2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
O harekrt edince mi böle oluyor gaitada görmem imkansız hep ishal oldugumdan sezeryan olmadıgım için bin pişmanım
Eldiven takıp içeriyi kontrol etsen parmağınla yapabilir misin bilemiyorum da çıkıntı var mi hemoroid gibi diye ya da istersen 40 ın çıkınca bir genel cerraha git fito krem işe yaramadı mı sende ben de biraz küçülttü de

Doktor içeriyi elle muayene edebilir canım acaba o his ishalden dolayı mı var sen de probiyotik beni daha çok ishal yaptı benim doktor da söyledi kefir falan iç dedi hamilelikte bir kere denedim direkt bıraktım valla

Doktor içeriyi elle muayene edebilir canım acaba o his ishalden dolayı mı var sen de probiyotik beni daha çok ishal yaptı benim doktor da söyledi kefir falan iç dedi hamilelikte bir kere denedim direkt bıraktım valla
Kendim yapamam heralde valla krem sadece rahatlatıyor küçülme gibi oluyor sonra wcden sonda yine aynı acı kremi kaç kere sürüyorsun.. Probiyotikte etken maddesi önemli bana sacharommyes etken maddeli probiyotikler yarıyor mesela kabız olanlara Baska etken maddeli probiyotik veriliyor probiyotik pek genel olarak alınması gereken bsy değil ben baya arastırdım bu konuyu sende az cok biliyorsundur zaten

Benimkinin burnunu temizlesem bile hirilti var sanki balgam takilmis gibi hirlayip duruyor doktor cigerlerini dinledi normal dedi ama bilmiyorum

Bunsorunla cebelleşenlerden biriyim ama ben wcden cıkamıyorum sebebide ishal wcye gidiyorum saatlerce agrıyla oturuyorum ızdırap gibi oldu wcye gitmek artık.. Suyu da 2 litre zor içiyorum sanırım
Humana falan icio musun Bn günlerdir ishalim humana icmeyi bıraktım düzeldim

Çok geçmiş olsun. Nasıl canım ya idrar yolu enfeksiyonundan dolayı mı yoğun bakıma alındı yoksa sarılıktan mı ?

Ben sabah akşam sürüyorum kremi ama şu sıralar çok çıkmıyorum tuvalete sen sürekli çıkıyorsan kremi emmeden siliyorsundur ki gece de mi sürekli çıkıyorsun

Selam kızlar 3 gün ağır bir sekilde hemoroidden heder oldum yatarak çocuğu emziriyordum oturmak için emzirme yastığının ustune oturuyordum boşluğa denk gelsin diye. burda denk geldim diye yazmak istedim kullanmadığım krem kalmadı fayda etmedi nasıl bir şişlikse gaz bile cikaramaiyordum en son farmasinin at kestanesi balsami sürdüm mentollü olduğu için cok yakıyor hatta acısından ağlamak üzereydim ama birebir damarı buzusturdugunden toparlıyor tavsiye ederim. Süt için ısırgan çayı rezene cayi sütlaç incir bir de e bebeğin promaltini kullaniyorum epey etkili oldular. Ilk gün sütüm gelmemişti milkplus kullandim o da çok iyi gelmişti ama içerisinde sodyum benzoat ve potasyum sorbat gibi koruyucular var kızlar bunlar biraz tehlikeli uzak durmakta fayda var. Bir de gaz mevzu var tabi onda da yüzüstü yatirip sırtını sıvazlama çok iyi geliyor alttan pirt pirt atıyorlar kamu spotu gibi oldu ama paylaşmak istedim benim de söyle bir sıkıntım var emzik tutmuyor ve bu beni çok zorlayacak ne yapayım bilmiyorum 22 günlük oldu alır mi bu saatten sonra?

Bir de ben bebekler gibi aylarca doğal ıslak mendillerle sildim totoyu hamileyken sonra tuvalet kağıdıyla kuruladım hızlıca yoksa tuvalet kağıdı bile tahrişi arttırıyor aklında olsun ağlayarak çok WC’ye gittim seni çok anlıyorum ben de hep ishaldim tuvalete çıktıkça hemoroid ve çatlaklar çok daha kötü tahriş oluyordu inşallah geçer gider hemen sen ishale çözüm bulsan ağrı acısı en azından kremle azalacak

Ben sabah akşam sürüyorum kremi ama şu sıralar çok çıkmıyorum tuvalete sen sürekli çıkıyorsan kremi emmeden siliyorsundur ki gece de mi sürekli çıkıyorsun
Her emzirmeye kalktığımda karın agrısıyla kosuyorum emzirmeden yarım kalıyor eşimle tartıstık her emzirmeye kalktığında tuvalete kosuyorsun şüphelenmeye basladım diyo

Allahım ne totolarımız varmış doğumdan çok dert oldu geçmiş olsun canım bende ilk günler yatarak emzirdim bebeğin bezini Bile eğilip değiştiremiyordum valla çok zor bir durum allah yardımcımız olsun ben fitokremle toparladım ama bundan da fayda görmezsem senim dediğini deneyeyim forumda biri daha önermişti bunu ben aylar aylar önce hamileyken bu dertten muzdarip olmaya başlayınca sorduğumda biri yazmıştı unutmuşum ben onu sen tekrar yazınca hatırladım
Emziği birden değil yavaş yavaş versen ben önce biraz dudakta bekletiyorum ağzını açınca biraz daha itiyorum o kendi çekene kadar bir daha ellemiyorum o yavaş yavaş kendi çekiyor sen de bir de öyle dene istersen bir de ben memeden sonra gaz çıkartınca uyanıyor Ya ama daha sersemlik oluyor tekrar meme arayınca O sırada veriyorum tam kendinde de olmuyor en azından tekrar uyku için meme gaz döngüsüne girmiyorum uyuyunca da kendi atıyor şimdilik
O e bebeğin promaltını nasıl içtin ya ben aldım bir süre doğumdan önce çok tatlı acayip garip bir tadı var içemedim kaldı öylece

Iyi canim seninde benimki 2900 dogdu bizde 28 gunluk olduk kilosu 2460gr

Bence normal canim ya ben gcen gittigimde 5 gunde 100 gr almis az dedi 150gr olmaliydi en az dedi seninde 10 gunde iyi bence ne cok almis ne az
Nasıl yani -400 gramdamısınız şuan
Evet haklısın canım hepsi farklı tartılar oldu ama aşırı fark olcağıni düşünmüyorum aşagı yukari benzer olur rakamlar bundan sonra anlasilir artik..mama veriyorum artik muhakkak..ona ragmen 300 gram olmuş o bile az aslinda
inanirmisin onu bugun icerken farkettim bende bi bakayim ne var bunun icinde dedim koruyucu maddeleri gorunce bi sogudum yani icindekileri kendim kaynatir.icerim niye bu koruyucu maddeleri iceyim diye dusundum

Ben aventin sothie olanı verdim tutmadı sonra avent air soft verdim tuttu onu tutmasaydı sırada bibs vardı.değişik emzikler dene tatlım bazen 5 liralık bakkal emziğini tutuyolar.geç değil niye geç olsun.

Oyy kuzum çok geçmiş olsun cabucak gecsin gitsin inşallah

Benimkinin burnunu temizlesem bile hirilti var sanki balgam takilmis gibi hirlayip duruyor doktor cigerlerini dinledi normal dedi ama bilmiyorum
Canım benimki de aynı. Bence onların genizde birşey takılıyor. Benimkinin kuusnca özellikle ondan sonra hırıltısı artıyor.
Emzik zaten 1 Aydan sonra bebek emmeye aşılınca öneriyorlar biz de aynı günlüğüz daha vermem bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…