2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynı bizimkide öyle ya
KIzlar st1248 burun delikleri küçük olduğu için ilk aylar hırıltı olabiliyor Burunu açıyorsanız devam ediyorsa evde nem değeri nasıl nemsiz ortamda da artıyor çocuğun bulunduğu odaya ıslak nemli bez serin oda nemlensin biraz bakalım değişecek mi kuru havadan mı

Uyandırma canım acıksa uyanır benm oglumda uyandı 12de yatmıştı emmedi 90cc mama yedi mızıklıyo uyumuyoda gözler açık bu saatte napacan yani oyunda oynamıyon yat uyu eziyetler resmen
Daha dün çıktık hastaneden 1 gece fototerapi aldı. Ben hep uyusun ne güzel diye bakıyordum ama bu defa da aç kaldı ve sarılığı yükseldi doktor beslenememiş dedi. Çocuk meğer sarılıktan uyanamıyormuş. O yüzden korkuyorum şimdi zorla uyandırdım.

Aventin 45 liralik emzigini almistim bi iki cuk cuk emip atiyordu sonra bi yakinim bakkal emzigi alin dedi gittik bakkallarda emzik aradik 4 liraya fatos bebe emzigi bulduk . 4 lira olunca afalladim bebege versemmi vermesemmi diye kararsiz kalmistim. simdi atmayı birak yicek emzigi

Bunu duymamistim. Bir haftalikken basladik biz kullanmaya.

Bende emzigi birakma konusuna deginicem. Bebek 6-9 ay civarindayken emzikle vedalasin. Uzun kullanimda damak yapisini bozabilir emzik demisti dr umuz.

Gittik cok güzeldi ama gidene kdr uyumamıstı evde arabada uyudu oda yarım saat karnımda biraz acıkınca ondan huywuzlandı diye düşünüyorum yoksa banyo yu suyu seviyor ama dediğin gibi vi korku var spaya sokan kızın elini nasıl tutuyor bırakmadı hiç korktu

canım sıvı kurumamış dediler kulakta. son kontrolde sarılık yoktu ama öncekinde vardı değer 15 ken yapıldı. eşim randevu alacak götürcez. tam bilmiyoruz nerden randevu alınacak

ya 11:30da uyumuştuk baktın homurdanıyor saate baktım 05:38iyi uyumuşuz. tabi alt değiştir emzir hala uyuyamadıksağolsun 3beze de kaka yaptı koyarken.

ya 11:30da uyumuştuk baktın homurdanıyor saate baktım 05:38iyi uyumuşuz. tabi alt değiştir emzir hala uyuyamadıksağolsun 3beze de kaka yaptı koyarken.
O aralıkta uykuda mı emiyor yada mama yiyor benimki uykuda emmiyor ama memede uyumaya başladıysa emiyor

Canım ayırdık odaları babasıyla yattı ufaklık. Cesaret edemedik. Gece sadece 2 kez emzirdim. Hemen verdim.
Kendimi zorluyorum mastite ama dolgunluk hissi de acı da yok gibi. Acaba var mı diye dinliyorum kendimi ama yok yani. Valla gece hiç uyumayan bebeği 2 buçuk civarı ben uyandırdım. Emzirdim uyumaya devam etti. Sabah 5 buçuk gibi emzirdim yatırdık uyumaya devam etti. Ben de şaşkınım dediğin doğru galiba.
Göğüslerde şiş oluyormuş mastitte var mı öyle bişey
Yok canım ama zorluyorum işte belki odur diye.
Bunu duymamistim. Bir haftalikken basladik biz kullanmaya.

Bende emzigi birakma konusuna deginicem. Bebek 6-9 ay civarindayken emzikle vedalasin. Uzun kullanimda damak yapisini bozabilir emzik demisti dr umuz.
Herkes birşey diyor. Damak yapısını bozuyormuş ben de duydum ama devamlı kullanımda şey biliyorum. Hani bazı bebelerde ağzından hiç düşmez ya öyle. Dün akşam rahatsızdır benim bebeği uyutamamışlar emzik vermişler. Bırakmıyor emziği diyorlar. Alıyorum diyor eşim kıyamet kopuyor. Yani emziğe başlamış bulunmaktayız.

Canım ya geniz dolu benimkinin oda mı delikler küçük olduğu için olur buhar makinası aldım nem değerini gösteriyor kuru değil ama geniz tıkanıklığı var orayada mama birikiyor diye düşünüyorum

O aralıkta uykuda mı emiyor yada mama yiyor benimki uykuda emmiyor ama memede uyumaya başladıysa emiyor
yok uyumadan meme+40cc mama içmişti. uyanmadı hiç o saate kadar. şimdi de uyuyor mesela 7den beri. ben sarılık riski ortadan kalkınca hiç uyandırmıyorum geceleri

Cnm telle alcam o yüzden tam söylemem lazım 182 dekiler bilmiyor ki kalca usg si desem bilmezler yani su hastaneden su bölümden demem lazım ama hangi bölüm
Cocuk doktoru yonlendirdi bizi once oradan randevu aldik onlarda ultrasona gonderiyor

Canım Ankara’dasın değil mi? Ben de 40 uçurması için düşünüyorum. Araştırma yapıyorum. Nereye gittiniz?

Uzamis sariligi olan var mi aranizda. Benim bebekte hala gecmedi. Yarin doktora gotrcem. Nasil bir tedavi uygularlar hastaneye yatirilir mi korkuyrm

Kiyamam sana ya tek basina olmak cok zor Allah yardimcin olsun cnm yakinlarinda hemen iyilesirde yaninda olurlar insallah

Peteklere su koyuyorum aslinda ama biraz sicak oda belki ondandir

Kız benim ki doğduğunda 36 cm di ve hiç kimse koca kafalı filan demedi hatta şu an 37,6 olmuş bana küçücük kibar bi kafası var gibi görünüyor

Masallah sizinkilere benim bebisin dogdugunda 33cm di kafasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…