2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar ya bugün bebeğimi emziriyorum gazını çıkarayım derken kusuyor bu sefer ağlıyor meme istiyor tekrar aynısı oluyor göğüslerim yumuşadı az bişeyde kusmuyor mama versem diyorum onuda kusacak ağlamasıda bitmedi uykuda uyumadı ne yapcam bilmiyorum

Emzirirken içebileceğin bi ateş düşürücü alsaydın inşallah negatifsindir.bol bol havalandır kaldığın odayı.Diğer oğlunu ne yaptınız.

Canım çok zor durumdayız. Bebeği benim odaya almayacağım diyorum. Nereye koyacağız çocuk öğlenden beri ordan oraya geziyor. Büyük çocuk çok fena zarar veeecek bebeğe diye korkuyoruz. Ben bebekle yatak odasında yatıyordum. Şimdi orda karantinaya aldım kendimi. Ama bebeği koyacak yer yok. Abisinin odaya koyamıyoruz. Orda eşimle abi yatıyor. Orta odada kayınpeder ve Valide var. Beşik de sığmıyor oraya zaten. Kendi odama akşam bebeği birşey olur mu? Büyük de laf anlamıyor gelme diyorum odaya sürekli geliyor.

Maşallah kuzuya çok uzun olcak belli kaç cm doğmuştu iyi uzamış
Doğum kağıdına yazmamışlar ama ultrasonda da hep uzun çıkıyordu en son 54cmdi oğlan dayıya kardeşimde 15 yaşında 1.95 boyu ona çekecek gibi onuda basketci yaparız ne yapalım A Aysira46 senin bebişde uzundu kaç cm şuan

Bu bebeler hepsi birden mi coştular
Keşke bebeklerin dilinden anlasak bize sadecw doyup doymadıklarını anlasak yeyer vallahi başka birşey istemiyorum

Bizde gittik 40dan sonra randevu alın kalca usgsini cektşrşn bakalım dedi de orda sormak aklıma gelmedi nerden alalım nasıl yapalım diye
Ben çektirdim 38 gunluk gitmişken cekti cocuk doktoru yönlendirdi göze de bakti

Canım bende aynıydım geçen hafta kemiklerim kırılıyordu ateşim 39 olmuştu bebege bakamıyordum test yaptırdık negatif çıktı ertesi güne düzeldi lohusayken oluyormuş seninkide öyledir inşallah covid degildir

Allah yardımcınız olsun canım inşallah sonucun negatiftir küçücük bebek te anneden nasıl ayrı kalacak Allahın sen koru yarabbim

Olabilir tabi böyle dua edilmez ama inşaallah öyledir.onun tedavisi kolay sonuç ne zaman çıkacakmış.

Keşke bebeklerin dilinden anlasak bize sadecw doyup doymadıklarını anlasak yeyer vallahi başka birşey istemiyorum
Kizlar benim ki de ayni doktor ne zaman isterse ver dedi anneyle bag kurmak istiyor eger kaka ve çişini
Yapıyorsa sorun yok dedi

Kizlar benim ki de ayni doktor ne zaman isterse ver dedi anneyle bag kurmak istiyor eger kaka ve çişini
Yapıyorsa sorun yok dedi
Tek bebek olsaydı emin ol sabaha kadar emzirirdim iki bebeğe süt yetmiyor benimkiler doymak bilmiyor emzirme sonrası 120 cc mama versem hayır demezler onun için 60 cc yi geçmiyorum anne sütü de alıyorlar yeter diyorum ama hiç durmuyorlar

Ay keske ya simdi mama yaptım onuda almadı mamalar buzdolabında mı saklanıyor kac gun tuketilmeli bir ay olmadı alalı

Kızlar bebişlerinizin gozleri ne renk? Bizimki hala bi garip bazen koyu mavi bazen kahvenin degisik bir tonu. Ne zaman oturuyor goz rengi? Şu anki renk çok emanet duruyor

İlk defa buzluğa süt sağıp koydum arkadaşlar 100 cc ağzı çıtçıtlı olan saklama poşetlerinden
nasıl ılıtacağız o sütleri çözüldükten sonra ne kadar oda sıcaklığında kalabiliyor üzerinde herhangi bir şey yazmıyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…