2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
kizlar burunları nasıl açıcaz..aspiratör henüz erken zarar verébilirim diye korkuyorum ..hangi yöntemi kullanıuosunuz

İki günde.böyle oldu biraz.mamayı fazla verdim diye alıştı hemen sürekli savaşıyor şimdi valla yoruldum artık yaaa bazen diyorum ne istiyosa.ver gitsin canina yazık ama.kıyamıyom işte anayız yaa

Benimkide aynı o kadar çok kusuyor ki bu ara önlük fayda etmiyor o kadar midesi var mı diyorum ama ben 10 dakikadan sonra çekersem memeyi huysuzlanıyor uyumuyor ağzı açık geziyo
Benimki de öyle ben 1 saate yakın emziriyorum kafayı yicem az kaldı biran önce emzirme süresinin kısalmasını istiyorum. Kısa sürede emzirenlerin sütleri bol galiba benim ki az olduğundan oğlum karnını doyurmak için 1 saat uğraşmak zorunda kalıyor hayatla şimdiden mücadele etmeyi öğreniyor

Al benden de o kadar cocuk doyana kadar Bi yandan sindirmeye baslıyor zaten

Ben yarin saate yakin emziriyorum. Ama yine de doymuyor yarim saat zor duruyor. Bazen sagdigim sut oluyo onu veriyorun bazeb mama veriyorum o zaman uyuyo biraz fazlaca.
Benim ufaklık o kadar saat emince kusuyor ya. Midesi mi küçük anlamadım ki hayır bir de iri bir bebek küçük bir şey olsa doydu diyecem
Benimkide aynı o kadar çok kusuyor ki bu ara önlük fayda etmiyor o kadar midesi var mı diyorum ama ben 10 dakikadan sonra çekersem memeyi huysuzlanıyor uyumuyor ağzı açık geziyo
Evet sanki çıkardığı hepsi gibi oluyor ne kadar emmiş olabilir ki zaten diyorum. Doktora da her gittiğimde soruyorum o da her seferinde fazlasını kusuyor sütun yetiyor daha verme diyor.
##Sütun değil o sütün, sütun olsa duramazdık.(lohusa kafası)
Doktor da bana kusunca tekrar verme dedi, benim de hep emziresim geliyor. Çok huzurlu oluyor memede.

6 ayı ben söyledim onuda bana randevu alacağım yer söyledi. Bizim durum biraz farklı olduğu içinde söylemiş olabilir çünkü benim oğlan işitme testini geçti ama sarılıktan kaynaklı kulakta bi hasar oluşmuş mudur diye zorunlu olarak sevk ettiler. Bu arada biz testi fototerapi aldıktan sonra geçmiştik ona rağmen sevk ettiler

Biz Bursa’da özel bi hastanede sarılık için IŞIK tedavisi aldık aynı hastanede işitme testi yapıldı ve sevk ettiler

Al benden de o kadar cocuk doyana kadar Bi yandan sindirmeye baslıyor zaten
İnan bende emzirirken o kadar uzun sürdüğü için çocuğun karnından hazmetme seslerini duyuyorum sonra gazını çıkartmak için kaldırıyorum hazmettiğini alttan çıkarıyor 30 dk uyuyor sonra süreç tekrar başlıyor

Bebislerin tirnagini kestiniz mi? Benim bebisim el tirnaklari geriye donuk alttaki ete yapisik. Nasil acicam o kisimlari bilmiyorum. Zaten ilk keserken farketmedim oyle oldugunu etini kesmisim azcik nasil bagirdi yavrum icim cekildi
2 kere kestim ben. parmağın altından aşağı çek deriyi öyle kes.

eds falan deneyebilirsin belki. bir bak istersen netten

Kac kilo dogmuslardi kac gunluksunuz ve suan ne kadarlar canim ayy ne cok soru sordum benimkide 1 aylik olcak daha boyu kilosu yenidogan kadar anca oldu
1. Bebek 2860 gr 49 cm doğdu 33 günlük 4400 gr 55 cm olmuş..
2. Bebek 2460 gr 47 cm doğdu oda
3900 gr 52 cm olmuş..

biz bu ay biraz fazla aldık hep memedydi .5 kg oldu
Maşallah Hemen hemen aynı bizim bebisler. Ne kadar süre emziriyorsun peki, doyduğunu nasıl anlıyorsun? Kusuyor mu? Çıldıracam bi çözemedim şu işi. Memedeyken sert sert bana bakıyor bazen diyor herhalde bi beceremedi bu hatun beni düzgün beslemeyi işimiz var

Geçmiş olsun canım Özel hastanede ücretli yapılıyor bir soruştur istersen..

Ben kaynatmıyorum ama gobegine baktır gumus nitrat la yakıyolar benimkine, 2kez tekrarlattık enfeksiyon olmasın dikkat et biberonlarla ugrasmak zor geldi bugun aldım buharlı sterilizator

Bazen 1 saat bazen yarım saat o ne zaman bırakırsa.Gece uyandırmıyorum ama.bol bol kusuyo benimkide doktor kilo aldığı sürece sorun yok kussun dedi.

tşkler cnm. ben de sorun olduğunu düşünmüyorum bu hafta arayacağız randevu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…