Öyle mi canım ya benim elektrik süpürgesi sesi atmam lazımpahalı olana usb takılıyor ve göstergesi dijital. başka farkı yokmuş. ben mağazayı arayıp öğrenmiştimbenim için usb önemli değil diye ben düşük fiyatlıyı aldım.
Dastanada tente ve usb bağlantıso var dandinide yok canım..Kızlar dandini, dastana arasındaki fark neydi ? Bide müzik yükleniyorum içine flash falan takılıyor mu ?Reengarenk @_seastar_
Teşekkür ederim canım bende duyduğumda korktum ama yanlış çıkmış olabilir çünkü çekerken hiç durmadılar 2 ay sonra tekrar usg çekilecek inşallah yokturReengarenk canım şimdi arkadasın alıntısında gördüm gözümden kaçmış böbreklerinde taşmı var kuzunun çok geçmiş olsun inşallah değildir belki yoğun kristalleşme olunca gölgeden taş gibi gözüküyor öyle birşeydir umarım...taş deyince benim içim ürperiyo küçücük kuzuda olmasına kıyamam yaa
Tamam canım sağolDastanada tente ve usb bağlantıso var dandinide yok canım..
Bebeklerdeki en buyuk sikinti uyku heralde ya ilk 10gun uyandiramadik simdi de uyumuyor
Yanlıştır bence de hic sanmiyorum minnacık kuzu da taş olsun..en fazla kristalleşme oluyor onlarda ilk günlerde yeterli beslenemezse atamiyolar o gözükebilir öyle.sonra da atıyolar onu zaten problem değilTeşekkür ederim canım bende duyduğumda korktum ama yanlış çıkmış olabilir çünkü çekerken hiç durmadılar 2 ay sonra tekrar usg çekilecek inşallah yoktur
kademeli hamak gibi. dilersen kendinde sallayabiliyorsunÖyle mi canım ya benim elektrik süpürgesi sesi atmam lazımkolik bebek müzikleri falan atıcam beyaz gürültü falan durmuyor benim ki kollarım tutmuyor turluyoruz habire süpürge sesiyle uyuyor yanacak yakında süpürge sallama olayı nasıl beşik sallar gibi mi yapıyor kademeli galiba dimi
evet yaptıracağım ama hemen değil. 2-3aylıkkenKızlar goz muayenesi yaptiracak msnz...
Benim ki 10. Gününde hala uğraşıyoruzSarılık riski ne kadar zamandan sonra ortadan kalkıyor dedi dr biz? Bnmki 10gün dedi...
Mama takviyesine kendin mi karar verdin? Hangi markayı kullanıyordun? Hastanede benimkine hipp verdiler ama mama yiyince kaka rengi değişti koyu yeşil siyah gibi oldu. Mamayı kestim tek anne sütünden alınca sarıya dönüyor. Acaba bu mama mı iyi gelmedi. Geceden bu yana tekrar sararmaya başladı. Şimdi yine acile gidicezyok uyumadan meme+40cc mama içmişti. uyanmadı hiç o saate kadar. şimdi de uyuyor mesela 7den beri. ben sarılık riski ortadan kalkınca hiç uyandırmıyorum geceleri
Tamam canım bakayım bi sağolkademeli hamak gibi. dilersen kendinde sallayabiliyorsun
OleyyyArkadaşlar çok şükür negatif çıktı sonucum. Bir gün bile karantina çocuklarla ne zor. 14 günü düşünemiyorum.
Evet canım ordaİnşallah canım. Sakral gamze popo çizgisinin hemen üstğndee mi oluyor
Çok mu yüksekti canım? Bizim yüzünde vardı bir de gövdesinde... 5.gün değeri 12cıktı. Düşük çıktı gün ve kilosuna göre..Benim ki 10. Gününde hala uğraşıyoruz
Evet en son gözden gidiyor kızımdan biliyorum... 2 3 haftaya kesin gitmiş olur beslenmesi iyi olduğudnaaynen 10günden sonra dedi. bizim gözlerde kaldı en son ordan gidiyormuş zaten.
Duruyorsa koltuğa uzatıyorum durmuyorsa masaj yapıyorum uyanık kalma süreleri uzadı artık..Bu bebeler uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz kızlar.
Uyanıkken hep kucak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?