2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Mochi bende de var. 3. Veya 4
Gun kulladim ama sonuc alamadim biraktim. Sen emzirirken diger memeye mi kullaniyorsun yoksa emzirme disinda mi?
emzirirken canım. emzirme dışında sadece sabahları duş aldığımda bazen süt damlamaya başlıyor sıcak suyun etkisi ile o zaman takıyorum.

Tesekkur ederim. Pembe tavşan güzel örnek ben onu alıp sevip okşuyorum bi de hehe

önce dolabın normal gözüne alıyorsun. orda çözülünce benmari usulü ısıtıp veriyorsun. o an ne kadar içerse onu kullan kalanı bekletme mecbur döküyorsun.

canım maske ile dur sen aynı odada olun bence.

İnşallah canım ya. Nerden çıktı anlamadım dün de her yerim ağrıuordu ama ateş yoktu bugün ateş de var. Parol içtim iyi geldi ama ateş de düştü ağrım da azaldı. Tam geçti diyemem ama baş ağrım bayağı azaldı. Covid olsa bu kadar basit azalmazdı herhalde diyorum.
BAllah yardımcınız olsun canım inşallah sonucun negatiftir küçücük bebek te anneden nasıl ayrı kalacak Allahın sen koru yarabbim
Amin canım sağ olasın. Valla çok zor gerçekten. Bebek de rahatsız yani sancısı var herhalde gazla ilgili sanırım. Akşamdan beri onla uğraşıyorlar. Yanlarına gidememek çok zor. Memeye aldım sakinledi biraz ama çok aynı odada kalmaya korkuyorum. Büyük anlıyor bir de. O daha da zor. Sen hastaysan ben de olacağım diyor. Yüzündeki endişeyi anlıyorum. Bu kadar zaman hep duydu çocuk öyle böyle diye.
canım maske ile dur sen aynı odada olun bence.
Canım kapalı odada maske ile bile dursan 3-4 saatte herkese bulaşıyormuş korkuyorum o yüzden

Kızlar bebeklerin gece uykusu nasıl bizim numara 12 de uyuyor sabaha kadar bende uyandırmaya kıyamıyorum artık büyüdüğü için ama yanlış mı yapıyorum bilmiyorum şuan 47 günlüğüz

Kızlar bebeklerin gece uykusu nasıl bizim numara 12 de uyuyor sabaha kadar bende uyandırmaya kıyamıyorum artık büyüdüğü için ama yanlış mı yapıyorum bilmiyorum şuan 47 günlüğüz
Bence hiç uyandırma. Sonra alışınca hep kalkmaya fena oluyor. Doktorda bakar kilo alımı gelişimi iyiyse gece emmeye ihtiyacı yoktur. Ama alt sınırdaysa kilo alımı o zaman gece uyandır diyorlar.

Beşik şart değil yaaa yeterki şu akut döneminde uzak tut kendinden ateşli donem en bulaş dönemi çünkü ver kayinvalidene sonucun cikana kadar hele bakalim belki degilsin bile sen geçen gün dikislerim agriyo diyodun bana enfeksiyon olmusun gibide geliyor telaslanma

İkiz mi Allah bağışlasın olsun yesin de buyusunler minnoslar ne yapalım benim 1 tane bende mamayi deneyip bakacağım rahatlayacak mı

O 55-56 cm doğmuştur o zaman belli.. çünkü 15 gunlukken 60 cm ulaşmış acayip uzun masallah gelecegin basketcisi geliyor.gercekten :))

Stresten uzaklaşıp biraz da sütüm yok kurudu gitti demezsen normale dönecektir canım takma artık bir de bebeğe göre süt üretiliyor canım belki bebeğin ihtiyacı o kadar sen ilkiyle kıyaslayıp az gibi düşünme

O aklıma hiç gelmedi. Mastite taktım o olabilir diye ama memem de acımıyor pek acısın diye bakıyorum. Mastit olmayı hiç bu kadar isteyeceğim aklıma gelmezdi.

Senin bebeğin kilo alımı iyiydi bırak uyusun.Gece uykusuna alışır ne güzel.inan uykuda süt kadar önemli büyümeleri için.

O aklıma hiç gelmedi. Mastite taktım o olabilir diye ama memem de acımıyor pek acısın diye bakıyorum. Mastit olmayı hiç bu kadar isteyeceğim aklıma gelmezdi.
Bana koronaymışın gibi gelmiyor nedense çünkü dışardan bi temasin yok senin bizim gibi..bende insallah mastit olmusundur diycem tövbe tovbe gercekten neye dua ediyoz şaşırdık kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…