2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benim oğlanında 38 cm büyük müki hiç anlamam bana normal geliyo demek koca kafaymış.

hee içine sokmuyosun yani oki..ben hiç kullanmadım almadımda.henüz bir sürü aspirayör var pilliside var ne alayimki aceba klasik şu otri bebeden alayım bari sen hangisini kullaniuosun

Kızlar kalça usg si için hangi bölümden randevu alıyoruz
Devletse MR usg bölümüne gidiyorsun canım ben randevu almak için uğradığımda 2 ay sonrasına verdiler sıra çoktu ben bir tanıdık aracılığıyla randevu almadan gideceğim maalesef buradaki özel daha sıkıntılı mecburum devlete gitmeye

hee içine sokmuyosun yani oki..ben hiç kullanmadım almadımda.henüz bir sürü aspirayör var pilliside var ne alayimki aceba klasik şu otri bebeden alayım bari sen hangisini kullaniuosun
Evwt otribebe ideal pahalı almaya gerek yok gerçi bu otri bile pahalı diğerlerine göre iyi diyelim

Benimkiler biri 34 biri 35 doğdu koca kafalı mı oluyorlar ama bana çok minnak geliyorlar ondan mı durmadılar içerde bunlar
Anammm seninkiler de azcik koca kafalı. Ondan durmamış olabilir gerçi benimki zor geldi yani dokunmasak 3 yasında dünya ya gelecekti Koca kafadan dolayı kanala sokamamış ki kafayı

Anammm seninkiler de azcik koca kafalı. Ondan durmamış olabilir gerçi benimki zor geldi yani dokunmasak 3 yasında dünya ya gelecekti Koca kafadan dolayı kanala sokamamış ki kafayı
Benim büyük koca kafa durmadı yerinde baya baskı yaptı bukadar büyümüşüz yeter der gibi dünyaya kapak atmak istedi
Ama bana hala minnak geliyor bunların kafası benim anam bie doğuruyordu 4 kilonun üstünde koca kafalı onları görmeye alışmışım ben aynı şekilde yeğenler de koca kafa

Ayyy maşallah ya bu eskiler ne güzel doğuruyormuş ben hayret ediyorum. Bizim nesil daha çıtı piti

Kızlar bebegım cok ağlıyor susturamıyorum hıc bır yontem işe yaramıyor sallıyorum gezdırıyorum illa meme istiyor kendı basına durmuyor katılacak resmen degısır mı huyu ya cok üzülüyorum

Kızlar bebegım cok ağlıyor susturamıyorum hıc bır yontem işe yaramıyor sallıyorum gezdırıyorum illa meme istiyor kendı basına durmuyor katılacak resmen degısır mı huyu ya cok üzülüyorum
doyduğundan eminmisin belki doymuyordur.. Gaz diyoruz ama bebekler aç olunca da katıla katıla ağlıyorlar..

doyduğundan eminmisin belki doymuyordur.. Gaz diyoruz ama bebekler aç olunca da katıla katıla ağlıyorlar..
Anlamıyorum kı canım ıkı uc gundur meme ıle oynayıp duruyo bezıde kırletıyor ama sutum mu yetmıyo acaba. Mama mı versem kusunca da verme mamayı zaten cok emıyo dıyolar mudahale var gazını bıle cıkarmama ızın vermıyor aglamaktan

benim ilk bebiş katıla katıla ağlıyordu 5günlükken acile götürmüştük. doktor bizden mama istedi 60cc.eşim hemen evden aldı getirdi. sonuç 45ccyi devirip uyumuştu

sen de emzirdikten sonra mama takviyesi yap bir dene bakalım. hiç sağım yaptın mı? kaç cc çıkıyor ortalama tek memeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…