Maşallah 2 kilo almış
benimkilerin doğum kilosu ödemi saymadım ödem attıklarında küçük 2300 büyük 2700 olmuştu benim hedefim de 1500 ü geçmekti 20 günde geçtik
İki günde.böyle oldu biraz.mamayı fazla verdim diye alıştı hemen sürekli savaşıyor şimdi valla yoruldum artık yaaa bazen diyorum ne istiyosa.ver gitsin canina yazık ama.kıyamıyom işte anayız yaa
Yok canım üst dudağına değdiriyorum milim milim sıkıyorum bazen kendileri çekiyor.. Bugünde kaşık biberonu tekrar denedim sonda, ve ejektör baya masraflı oluyor bakalım bu gün kaşık biberonu yadırgamadılar inş böyle devam eder..
İnşaallah üşütme falandır.
Geçmiş olsun.Çocuklar bizden daha güçlüler elhamdülillah.bende kızı takip ediyorum şimdilik belirti yok kaç günde belli oluyor acaba kapınca.
Hahah yok artık 15 günlük kilolarımız bile aynı imiş. Bas çevresi 2 hafta önce 35.5 cm imiş. Boyu da şu anda 54 cm 2 hafta önceyi hatırlamıyorum. Senin bıdık bayağı uzun olacak maşallah
Doğumu da zor oluyor bu koca kafaların
Hahah yok artık 15 günlük kilolarımız bile aynı imiş. Bas çevresi 2 hafta önce 35.5 cm imiş. Boyu da şu anda 54 cm 2 hafta önceyi hatırlamıyorum. Senin bıdık bayağı uzun olacak maşallah
Doğumu da zor oluyor bu koca kafaların
Bizim kafada büyükmüş 37cm iki hafta önce ama şöyle bakınca kafası o kadar büyük değil ya hele suratı miniş bişey koca kafalı dediler o kadar ayy evet zorladı valla kadın karnıma iyi bastırdı doğumda canım çıkıyor sandım
Bizim kafada büyükmüş 37cm iki hafta önce ama şöyle bakınca kafası o kadar büyük değil ya hele suratı miniş bişey koca kafalı dediler o kadar ayy evet zorladı valla kadın karnıma iyi bastırdı doğumda canım çıkıyor sandım
Aaa senin de mi normal doğum Bizimkinin de minicik geliyordu kafası ama kilo aldıkça gıdısı iyice büyüdü kocaman geliyor bana şu anda eski halina göre
Yanaklari da kocaman mi
Doğumda oğlum çıktı doktor dedi ki direkt bak demiştim koca kafalı bu babası kılıklı diye.