2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kizlar birsey sorucam biz ne zaman adet gorecegiz benim kanamam gecmisti bugun basladi ama baya adet olmusum gibi karin agrimda var 29.gun oldu bugun dogurali adet olmus olabilir miyim acaba?

Kızlar bebeklerimiz çok kusuyor ise şöyle bir şey denedik biz eşimle. Emerken 2-3 dk da bir gazını çıkartıyoruz yaklaşık 2 dakika. O zaman kusmadı çok şükür. Bu gece çok gazliydik ve çok fazlaca kustu ufaklık biraz paniklemistik biz. Bu şekilde bi deneyelim dedik çok iyi geldi. Normalde emme bitince ya da yarışında tek ara vererek gazını çıkartıyorduk.

Kizlar birsey sorucam biz ne zaman adet gorecegiz benim kanamam gecmisti bugun basladi ama baya adet olmusum gibi karin agrimda var 29.gun oldu bugun dogurali adet olmus olabilir miyim acaba?
ya o herkeste değişiyor. ben mesela 1 sene sonra ilaçla olmuştum kızımda. pko olduğum için doktor ilaçla adetğ başlatalım demişti. emzirmeye de devam etmiştim.

Normal doğum yapanlar ağda işinizi nasıl hallettiniz? Ben ağda yaptırmak istemiyorum çünkü hala çok hassas oralar. Tüy dökücü kremler zarar verir mi acaba ya? Jilet hayatım boyunca hiç kullanmadım. Beceremem gibi.

Peki aranıyor mu yattığında bnimki aranıyor

Geçmedi derken cildinde mi var hala göz ve yüz bölgesinden çok sonra geçebiliyor çünkü
her yerinde var canm. Iki gun once acilde olctuler 13. Ayina gore normal ama arastirilmasi gerekiyor baska hastalik olablir dedilr yarina kadr icim icimi yicek. Nasil bir tedavi olur yine hastanede yatirirlar mi merk ediyorm

yok uyumadan meme+40cc mama içmişti. uyanmadı hiç o saate kadar. şimdi de uyuyor mesela 7den beri. ben sarılık riski ortadan kalkınca hiç uyandırmıyorum geceleri
Sarılık riski ne kadar zamandan sonra ortadan kalkıyor dedi dr biz? Bnmki 10gün dedi...

her yerinde var canm. Iki gun once acilde olctuler 13. Ayina gore normal ama arastirilmasi gerekiyor baska hastalik olablir dedilr yarina kadr icim icimi yicek. Nasil bir tedavi olur yine hastanede yatirirlar mi merk ediyorm
Kan uyuşmazlığı var mıydı canım

Ben jilet yaptım canım gilette venus deneyebilirsin

Kızlar goz muayenesi yaptiracak msnz...

Saol canım tesekkurler..önce çok zordu da simdi biraz iyi yanlarınin keyfini cikarmaya calisiyorun basimda herseye vik vikleyen bir koca agzima sürekli bişiler tikayan annem yok büyük oğLanın dersleride babasında azcık tatil yapayım yaa yanliz biraz uyuması gerek işte o yok

Reengarenk canım şimdi arkadasın alıntısında gördüm gözümden kaçmış böbreklerinde taşmı var kuzunun çok geçmiş olsun inşallah değildir belki yoğun kristalleşme olunca gölgeden taş gibi gözüküyor öyle birşeydir umarım...taş deyince benim içim ürperiyo küçücük kuzuda olmasına kıyamam yaa

Bebeklerdeki en buyuk sikinti uyku heralde ya ilk 10gun uyandiramadik simdi de uyumuyor

Bebeklerdeki en buyuk sikinti uyku heralde ya ilk 10gun uyandiramadik simdi de uyumuyor
ya benimki dün geceye kadar uyuyuordu..bu gece acayip derecede huysuz vücudu çok sıcak ölçüyorum ateşi yok ama cok keyifsiz gazımi var başka derdimi var anlamadım bi türlü ..halen uyumadı bu saate kadar..ara ara kucağimda dalıyor o da sürekli inliyo mıkırdanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…