2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kuzu bende panik atak var ya
Seni çok iyi anlarım. Bende de okb ve panik atak var. Ama ilginç bir şekilde doğum günü hicbir şey yaşamadım çok şükür. Bebeğim de iri bir bebekti öyle kolay çıkmadı Doktorum da biliyordu durumumu o yüzden bir çok şeyi bana bildirmeden yaptı.
He ama şöyle bir şey oldu sonradan çıktı benden. Şimdi sürekli obsesif düşüncelerim tekrarladı, mesela vücudumda hastalık ya da sorun arar oldum. Arada kalp çarpıntısı nüksediyor stresten. Ama biliyorum ki bu da geçecek. Doğum diğer ameliyatlar gibi hissettirmiyor.

Benim bir ara kesilmişti kanama, 2 gün sonra tekrar başlamıştı. Oluyor demek ki böyle dengesizlikler.

Gece bebeği çok emzirdin mi

Kesinlikle katılıyorum livaneli1608 benim ikzler bile farklı kilo alıyor doğduklarında aralarında 400 gram vardı şimdi aralarında 600, 700 gram fark var beslenmelerine gelirsek önce ikisini birden emziriyorum sonra ikisine de aynı miktarda mama veriyorum ama biri daha iyi kilo alıyor..

Bebegin emmesini, uyumasini filan kaydettiginiz, gelisim hakkinda bilgi veren, muayene ve asilari vs not dusebildiginiz bir uygulama kullaniyor musunuz?

Ben hiç damla kullanmadım bilmiyorum çok zorlasa belki verirdim ama biraz çocuğun ıkınmasına kendi halletmesinede izin vermek lazım bazı bebeklerde gerçekten hayat kurtarıcı rahatlatıyo ama bazısı kullanmasada olur doktorlar hemen yazıyolar reçeteyi.

Bebegin emmesini, uyumasini filan kaydettiginiz, gelisim hakkinda bilgi veren, muayene ve asilari vs not dusebildiginiz bir uygulama kullaniyor musunuz?
Ben emme ve uymayı küçük bir deftere yazıyorum valla en son hangi memeyi verdiği bile unutuyorum özellikle geceleri hamileyken kendim tüm verileri bilgisayarda word dosyası yapmıştım şimdi de öyle yapacağım fırsat bulursam tabi daha bulamadım
Ama öyle uygulama varsa süper olur bize de

Ben de hiç vermedim dayanamadığım zaman olursa veririm çünkü bir süre sonra sürekli kullanım alışkanlık yapıyor ve bağırsaklar tembelleşiyor allah bize ve bebeklerimize dayanma gücü versin

Bizde de öyle oldu veriyordum daha çok sancıdan kıvranıyorlardı kestim rahatladılar sanki biogaia eski biogaia değil oğlumda kullandım hiç böyle olmuyordu..
Aynen bende biogaia verdm cok sancılandı ya 2 gündür vermiyorum rahat uyuyor cocuk bagırsaklarını cok hareketlendirdi oda karnını agrıttı sanırım

Son düzenleme:
Ya aslında bize doktor demesi baktık gaz sancıları basladı 1 2 gece ağlayıp gazı cıkaramayınca verdik ama son zamanlarda sancıdan kıvranıyor dedm vermeyim bide zaten kakasını ishal gibi yapıyor günde 2 3 defa 2 gündür iyi smdilik yalnız sey verdim kimyonu ezdim sütü sağdım 2 cay kasıgı biraz beklettim o sütü verdim belki o iyi gelmiştir bilmiyorum

Kızlar normalde bana burası hep iyi geliyordu ama şu evde yapayalniz olduğum bir haftalık sürede benim için değeriniz büyük..eş dost akrabadan daha cok rshatlattiniz beni iyiki varsiniz ❤❤❤
Ay ben de diyorum iyiki burası var diye annem sürekli telde napıyorsun bu kadar diyor bana da çok iyi geliriz iyiki varızdert ortağı oluyoruz hepimizin sorunları benzer aynı sorunları yaşayanı görmek çözüm bulmak öyle rahatlatıyor ki annem yanımda olsa da maalesef jenerasyon farkı oluyor yaptıklarımı ona açıklamakla geçiyor günler tek tek anlatıyorum şu şundan dolayı diye sağlıkçı olmama rağmen inandıramıyorum ne olursan ol çocukları oluyoruz gözlerinde

Aynen valla bende bura olmasa Bi tek ben yasıyorum sanardım bunları her ne kdr etraf normal dese de inanmıyorum su an aktif aynı anda hamilelik yasayıp aynı anda dogum yaptıgımız için daha gercek geliyor burdaki konusmalar rahatlıyorum baya

Kuzu bende panik atak var ya

Himm ozaman komple uyutacaksjn canim kendini

Benimki memeyi almiyordu bir ara burnu tikali diyeymis yani ememiyorlar birde burun tikaliyken

2si KBB doktoru biri cocuk cerrahıydı bende cabuk acısın diye yapmak istedim hepsi olmaz dedi yapmadım sen bilirsin tabiki

Her doktorun gorusude baska oluyo canim banada cocuk doktoru demisti burnu tikali olunca ememiyor ama bebek baska yontemi varmi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…