2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
pahalı olana usb takılıyor ve göstergesi dijital. başka farkı yokmuş. ben mağazayı arayıp öğrenmiştimbenim için usb önemli değil diye ben düşük fiyatlıyı aldım.
Öyle mi canım ya benim elektrik süpürgesi sesi atmam lazım kolik bebek müzikleri falan atıcam beyaz gürültü falan durmuyor benim ki kollarım tutmuyor turluyoruz habire süpürge sesiyle uyuyor yanacak yakında süpürge sallama olayı nasıl beşik sallar gibi mi yapıyor kademeli galiba dimi

Teşekkür ederim canım bende duyduğumda korktum ama yanlış çıkmış olabilir çünkü çekerken hiç durmadılar 2 ay sonra tekrar usg çekilecek inşallah yoktur

Teşekkür ederim canım bende duyduğumda korktum ama yanlış çıkmış olabilir çünkü çekerken hiç durmadılar 2 ay sonra tekrar usg çekilecek inşallah yoktur
Yanlıştır bence de hic sanmiyorum minnacık kuzu da taş olsun..en fazla kristalleşme oluyor onlarda ilk günlerde yeterli beslenemezse atamiyolar o gözükebilir öyle.sonra da atıyolar onu zaten problem değil

kademeli hamak gibi. dilersen kendinde sallayabiliyorsun

yok uyumadan meme+40cc mama içmişti. uyanmadı hiç o saate kadar. şimdi de uyuyor mesela 7den beri. ben sarılık riski ortadan kalkınca hiç uyandırmıyorum geceleri
Mama takviyesine kendin mi karar verdin? Hangi markayı kullanıyordun? Hastanede benimkine hipp verdiler ama mama yiyince kaka rengi değişti koyu yeşil siyah gibi oldu. Mamayı kestim tek anne sütünden alınca sarıya dönüyor. Acaba bu mama mı iyi gelmedi. Geceden bu yana tekrar sararmaya başladı. Şimdi yine acile gidicez şu sarılık geçene kadar mama takviyesi yapsam evolvia mı alsam diye düşünüyorum. Hipp iyi gelmedi ama hipp ile hipp combiotic aynı mama mı farklı mı?

Arkadaşlar çok şükür negatif çıktı sonucum. Bir gün bile karantina çocuklarla ne zor. 14 günü düşünemiyorum.
OleyyyMastit ya da lohusalıktan demekki sen istersen evde lahana varsa emzirdikten sonra sıcak suya koy biraz ılıyınca memeleri sar belki de senin memelere Vurmadı ağrısı ben de ağırlık vardı ama sırtıma ve özellikle koltuk altıma bir ağrı saplanmıştı kollarımı kaldıramıyordum ay güzel haberi almak ne güzel mastite sevinir olduk

Benim ki 10. Gününde hala uğraşıyoruz
Çok mu yüksekti canım? Bizim yüzünde vardı bir de gövdesinde... 5.gün değeri 12cıktı. Düşük çıktı gün ve kilosuna göre..
Dr, 2 3 hafta sonra tamamen biter dedi..
...
Kızımda da vardı onda 4.gün 17çıktı yüksekti değer ve ellerinde ayaklarında da vardı gözleri cok sarı idi. O fototerapi aldı...

aynen 10günden sonra dedi. bizim gözlerde kaldı en son ordan gidiyormuş zaten.
Evet en son gözden gidiyor kızımdan biliyorum... 2 3 haftaya kesin gitmiş olur beslenmesi iyi olduğudna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…