle geceleriBebegin emmesini, uyumasini filan kaydettiginiz, gelisim hakkinda bilgi veren, muayene ve asilari vs not dusebildiginiz bir uygulama kullaniyor musunuz?
Evet cnm vermedim daha rahatladı sankiGaz damlasini mi vermiyorsun canim
Ben de hiç vermedim dayanamadığım zaman olursa veririm çünkü bir süre sonra sürekli kullanım alışkanlık yapıyor ve bağırsaklar tembelleşiyorBen hiç damla kullanmadım bilmiyorum çok zorlasa belki verirdim ama biraz çocuğun ıkınmasına kendi halletmesinede izin vermek lazım bazı bebeklerde gerçekten hayat kurtarıcı rahatlatıyo ama bazısı kullanmasada olur doktorlar hemen yazıyolar reçeteyi.
Aynen bende biogaia verdm cok sancılandı ya 2 gündür vermiyorum rahat uyuyor cocuk bagırsaklarını cok hareketlendirdi oda karnını agrıttı sanırımBizde de öyle oldu veriyordum daha çok sancıdan kıvranıyorlardı kestim rahatladılar sanki biogaia eski biogaia değil oğlumda kullandım hiç böyle olmuyordu..
Ben simdiye kadar hic kullanmadım damlaEvet cnm vermedim daha rahatladı sanki
Ya aslında bize doktor demesi baktık gaz sancıları basladı 1 2 gece ağlayıp gazı cıkaramayınca verdik ama son zamanlarda sancıdan kıvranıyor dedm vermeyim bide zaten kakasını ishal gibi yapıyor günde 2 3 defa 2 gündür iyi smdilik yalnız sey verdim kimyonu ezdim sütü sağdım 2 cay kasıgı biraz beklettim o sütü verdim belki o iyi gelmiştir bilmiyorumBen hiç damla kullanmadım bilmiyorum çok zorlasa belki verirdim ama biraz çocuğun ıkınmasına kendi halletmesinede izin vermek lazım bazı bebeklerde gerçekten hayat kurtarıcı rahatlatıyo ama bazısı kullanmasada olur doktorlar hemen yazıyolar reçeteyi.
Böyle giderse bende kullanmam kabız olmadıgı sürece com agrı yaptı ya karnındaBen simdiye kadar hic kullanmadım damla
Ay ben de diyorum iyiki burası var diye annem sürekli telde napıyorsun bu kadar diyor bana da çok iyi geliriz iyiki varızKızlar normalde bana burası hep iyi geliyordu ama şu evde yapayalniz olduğum bir haftalık sürede benim için değeriniz büyük..eş dost akrabadan daha cok rshatlattiniz beni iyiki varsiniz ❤❤❤
Aynen valla bende bura olmasa Bi tek ben yasıyorum sanardım bunları her ne kdr etraf normal dese de inanmıyorum su an aktif aynı anda hamilelik yasayıp aynı anda dogum yaptıgımız için daha gercek geliyor burdaki konusmalar rahatlıyorum bayaAy ben de diyorum iyiki burası var diye annem sürekli telde napıyorsun bu kadar diyor bana da çok iyi geliriz iyiki varızdert ortağı oluyoruz hepimizin sorunları benzer aynı sorunları yaşayanı görmek çözüm bulmak öyle rahatlatıyor ki annem yanımda olsa da maalesef jenerasyon farkı oluyor yaptıklarımı ona açıklamakla geçiyor günler tek tek anlatıyorum şu şundan dolayı diye sağlıkçı olmama rağmen inandıramıyorum ne olursan ol çocukları oluyoruz gözlerinde
Kuzu bende panik atak var ya
Canım artık oğlun prematürelikten çıktı dimi ? Dr Osman bey doğumdan itibaren kullanılabilir diyor ya ben bugün denemeye başlıcam yoksa diğer şeyler çokta etkili olmuyor günde 6 kez burnunu açmaya çalışıyoruz ama yine hırıltılı geziyor garibim bide bu bebekler 4 aya kadar sadece burundan nefes alabiliyormuş o yüzden burun temizliği çok önemli düşün tek nefes alabileceği yer orası. Biz burda beslenmeyle alakalı çok konuşuyoruz ama bebeğin nefes alması beslenmeden daha önemli
2si KBB doktoru biri cocuk cerrahıydı bende cabuk acısın diye yapmak istedim hepsi olmaz dedi yapmadım sen bilirsin tabiki
Aynıymışız:) bugün uçurduk biz 40ıKizlar bu 40nasıl hesaplanıyor:)) muhendisim bide sormaya utanıyorum 28eylulde dgdu o gunu 1mi sayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?