2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Normalde kac kilo dogmustu ki keske benm kızımda 3.900 olsa 2950dogdu 28günlük tartıyoruz 3600 cıkıyo

Iyi canim seninde benimki 2900 dogdu bizde 28 gunluk olduk kilosu 2460gr

Normalmi 10 günde 300 gram kızlar

Bence normal canim ya ben gcen gittigimde 5 gunde 100 gr almis az dedi 150gr olmaliydi en az dedi seninde 10 gunde iyi bence ne cok almis ne az

Bebegin emmesini, uyumasini filan kaydettiginiz, gelisim hakkinda bilgi veren, muayene ve asilari vs not dusebildiginiz bir uygulama kullaniyor musunuz?

Bende kucuk defterim var ona yaziyorum saat kacta emdigi veya nekadar mama ne zaman verdigimi ve kaka saatlerini yaziyorum bir ara kabiz oldugu icin iyi oluyor cunku artik saatleri sasiriyorum

Bebegin emmesini, uyumasini filan kaydettiginiz, gelisim hakkinda bilgi veren, muayene ve asilari vs not dusebildiginiz bir uygulama kullaniyor musunuz?
Bebeğim diye bir uygulama kullanıyorum hangi göğüs kaç dk emdi kaç dk önce emdi hepsinin takibini yapıyor

Iyi canim seninde benimki 2900 dogdu bizde 28 gunluk olduk kilosu 2460gr

Bence normal canim ya ben gcen gittigimde 5 gunde 100 gr almis az dedi 150gr olmaliydi en az dedi seninde 10 gunde iyi bence ne cok almis ne az
Kucagımda tartılıyo cnm daha azdır bence pazartesi aşımız var bakalım kaç kilo olmuş emiyormu tek

Sezaryan mi oldun kuzum

Genel oldum canım cokta rahattım sonucta genel spinal aynı yer kesiliyo agrıda aynı oluyo bence ben 3saat sonra ayaga kalktım yürüdüm agrım vardı ama ilaçlarla geciyo bünyeyle alakalı bide neden riskliymiş
Ya kuzum bu salak dr bana cok riskli genel dedi bebegimi bile şuan sevemiorum

En son hangi memeyi verdiğini unutma benim olayım.kırmızı kurdela bağlıyacağım artık.iki göğsümüde emerdi 1 haftadır tek memeyle doyuyor üst üste üç kere aynı memeyi vermişim unutup sol göğsüm mastit oluyodu.

Kucagımda tartılıyo cnm daha azdır bence pazartesi aşımız var bakalım kaç kilo olmuş emiyormu tek

Ilk hafta sade emdi kilo hic almadi sonra mamaya gectik bu sefer cok aldi ortayi bulduramadim gecen mamayi azalt dedi gene az aldi kafayi yedim artik tartarken bezi bile cikariyor bizim doktor canim hassas oluyor tartilari umarim daha az cikmaz bebis

Kızlar normalde bana burası hep iyi geliyordu ama şu evde yapayalniz olduğum bir haftalık sürede benim için değeriniz büyük..eş dost akrabadan daha cok rshatlattiniz beni iyiki varsiniz ❤❤❤

Sende iyiki varsın canım gerçekten burası insana moral veriyor hemde bir sürü şey öğreniyoruz

Ya kuzum bu salak dr bana cok riskli genel dedi bebegimi bile şuan sevemiorum
Başka durumlardan ötürü demiş olabilirmi varis şeker tansiyon kalp gibi rahatsızlıklarınız varmı?
Ben 3 sezeryanıda genel anestezi ile oldum gayet memnunum doktorum spinal istermisin dedi hocam ben panik yaparım işinize karışırım dedim oda tamam sen nasıl istersen dedi.Ama doktorun neden spinal anestezi istediğini tekrar sorun sizi ikna etsin.

Hangi goğüsten emzirdiysen o koluna saç lastiği tak böylece bir daha ki emzirmende boş olan kolunun ordaki memeyi vereceğini bilirsin canım

Ilk hafta sade emdi kilo hic almadi sonra mamaya gectik bu sefer cok aldi ortayi bulduramadim gecen mamayi azalt dedi gene az aldi kafayi yedim artik tartarken bezi bile cikariyor bizim doktor canim hassas oluyor tartilari umarim daha az cikmaz bebis
Günde kac cc mama yiyorki kac cc sütn cıkıyor ki bende aynısını yapıyorm emziriyorm doymuyo 90cc mama içiyor 3saattre bazende 120 içiyo bende şaşırdım inan

Kızlar bende de hemoroid çıkmıştı, doktora gittim emzirdiğim için istediği ilaçları veremedi. Verdiği ilaçlarda ağrı kesici krem bide mikrop kapmasın diye kremmiş. Bide sıcak su oturms banyosu Verdiği batikon döküp. Arkadaş bende emzirirken şu üstte linkteki ilacı kullandım dedi, çok iyi geldi dedi. Kullanan var mı? Yada hemoroidi olan varsa fikir olsun. Tabi yine doktora danışmak lazım .

Günde kac cc mama yiyorki kac cc sütn cıkıyor ki bende aynısını yapıyorm emziriyorm doymuyo 90cc mama içiyor 3saattre bazende 120 içiyo bende şaşırdım inan

Sutum cok degisken sagdigimda bazen 30 cikiyo bazen 90 emzirip ustune 30 veya 60cc veriyorum canim 3 gundur bu sekilde yarin yine kontrolum var bakalim kac cikacak kilosu versem beninkide icer 120 ama kusuyor sonra

Bizim bebişide iki üç kere doktora götürdük. Her seferinde aç kalıyor bu çocuk dedi. Bende emdi sanıyorum bizimkibizi kekliyormuş. Mecbur mama da veriyoruz 30 dan 50 cc ye çıkardık mamayı. Ancak biraz kilo aldı. Ama sarılığı geçmedi, doktorda bir sürü tahlil istedi ve sonuç: idrar yolu enfeksiyonu.
Hastaneye yoğun bakıma yatışı yapıldı. Bir hafta ayrı kalcaz bebeğimle.

Aynı ben annem de işaret yap diyordu kalemle yazmak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…