- 9 Şubat 2020
- 973
- 1.297
- 43
- 35
Gerçekten bazen çoğu kişiden çoğu tavsiyeden burası daha iyi gelebiliyorKızlar normalde bana burası hep iyi geliyordu ama şu evde yapayalniz olduğum bir haftalık sürede benim için değeriniz büyük..eş dost akrabadan daha cok rshatlattiniz beni iyiki varsiniz ❤❤❤
Eldiven takıp içeriyi kontrol etsen parmağınla yapabilir misin bilemiyorum da çıkıntı var mi hemoroid gibi diye ya da istersen 40 ın çıkınca bir genel cerraha gitO harekrt edince mi böle oluyorgaitada görmem imkansız hep ishal oldugumdan sezeryan olmadıgım için bin pişmanım
Doktor içeriyi elle muayene edebilir canım acaba o his ishalden dolayı mı var sen deBende 2 muz yiyorum bide reflor kullanıyorum ebeye sordun probiyotik kullanabilirsin demişti ihalede reflör iyi geliyor işte onlar bile toparlamaya yetmiyor onlarıda yapmasam daha beter oluyorum nolcak böle bilmiyorum geçmeyecek gibi geliyo hiçbu hemoroid içerde de varsa doktor anlar mı onu
Kendim yapamam heralde valla krem sadece rahatlatıyor küçülme gibi oluyor sonra wcden sonda yine aynı acı kremi kaç kere sürüyorsun.. Probiyotikte etken maddesi önemli bana sacharommyes etken maddeli probiyotikler yarıyor mesela kabız olanlara Baska etken maddeli probiyotik veriliyor probiyotik pek genel olarak alınması gereken bsy değil ben baya arastırdım bu konuyu sende az cok biliyorsundur zatenDoktor içeriyi elle muayene edebilir canım acaba o his ishalden dolayı mı var sen deprobiyotik beni daha çok ishal yaptı benim doktor da söyledi kefir falan iç dedi hamilelikte bir kere denedim direkt bıraktım valla
Canım düzeltilmiş ayımıza girdik bu ay işte doktora sorudan bidaha gittiğimde benimde çok canımı sıkıyor bu hırıltı hiç geçmiyor ya ever çok önemli nefes ya sen yapabilirsin seninkinde olur inşallah açılır ya
Humana falan icio musun Bn günlerdir ishalim humana icmeyi bıraktım düzeldimBunsorunla cebelleşenlerden biriyim ama ben wcden cıkamıyorum sebebide ishalwcye gidiyorum saatlerce agrıyla oturuyorum ızdırap gibi oldu wcye gitmek artık.. Suyu da 2 litre zor içiyorum sanırım
Çok geçmiş olsun. Nasıl canım ya idrar yolu enfeksiyonundan dolayı mı yoğun bakıma alındı yoksa sarılıktan mı ?Bizim bebişide iki üç kere doktora götürdük. Her seferinde aç kalıyor bu çocuk dedi. Bende emdi sanıyorum bizimkibizi kekliyormuş. Mecbur mama da veriyoruz 30 dan 50 cc ye çıkardık mamayı. Ancak biraz kilo aldı. Ama sarılığı geçmedi, doktorda bir sürü tahlil istedi ve sonuç: idrar yolu enfeksiyonu.
Hastaneye yoğun bakıma yatışı yapıldı. Bir hafta ayrı kalcaz bebeğimle.
Ben sabah akşam sürüyorum kremi ama şu sıralar çok çıkmıyorum tuvalete sen sürekli çıkıyorsan kremi emmeden siliyorsundur kiKendim yapamam heralde valla krem sadece rahatlatıyor küçülme gibi oluyor sonra wcden sonda yine aynı acı kremi kaç kere sürüyorsun.. Probiyotikte etken maddesi önemli bana sacharommyes etken maddeli probiyotikler yarıyor mesela kabız olanlara Baska etken maddeli probiyotik veriliyor probiyotik pek genel olarak alınması gereken bsy değil ben baya arastırdım bu konuyu sende az cok biliyorsundur zaten
Bir de ben bebekler gibi aylarca doğal ıslak mendillerle sildim totoyu hamileyken sonra tuvalet kağıdıyla kuruladım hızlıca yoksa tuvalet kağıdı bile tahrişi arttırıyor aklında olsun ağlayarak çok WC’ye gittim seni çok anlıyorum ben de hep ishaldim tuvalete çıktıkça hemoroid ve çatlaklar çok daha kötü tahriş oluyordu inşallah geçer gider hemen sen ishale çözüm bulsan ağrı acısı en azından kremle azalacakKendim yapamam heralde valla krem sadece rahatlatıyor küçülme gibi oluyor sonra wcden sonda yine aynı acı kremi kaç kere sürüyorsun.. Probiyotikte etken maddesi önemli bana sacharommyes etken maddeli probiyotikler yarıyor mesela kabız olanlara Baska etken maddeli probiyotik veriliyor probiyotik pek genel olarak alınması gereken bsy değil ben baya arastırdım bu konuyu sende az cok biliyorsundur zaten
Her emzirmeye kalktığımda karın agrısıyla kosuyorum emzirmeden yarım kalıyor eşimle tartıstık her emzirmeye kalktığında tuvalete kosuyorsun şüphelenmeye basladım diyoBen sabah akşam sürüyorum kremi ama şu sıralar çok çıkmıyorum tuvalete sen sürekli çıkıyorsan kremi emmeden siliyorsundur kigece de mi sürekli çıkıyorsun
İçiyordum bıraktım onuda rezeneyi bile bıraktımHumana falan icio musun Bn günlerdir ishalim humana icmeyi bıraktım düzeldim
Allahım ne totolarımız varmış doğumdan çok dert olduSelam kızlar 3 gün ağır bir sekilde hemoroidden heder oldum yatarak çocuğu emziriyordum oturmak için emzirme yastığının ustune oturuyordum boşluğa denk gelsin diye. burda denk geldim diye yazmak istedim kullanmadığım krem kalmadı fayda etmedi nasıl bir şişlikse gaz bile cikaramaiyordum en son farmasinin at kestanesi balsami sürdüm mentollü olduğu için cok yakıyor hatta acısından ağlamak üzereydim ama birebir damarı buzusturdugunden toparlıyor tavsiye ederim. Süt için ısırgan çayı rezene cayi sütlaç incir bir de e bebeğin promaltini kullaniyorum epey etkili oldular. Ilk gün sütüm gelmemişti milkplus kullandim o da çok iyi gelmişti ama içerisinde sodyum benzoat ve potasyum sorbat gibi koruyucular var kızlar bunlar biraz tehlikeli uzak durmakta fayda var. Bir de gaz mevzu var tabi onda da yüzüstü yatirip sırtını sıvazlama çok iyi geliyor alttan pirt pirt atıyorlar kamu spotu gibi oldu ama paylaşmak istedimbenim de söyle bir sıkıntım var emzik tutmuyor ve bu beni çok zorlayacak ne yapayım bilmiyorum 22 günlük oldu alır mi bu saatten sonra?
aynı hastane. elektrottu sanırım kulaklık diil3üde aynı hastanede mi elektroktla mı baktılar kulaklıklarla mı
Nasıl yani -400 gramdamısınız şuanIyi canim seninde benimki 2900 dogdu bizde 28 gunluk olduk kilosu 2460gr
Bence normal canim ya ben gcen gittigimde 5 gunde 100 gr almis az dedi 150gr olmaliydi en az dedi seninde 10 gunde iyi bence ne cok almis ne az
Evet haklısın canım hepsi farklı tartılar oldu ama aşırı fark olcağıni düşünmüyorum aşagı yukari benzer olur rakamlar bundan sonra anlasilir artik..mama veriyorum artik muhakkak..ona ragmen 300 gram olmuş o bile az aslindaCanım birde sen hep farklı tartılar ile tarttın bebeğini
Şimdi tartı senin tartın hep aynı tartıyı baz alırsın
Artık takibin daha net sonuçlar verecektir bence son 10 günde almış zaten bundan sonra sıkı takip yaparsın
Mama veriyormuydun sen
inanirmisin onu bugun icerken farkettim bendeSelam kızlar 3 gün ağır bir sekilde hemoroidden heder oldum yatarak çocuğu emziriyordum oturmak için emzirme yastığının ustune oturuyordum boşluğa denk gelsin diye. burda denk geldim diye yazmak istedim kullanmadığım krem kalmadı fayda etmedi nasıl bir şişlikse gaz bile cikaramaiyordum en son farmasinin at kestanesi balsami sürdüm mentollü olduğu için cok yakıyor hatta acısından ağlamak üzereydim ama birebir damarı buzusturdugunden toparlıyor tavsiye ederim. Süt için ısırgan çayı rezene cayi sütlaç incir bir de e bebeğin promaltini kullaniyorum epey etkili oldular. Ilk gün sütüm gelmemişti milkplus kullandim o da çok iyi gelmişti ama içerisinde sodyum benzoat ve potasyum sorbat gibi koruyucular var kızlar bunlar biraz tehlikeli uzak durmakta fayda var. Bir de gaz mevzu var tabi onda da yüzüstü yatirip sırtını sıvazlama çok iyi geliyor alttan pirt pirt atıyorlar kamu spotu gibi oldu ama paylaşmak istedimbenim de söyle bir sıkıntım var emzik tutmuyor ve bu beni çok zorlayacak ne yapayım bilmiyorum 22 günlük oldu alır mi bu saatten sonra?
Ben aventin sothie olanı verdim tutmadı sonra avent air soft verdim tuttu onu tutmasaydı sırada bibs vardı.değişik emzikler dene tatlım bazen 5 liralık bakkal emziğini tutuyolar.geç değil niye geç olsun.Selam kızlar 3 gün ağır bir sekilde hemoroidden heder oldum yatarak çocuğu emziriyordum oturmak için emzirme yastığının ustune oturuyordum boşluğa denk gelsin diye. burda denk geldim diye yazmak istedim kullanmadığım krem kalmadı fayda etmedi nasıl bir şişlikse gaz bile cikaramaiyordum en son farmasinin at kestanesi balsami sürdüm mentollü olduğu için cok yakıyor hatta acısından ağlamak üzereydim ama birebir damarı buzusturdugunden toparlıyor tavsiye ederim. Süt için ısırgan çayı rezene cayi sütlaç incir bir de e bebeğin promaltini kullaniyorum epey etkili oldular. Ilk gün sütüm gelmemişti milkplus kullandim o da çok iyi gelmişti ama içerisinde sodyum benzoat ve potasyum sorbat gibi koruyucular var kızlar bunlar biraz tehlikeli uzak durmakta fayda var. Bir de gaz mevzu var tabi onda da yüzüstü yatirip sırtını sıvazlama çok iyi geliyor alttan pirt pirt atıyorlar kamu spotu gibi oldu ama paylaşmak istedimbenim de söyle bir sıkıntım var emzik tutmuyor ve bu beni çok zorlayacak ne yapayım bilmiyorum 22 günlük oldu alır mi bu saatten sonra?
Oyy kuzum çok geçmiş olsun cabucak gecsin gitsin inşallahBizim bebişide iki üç kere doktora götürdük. Her seferinde aç kalıyor bu çocuk dedi. Bende emdi sanıyorum bizimkibizi kekliyormuş. Mecbur mama da veriyoruz 30 dan 50 cc ye çıkardık mamayı. Ancak biraz kilo aldı. Ama sarılığı geçmedi, doktorda bir sürü tahlil istedi ve sonuç: idrar yolu enfeksiyonu.
Hastaneye yoğun bakıma yatışı yapıldı. Bir hafta ayrı kalcaz bebeğimle.
Canım benimki de aynı. Bence onların genizde birşey takılıyor. Benimkinin kuusnca özellikle ondan sonra hırıltısı artıyor.Benimkinin burnunu temizlesem bile hirilti var sanki balgam takilmis gibi hirlayip duruyor doktor cigerlerini dinledi normal dedi ama bilmiyorum
Emzik zaten 1 Aydan sonra bebek emmeye aşılınca öneriyorlar biz de aynı günlüğüz daha vermem bekliyorum.Selam kızlar 3 gün ağır bir sekilde hemoroidden heder oldum yatarak çocuğu emziriyordum oturmak için emzirme yastığının ustune oturuyordum boşluğa denk gelsin diye. burda denk geldim diye yazmak istedim kullanmadığım krem kalmadı fayda etmedi nasıl bir şişlikse gaz bile cikaramaiyordum en son farmasinin at kestanesi balsami sürdüm mentollü olduğu için cok yakıyor hatta acısından ağlamak üzereydim ama birebir damarı buzusturdugunden toparlıyor tavsiye ederim. Süt için ısırgan çayı rezene cayi sütlaç incir bir de e bebeğin promaltini kullaniyorum epey etkili oldular. Ilk gün sütüm gelmemişti milkplus kullandim o da çok iyi gelmişti ama içerisinde sodyum benzoat ve potasyum sorbat gibi koruyucular var kızlar bunlar biraz tehlikeli uzak durmakta fayda var. Bir de gaz mevzu var tabi onda da yüzüstü yatirip sırtını sıvazlama çok iyi geliyor alttan pirt pirt atıyorlar kamu spotu gibi oldu ama paylaşmak istedimbenim de söyle bir sıkıntım var emzik tutmuyor ve bu beni çok zorlayacak ne yapayım bilmiyorum 22 günlük oldu alır mi bu saatten sonra?
Her sabah aç karna iki çay kaşığı türk kahvesi yemeyi dene.İçiyordum bıraktım onuda rezeneyi bile bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?