2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
O hiç belli olmaz Bi bakmıs sın 2. Hiç ugrasma dan olmus tabi istiyorsan hemen

O hiç belli olmaz Bi bakmıs sın 2. Hiç ugrasma dan olmus tabi istiyorsan hemen
Hayırlısı olsun inşallah hep öyle dedim bundan önce de... Çok şükür Rabb im duamızı kabul etti inşallah..
Evlat hasreti çok zor bir sınav
Rabb im isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah...

Cnm telle alcam o yüzden tam söylemem lazım 182 dekiler bilmiyor ki kalca usg si desem bilmezler yani su hastaneden su bölümden demem lazım ama hangi bölüm
Canım bölüm radyoloji bölümü ama direkt usg randevusu benim bildiğim kadarıyla 182 den alınmıyor ben kızın ayağı için ortopediye gitmiştim oradaki doktor yönlendirdi radyolojiden usg sırası almam için 3 hafta sonra gelin dedi ama ta aralığa randevu verdi bana benim bildiğim doktor yönlendirmesi olmadan telefonla ya da mhrsden randevu alamıyorsun başka devlette baktıran ya da baktıracak olan var mı nasıl bir yol izlediniz acaba

Devlette sıkıntıli bu işler yaa hele bu sıralar hiç o riske girmeyin bence
Benim başka seçeceğim yok canım valla bulunduğum şehir küçük bir tane özel hastane var o da yerel eğitim araştırmadan beter maalesef benim ayrıntılıda kızın sağ böbreğinde idrar kaçağı vardı her kontrolde takip ettirdik Doğumdan sonra da bakılacaktı genelde doğum sonrası geçecek düzeydeydi değeri neyse özelde doğum sonrası baktıralım dedim bir miktar daha idrar kaçağı vardı ama nasıl olduysa sağ değil sol yazıyor raporda 20 haftadır sağda olan kaçak sola kaymadı herhalde o yüzden güvenmiyorum özel muayeneye gidiyoruz rutin kontrollere o doktorumuz da testler için eğitim araştırmaya yönlendiriyor işitme cihazına bile güvenmiyorum eğitim araştırmada yaptırın dedi Yenidoğanları pek bekletmiyorlar işitme testinde de ortopedi kontrolünde de randevusuz gittik direkt aldılar ama usg dediğin gibi sıkıntı

Yaa anladım o zaman tabi daha güvenilir.neresiyse orda yaptırmakta fayda var ..ayrintılıda yanlış tarafta bakılmış olmasın yani yanlışlıkla sol yerine sağ demişlerdir olabilir yani dedigin gibi orası iyilesip sonradan sola kaymaz bencede ..

yok yaaa ne gezer neler yedim içtim bu akşam agzımdan geliyo artık yediklerim uyuyamadan sütüm olmuyo benim uykuda malesef haram oldu anamda yok ahh anacımmm
Gelmeyince gelmiyor demi yaeşin baksa sabaha kdr sen uyusan canım

Memede uyuyor yerine koyduğum an gözünü açıyor yine nasıl geçecek bu gecelerden birindeyiz... Günleri sayıyorum ne değişecekse gece yarısını geçtik bugün 10. Gün...
Emzik ver cnm yada yerine yatır pışpışla ben oyle yaptım ağladı biraz ama alıştı ninnide acıyorm hafif sallıyorum cok aglarsa yanıma yatırıyorm pışpışlıyorm iyice dalıyo beşiğine koyuyorum bende nezmn değişcek diye bekliyorum

Sahi unuttum geçmiş olsun canım ya ins kısa sürede biter iyileşir hepsi sonra dinlenirsin artık bolbol sütün olur emzirirsin
inşallah canım yaa saolasın iyiler şükür ama nefatife dönmeden malesef eve alamıycam hiçbirini. bende dört gözle annem çıksında gündüz bebeğe baksın diye bekliyorum malum bizim kafalar uykusuzluga gelmiyor korkuyorum evde de yanlız olduģum icin bayilir kalirım diye

Hımm bnde öle oldugunu düşünüyorum ama doktor öyle randevu alır getirirsiniz deyince sormadımda cocuk ağlayınca kafamı kalıyorki her yerde aglıyor mübarek spa da bile ağladı 10 dk anca durdu

Devlette sıkıntıli bu işler yaa hele bu sıralar hiç o riske girmeyin bence
Bizim biraz mecburi oldu devlette yogun bakımında yattığı hastane takip etsin dediler bütün kayıtları orda malesef ben özelde dogum yaptım ama yine devlet hastanesine talim olduk

Memede uyuyor yerine koyduğum an gözünü açıyor yine nasıl geçecek bu gecelerden birindeyiz... Günleri sayıyorum ne değişecekse gece yarısını geçtik bugün 10. Gün...
Oo daha dur yeni başlıyoruz normalde millet 10.günde uyandıramıyordu burda bebişlerini sennki erken başlamıs bide böle uyanmalara biz tiyatro oynuyoruz geceleri uyuyana kdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…