emzirirken canım. emzirme dışında sadece sabahları duş aldığımda bazen süt damlamaya başlıyor sıcak suyun etkisi ile o zaman takıyorum.Mochi bende de var. 3. Veya 4
Gun kulladim ama sonuc alamadim biraktim. Sen emzirirken diger memeye mi kullaniyorsun yoksa emzirme disinda mi?
Tesekkur ederim. Pembe tavşan güzel örnekEvet o an ben de kalp krizi geçiriyor gibi hissediyorum ama bunun daha önce de olduğunu ve gectigini tamamen panik atagimizdan kaynaklanan bir durum olduğunu biliyorsun, bunu aklına geetir. Takintilar icin de sunu demisti benim doktorum. Simdi bir pembe tavsan dusun hemen yani basinda. Hayal et onu ne yapiyor dedi. Simdi de baska yere vak ve o pembe tavsani unut dedi. Ben unutamadim tabi pembe tavsan ben nereye bakarsam bakayim hep yanibasimda. Doktor da dedi ki işte düşünce ve takıntıların senin bir pembe tavşanın. Nereye bakarsan bak hep orada oldugunu hissettirir. Ama sana iyi bir sey söyleyeyim pembe tavsan yoktur mantıksız bir durumdur tıpkı düşüncelerin gibi onların da bir gerçekliği ve tutarliligi yoktur sadece sen inanırsın ve zihninde tutarsın dedi. Oyy ne yazdım be. Belki faydası olur.
Kızlar bir yerde okumuştum, anne sütü ile beslenen bebekler kabız olmazlar diye. @Zeynepyi
tek cnm. iki göğüs denemedim diğerinde oğlum emiyor mochiyi boş memeye takıyorumTek göğüs mü 60
önce dolabın normal gözüne alıyorsun. orda çözülünce benmari usulü ısıtıp veriyorsun. o an ne kadar içerse onu kullan kalanı bekletme mecbur döküyorsun.İlk defa buzluğa süt sağıp koydum arkadaşlar 100 cc ağzı çıtçıtlı olan saklama poşetlerinden
nasıl ılıtacağız o sütleri çözüldükten sonra ne kadar oda sıcaklığında kalabiliyor üzerinde herhangi bir şey yazmıyordu?
canım maske ile dur sen aynı odada olun bence.Canım çok zor durumdayız. Bebeği benim odaya almayacağım diyorum. Nereye koyacağız çocuk öğlenden beri ordan oraya geziyor. Büyük çocuk çok fena zarar veeecek bebeğe diye korkuyoruz. Ben bebekle yatak odasında yatıyordum. Şimdi orda karantinaya aldım kendimi. Ama bebeği koyacak yer yok. Abisinin odaya koyamıyoruz. Orda eşimle abi yatıyor. Orta odada kayınpeder ve Valide var. Beşik de sığmıyor oraya zaten. Kendi odama akşam bebeği birşey olur mu? Büyük de laf anlamıyor gelme diyorum odaya sürekli geliyor.
Kalır belki ya değişir mi illa ki?Bizimkide mavi yeşil gibi böyle kalsa keşke
Hmm koyu maviler sonradan kahverengi mi oluyor acaba o zaman? O kadar babaya benzemiş gözlerini de benden almış ya bak senBizimkiler de koyu mavi abimizde öyleydi sonra açık kahverengi oldu 2, 3 ayda tam oturdu göz rengi..
İnşallah canım ya. Nerden çıktı anlamadım dün de her yerim ağrıuordu ama ateş yoktu bugün ateş de var. Parol içtim iyi geldi ama ateş de düştü ağrım da azaldı. Tam geçti diyemem ama baş ağrım bayağı azaldı. Covid olsa bu kadar basit azalmazdı herhalde diyorum.Canım bende aynıydım geçen hafta kemiklerim kırılıyordu ateşim 39 olmuştu bebege bakamıyordum test yaptırdık negatif çıktı ertesi güne düzeldi lohusayken oluyormuş seninkide öyledir inşallah covid degildir
Amin canım sağ olasın. Valla çok zor gerçekten. Bebek de rahatsız yani sancısı var herhalde gazla ilgili sanırım. Akşamdan beri onla uğraşıyorlar. Yanlarına gidememek çok zor. Memeye aldım sakinledi biraz ama çok aynı odada kalmaya korkuyorum. Büyük anlıyor bir de. O daha da zor. Sen hastaysan ben de olacağım diyor. Yüzündeki endişeyi anlıyorum. Bu kadar zaman hep duydu çocuk öyle böyle diye.BAllah yardımcınız olsun canım inşallah sonucun negatiftir küçücük bebek te anneden nasıl ayrı kalacakAllahın sen koru yarabbim
Canım kapalı odada maske ile bile dursan 3-4 saatte herkese bulaşıyormuş korkuyorum o yüzdencanım maske ile dur sen aynı odada olun bence.
Bence hiç uyandırma. Sonra alışınca hep kalkmaya fena oluyor. Doktorda bakar kilo alımı gelişimi iyiyse gece emmeye ihtiyacı yoktur. Ama alt sınırdaysa kilo alımı o zaman gece uyandır diyorlar.Kızlar bebeklerin gece uykusu nasıl bizim numara 12 de uyuyor sabaha kadar bende uyandırmaya kıyamıyorum artık büyüdüğü için ama yanlış mı yapıyorum bilmiyorum şuan 47 günlüğüz
Beşik şart değil yaaa yeterki şu akut döneminde uzak tut kendinden ateşli donem en bulaş dönemi çünkü ver kayinvalidene sonucun cikana kadar hele bakalim belki degilsin bile sen geçen gün dikislerim agriyo diyodun bana enfeksiyon olmusun gibide geliyor telaslanmaCanım çok zor durumdayız. Bebeği benim odaya almayacağım diyorum. Nereye koyacağız çocuk öğlenden beri ordan oraya geziyor. Büyük çocuk çok fena zarar veeecek bebeğe diye korkuyoruz. Ben bebekle yatak odasında yatıyordum. Şimdi orda karantinaya aldım kendimi. Ama bebeği koyacak yer yok. Abisinin odaya koyamıyoruz. Orda eşimle abi yatıyor. Orta odada kayınpeder ve Valide var. Beşik de sığmıyor oraya zaten. Kendi odama akşam bebeği birşey olur mu? Büyük de laf anlamıyor gelme diyorum odaya sürekli geliyor.
Maşallah 3aylık sandım benbizim bugün yenidoğan çekimimiz vardı. hikayedeki benim oğluş. bir maşallahınızı alırız
İkiz mi Allah bağışlasın olsun yesin de buyusunler minnoslar ne yapalım benim 1 tane bende mamayi deneyip bakacağım rahatlayacak mıTek bebek olsaydı emin ol sabaha kadar emzirirdim iki bebeğe süt yetmiyor benimkiler doymak bilmiyor emzirme sonrası 120 cc mama versem hayır demezler onun için 60 cc yi geçmiyorum anne sütü de alıyorlar yeter diyorum ama hiç durmuyorlar
O 55-56 cm doğmuştur o zaman belli.. çünkü 15 gunlukken 60 cm ulaşmış acayip uzun masallahDoğum kağıdına yazmamışlar ama ultrasonda da hep uzun çıkıyordu en son 54cmdi oğlan dayıya kardeşimde 15 yaşında 1.95 boyu ona çekecek gibi onuda basketci yaparız ne yapalım@Aysira46 senin bebişde uzundu kaç cm şuan
Stresten uzaklaşıp biraz da sütüm yok kurudu gitti demezsen normale dönecektir canım takma artıkŞu memelerden çıkan bahsettiğiniz süt miktarları tek mememi kızlar iki memedenmi bahsediyonuz kafam karıstı.. benim sütler iyice gitti kurudu..çok uzuluyorum nasil arttiricam ben bu sütleri niye boyle oldu bu cocugumda yaa nasipsizmiş kuzum abisi doydu taştı bunda kuruttum memeleri
51cm doğduk cnmMaşallah 3aylık sandım benboyu kac canım
O aklıma hiç gelmedi. Mastite taktım o olabilir diye ama memem de acımıyor pek acısın diye bakıyorum. Mastit olmayı hiç bu kadar isteyeceğim aklıma gelmezdi.Beşik şart değil yaaa yeterki şu akut döneminde uzak tut kendinden ateşli donem en bulaş dönemi çünkü ver kayinvalidene sonucun cikana kadar hele bakalim belki degilsin bile sen geçen gün dikislerim agriyo diyodun bana enfeksiyon olmusun gibide geliyor telaslanma
Senin bebeğin kilo alımı iyiydi bırak uyusun.Gece uykusuna alışır ne güzel.inan uykuda süt kadar önemli büyümeleri için.Kızlar bebeklerin gece uykusu nasıl bizim numara 12 de uyuyor sabaha kadar bende uyandırmaya kıyamıyorum artık büyüdüğü için ama yanlış mı yapıyorum bilmiyorum şuan 47 günlüğüz
Bana koronaymışın gibi gelmiyor nedense çünkü dışardan bi temasin yok senin bizim gibi..bende insallah mastit olmusundur diycem tövbe tovbe gercekten neye dua ediyoz şaşırdık kendimiziO aklıma hiç gelmedi. Mastite taktım o olabilir diye ama memem de acımıyor pek acısın diye bakıyorum. Mastit olmayı hiç bu kadar isteyeceğim aklıma gelmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?