O hiç belli olmaz Bi bakmıs sın 2. Hiç ugrasma dan olmus tabi istiyorsan hemenBenimki de bugün beni yalancı çıkarmka için uğraştı resmen uyumayan çocuk teyzesinde uyudu, emzik almayan çocuk emzik aldı. Çıta uyanan çocuk flüt sesinde uyudu. Bildiğin bana muhalefet için çalıştı bugün.
Benim yaş 36 ve 4. Tüp bebekte oldu. Bi daha Allah Kerim artık hayırlısı inşallah
Gecmiş olsun cnm Bi an önce gecer inş sarılıgıTeşekkür ederim tatlım. Geçmeyen sarılığı takibe aldılar, onun tahlilletinde idrarda enfeksiyon çıkınca yatış yapıldı. Yani her ikiside
Hayırlısı olsun inşallah hep öyle dedim bundan önce de... Çok şükür Rabb im duamızı kabul etti inşallah..O hiç belli olmaz Bi bakmıs sın 2. Hiç ugrasma dan olmus tabi istiyorsan hemen
Canım bölüm radyoloji bölümü ama direkt usg randevusu benim bildiğim kadarıyla 182 den alınmıyorCnm telle alcam o yüzden tam söylemem lazım 182 dekiler bilmiyor ki kalca usg si desem bilmezler yani su hastaneden su bölümden demem lazım ama hangi bölüm
Sütün arttımı canımDevlette sıkıntıli bu işler yaa hele bu sıralar hiç o riske girmeyin bence
Benim başka seçeceğim yok canım valla bulunduğum şehir küçük bir tane özel hastane var o da yerel eğitim araştırmadan beter maalesef benim ayrıntılıda kızın sağ böbreğinde idrar kaçağı vardı her kontrolde takip ettirdik Doğumdan sonra da bakılacaktı genelde doğum sonrası geçecek düzeydeydi değeri neyse özelde doğum sonrası baktıralım dedim bir miktar daha idrar kaçağı vardı ama nasıl olduysa sağ değil sol yazıyor raporda 20 haftadır sağda olan kaçak sola kaymadı herhalde o yüzden güvenmiyorum özel muayeneye gidiyoruz rutin kontrollere o doktorumuz da testler için eğitim araştırmaya yönlendiriyor işitme cihazına bile güvenmiyorum eğitim araştırmada yaptırın dediDevlette sıkıntıli bu işler yaa hele bu sıralar hiç o riske girmeyin bence
yok yaaa ne gezer neler yedim içtim bu akşam agzımdan geliyo artık yediklerim uyuyamadan sütüm olmuyo benim uykuda malesef haram oldu anamda yok ahh anacımmmSütün arttımı canım
Yaa anladım o zaman tabi daha güvenilir.neresiyse orda yaptırmakta fayda var ..ayrintılıda yanlış tarafta bakılmış olmasın yani yanlışlıkla sol yerine sağ demişlerdir olabilir yani dedigin gibi orası iyilesip sonradan sola kaymaz bencede ..Benim başka seçeceğim yok canım valla bulunduğum şehir küçük bir tane özel hastane var o da yerel eğitim araştırmadan beter maalesef benim ayrıntılıda kızın sağ böbreğinde idrar kaçağı vardı her kontrolde takip ettirdik Doğumdan sonra da bakılacaktı genelde doğum sonrası geçecek düzeydeydi değeri neyse özelde doğum sonrası baktıralım dedim bir miktar daha idrar kaçağı vardı ama nasıl olduysa sağ değil sol yazıyor raporda 20 haftadır sağda olan kaçak sola kaymadı herhalde o yüzden güvenmiyorum özel muayeneye gidiyoruz rutin kontrollere o doktorumuz da testler için eğitim araştırmaya yönlendiriyor işitme cihazına bile güvenmiyorum eğitim araştırmada yaptırın dediYenidoğanları pek bekletmiyorlar işitme testinde de ortopedi kontrolünde de randevusuz gittik direkt aldılar ama usg dediğin gibi sıkıntı
Gelmeyince gelmiyor demi yayok yaaa ne gezer neler yedim içtim bu akşam agzımdan geliyo artık yediklerim uyuyamadan sütüm olmuyo benim uykuda malesef haram oldu anamda yok ahh anacımmm
hepsi karantinadalar..evde yalnizim ben 1 haftadırGelmeyince gelmiyor demi yaeşin baksa sabaha kdr sen uyusan canım
Sahi unuttum geçmiş olsun canım ya ins kısa sürede biter iyileşir hepsi sonra dinlenirsin artık bolbol sütün olur emzirirsinhepsi karantinadalar..evde yalnizim ben 1 haftadır
Emzik ver cnm yada yerine yatır pışpışla ben oyle yaptım ağladı biraz ama alıştı ninnide acıyorm hafif sallıyorum cok aglarsa yanıma yatırıyorm pışpışlıyorm iyice dalıyo beşiğine koyuyorum bende nezmn değişcek diye bekliyorumMemede uyuyor yerine koyduğum an gözünü açıyoryine nasıl geçecek bu gecelerden birindeyiz... Günleri sayıyorum ne değişecekse gece yarısını geçtik bugün 10. Gün...
inşallah canım yaa saolasın iyiler şükür ama nefatife dönmeden malesef eve alamıycam hiçbirini. bende dört gözle annem çıksında gündüz bebeğe baksın diye bekliyorum malum bizim kafalar uykusuzluga gelmiyor korkuyorum evde de yanlız olduģum icin bayilir kalirım diyeSahi unuttum geçmiş olsun canım ya ins kısa sürede biter iyileşir hepsi sonra dinlenirsin artık bolbol sütün olur emzirirsin
Hımm bnde öle oldugunu düşünüyorum ama doktor öyle randevu alır getirirsiniz deyince sormadımda cocuk ağlayınca kafamı kalıyorki her yerde aglıyor mübarek spa da bile ağladı 10 dk anca durduCanım bölüm radyoloji bölümü ama direkt usg randevusu benim bildiğim kadarıyla 182 den alınmıyorben kızın ayağı için ortopediye gitmiştim oradaki doktor yönlendirdi radyolojiden usg sırası almam için 3 hafta sonra gelin dedi ama ta aralığa randevu verdi bana benim bildiğim doktor yönlendirmesi olmadan telefonla ya da mhrsden randevu alamıyorsun başka devlette baktıran ya da baktıracak olan var mı nasıl bir yol izlediniz acaba
Bizim biraz mecburi oldu devlette yogun bakımında yattığı hastane takip etsin dediler bütün kayıtları orda malesef ben özelde dogum yaptım ama yine devlet hastanesine talim oldukDevlette sıkıntıli bu işler yaa hele bu sıralar hiç o riske girmeyin bence
Oo daha dur yeni başlıyoruz normalde millet 10.günde uyandıramıyordu burda bebişlerini sennki erken başlamıs bide böle uyanmalara biz tiyatro oynuyoruz geceleri uyuyana kdrMemede uyuyor yerine koyduğum an gözünü açıyoryine nasıl geçecek bu gecelerden birindeyiz... Günleri sayıyorum ne değişecekse gece yarısını geçtik bugün 10. Gün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?