Sağım yapayım bı bakayım sız hangı mamayo kullanıyorsunuz kızlar anne sutune en yakın mama hangısı bebelac aldırmıstı doktor sarılık oluncabenim ilk bebiş katıla katıla ağlıyordu 5günlükken acile götürmüştük. doktor bizden mama istedi 60cc.eşim hemen evden aldı getirdi. sonuç 45ccyi devirip uyumuştu
sen de emzirdikten sonra mama takviyesi yap bir dene bakalım. hiç sağım yaptın mı? kaç cc çıkıyor ortalama tek memeden
biz çok mama kullanmıyoruz şu an ama hipp kullandık ilk birkaç günSağım yapayım bı bakayım sız hangı mamayo kullanıyorsunuz kızlar anne sutune en yakın mama hangısı bebelac aldırmıstı doktor sarılık olunca
Sağol canım gaz deyıp gecıyoruz ama kafayı yıcembiz çok mama kullanmıyoruz şu an ama hipp kullandık ilk birkaç gün
Golden goat canım.. Bn kızımda kullanmıştım.. Bunda da kullanıyorm... İnsta da gıdadedektifi var belki bilirsin. O da sayfasında incelemesini yapmıstı. İyice içime sinmişti... Yalnızca diğer mamalara göre Biraz pahalı..Sağım yapayım bı bakayım sız hangı mamayo kullanıyorsunuz kızlar anne sutune en yakın mama hangısı bebelac aldırmıstı doktor sarılık olunca
Bebegin 4 gunluktu bir ogunde memeye ek mama ver digerinde verme demisti doktor. Mamasiz ogunde 2 bucuk saat memeden ayiramamistim. Adeta memede diger ogunu beklettim. Mamayi alinca rahatlayip uyudu. Doktora bunu anlattim kimi bebek memeyi sever dedi. E mama alinca sevmiyor dedim, cevap yok... teskin edemiyorsan ve surekli meme istiyorsa az bir mama dene. Durum duzelirse en azindan sorunun ne oldugunu anlarsin.Kızlar bebegım cok ağlıyor susturamıyorum hıc bır yontem işe yaramıyor sallıyorum gezdırıyorum illa meme istiyor kendı basına durmuyor katılacak resmen degısır mı huyu ya cok üzülüyorum
Ben emzirmeden hemen sonra sagiyorum 20-30 arasi cikiyor. Uzun suredir boyle. Ama bugun hemen emzirmeden sonra sagamadim 1 bucuk saat sonra sagdim 40 civari geldi 5 dk.da. bebek yine huysuzlaninca tam sagamadim ama biraz artmis bence. Yine de aksam saatlerinde mama vermem gerekiyor.Sagınca sütü 20 30 cok anlar vardı arttı mı onların sütü ya hala aynı az mı cıkıyor
ilk zamanlar benim 30cc civarıydı mochinin sağdığı. şimdi 60cc altına düşmüyor ort 10dk da. ben sabah ve gece kullanıyorum mochiyi. gün içerisinde doğal sağımla oğlum emiyorSagınca sütü 20 30 cok anlar vardı arttı mı onların sütü ya hala aynı az mı cıkıyor
Ben anlamıyorum niye bukadar müdahale ediyorlarAnlamıyorum kı canım ıkı uc gundur meme ıle oynayıp duruyo bezıde kırletıyor ama sutum mu yetmıyo acaba. Mama mı versem kusunca da verme mamayı zaten cok emıyo dıyolar mudahale var gazını bıle cıkarmama ızın vermıyor aglamaktan
Oyyyy maşallah sübhaballah çok tatlı minik aslancıkbizim bugün yenidoğan çekimimiz vardı. hikayedeki benim oğluş. bir maşallahınızı alırız
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaa inşallah nefatifsindirKızlar covid testimi yaptırdım duş edin negatif çıksın. Bu süreçte ne yapacağız bebeği başka odaya geçirdim eşim yatacak yatacak yanında ben yatak odasına kapattım kendimi. Bu odaya alıp emzireceğim. Ateşim çok yüksek o yüzden çok üşüyorum. Yerimden kalkmak işkence.
Kuzum mama kabızlık yapıyormu? Bizim doktorumuz da o mamayı önerdi bu sefer bebeklerin inek sütünr alerjisi olabilir dedi..Golden goat canım.. Bn kızımda kullanmıştım.. Bunda da kullanıyorm... İnsta da gıdadedektifi var belki bilirsin. O da sayfasında incelemesini yapmıstı. İyice içime sinmişti... Yalnızca diğer mamalara göre Biraz pahalı..
Canım, o bebeğe göre değişiyor... Kızımda yapmamıstı...Kuzum mama kabızlık yapıyormu? Bizim doktorumuz da o mamayı önerdi bu sefer bebeklerin inek sütünr alerjisi olabilir dedi..
Ben ilk bebeğimde hipp kullanmıştım, geçenlerde de yazmıştım keçi sütü anne sütüne en yakın süt, keçi sütlü mamalar var, Golden goat var bildiğim kadarıyla Eltim kullanıyor kızına çok memnun zeytinyağ içeren bir çeşidi de varmış kabızlığa da iyi geliyormuş istersen bir dene canımSağım yapayım bı bakayım sız hangı mamayo kullanıyorsunuz kızlar anne sutune en yakın mama hangısı bebelac aldırmıstı doktor sarılık olunca
Mochi bende de var. 3. Veya 4ilk zamanlar benim 30cc civarıydı mochinin sağdığı. şimdi 60cc altına düşmüyor ort 10dk da. ben sabah ve gece kullanıyorum mochiyi. gün içerisinde doğal sağımla oğlum emiyor
Tek göğüs mü 60ilk zamanlar benim 30cc civarıydı mochinin sağdığı. şimdi 60cc altına düşmüyor ort 10dk da. ben sabah ve gece kullanıyorum mochiyi. gün içerisinde doğal sağımla oğlum emiyor
Ay vallahi isyanlardayım bende bebeğin durmamasından çok kabızlıktan çekiyorum en son aldığım mama ilk başlarda iyi geldi devam edelim dedik sonuç yine kabızızCanım, o bebeğe göre değişiyor... Kızımda yapmamıstı...
Yaparken suyunu biraz fazla koy canım.. Misal 60lık yapacaksın diyelim... 2yazan çizgiyi su biraz geçsinAy vallahi isyanlardayım bende bebeğin durmamasından çok kabızlıktan çekiyorum en son aldığım mama ilk başlarda iyi geldi devam edelim dedik sonuç yine kabızız
Yaptık canım yaptık doktorumuz da öyle dedi bize ama tık yok hatta zeytinyağı da koyuyoruz fayda etmiyorYaparken suyunu biraz fazla koy canım.. Misal 60lık yapacaksın diyelim... 2yazan çizgiyi su biraz geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?