Ben yazdım ama etiketlemeyi unutmuşum seni.Ne zaman çıkacak sonucun bide dairesel hareketlerle ağrıyan göğsünde baş parmağını gezdir ufak bi nokta bile olsa sonra büyüyo kola falan vuruyor ağrısı.O aklıma hiç gelmedi. Mastite taktım o olabilir diye ama memem de acımıyor pek acısın diye bakıyorum. Mastit olmayı hiç bu kadar isteyeceğim aklıma gelmezdi.
Gaz çıkarma olayına o kadar sinir oluyorum ki çocuğu resmen uyandırıyoruzKızlar ya bugün bebeğimi emziriyorum gazını çıkarayım derken kusuyor bu sefer ağlıyor meme istiyor tekrar aynısı oluyor göğüslerim yumuşadı az bişeyde kusmuyor mama versem diyorum onuda kusacak ağlamasıda bitmedi uykuda uyumadı ne yapcam bilmiyorum
Ben yiyorum canım nar ekşisi salataya koyuyorum zaten gazmanKızlar ekşi nar yesek bebeğe gaz yapar mı? Zaten gazdan patlıyor bir de ben eklemeyim
Yok valla stresli degilim yeminleStresten uzaklaşıp biraz da sütüm yok kurudu gitti demezsen normale dönecektir canım takma artıkbir de bebeğe göre süt üretiliyor canım belki bebeğin ihtiyacı o kadar sen ilkiyle kıyaslayıp az gibi düşünme
yok yav ye gitsin hersey gaz yapar.diye yemezsek ohooo..senin sonuç.ne zaman çıkacak yaz buraya hemen çıkıncaKızlar ekşi nar yesek bebeğe gaz yapar mı? Zaten gazdan patlıyor bir de ben eklemeyim
Benimki de ilk 2 hafta öyleydi ben de ilk çocuk düşün ben normal sanıyorum ablam geldi bebeği görmeye İstanbul’dan bu çocuk emmiyor memede oynuyor dediYok valla stresli degilim yeminlerahatladım yani şükür herşey yoluna girmeye başladı süt yok ama hakkaten napayım..ama dedigin dogru ihtiyaca göre süt oluyo..az önce annemle onu konusuyoduk bu cocuk halen memede kuvvetlice emmeyi beceremiyor diger oglum gibi degil iki emiyor yoruluyor hic kuvvetli degil cenesi diye..saatlerce memede ıkır mıkır ilk defa bunda gördüm ben böyle bisi büyük oğlan 2 dakikada emer bitirirdi işini tek memeyle doyardı ..bu çocuk bildiğim tüm ezberlerimi bozdu benim acemi şöför gibiyim şuan
Salı günü gideceğim o zaman sorayım kilosunu gelişimini bir ayda 1 kilo almıştı en sonBence hiç uyandırma. Sonra alışınca hep kalkmaya fena oluyor. Doktorda bakar kilo alımı gelişimi iyiyse gece emmeye ihtiyacı yoktur. Ama alt sınırdaysa kilo alımı o zaman gece uyandır diyorlar.
Aynen canım ayda 1 kilo almıştıSenin bebeğin kilo alımı iyiydi bırak uyusun.Gece uykusuna alışır ne güzel.inan uykuda süt kadar önemli büyümeleri için.
Yaa ama ne güzel bak seninki düzelmiş 1 aylık olduk ne zaman kuvvetlencek bu çene .. yarım saate bile razıyim ben 3 saat 4 saat emzirmekmi olur memelerimi sömürüyor resmen çekemiyorumda çünkü iki emiyor yoruluyor bırakıyor sonra devam ediyor hep böyle..bide simdi kilo alsın kapasın arayı diye mama veriyorum hepten nazlanıyor paşa hazretleri kendini itekleyip suratını büzüştürmesini görsen sanki limon yemişBenimki de ilk 2 hafta öyleydi ben de ilk çocuk düşün ben normal sanıyorum ablam geldi bebeği görmeye İstanbul’dan bu çocuk emmiyor memede oynuyor dediBen sanıyorum çocuk yarım saat emiyor Tabi sarılık etkisiyle de hep uyku halindeydi dinlenip dinlenip emiyor sanıyorum tabi hızlı kilo verdi araya 2-3 gün mama aldık sonra saat başı emzirme derken hem süt arttı hem çene kuvvetlendi şimdi bakıyorum cok açsa max 10 dk emiyor sonrası oyun emzik niyetine artık çıkartıyorum bu sayede yaralar da azaldı şükür
Kuvvetlenecek canım zamanla sizin çene de
Geçmiş olsun inşallah pozitif değilsinO aklıma hiç gelmedi. Mastite taktım o olabilir diye ama memem de acımıyor pek acısın diye bakıyorum. Mastit olmayı hiç bu kadar isteyeceğim aklıma gelmezdi.
Yaaaa maşallah kır bin kerebizim bugün yenidoğan çekimimiz vardı. hikayedeki benim oğluş. bir maşallahınızı alırız
Gece fazla emzirmezsem sabahları baya sütüm birikiyor tek gögüs ten 50 60 cıkardım ama gğn içinde hiç denemedim sağmayıSagınca sütü 20 30 cok anlar vardı arttı mı onların sütü ya hala aynı az mı cıkıyor
Ben de ishal olmadım ama gaz var sürekliBenDoğumdan bu yana hiç ishal olmadım hatta sık sık kabızlık problemi yaşıyorum.
Mütevazi olma canım burada senin eline kimse su dökemez zatenAynen bende gaz çıkarırken buralardayım şuan gaz nöbetindeyizyassimin benim yek olunca emzirirkende burdaydım şimdi iki olunca zor oluyor
Bizimki bildiğin zeytin gözlü hatta böyle bakKızlar bebişlerinizin gozleri ne renk? Bizimki hala bi garip bazen koyu mavi bazen kahvenin degisik bir tonu. Ne zaman oturuyor goz rengi? Şu anki renk çok emanet duruyor
Bende öyle yapıyorum buzluktan cıkarılan sütler 24 saat durabilşyormus oda dolabın normal yerinde duruyor ben 30ar 40ar cc ısıtıp veriyorumönce dolabın normal gözüne alıyorsun. orda çözülünce benmari usulü ısıtıp veriyorsun. o an ne kadar içerse onu kullan kalanı bekletme mecbur döküyorsun.
Çok geçmiş olsun. Nasıl canım ya idrar yolu enfeksiyonundan dolayı mı yoğun bakıma alındı yoksa sarılıktan mı ?
Oyy kuzum çok geçmiş olsun cabucak gecsin gitsin inşallah
Benimki de bugün beni yalancı çıkarmka için uğraştı resmen uyumayan çocuk teyzesinde uyudu, emzik almayan çocuk emzik aldı. Çıta uyanan çocuk flüt sesinde uyudu. Bildiğin bana muhalefet için çalıştı bugün.Senin ilk bebek ya yaşadıkça tecrübe edeceksin ikincide daha rahat olursun.Misal şu an emzirme yastığına göbek üstü yatırdım o debelenip gaz çıkarıyor bende burdayım.
Şaka maka maşaallah sakin benimki çok yormuyor arada tutuyor damarı ama olsun okadarda diyorum daha ilk ayı.
Cnm telle alcam o yüzden tam söylemem lazım 182 dekiler bilmiyor ki kalca usg si desem bilmezler yani su hastaneden su bölümden demem lazım ama hangi bölümDevletse MR usg bölümüne gidiyorsun canım ben randevu almak için uğradığımda 2 ay sonrasına verdiler sıra çoktuben bir tanıdık aracılığıyla randevu almadan gideceğim maalesef buradaki özel daha sıkıntılı mecburum devlete gitmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?