Normalde kac kilo dogmustu ki keske benm kızımda 3.900 olsa 2950dogdu 28günlük tartıyoruz 3600 cıkıyo
Normalmi 10 günde 300 gram kızlar
Bebegin emmesini, uyumasini filan kaydettiginiz, gelisim hakkinda bilgi veren, muayene ve asilari vs not dusebildiginiz bir uygulama kullaniyor musunuz?
Bebeğim diye bir uygulama kullanıyorum hangi göğüs kaç dk emdi kaç dk önce emdi hepsinin takibini yapıyorBebegin emmesini, uyumasini filan kaydettiginiz, gelisim hakkinda bilgi veren, muayene ve asilari vs not dusebildiginiz bir uygulama kullaniyor musunuz?
Kucagımda tartılıyo cnm daha azdır bence pazartesi aşımız var bakalım kaç kilo olmuş emiyormu tekIyi canim seninde benimki 2900 dogdu bizde 28 gunluk olduk kilosu 2460gr
Bence normal canim ya ben gcen gittigimde 5 gunde 100 gr almis az dedi 150gr olmaliydi en az dedi seninde 10 gunde iyi bence ne cok almis ne az
Sezaryan mi oldun kuzumSeni çok iyi anlarım. Bende de okb ve panik atak var. Ama ilginç bir şekilde doğum günü hicbir şey yaşamadım çok şükür. Bebeğim de iri bir bebekti öyle kolay çıkmadıDoktorum da biliyordu durumumu o yüzden bir çok şeyi bana bildirmeden yaptı.
He ama şöyle bir şey oldu sonradan çıktı benden. Şimdi sürekli obsesif düşüncelerim tekrarladı, mesela vücudumda hastalık ya da sorun arar oldum. Arada kalp çarpıntısı nüksediyor stresten. Ama biliyorum ki bu da geçecek. Doğum diğer ameliyatlar gibi hissettirmiyor.
Ya kuzum bu salak dr bana cok riskli genel dedi bebegimi bile şuan sevemiorumGenel oldum canım cokta rahattım sonucta genel spinal aynı yer kesiliyo agrıda aynı oluyo bence ben 3saat sonra ayaga kalktım yürüdüm agrım vardı ama ilaçlarla geciyo bünyeyle alakalı bide neden riskliymiş
En son hangi memeyi verdiğini unutma benim olayım.kırmızı kurdela bağlıyacağım artık.iki göğsümüde emerdi 1 haftadır tek memeyle doyuyor üst üste üç kere aynı memeyi vermişim unutup sol göğsüm mastit oluyodu.Ben emme ve uymayı küçük bir deftere yazıyorum valla en son hangi memeyi verdiği bile unutuyorum özellikle gecelerihamileyken kendim tüm verileri bilgisayarda word dosyası yapmıştım şimdi de öyle yapacağım fırsat bulursam tabi daha bulamadım
Ama öyle uygulama varsa süper olur bize de
Genel mi diye soracaktim kuzum :)Sezaryan mi oldun kuzum
Kucagımda tartılıyo cnm daha azdır bence pazartesi aşımız var bakalım kaç kilo olmuş emiyormu tek
Kızlar normalde bana burası hep iyi geliyordu ama şu evde yapayalniz olduğum bir haftalık sürede benim için değeriniz büyük..eş dost akrabadan daha cok rshatlattiniz beni iyiki varsiniz ❤❤❤
Başka durumlardan ötürü demiş olabilirmi varis şeker tansiyon kalp gibi rahatsızlıklarınız varmı?Ya kuzum bu salak dr bana cok riskli genel dedi bebegimi bile şuan sevemiorum
En son hangi memeyi verdiğini unutma benim olayım.kırmızı kurdela bağlıyacağım artık.iki göğsümüde emerdi 1 haftadır tek memeyle doyuyor üst üste üç kere aynı memeyi vermişim unutup sol göğsüm mastit oluyodu.
Canım gayet normal almaya başlamış işte hiç üzülme normali zaten günde 30 gr civarı normal. Bir de hastalık geçirdi bebecik çok normal benceNormalmi 10 günde 300 gram kızlar
insallah bisey degildr canm duzelir zamaanlaBenimkinde de sakral gamze var 1.ayını bekliyorum kalça usg için umarım bişey çıkmaz
Neresi riskliymiş ki cogumuz genel olduk şükür bişeyde olmadı bence de değiştir canımYa kuzum bu salak dr bana cok riskli genel dedi bebegimi bile şuan sevemiorum
Günde kac cc mama yiyorki kac cc sütn cıkıyor ki bende aynısını yapıyorm emziriyorm doymuyo 90cc mama içiyor 3saattre bazende 120 içiyo bende şaşırdım inanIlk hafta sade emdi kilo hic almadi sonra mamaya gectik bu sefer cok aldi ortayi bulduramadim gecen mamayi azalt dedi gene az aldi kafayi yedim artik tartarken bezi bile cikariyor bizim doktor canim hassas oluyor tartilari umarim daha az cikmaz bebis
Günde kac cc mama yiyorki kac cc sütn cıkıyor ki bende aynısını yapıyorm emziriyorm doymuyo 90cc mama içiyor 3saattre bazende 120 içiyo bende şaşırdım inan
Ilk hafta sade emdi kilo hic almadi sonra mamaya gectik bu sefer cok aldi ortayi bulduramadim gecen mamayi azalt dedi gene az aldi kafayi yedim artik tartarken bezi bile cikariyor bizim doktor canim hassas oluyor tartilari umarim daha az cikmaz bebis
Aynı ben annem de işaret yap diyordu kalemleEn son hangi memeyi verdiğini unutma benim olayım.kırmızı kurdela bağlıyacağım artık.iki göğsümüde emerdi 1 haftadır tek memeyle doyuyor üst üste üç kere aynı memeyi vermişim unutup sol göğsüm mastit oluyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?