2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İki günde.böyle oldu biraz.mamayı fazla verdim diye alıştı hemen sürekli savaşıyor şimdi valla yoruldum artık yaaa bazen diyorum ne istiyosa.ver gitsin canina yazık ama.kıyamıyom işte anayız yaa

Pes etme canim memede sakinlestirmeye calis biraz zorla bir ara benimkide almiyordu suan aliyor cok sukur

Sizin bebisler kaç kilo kızlar

Benimki 3680gr

1. Bebek 2860 gr 49 cm doğdu 33 günlük 4400 gr 55 cm olmuş..
2. Bebek 2460 gr 47 cm doğdu oda
3900 gr 52 cm olmuş..

Masallah canim gayet iyiler iyi bakmissin birisi daha kilolu masallah benimki de daha yeni dogan formuna yeni girdi boyu 50cm kilosu 3680gr

Parmakla beraber mi veriyorsun canım
Yok canım üst dudağına değdiriyorum milim milim sıkıyorum bazen kendileri çekiyor.. Bugünde kaşık biberonu tekrar denedim sonda, ve ejektör baya masraflı oluyor bakalım bu gün kaşık biberonu yadırgamadılar inş böyle devam eder..

İnşaallah üşütme falandır.
Geçmiş olsun.Çocuklar bizden daha güçlüler elhamdülillah.bende kızı takip ediyorum şimdilik belirti yok kaç günde belli oluyor acaba kapınca.
Sizde de mi sıkıntı var? Benim büyük oğlan da bağışıklık sıkıntısı var ondan korkuyorum. Her gece de beraber yattık.

Sizde de mi sıkıntı var? Benim büyük oğlan da bağışıklık sıkıntısı var ondan korkuyorum. Her gece de beraber yattık.
Sınıfları 9 kişiydi 2 arkadaşı ve öğretmeni pozitif okulu kapattılar 14 gün evden çıkmayın belirti olursa test yaptırın demişler.

Hay masallah Biz 600 gram ancak aldık 1 ayda

Mamanın da katkısı var sadece anne sütü ile bukadar alırlarmıydı bilmiyorum
Her emzirmeden sonra 50,60 cc mama içiyorlar..

Haftaya gidicez iki hafta önce 15 günlükken 4100gr 60cm di boyu senin bebiş nasıl bizimkilerin kafasıda büyük diye konuşuyorduk kac cm kafası
Hahah yok artık 15 günlük kilolarımız bile aynı imiş. Bas çevresi 2 hafta önce 35.5 cm imiş. Boyu da şu anda 54 cm 2 hafta önceyi hatırlamıyorum. Senin bıdık bayağı uzun olacak maşallah
Doğumu da zor oluyor bu koca kafaların

Bizim emmesi daha çoktu başlarda 2 saat emzirdiğim olmuştur ama uyuyordu yinede biz 38 günlük olduk.
Oy maşaallah kocaman olmus.. Benimki de hep memede kalmak istiyor bırakınca aranıyor ağlıyor yne meme istiyor.

Bizim kafada büyükmüş 37cm iki hafta önce ama şöyle bakınca kafası o kadar büyük değil ya hele suratı miniş bişey koca kafalı dediler o kadar ayy evet zorladı valla kadın karnıma iyi bastırdı doğumda canım çıkıyor sandım

Aaa senin de mi normal doğum Bizimkinin de minicik geliyordu kafası ama kilo aldıkça gıdısı iyice büyüdü kocaman geliyor bana şu anda eski halina göre
Yanaklari da kocaman mi
Doğumda oğlum çıktı doktor dedi ki direkt bak demiştim koca kafalı bu babası kılıklı diye.

Erkek anneleri sizinde bacaklarınız incemi çöp adam gibi benm oglumun bacaklarıherkes erkeklerin öyle olur diyor

Erkek anneleri sizinde bacaklarınız incemi çöp adam gibi benm oglumun bacaklarıherkes erkeklerin öyle olur diyor
Ahahah aynen aynen 3510 doğdu ama bacaklar erkek bacağı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…