- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Bende alıştırayım diyorum yanımızda yatınca ister istemez kasıyor insan ben bide arada eşim farketmezse diye bakıyorum hiç uyuyamıyorum en iyisi beşiğe alışsın. Müzik süpurge sesi kurutma makinesi sesi denedim bikac kez anne karnındaki ses var ona sustu maşallah senin kız seviyor müziği demekGaz çıkarma olayına o kadar sinir oluyorum ki çocuğu resmen uyandırıyoruzçıkarmazsan dert 2 dk sonra ıkınarak uyanıyor ben gaz çıkardıktan sonra emzik veriyorum artık onunla dalıyor bir de bazen emziğe de alışmasın diye Bazen memede dalmak üzereyken ninni söylemeye başlıyorum gaz çıkartırken ninniyi söylemeye devam yatırınca da öyle tam dalınca bırakıyorum
Bir de geçenlerde farkettim hamileyken hep tvde jazz kanalı açıktı onu dinlerdim kızla geçenlerde farkettim gündüz uzun uyudu uyandıramadım kanalı kapatınca uyandı tesadüf mü diye iki üç kez denedim tanıdık seslerde uzun uyuyor Hamileyken dinlediğin müzikler varsa onları açabilirsin tanıyorlar kesinlikle
Bendeki ana kucağı salıncak tarzda eğer gaz çıkarma sonrası tam dalmadıysa onda biraz sallıyorum dalınca kapatıyorum sallanmasını gündüz öyle uyuyor genelde gece aramızda yatıyor beşiğe ara ara koymaya başladım sallanmıyor beşik yatıyor onda da ama yanımızdakine göre daha sık uyanıyor kokumuzu net alamadığı için sanırım bana da koy bırak biraz zor geliyor hemoridde olunca biraz daha aramızda yatıracağım tam iyileşeyim öyle beşiğe alayım dedim
Allah sabır versin canım ikisi daha zor dışardan ne kolay gözüküyor çocuk büyütmesiAllahım Allahım ikisi birden ağlamaya başlıyorlar 5 dakika sonra susuyorlar tekrar ağlıyorlar doğum sancısı gibiler mübarek böyle 2,3 ay daha geçermi
Ne biletim canım pek birşey yok. Doktor olabilir dedi dur aklıma takıldı. 2 gündür hafif bir acıma vardı tek göğsümde şimd o da yok. Parol iyi gelmişti geçmiş etkisi yine yükselmiş ateş, ağrılar gelmiş.Ben yazdım ama etiketlemeyi unutmuşum seni.Ne zaman çıkacak sonucun bide dairesel hareketlerle ağrıyan göğsünde baş parmağını gezdir ufak bi nokta bile olsa sonra büyüyo kola falan vuruyor ağrısı.
yok yav ye gitsin hersey gaz yapar.diye yemezsek ohooo..senin sonuç.ne zaman çıkacak yaz buraya hemen çıkınca
Sonuç sanırım yarın akşama kadar çıkacak. Mesaj geldi sağlık bakanlığından yarın saat 19 a sonucunuz negatif çıkana kadar geçici izolasyondasınız diye.Geçmiş olsun inşallah pozitif değilsin
Birazda psikolojik belki belirtilerin artmıştır
Bence dokunma hiç uyusun hem sende rahatsızsın uyanır zatenBebeği en son 8 civarı emzirdim o kadar zor uyuttuk ki gazı vardı herhalde. Şimdi de mışıl mışıl uyuyor kıyamıyorum uyandırmaya. Son birkaç gündür hiç kilo almadı ondan çekiniyorum biraz.
İşte ayrıntılı sonrası her kontrolde kadın doğum doktorum da takip etti böbreği hep incelendi doğuma kadar sağdaydı sürekli idrar miktarı bakılıyordu azalma eğilimde mi diyeYaa anladım o zaman tabi daha güvenilir.neresiyse orda yaptırmakta fayda var ..ayrintılıda yanlış tarafta bakılmış olmasın yani yanlışlıkla sol yerine sağ demişlerdir olabilir yani dedigin gibi orası iyilesip sonradan sola kaymaz bencede ..
Valla içim rahat olmadı kaldırdım. Çok az emdi. Kalanı sağdım bakalım mastitse meme boşalınca geçer diyorum ama hiç mastite benzemiyor acısız olmaz herhalde.Bence dokunma hiç uyusun hem sende rahatsızsın uyanır zaten
Emzik verip kolik bebek müziği açtım uyumuşuz o da bende. Bir uyandım 02. 45 bu defa da uyanması lazım emmesi için uyanmıyorEmzik ver cnm yada yerine yatır pışpışla ben oyle yaptım ağladı biraz ama alıştı ninnide acıyorm hafif sallıyorum cok aglarsa yanıma yatırıyorm pışpışlıyorm iyice dalıyo beşiğine koyuyorum bende nezmn değişcek diye bekliyorum
Zaten okudukça içim açılıyorOo daha dur yeni başlıyoruz normalde millet 10.günde uyandıramıyordu burda bebişlerini sennki erken başlamıs bide böle uyanmalara biz tiyatro oynuyoruz geceleri uyuyana kdr
Canım acaba kulağında sıvı mı var hala hemen olumsuz düşünmemek lazım zaten ama aklında kalmasın bence götür bende işitme testi için götürdüm pandemi hastanesine çift maske falan gittik her gittiğim yere de bebeğin tek kullanımlık alt açmalarını götürüyorum ona koyuyoruz kızı zaten işitmeyi de pusetin içinde uyuyordu hemen öyle yaptılar aktif sarılığı varken mi yapıldı bir de test benim kızın da sarılığı vardı yanlış sonuç verebilir dediler sonra baktılar vücutta yok sadece yüzde kalmış biraz sorun olmaz diyip yaptılar ondan dolayı da olabilir senin sonuç vermemesikızlar benim oğluş işitme testini 3.kez geçemedi fakülteye sevk ettilerbu dönemde nası sokucam pandemi hastanesine bilmiyorum. aslında hiç güvenmiyorum bu teste. çocuk irkilmesine rağmen pozitif çıkmıyor sonuç.evde biz hapşırınca bile irkiliyor. ne yapsak bilemedim.
doktoruna da uğradık doğjm kilomuzu 11.günde geçmişiz bizde. sarılığımız da düşmüş
Böbrek sıkıntısı olabiliyor canım bebeklerde bende de idrar kaçağı var büyük ihtimal 1-2 içinde geçiyormuş bunlar biz de takipteyiz gebelikten beri hep azalma eğiliminde seninki de geçicidir Merak etmeBizde bugün kalça ultrasonu çektirdik bir bebeğin böbreğinde taş var dedi doktor2 ay sonra tekrar bakalım dedi bebeklerde de taş oluyormu çok üzüldüm
Bence aynı odada kalın zaten sen belirti gösteriyorsun pozitifsen bebek senden antikor alacak bebekten uzak kalırsan sadece sağmaya kalkarsan süt üretimini de azaltırsın senin sütünden antikor alacak o yakalansa da cok daha kolay anlatacaktır sadede emzirirken çift maske takarsın benim arkadaşım da geçirdi bebekle odaları hiç ayırmadılarCanım çok zor durumdayız. Bebeği benim odaya almayacağım diyorum. Nereye koyacağız çocuk öğlenden beri ordan oraya geziyor. Büyük çocuk çok fena zarar veeecek bebeğe diye korkuyoruz. Ben bebekle yatak odasında yatıyordum. Şimdi orda karantinaya aldım kendimi. Ama bebeği koyacak yer yok. Abisinin odaya koyamıyoruz. Orda eşimle abi yatıyor. Orta odada kayınpeder ve Valide var. Beşik de sığmıyor oraya zaten. Kendi odama akşam bebeği birşey olur mu? Büyük de laf anlamıyor gelme diyorum odaya sürekli geliyor.
Canım 100 Ccyi tek seferde bitiremeyebilirsin ileri de o yüzden istersen iki poşete bölüştür bundan sonra ben fazlaysa öyle yapıyorumİlk defa buzluğa süt sağıp koydum arkadaşlar 100 cc ağzı çıtçıtlı olan saklama poşetlerinden
nasıl ılıtacağız o sütleri çözüldükten sonra ne kadar oda sıcaklığında kalabiliyor üzerinde herhangi bir şey yazmıyordu?
Aaa gittiniz mi spaya nasıldı yoğun bakımda kalan bebekler farklı bir yere gidince böyle tepkiler verebiliyor ilk zamanlar yine hastane ayrılık sanıyorlar tahminimizden daha akıllılar Valla zamanla geçecek bu durumlar canım güvenli bağlanma tam olarak oluşsun bitecek gidecek inşallahHımm bnde öle oldugunu düşünüyorum ama doktor öyle randevu alır getirirsiniz deyince sormadımda cocuk ağlayınca kafamı kalıyorki her yerde aglıyor mübarek spa da bile ağladı 10 dk anca durdu
Uyandırma canım acıksa uyanır benm oglumda uyandı 12de yatmıştı emmedi 90cc mama yedi mızıklıyo uyumuyoda gözler açık bu saatte napacan yani oyunda oynamıyon yat uyu eziyetler resmenEmzik verip kolik bebek müziği açtım uyumuşuz o da bende. Bir uyandım 02. 45 bu defa da uyanması lazım emmesi için uyanmıyoruyusa dert uyumasa dert
Acı değil de ağırlık hissi olmuştu bende sanki memeler bir ton ağırlığa ulaşmıştı ama farklı belirtiler olabiliyor inşallah mastittir diye dua ettiğimize inanamıyorum ne günlere kaldık azalsın diye beklerken salgın daha da artıyor hepimiz bir gün geçireceğiz bu illetiValla içim rahat olmadı kaldırdım. Çok az emdi. Kalanı sağdım bakalım mastitse meme boşalınca geçer diyorum ama hiç mastite benzemiyor acısız olmaz herhalde.
Göğüslerde şiş oluyormuş mastitte var mı öyle bişeyValla içim rahat olmadı kaldırdım. Çok az emdi. Kalanı sağdım bakalım mastitse meme boşalınca geçer diyorum ama hiç mastite benzemiyor acısız olmaz herhalde.
Aynı bizimkide öyle yaBenimkinin burnunu temizlesem bile hirilti var sanki balgam takilmis gibi hirlayip duruyor doktor cigerlerini dinledi normal dedi ama bilmiyorum
Sende kendimi gördüm bende uyusun diye bakıyorum max uyudugu saat 2yi gecmiyorUyandırma canım acıksa uyanır benm oglumda uyandı 12de yatmıştı emmedi 90cc mama yedi mızıklıyo uyumuyoda gözler açık bu saatte napacan yani oyunda oynamıyon yat uyu eziyetler resmen
Ben gazda en cok kiraz çekirdeğinden fayda gördüm gece uykusundan önce karnına koyuyorum yastık şeklinde benimki arkadaşınla sarıl yat bakalım diyorumYavrumun ne kadar gazı varsa uyuyo 1 saat sonra ıkınarak uyanıyo
Sende kendimi gördüm bende uyusun diye bakıyorum max uyudugu saat 2yi gecmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?