2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Dün ilk defa güzel uyudu dedim kendi kendimize nazar degdirdik kaç saattir ağla ağla uyku yok sürekli emeyim sanki sütümde yok tekrar mama yaptım biraz sustu içtiği 20cc ancadır geri kustu bu kusmadan çekeceğimiz var gibi bizim

Bende alıştırayım diyorum yanımızda yatınca ister istemez kasıyor insan ben bide arada eşim farketmezse diye bakıyorum hiç uyuyamıyorum en iyisi beşiğe alışsın. Müzik süpurge sesi kurutma makinesi sesi denedim bikac kez anne karnındaki ses var ona sustu maşallah senin kız seviyor müziği demek

Allahım Allahım ikisi birden ağlamaya başlıyorlar 5 dakika sonra susuyorlar tekrar ağlıyorlar doğum sancısı gibiler mübarek böyle 2,3 ay daha geçermi
Allah sabır versin canım ikisi daha zor dışardan ne kolay gözüküyor çocuk büyütmesi

Ben yazdım ama etiketlemeyi unutmuşum seni.Ne zaman çıkacak sonucun bide dairesel hareketlerle ağrıyan göğsünde baş parmağını gezdir ufak bi nokta bile olsa sonra büyüyo kola falan vuruyor ağrısı.
Ne biletim canım pek birşey yok. Doktor olabilir dedi dur aklıma takıldı. 2 gündür hafif bir acıma vardı tek göğsümde şimd o da yok. Parol iyi gelmişti geçmiş etkisi yine yükselmiş ateş, ağrılar gelmiş.
yok yav ye gitsin hersey gaz yapar.diye yemezsek ohooo..senin sonuç.ne zaman çıkacak yaz buraya hemen çıkınca

Geçmiş olsun inşallah pozitif değilsin
Birazda psikolojik belki belirtilerin artmıştır
Sonuç sanırım yarın akşama kadar çıkacak. Mesaj geldi sağlık bakanlığından yarın saat 19 a sonucunuz negatif çıkana kadar geçici izolasyondasınız diye.

Bebeği en son 8 civarı emzirdim o kadar zor uyuttuk ki gazı vardı herhalde. Şimdi de mışıl mışıl uyuyor kıyamıyorum uyandırmaya. Son birkaç gündür hiç kilo almadı ondan çekiniyorum biraz.

Bebeği en son 8 civarı emzirdim o kadar zor uyuttuk ki gazı vardı herhalde. Şimdi de mışıl mışıl uyuyor kıyamıyorum uyandırmaya. Son birkaç gündür hiç kilo almadı ondan çekiniyorum biraz.
Bence dokunma hiç uyusun hem sende rahatsızsın uyanır zaten

İşte ayrıntılı sonrası her kontrolde kadın doğum doktorum da takip etti böbreği hep incelendi doğuma kadar sağdaydı sürekli idrar miktarı bakılıyordu azalma eğilimde mi diye

Emzik verip kolik bebek müziği açtım uyumuşuz o da bende. Bir uyandım 02. 45 bu defa da uyanması lazım emmesi için uyanmıyor uyusa dert uyumasa dert

Oo daha dur yeni başlıyoruz normalde millet 10.günde uyandıramıyordu burda bebişlerini sennki erken başlamıs bide böle uyanmalara biz tiyatro oynuyoruz geceleri uyuyana kdr
Zaten okudukça içim açılıyor bu arada ben de uyandıramıyorum şuan

Canım acaba kulağında sıvı mı var hala hemen olumsuz düşünmemek lazım zaten ama aklında kalmasın bence götür bende işitme testi için götürdüm pandemi hastanesine çift maske falan gittik her gittiğim yere de bebeğin tek kullanımlık alt açmalarını götürüyorum ona koyuyoruz kızı zaten işitmeyi de pusetin içinde uyuyordu hemen öyle yaptılar aktif sarılığı varken mi yapıldı bir de test benim kızın da sarılığı vardı yanlış sonuç verebilir dediler sonra baktılar vücutta yok sadece yüzde kalmış biraz sorun olmaz diyip yaptılar ondan dolayı da olabilir senin sonuç vermemesi
Bizde bugün kalça ultrasonu çektirdik bir bebeğin böbreğinde taş var dedi doktor 2 ay sonra tekrar bakalım dedi bebeklerde de taş oluyormu çok üzüldüm
Böbrek sıkıntısı olabiliyor canım bebeklerde bende de idrar kaçağı var büyük ihtimal 1-2 içinde geçiyormuş bunlar biz de takipteyiz gebelikten beri hep azalma eğiliminde seninki de geçicidir Merak etme
Bence aynı odada kalın zaten sen belirti gösteriyorsun pozitifsen bebek senden antikor alacak bebekten uzak kalırsan sadece sağmaya kalkarsan süt üretimini de azaltırsın senin sütünden antikor alacak o yakalansa da cok daha kolay anlatacaktır sadede emzirirken çift maske takarsın benim arkadaşım da geçirdi bebekle odaları hiç ayırmadılar
Canım 100 Ccyi tek seferde bitiremeyebilirsin ileri de o yüzden istersen iki poşete bölüştür bundan sonra ben fazlaysa öyle yapıyorum
Hımm bnde öle oldugunu düşünüyorum ama doktor öyle randevu alır getirirsiniz deyince sormadımda cocuk ağlayınca kafamı kalıyorki her yerde aglıyor mübarek spa da bile ağladı 10 dk anca durdu
Aaa gittiniz mi spaya nasıldı yoğun bakımda kalan bebekler farklı bir yere gidince böyle tepkiler verebiliyor ilk zamanlar yine hastane ayrılık sanıyorlar tahminimizden daha akıllılar Valla zamanla geçecek bu durumlar canım güvenli bağlanma tam olarak oluşsun bitecek gidecek inşallah

Emzik verip kolik bebek müziği açtım uyumuşuz o da bende. Bir uyandım 02. 45 bu defa da uyanması lazım emmesi için uyanmıyor uyusa dert uyumasa dert
Uyandırma canım acıksa uyanır benm oglumda uyandı 12de yatmıştı emmedi 90cc mama yedi mızıklıyo uyumuyoda gözler açık bu saatte napacan yani oyunda oynamıyon yat uyu eziyetler resmen

Valla içim rahat olmadı kaldırdım. Çok az emdi. Kalanı sağdım bakalım mastitse meme boşalınca geçer diyorum ama hiç mastite benzemiyor acısız olmaz herhalde.
Acı değil de ağırlık hissi olmuştu bende sanki memeler bir ton ağırlığa ulaşmıştı ama farklı belirtiler olabiliyor inşallah mastittir diye dua ettiğimize inanamıyorum ne günlere kaldık azalsın diye beklerken salgın daha da artıyor hepimiz bir gün geçireceğiz bu illeti bebekler annenin hasta olduğunu hissedince onlar da uyurmuş biliyor musun seninki de öylelikle sen dinlen hemen iyileş diye süre tanıyor ablamdan biliyorum hasta olmuştu ateşleniyordu gece bebek Neredeyse hiç uyanmıyordu Ayak ucunda da kedi ikisi de hissediyorlardı valla

Uyandırma canım acıksa uyanır benm oglumda uyandı 12de yatmıştı emmedi 90cc mama yedi mızıklıyo uyumuyoda gözler açık bu saatte napacan yani oyunda oynamıyon yat uyu eziyetler resmen
Sende kendimi gördüm bende uyusun diye bakıyorum max uyudugu saat 2yi gecmiyor

Yavrumun ne kadar gazı varsa uyuyo 1 saat sonra ıkınarak uyanıyo
Ben gazda en cok kiraz çekirdeğinden fayda gördüm gece uykusundan önce karnına koyuyorum yastık şeklinde benimki arkadaşınla sarıl yat bakalım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…