2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canim geçmiş olsun insallah bisi yoktur ama yine de acele test yaptir..zaten devletlerde yaptiramazsin 1 gununu alir hemen bi özel hastanede yaptir testini önlemini al çocuğu koruman gerekebilir

Bazen 1 saat bazen yarım saat o ne zaman bırakırsa.Gece uyandırmıyorum ama.bol bol kusuyo benimkide doktor kilo aldığı sürece sorun yok kussun dedi.
Ay kafam çok karışık ya doktor da kusunca daha verme diyor. Ben de anne porsiyonu kafası var ne kadar versem o kadar iyi diye.
Benimki 10 dk emiyor sonra uyku çöküyor zaten, sonrası sigara tiryakisi gibi meme çekiyor ara ara. Cidden çözemedim.

Ödem gidince 2920 kalmıştı.senin 1.bebekte baya depar atmış kardeşine.Maşallah.
Maşallah 2 kilo almış
benimkilerin doğum kilosu ödemi saymadım ödem attıklarında küçük 2300 büyük 2700 olmuştu benim hedefim de 1500 ü geçmekti 20 günde geçtik

yav benimkinin burnuna aspiratör girmez eminim çok küçük yaaa burun deliği..kulağına da ateş ölcer girmedi gecen gün acele kuzenimden temin ettim
Kız benimkiler kadar küçük değildir emin ol aspiratörü deliğe sokmayacaksın zaten ben dışından çok hafif bir nefesle çekiyorum çıkanları göstermek isterdim ama mideniz kaldırmaz küçücük butundan onlar nasıl çıkıyor anlamıyorum

Maşallah 2 kilo almış
benimkilerin doğum kilosu ödemi saymadım ödem attıklarında küçük 2300 büyük 2700 olmuştu benim hedefim de 1500 ü geçmekti 20 günde geçtik
Benim kızımla oğlum gram gram alırdı hrle kızım ayda 300 400 anca alıyodu süt aynı süt bebekle çok alakalı sanırım bu niraz dombalak bi kişilik olabilir.
Sağlıklı olsunlarda kiloya hiç takmamak gerek.

30 dk bile uyumuyo emerken uyumaya alıştı valla kısır Bi döngüdeyim

Aynen canım önemli olan sağlıklı olmaları.. Benim büyük oğlanda iyi kilo alıyordu hiç kilo sıkıntımız olmadı şimdi ise sıska boyu uzun çok şükür sağlıklı bünyesi öyle demekki. bunların almasını istiyordum çünkü çok minnaklardı tutamıyordum düşün

Kaç günlük oldunuz canım? Kaşık biberon veya enjeksiyon ile vermeyi dene bir süre, memeye tam alışınca biberon meme devam edersin..
36 gün oldu kuzum ama 10 gündür biberon veriyordum. Öncesinde yoktu böyle bir sorunumuz. Enjektör küçüklerle mi vereyim? Kaşık biberon da almamıştım enjektörü deneyim yada beceremezsem alayım

Zaten çocukları nasıl koruyacağım sadece onu düşünüyorum.
İnşaallah üşütme falandır.
Geçmiş olsun.Çocuklar bizden daha güçlüler elhamdülillah.bende kızı takip ediyorum şimdilik belirti yok kaç günde belli oluyor acaba kapınca.

Hiç duymadım araştıracağım canım teşekkür ederim. Nerden temin ediyorsun medikallerfen mi?

36 gün oldu kuzum ama 10 gündür biberon veriyordum. Öncesinde yoktu böyle bir sorunumuz. Enjektör küçüklerle mi vereyim? Kaşık biberon da almamıştım enjektörü deneyim yada beceremezsem alayım
Ben 10 milimlik olanı kullanıyorum canım..

120 cc vermen gerektiğini nasıl hesapladın sürekli huy depiştiriolar pes etme bırakmaz memeni sakin ver ona verirken stresini hissetmesin
Doktoru söyledi canım. Önce memeyi tam sağ dedi. Sonra emzirdikten sonra sağ bana rakamları ve günde kaç kere emziğini söyle dedi. Bu kiloda bir bebek 400-450ml almadı gerekiyor günde dedi. 120 takviye yap dedi

Bazen 1 saat bazen yarım saat o ne zaman bırakırsa.Gece uyandırmıyorum ama.bol bol kusuyo benimkide doktor kilo aldığı sürece sorun yok kussun dedi.
Yarım saat 1 saat emdiğinde ne kadr uyuyor? Benim ki 15 dk en fazla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…