ewt 2 kulağından da geçemedi. ama evdeki ani seslere tepkisi var. test yapılırken verilen o seste bşle irkiliyordu.İki kulağıda mı kaldı canım testten
başka bir test uyguluyorlar
valla benim bildiğim ilk 3-4 ay bebek nasıl isterse rutin oluşturmaya çalışmayın okuduğum kitaplar öyle diyorduKızlar uygulamada gördüm alışabilirler mi böyle bir düzene bir aydan sonra
Cnm bsy sorcam lavoba dan sonra böle kurt varmıs gibi orda kımıl kımıl bsyler hissediyormusun bende öle oluyor kurt filan mı oldu anlamadım ya sanki bsy kımıldayıp ısıyor gibi tuhaf Bi hisBen hamileyken kullandım canım o zaman iyi geliyordu ama doğumdan sonra o kadar etki etmedi ben de hemşire bir arkadaşımın tavsiyesiyle fito krem kullandım doktora da söyledim eczacı arkadaşım da emzirirken kullanabilirsin dedi ilerde etkisi azalırsa fito kremde deneyebilirsin oturma banyosunu da yaptım Batikonla o da azaltmadı zeytin yağı kantoran yağı hepsi hamilelikte iyi geliyordu ama doğumdan sonra tek fitokrem toparladı beni
kızlar benim oğluş işitme testini 3.kez geçemedi fakülteye sevk ettilerbu dönemde nası sokucam pandemi hastanesine bilmiyorum. aslında hiç güvenmiyorum bu teste. çocuk irkilmesine rağmen pozitif çıkmıyor sonuç.evde biz hapşırınca bile irkiliyor. ne yapsak bilemedim.
doktoruna da uğradık doğjm kilomuzu 11.günde geçmişiz bizde. sarılığımız da düşmüş
ya düşünmedi değilim farklı bir özel hastaneye götürmeye ama sisteme işlendiği için görülüyordur acaba sorun olmazmı onu sormam lazım.
Kız bebeklerde maalesef daha sık görülüyor benim arkadaşımın bebeği erkekti o da geçirdi hatta sezeryan sırasında enfeksiyon kaptı da idrar yoluna mı bir geçti diye düşündülernet birşey Söylemiyorlar
Ben de kızın altını alırken ıslak mendille silince nemli kaldığını farkettim pamukla da kurulamak lazım sanırımAllah’tan çözümü olan dert canım üzme kendini sütün azalmasın iyileşip gelecek yanına inşallah
Cok gecmis olsun canim en azjndan kaynagi bulunmus ve tedavi edilecek hemen toparlasin minigim kendini bazen emer gibi yapip geveliyorlar memeyi alicaklar insallah [\QUOTE]
Ah Ah inşallah kuzum. Biizmki hastanede bir hatta biberon ile beslenecek umarım memeyi unutmaz
Sisteme düşüyor evet Bizimkinede yapılmısilk dogdugunda gecememiş takip yazılma bgn özelde yaptırdık Bi sorun yok dedi devlette yaptırcsktık ikinci kez doktor uyutup getirin yine gevemezse üniversite hastanesine sevk etmem gerekir demişti ama biz devlete gitmedik tabi özel hastane 2 kez gecemeyince 3.yü yapıyormu sormak lazımewt 2 kulağından da geçemedi. ama evdeki ani seslere tepkisi var. test yapılırken verilen o seste bşle irkiliyordu.
Bunsorunla cebelleşenlerden biriyim ama ben wcden cıkamıyorum sebebide ishalHenoroid ve makat çatlağı...
Bunun icin ben dahil dr a gidenlerimiz oldu.
Lifli gidalar + sivi onerisi + bi iki ilac aldik donduk evimize.
Baktim oneriler fayda etmiyor. Oturamiyorum cunku zonkluyor.yatiyorum zonkluyor.sag don sol don. Spor yap. Yok .. Fayda etmiyor.
Krem belki fayda edecektir de wc ye gidiyorsun tam fayda edecekken kabiz olmadigin halde az sert bi yer denk geldi mi ?! Hobaa bir kanamadir bir sizlamadir tekrar agrilar basliyor. Bir de bu agrilar kisa surede gecmiyor. Sabah wcye gitmissem abartmiyorum geceye kadar suruyor.
Biraktim ilaci kremi... E orası devamli kanarken nasil iyilescek...
Dr un bahsettigi gibi 8-10 bardak su degil kizlar.
Şartladım kendimi.
Yatmadan once 3 bardak.
Uyandığımda 2 bardak.
Kahvaltidan sonra 2 bardak.
Emzirme sonralarinda 2 bardak.
Birseyler atistirirken ogle saatlerinde 3 bardak.
Aksam yemekten once ve sonra 4 bardak.
Kaç oldu... 16 bardak.
Gibi gibi.Hemen hemen böyle.
Yalana gerek yok zor geliyor.
Gunde eeen azzz 3 litre.
10 gundur rahat rahat wc ye cikiyorum!
Dilime sarmsak mi derler ne derler
Hem makatiniz icin hem sutunuz icin Su icmeyi ABARTIN!
Altini ciziyorum. Bu aciyi cekmek istemiyorsaniz su icmeyi ABARTIYORUZ.
Evet bizimki gaz gazı oldugu zaman öyle yapıyor yoksa sakin sakşn emiyorBiz de gaz sandık ama gaz 10 günden sonra başlıyormuş sizinki gazda olabilir
Canım bende öyle bir his yok kurt olsa gaitada görürdün büyük ihtimalle Senin içeride de hemoroid varCnm bsy sorcam lavoba dan sonra böle kurt varmıs gibi orda kımıl kımıl bsyler hissediyormusun bende öle oluyor kurt filan mı oldu anlamadım ya sanki bsy kımıldayıp ısıyor gibi tuhaf Bi his
O harekrt edince mi böle oluyorCanım bende öyle bir his yok kurt olsa gaitada görürdün büyük ihtimalle Senin içeride de hemoroid vartuvaletten sonra o hareket ediyordur
Canım ishalsen suyu bol iç emziriyosun bir de ben de unutuyorum hep sadece kabızlık değil ishal ve gaz da hemoroid yapıyor bence ben hamileyken gaz ve ishal halindeydim sürekli öyle oldu bizim oralarda kızılcık var ya onun şurubunu yaparken ekşi oluyor bayağı o çok iyi geliyor ishale ben hep onu içerdim de mevsimi de değil bulanmazsın sanırımBunsorunla cebelleşenlerden biriyim ama ben wcden cıkamıyorum sebebide ishalwcye gidiyorum saatlerce agrıyla oturuyorum ızdırap gibi oldu wcye gitmek artık.. Suyu da 2 litre zor içiyorum sanırım
3üde aynı hastanede mi elektroktla mı baktılar kulaklıklarla mıewt 2 kulağından da geçemedi. ama evdeki ani seslere tepkisi var. test yapılırken verilen o seste bşle irkiliyordu.
Bende 2 muz yiyorum bide reflor kullanıyorum ebeye sordun probiyotik kullanabilirsin demişti ihalede reflör iyi geliyor işte onlar bile toparlamaya yetmiyor onlarıda yapmasam daha beter oluyorum nolcak böle bilmiyorum geçmeyecek gibi geliyo hiçCanım ishalsen suyu bol iç emziriyosun bir de ben de unutuyorum hep sadece kabızlık değil ishal ve gaz da hemoroid yapıyor bence ben hamileyken gaz ve ishal halindeydim sürekli öyle oldu bizim oralarda kızılcık var ya onun şurubunu yaparken ekşi oluyor bayağı o çok iyi geliyor ishale ben hep onu içerdim de mevsimi de değil bulanmazsın sanırımşimdi de ishal olmamak için 2 muz yiyorum günde sürekli ishal olmak da kötü Ve vücut açısından da yorucu aslında onun için ilaçLar da var doktora bir sorsan emzirirken kullanabiliyor musun
son dönemine bakayım artık demi yoksa kafayı yiycem gercekten..hastayken verdi belkide bilemiyorum..neyse artik bundan sonra 10 gün sonrasına bakıcam ona göre belli olur
Bende öyle düşünüyorumGazdan oluyo diye duymuştum Bi kez benimkide yaptı
Reflüde yatırıyorum hep ama gene de kusabiliyorBenimki de öyle kusma için reflü yatağı alıcam.
Evet benimkinin de genzi tıkalı. Serum fizyolojik yapıyorum arada o anlık rahatlatıyor
Canım düzeltilmiş ayımıza girdik bu ay işte doktora sorudan bidaha gittiğimde benimde çok canımı sıkıyor bu hırıltı hiç geçmiyor ya ever çok önemli nefes ya sen yapabilirsin seninkinde olur inşallah açılır yaCanım artık oğlun prematürelikten çıktı dimi ? Dr Osman bey doğumdan itibaren kullanılabilir diyor ya ben bugün denemeye başlıcam yoksa diğer şeyler çokta etkili olmuyor günde 6 kez burnunu açmaya çalışıyoruz ama yine hırıltılı geziyor garibim bide bu bebekler 4 aya kadar sadece burundan nefes alabiliyormuş o yüzden burun temizliği çok önemli düşün tek nefes alabileceği yer orası. Biz burda beslenmeyle alakalı çok konuşuyoruz ama bebeğin nefes alması beslenmeden daha önemli
Kız ishal de olsa senden çıkıyor bir kaba yapıp bak sonra Atılacak bir kaba yaparsın düşünmekten iyidir canım hep diyorum genelde alt yapı hamilelikte oluyor o an bir iki saatlik ıkınma sırasında olmuyor genelde hemoroid zaten var olan bölge biraz daha ilerliyor. sezeryan sonrası bunu yaşayan da çok kişi var o yüzden doğum şekline takılma artıkO harekrt edince mi böle oluyorgaitada görmem imkansız hep ishal oldugumdan sezeryan olmadıgım için bin pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?